Μετά από δύο ημέρες αποφόρτισης και ξεκούρασης για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν το απόγευμα στη δουλειά. Από σήμερα ουσιαστικά ο Κετσπάγια θα ξεκινήσει την προετοιμασία για να είναι η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον προπονητή να περιμένει στα Σπάτα και τον Κώστα Μανωλά. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, μπαίνοντας κι αυτός με τη σειρά του στα πλάνα του Κετσπάγια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑ. Ο στόχος μας το νταμπλ. Πίστη στον Κετσπαγια, πιστή στην διοίκηση, πιστή στους παίκτες. Ενωμένοι μπορούμε. Η φανέλα με το νούμερο 4 στον Μανωλα.
ναι σε ολα ας μην βαρυνουμε τον Κωνσταντινο με το 4 ... για ευνοητους λογους.
ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!