Λίγα λεπτά μετά τη βράβευσή του, ο Ούγκο Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος άσος ήταν ξεκάθαρος και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΑΕΚ θα μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, με μοναδικό στόχο τη νίκη.
«Η ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι μπαίνει για τη νίκη. είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Αφού θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να στοχεύουμε στον τίτλο, το σκεπτικό μας είναι σε οποιδήποτε γήπεδο μπαίνουμε να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Να μπαίνουμε στο γήπεδο ως πρωταθλητές. Αυτό θα κάνουμε και στη επόμενο ματς, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φύγουμε απ' την έδρα τους με τη νίκη», τόνισε.
Σε ότι αφορά στο γεγονός ότι η Βέροια θα θέλει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο της, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Πορτογάλος επιθετικός υποστήριξε: «Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα που δέχεται έξι γκολ στην πρώτη αγωνιστική. Ο προπονητής τους όμως έχει τον χρόνο για να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά εκείνη τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια παίζει μπροστά στον κόσμο της και είναι το πρώτο ματς εντός έδρας, γι' αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Patito_21 Πηγαινε σε ενα ΨΥΧΙΑΤΡΟ.. θα τον χρειαστεις ξανα φετος!
Δε ξερω αν το καταλαβατε αλλα οι δηλωσεις του ειναι καθαρα σποντες για τον προπονητη και για μερικους παικες που ταμπουρωθηκαν στη αμυνα μετα το 3-1. Τους φωναζε ο καημενος να ξεμαντρωθουν,αλλα που να ξεκολλησουν. Βδελα στον Ανεστη εγιναν. Ει ψιτ μαγκες,εδω ειναι ΑΕΚ!!!
Πέρα από το χαβαλέ και την τρολιά, να ξέρεις ότι κάτι τέτοια μπορεί να χαλάσουν το κλίμα στην ομάδα και την εξέδρα. Από ψιθύρους ξεκινάνε αυτά. Όλοι θέλουμε την ΑΕΚ κορυφαία και επιθετική, αλλά σε παρακαλώ μη βάζεις φυτιλιές γιατί στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα θα ψαχνόμαστε.
Αδερφε πες μας τι παιρνεις.....μιλαμε για απιστευτο μυαλο αφου κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα...και κατι αλλο,παιχτες επιπεδου σαν του ουκρανου ταιριαζουν στην ΑΕΚ...τετοιους παιχτες ειδαμε στην φιλαδελφεια και τριβαμε τα ματακια μας....την φανελα με το δικεφαλο μονο μεγαλοι παιχτες πρεπει να την φορανε...στην ΑΕΚ 11 σαν τον ουκρανο θελουμε...τιποτα λιγοτερο δεν μας αρμοζει....
Και οχι βεβαια ουκρανος αλλα πορτογαλος...
Ναι ε;
Ελεος με εσας τους κλαψες..Μονο κακο κανετε στην ομαδα τιποτα αλλο..
πρεπει να την βρισκεις πολυ με τα ντισλαικ ε?
η αμηχανη στιγμη που διαβαζεις σχολια και βλεπεις ενα ματσο αηδιες... απορω ρε σεις τι πινετε? Η ομαδα ειναι σαφως βελτιωμενη σε σχεση με περσυ και πρεπει να τη στηριξουμε για να χτυπησει το πρωταθλημα. Κοψτε τη γκρινια. Και με την ξανθη στο 2-0 ημασταν μπαρτσελονα, στο 2-1 γιναμε εργοτελης ξαφνικα και στο 3-1 παλι μπαρτσελονα. Σε 5' λεπτα ολα αυτα. Ηρεμηστε και αφηστε να δουμε την ομαδα και μετα θα κρινουμε και τον προπονητη και τους παιχτες και ολους.
Ουγκο πετα και αλλες σποντες προς τον προπονητη γιατι αυτος εχει μεινει ακομη στη κυπρο..
Ποτισε τους με το μεταλλο του πρωταθλητη ουγκο εσυ ο τσιγκρι ο λαζαρος κι ο λεσκοτ ξερετε πως ειναι να νιωθεις πρωταθλητης μακαρι να το μεταδωσετε και στους υπολοιπους
Τι συγκινητικο!!! Θα κλαψω...
Πρόσεχε μην κλάσεις κιολας...γλρανκασα ε γκρανκασα
Τι σύμπτωση.. Και εμείς το ίδιο θέλουμε!
α ρε παιχταρα ετσι πρεπει παντα και παντου για νικη και μονο νικη.αυτο πρεπει να περασει στο dna ολων των παιχτων μας.να ματωνετε την φανελα και εμεις μαζι σας.