Χαρούμενος που παρέμεινε στην ΑΕΚ, με την οποία φέτος στοχεύει ψηλότερα δηλώνει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο άσος της Βασίλισσς μιλώντας στον sport-fm.gr αναφέρεται στην ομάδα, το ματς με τη Γαλατά, ενώ αποθεώνει τον Ντίξον.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ: «Ήταν περίεργο παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο η Γαλατά ξεκίνησε να παίζει καλύτερα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η συγκέντρωση ή κάτι άλλο, αλλά το καλό είναι ότι νικήσαμε στον αγώνα».
Για το νέο του συμπαίκτη, Μάικ Ντίξον: «Όλοι είδαν τι απίστευτος παίκτης είναι ο Ντίξον! Είναι σπουδαίος σκόρερ. Ελπίζω ότι θα παίζει έτσι όλη τη σεζόν και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι απίθανο, βέβαια, να το κάνει αυτό σε κάθε παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον στα περισσότερα το περιμένω. Είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και συμπαίκτης. Όλοι έχουμε προσδοκίες από αυτόν».
Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα επίσημα ματς: «Θα το δούμε. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στον πρώτο αγώνα και μετά ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη σεζόν».
Για την παραμονή του στην ομάδα: «Χαίρομαι πολύ που έμεινα στην ΑΕΚ. Είναι η τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και τη νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες σεζόν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αν και είναι κάπως αυθαίρετο το συμπέρασμα καθώς φέτος τον έχουμε δει ελάχιστα...
...έχω την αίσθηση οτι κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος...
Ξεκίνησε μέτρια την 1η του χρονιά
Πέρυσι ανέβηκε πολύ
Και φέτος μου φαίνεται οτι θα απογειωθεί!
Εμένα πάντως μου φαίνεται απίστευτο που με τέτοιο μπάτζετ το σκεφτόμασταν 1 μήνα για το αν θα τον ανανεώσουμε, ακόμα κι αν πιάνει θέση ξένου! Πόσο μάλλον το να πήγαινε στον Άρη...Τέτοια σταθερότητα δεν έχει άλλος σε αυτή την ομάδα.
Αν θυμάστε στη συνέντευξη του Μαυροειδή, είχε αναφέρει τα μηνύματα αγάπης που διάβαζε στο ίντερνετ. Κι αυτοί άνθρωποι είναι και τους ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου. Κι όπως μπορεί να τους φτιάξει, όπως σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, έτσι μπορεί να τους ξενερώσει.
Γι αυτό κι εμείς ας μην είμαστε αδικοι και σκληροί μαζί τους μετά από ένα άσχημο παιχνίδι. Ας μην κανιβαλιζόμαστε μοναχοι μας.
Στο παιχνίδι με τη Γαλατα τον είδα γεμάτο αυτοπεποίθηση. Η ανανέωση (με τον τρόπο που ήρθε) και η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο του έκανε καλό.
Το ίδιο συνέβη και με τον Μαυριειδή
μπορεί ο λουκάς να ήταν άλλη κλάση.. και ο ντίξον όπως λες και συ απλά απίστευτος.. τον δικό μας όμως mvp τον έχουμε ήδη εκλέξει και για φέτος... α ρε μίλο.. την μιση σου ενέργεια στο παρκέ να έβγαζαν και οι ταλαντούχοι μας.. και θα ήμασταν το πρώτο και ακλόνητο φαβορί..
Παλικάρι και τίμιος παίκτης. Χωρίς φαμφάρες τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. Τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα.
Μαχητής..Πάντα τα δίνει όλα..