Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Aλλάζουμε με τις νίκες»

Ο Νάτσο Σκόκο παραδέχθηκε ότι οι νίκες έχουν αλλάξει, τη δική του ψυχολογική κατάσταση, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας. Τι του ευχήθηκε ο Μάρκος Κυκιβαράκης και ποια η... συμβουλή του στον «υδραυλικό»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για μία ακόμα φορά την φετινή περίοδο, ο Νάτσο Σκόκο κλήθηκε να κάνει δηλώσεις, με αφορμή προσωπική του διάκριση. Ο Αργεντινός, παρέλαβε σήμερα το βραβείο του, για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής και στάθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας που έχουν επιφέρει τα σερί θετικά αποτελέσματα της ΑΕΚ, στον ίδιο αλλά και στους συμπαίκτες του. «Αυτό που έχω ξαναπεί, είναι ότι τα αποτελέσματα βοηθάνε την ομάδα ψυχολογικά. Όλη η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και το ίδιο συμβαίνει και με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Να συνεχίσουμε έτσι και είμαστε σε καλό δρόμο», ενώ για το ποιο είναι το καλύτερο τέρμα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, αν έπρεπε να διαλέξει ένα από αυτά που έχει πετύχει, είπε: «Ανεξαρτήτως από τα όμορφα ή απλά γκολ που έχω πετύχει, σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Μπορώ να ξεχωρίσω αυτό που πέτυχα τώρα, αλλά και το γκολ με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω όμως να ξεχωρίσω κάποιο γιατί όλα είναι σημαντικά». Μάλιστα, του ζητήθηκε να απαντήσει αν αυτό που πέτυχε με τον Πανθρακικό, ήταν και το πιο δύσκολο, αφού ξεκίνησε από αρκετά πίσω, με τον «υδραυλικό» να λέει: «Ήθελα να εκμεταλλευτώ τον χώρο που μου έδωσαν οι αντίπαλοι, έκανα μία κίνησης προς τα μέσα, μπόρεσα και σούταρα και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα»

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το γεγονός πως όταν ο ίδιος σκοράρει, η ΑΕΚ δεν χάνει, για να απαντήσει: «Για αυτό ξαναλέω, δεν έχει σημασία αν είναι όμορφο ή απλό το γκολ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε για αυτό». Όσο για το αν έχει παίξει ρόλο και η... αλλαγή της τύχης στην ΑΕΚ, είπε: «Μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια τύχη και εγώ να βοηθάω την ομάδα σκοράροντας και η ομάδα να παίρνει τις νίκες. Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, σχολίασε και το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου τόνισε: «Σίγουρα ο Άρης είναι μία δύσκολη ομάδα. Είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την πρόκριση στον ημιτελικό, έχουν ένα πολύ καλό προπονητή που ξέρει να στήνει την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε για τον σκοπό της νίκης».

Κυκιβαράκης: «Μην ανησυχείς Νάτσο, θα έρθουν οι τίτλοι»

Ο άνθρωπος που βράβευσε τον Νάτσο Σκόκο, για το «Best goal» της 22ης αγωνιστικής, ήταν ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Μάρκος Κυκιβαράκης. Κατά την παράδοση του βραβείου του, ο Κυκιβαράκης είπε στον Αργεντινό: «Σου εύχομαι πάντα τέτοια. Να ξέρεις ότι παίζεις στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με ιστορικές ρίζες. Είσαι από τους καλούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είσαι από αυτούς που με τις ενέργειες σου ομορφαίνεις το ποδόσφαιρο και κάνεις τον κόσμο να χαίρεται. Είναι μεγάλη μας χαρά που είσαι στην ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσεις για πολλά χρόνια εδώ και αυτό που κάνεις, να το κάνεις ακόμα πιο συχνά για να μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα σου και στον εαυτό σου και να χαροποιείς και τον κόσμο. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις υγεία», ήταν οι τελευταίες κουβέντες του Μάρκου, για να απαντήσει ο Σκόκο με ένα: «ευχαριστώ πολύ», στα ελληνικά.

Μάλιστα, μετά το τέλος των δηλώσεων του «υδραυλικού», ο Κυκιβαράκης έδωσε μία συμβουλή στον Νάτσο, λέγοντας: «Ο Σκόκο είναι από τους λίγους παίκτες που με τις ατομικές ενάργειες του, μπορεί να δίνει βαθμούς στην ομάδα και θέαμα στον κόσμο. Να έχει διάρκεια σε αυτό που κάνει, να το κάνει πιο συχνά, να προσέχει στις προπονήσεις και να προσέχει την εξωγηπεδική του ζωή. Να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και να μείνει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Να μην ανησυχεί, με το πέρασμα του χρόνου θα φτιάξουν τα πράγματα στην ομάδα και θα πάρει και τίτλους». Εν συνεχεία, ο Μάρκος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, για να πει: «Είναι κάτι δύσκολο αυτό που με ρωτάτε. Αν βελτιωθεί στο παιχνίδι και αφήσει κάποια κενά στην άκρη που έχει στην απόδοση της ή αυτά που έδειξε στον πρώτο γύρο, στα πλέι οφ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να βγει Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά με του, κλήθηκε να απαντήσει για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Του εύχομαι τα όνειρα που έχει εκείνος με την ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα. Ο μόνος πραγματοποιήσιμος στόχος για φέτος, αν και δύσκολος, γιατί υπάρχει διαφορά από τις παραπάνω ομάδες, είναι να μπορέσει να βγάλει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου με νέες βάσεις να πάμε ακόμα καλύτερα».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ