Ευχάριστα νέα για τον Κρεγκ Σάγκερ, αφού -όπως ενημέρωσε ο γιος του- βρέθηκε δότης μοσχεύματος μυελού των οστών που είχε ανάγκη ο γνωστός δημοσιογράφος.
Η ιστορία του Κρεγκ Σάγκερ, που πάσχει από λευχαιμία, έχει συγκλονίσει τον κόσμο του ΝΒΑ που σύσσωμος στέκεται στο πλευρό του πιο γνωστού ρεπόρτερ πάγκων της λίγκας.
Ο γιος του Σάγκερ ενημέρωσε μέσω twitter πως «χάρη σε έναν ανώνυμο δότη, ο πατέρας μου θα πετύχει ένα απίστευτο κατόρθωμα με την τρίτη μεταμόσχευση μυελού των οστών/βλαστικών κυττάρων σε τρία χρόνια».
Το τελευταίο διάστημα, η οικογένεια του Σάγκερ βρισκόταν σε αναζήτηση δότη και το γεγονός πως βρέθηκε αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
