Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ο Τραμπ ντροπιάζει την Αμερική


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν θεωρεί πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «ντροπιάζει» τη χώρα του, καθώς είναι ένας δημαγωγός που δεν προτείνει παρά μόνο υπεραπλουστευτικές λύσεις.

Ο Σπρίνγκστον, ο οποίος μιλάει συχνά στη μουσική του για τις δυσκολίες των Αμερικάνων της εργατικής και της μεσαίας τάξης, δήλωσε πως καταλαβαίνει γιατί ο Τραμπ μπορεί να μοιάζει «πειστικός» σε μια μερίδα ψηφοφόρων.

«Ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια του καρτούν. Όμως (ο Τραμπ) έχει φθάσει τόσο κοντά (στον Λευκό Οίκο) που είναι ανησυχητικό», τόνισε ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Skavlan, η οποία μεταδίδεται στη Νορβηγία και στη Σουηδία.

«Δεν νομίζω πως θα κερδίσει, αλλά το γεγονός και μόνο ότι είναι υποψήφιος σου προκαλεί μεγάλη αμηχανία, αν είσαι Αμερικανός», πρόσθεσε στη συνέντευξή του, η οποία προβλήθηκε χθες.

Ο Τραμπ γνωρίζει πώς να πει στους ψηφοφόρους «κάποια πράγματα που θέλουν να ακούσουν», ιδίως σε εκείνους που «νοιώθουν άβολα» όσον αφορά τον «χρωματισμό» των ΗΠΑ, σημείωσε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στις φυλετικές διακρίσεις και το μεταναστευτικό.

«Έχουμε προβλήματα στις ΗΠΑ, τεράστιες ανισότητες στην κατανομή του πλούτου, κι αυτό κάνει εύφορο το έδαφος για τη δημαγωγία», εξήγησε ο Σπρίνγκστιν.

Ο Τραμπ «έχει μια πολύ απλή απάντηση για όλα αυτά τα πολύ περίπλοκα προβλήματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του Σπρίνγκστιν, υπό τον τίτλο Born to Run, στα οποία αφηγείται την ιστορία του από την παιδική του ηλικία στο Νιου Τζέρσι μέχρι την καταξίωσή του στον χώρο της μουσικής.

Ο τραγουδιστής του Born in the USA, γνωστός για την αντοχή του επί σκηνής, έχει πολλούς και πολύ διαφορετικούς θαυμαστές, ανάμεσά τους τον κυβερνήτη του Νιου Τζέρσι, τον Κρις Κρίστι, ένα από τα πρώτα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων που εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στον Τραμπ.

Ο Σπρίνγκστιν επί χρόνια διαβεβαίωνε ότι η μουσική του μιλάει γι' αυτόν, αλλά ενεπλάκη στην πολιτική πολύ πιο ενεργά από το 2004, όταν έκανε εκστρατεία υπέρ του Τζον Κέρι—του σημερινού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ—ο οποίος ηττήθηκε από τον Ρεπουμπλικάνο Τζορτζ Ου. Μπους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ