Μισοβυθισμένο 50 περίπου μέτρα από την ακτή βρίσκεται το ελικόπτερο Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού που κατέπεσε σήμερα το πρωί στη Β.Ελλάδα στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης.
Το επιθετικό ελικόπτερο κατέπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ βρισκόταν σε σχηματισμό με άλλα δύο ελικόπτερα.
Οι δύο χειριστές του Απάτσι περισυλλέγησαν ευτυχώς σώοι με τη βοήθεια στρατιωτών οι οποίοι έριξαν βάρκες στη θάλασσα και μεταφέρθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης για να υποβληθούν σε περαιτέρω έλεγχο.
Στο σημείο βρίσκονται στρατιώτες που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατό θα αποφασίσει πότε θα πραγματοποιηθεί η ανέλκυση του ελικοπτέρου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
