Η συμμετοχή του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκο Αναστόπουλο.
Ο αμυντικός του ΠΑΣ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη και αν δεν συμβεί το ίδιο ούτε την Παρασκευή, τότε το πιο πιθανό θα είναι να μην βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου.
Καλά είναι όμως τα νέα που έρχονται από τους Κώστας Μενδρινό και Γιώργο Ντάσιο, που προπονήθηκαν κανονικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέμα απουσίας τους από το εν λόγω ματς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής με έμφαση στην κατοχή της μπάλας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
