Με τρεις τερματοφύλακες αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Κέρκυρα. Οι Μπάρκας και Παπαδόπουλος βρίσκονταν εξ αρχής στις επιλογές του Ζοζέ Μοράις, με τον Ηλία Βούρα να προστίθεται. Προφανώς, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να έχει την επιλογή να καλύψει τις δύο παρουσίες «μικρών» με τους Γαλανόπουλο, Τσέλιο και να μην ρισκάρει με την παρουσία του 18χρονου τερματοφύλακα στον πάγκο ως μπακ απ του Μπάρκα.
Θυμίζουμε ότι στην αποστολή της Ένωσης βρίσκονταν από χθες οι Μπάρκας, Παπαδόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ και Αραβίδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!