Quantcast
NEWS
23 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάζαρος: Ήρθα για το πρωτάθλημα!

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ως παίκτης της ΑΕΚ

Απόλυτος, ξεκάθαρος και... διψασμένος για τίτλους με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης. Ο 29χρονος διεθνής αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τους λόγους που τον έκανε να υπογράψει. Αναλυτικά είπε: 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες και πρέπει να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Και θέλω και εγώ να συμμετάσχω σ' αυτό και να βοηθήσω. Η ΑΕΚ είναι και μια οικογένεια εκτός από μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από αύριο κιόλας κοιτάμε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών. Έχω κάνει ένα κομμάτι προετοιμασίας με την Βερόνα. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή για να βρω λίγο ρυθμό και ελπίζω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Είναι σημαντικό το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα;

"Είναι σημαντικό πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Πάντα έλεγα πως το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το προσθέσουμε με την δουλειά. Και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία για να πάμε καλά".

Πόσο σ' έχει βοηθήσει το πέρασμα σου από το καμπιονάτο;

"Μ' έχει βοηθήσει αρκετά. Στο παιχνίδι, πως να προσέχω το σώμα μου και το τι θέλω να κάνω μέσα στο γήπεδο".

Ο βασικός λόγος που ήρθες στην ΑΕΚ;

"Ο πρωταθλητισμός. Γι αυτό ήρθα"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ