Το καθιερωμένο αφιέρωμα με τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα που έχουν τα γενέθλιά τους την εβδομάδα που διανύουμε έκανε η FIFA την Κυριακή και σε αυτό συμπεριέλαβε τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 43 ετών και η Ομοσπονδία έσπευσε να του ευχηθεί... προκαταβολικά Χρόνια Πολλά.
Το αφιέρωμα αναφέρει για τον Ντέμη: Ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Ελληνικού θαύματος το Euro 2004, ένα τουρνουά στο οποίο έπαιξε τέσσερα παιχνίδια με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μετά από τα πρώτα του βήματα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Απόλλωνα, κέρδισε τρία Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ Αθηνών. Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της χρονιάς τρεις φορές στην καριέρα του. Τελείωσε την καριέρα του με μια σεζόν στο Ατλέτικο Μαδρίτης".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΝΤΕΜΗ θεέ γύρνα στην ΠΑΕ..
ΥΓ) Ρε ανθρωποί μου από που προέκυψε το ΑΕΚ Αθήνων;
υπαρχει και αεκ λαρνακας γι αυτο μαλλον... και καλα για να ξεχωριζει στο εξωτερικο.. τι να σου πω :P
Ξεχασαν οι τυποι της ΦΙΦΑ να αναφερουν οτι τον εχουν βραβευσει με το ομωνυμο βραβειο fair-play για την αξεχαστη ενεργεια του με τον Ιωνικο στο τελικο κυπελλου
Ειςαι πολλα περισσότερα απο αυτα που αναφέρει η FIFA! Μας λειπεις πολυ Ντέμη!