Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μητέρα είχε το πτώμα του γιου της στη σοφίτα εδώ και 8 χρόνια!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σκηνή από την κλασική ταινία Psycho του Alfred Hitchcock θυμίζει η είδηση που θέλει μια μητέρα να είχε κρατήσει 8 χρόνια το πτώμα του γιου της στη σοφίτα.

Το πτώμα του ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα μεταφέφηκε μετά από πτώση της στο νοσοκομείο. Όταν ένας συγγενής πήγε από το σπίτι της οικογένειας στο Μπρούκλιν, ανακάλυψε τα λείψανα και κάλεσε την αστυνομία.

O οδηγός ταξί ήταν βαριά άρρωστος όταν πέθανε γύρω στα 50 του χρόνια από φυσικά αίτια. Γείτονάς του δήλωσε πως η μητέρα του ήταν μοναχική. "Ποτέ δεν έλεγε γεια. Περπατούσε πάντα κρατώντας μια τσάντα. Πάντα φαινόταν κάπως παράξενη".

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ