Οι Ισπανοί έφτασαν πολύ κοντά στο να κερδίσουν τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε για την πρόκληση που έχει η Εθνική του ομάδα απέναντι στους Αμερικανούς, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ομάδα του και πως αν παρουσιαστεί όπως πρέπει μπορεί να κερδίσει
Αναλυτικά
«Υπήρξαν άλλες ομάδες σε αυτό το τουρνουά που έφτασαν πολύ κοντά στο να τους νικήσουν, γιατί όχι και εμείς; Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αν παίξουμε όλα τα χαρτιά μας με τον σωστό τρόπο και παρουσιαστούμε έτοιμοι, τότε γιατί όχι…», τόνισε ο 36χρονος γκαρντ.
Όσο για το ποια θα είναι η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους ο Ναβάρο ανέφερε: «Και τις δύο φορές φτάσαμε πολύ κοντά και φέτος διαθέτουμε περισσότερη εμπειρία και ό,τι άλλο χρειάζονται. Όταν τους αφήνεις ανοιχτό γήπεδο, έχουν φτερά και μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε αν μείνουμε πίσω, αλλά εάν μείνουμε κοντά μέχρι τέλους τότε μπορούμε»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γιατί φίλε μου ναβαρο αυτό το έκανε μόνο η Ελλάδα!!!