ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με κεντρικό θέμα τον Πατίτο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα η οποία έχει ως βασικό τίτλο: «Πατίτο, ο νέος Σκόκο» και προσθετει: «έχουν χάσει τη μιλιά τους στα Σπάτα με την τεχνική του πρώην άσου της Σάντος. Από την εποχή του υδραυλικού έχουν να δουν τέτοιες κινήσεις». Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην σημερινη επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Κετσπάγια στους παίκτες, αλλά και στον Ντίας που ανεβάζει ρυθμούς και παράλληλα ανεβάζει και τον συναγωνισμό για την θέση του αριστερού μπακ. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα κάνει καταγραφή στην ευρωπαϊκή βαθμολογία της ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό, στις αποχωρήσεις των Κορδέρο, Ζόριτς και Βασιλαντωνόπουλου, ενώ για το μπάσκετ σημειώνεται πως οι ισπανικές ομάδες είναι αυτές που… κρατάνε το Eurocup, την στιγμή που στην Ελλάδα η ΑΕΚ έχει αντιπάλους την ΕΟΚ και τη… μοναξιά της.
SPORTDAY
Οι προτάσεις που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ για τον Μπαρμπόσα είναι το θέμα που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της Ένωσης με την εφημερίδα να αποκαλύπτει ότι και η Αλ Νασρ μπήκε στο κόλπο της απόκτησης του Πορτογάλου. Ωστόσο, η εφημερίδα σημειώνει ότι η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στους Πατίτο, Ντίας, που φορτσάρουν ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
LIVESPORT
Στο «στοίχημα» της ετοιμότητας των Αλμέιδα και Πατίτο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στέκεται η εφημερίδα στο βασικό θέμα που αφορά την ΑΕΚ.
GOAL
Το φιλικό της Τετάρτης με τα Τρίκαλα, για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πατίτο, είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι ο Αλμέιδα συνεχώς ανεβάζει στροφές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι θα λέγατε να φέρναμε Τοζερ για μπακ απ των Σιμοες , Γιοχανσον;Πέρσι είχε 15 συμμετοχές με την QPR στην Championship..
τι ειπες τωρα. πολυ καλος παιχτης ηταν σε εμας τουλαχιστον δεν εχω δει τι εχει κανει απο τωρα (στο γηπεδο οχι σε αριθμους) . αλλα ειναι πιο καθαρο οχταρι δεν θα μπορει να δωσει πολλα στα κοψιματα. αλλα σιγουρα θα ηταν μια καλη προσθηκη.
Πολυ καλη περιπτωση και ξερει μπαλα, ειναι ο τυπος χαφ που μας λειπει . Δεν νομιζω ομως δυστυχως οτι θα κινηθουμε σε τοσο ψηλο επιπεδο, απο αποψη λεφτων και μονο.
Μακάρι να βγει καλός. Ο Scocco ηταν ενας και μοναδικός, οπως κι ο Γκαμάρα στα στόπερ. Τι να πω αν ο Πατίτο βγει Nacho Scocco, θα χαρούμε μπαλίτσα, να δούμε και καμια ντρίμπλα που την έχουμε ξεχάσει. Άντε ρε ΑΕΚάρα, παμε γερά.
Αϊντέεεε.... πριν τον δούμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!!!!
Και το 70% απο οτι ηταν Ιντεπεντιεντε θα μοιραζει εμετους εχει σουτ αλλα δεν ειναι το φορτε του ,ειναι καλος στο ενα με ενα ενα με δυο σε ταμπουρο αμυνες μονο με φαουλ τον σταματας και με Μπακασετα Μανταλο Ελντερ Βαργκας τα στημενα θα ειναι το δυνατο σημειο της ΑΕΚ με Αλμειδα Τσιγκρι ,για μενα φετος θα επρεπε να παρουμε Καλα εστω και δανεικο με option αγορας και ενα ρεζερβα Γιοχανσον (ας ειναι και 30+ αν δεν εχει προωλημα να παιξει μονο 10-15 παιχνιδια αν ειναι εμπειρος θα ειναι κερδος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τον Γαλανο-Τζανετο να μαθουν μπαλιτσα).
Αν οντως φυγει ο Μπαρμποσα μακαρι να μπορουσαμε να παρουμε κανενα Kembo(αν και ακριβος για μας ή εστω κανενα σαν τον Adaιlton -αν και βραζιλιανοι ειναι μπερδεμενη υποθεση για να κανεις μεταγραφη και δεν εχουμε θεση για μη κοινοτικο )παντως για μενα καλυτερα ενα εξτρεμ απο επιθετικο με Αλμειδα ή Πεκχαρτ θελω ζαλαδες φτερα να δινουν ετοιμα γκολ στο φορ-παντα η ομαδα ειχε καλα φτερα.
θυμαμαι οταν πρωτο ηρθε ο σκοκο να γραφεται πως τους εχει τρελανει ολους στις προπονησεις και πως φοβουνται να τον μαρκαρουν για να μην τους ρεζιλεψει με καμια τριπλα!! τα αποτελεσματα γνωστα σε ολους ...ελπιζω σε κατι αναλογο με τον παστιτσιο !!!
ΑΝ ΗΤΑΝΟ ΝΕΟΣ ΣΚΟΚΟ ..ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.. ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΚΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ....ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ??? Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ??
Τόν Σιώπη ήθελε να τον πάρει κάποια Ιταλική ομάδα, δεν θυμάμαι ποιο, αλλά ο γαύρος δεν συμφώνησε. Το σχέση έχει ο γαύρος; έχει το 40% τών δικαιωμάτων τού Σιώπη. Ο νοών νοείτο !
Ο Σιωπης το μονο που ξερει να κανει ειναι να τρεχει και να κοβει.Με την μπαλα στα ποδια ειναι ανικανος,αμπαλος.Να τρεχουν και να κοβουν το κανουν και ο Σιμοες και ο Γιοχαν και ο Γαλανο και μαλιστα ειναι και οι τρεις πολυ καλυτεροι με την μπαλα στα ποδια απο τον Σιωπη.Εναν box to box να παιζει στην θεση του Σουηδου οταν αυτος ή ο Σιμοες δεν αγωνιζονται θελουμε.Ελεος οποιος δεν παιζει σε εμας να τον βρισκουμε παικταρα και να υποτιμουμε μονιμα τους δικους μας.
Λες και ο σκόκο όταν είχε έρθει έπαιξε αμέσως..... Όσο για τον Σιώπη μερικοί πρέπει να σιωπήσετε γιατί με αυτά που γράφετε μικραίνεται την ομάδα.....
Δεν ξερω αν οι περισσότεροι φίλοι εδω μέσα ψάχνονται στο ιντερνετ να πάρουν μια εικόνα απο παίκτη που ενδιαφέρεται ή αποκτά η ομαδα μας κ δεν τον γνωρίζουν εκ των προτέρων. Εγω επειδή ψαχνω, βλεπω βίντεο, δημοσιεύματα, πορεία αξίας παίκτη, ποιότητα κ στόχους ομάδων που έπαιζε πριν, ρωτάω φίλους εκτος Ελλαδας που μπορει να τον ξέρουν, νομιζω ότι έχω μια πολύ καλή εικόνα σε ότι αφορά τον παίκτη αυτόν. Για τον Πάτο συγκεκριμένα ή Πατίτο, είχα γράψει κ επαναλαμβάνω ότι ήταν παίκτης πρωτο βιολί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε μεγάλες ομάδες με υψηλούς στόχους, όπως Ιντεπεντιεντε, με αποκορύφωμα τη Σαντος με την οποία μετράει δύο πρωταθλήματα. Σημαντικό στοιχείο ότι στη Σαντος ήταν ο 2ος πιο σημαντικός παίκτης μετά τον Νεϋμάρ!!! Χαρακτηριστικό προσόν του η ταχύτητα με τη μπάλα στα ποδια, η καταπληκτική του κόφτη ντρίμπλα κ με τα δύο ποδια, τα απίστευτα σταματηματα κ η αλλαγη κατεύθυνσης, οι κάθετες κ διαγώνιες πάσες του. Υστερεί στο ψηλό παιχνιδι κ στα τελειώματα φάσεων μπροστά στο τέρμα. Με λίγα λόγια, ειναι ενας παίκτης που μπορει να σ αποδίδει το μάξιμουμ παίζοντας στις γραμμές, άρα δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κεντρικά χάφ όπως Σκόκο, το βιογραφικό του, οι περγαμηνές του κ η εξαιρετική προηγούμενη ποδοσφαιρική του αγωγή σε συνθήκες πίεσης πρωταθλητισμού, συνθέτουν εναν παίκτη υψηλού επιπέδου, ασφαλώς ανώτερου του Νατσο κ ασφαλως περιμένω τα καλύτερα απ αυτόν. Τέλος ειναι παιδί που γουστάρει μουσική, χορό, χαβαλέ, να περνάει καλα και θέλει προσοχή εκεί στην ΑΕΚ μην αρχίσει κ νυχτοπερπαταει μόλις γνωρίσει τπτ Κιάμους κ τα σχετικά!!!!!!
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά στην Σαντος επειδή ξέρω πορτογαλικα έχει να παίξει ένα εξάμηνο και τον ψιλοκραζανε μακάρι το παιδί να παίξει μπάλα και να μας τρελάνει αλλά το γκολ από τα στατιστικά δεν το έχει άρα σκοκό δεν είναι επίσης εκεί στο SITE να κριτικαρετε και λίγο η ομάδα θέλει ενίσχυση δεν είμαστε gayroi ακόμα και τον τζιμπουρ θα νοσταλγησουμε που πέρσι στο τέλος ήταν καλός δηλαδή για πάγκο μια χαρά ήταν να τον έχουμε από το να μείνουμε με τον πεκχαρτ
διαφωνω μονο στο θεμα με Τζιμπουρ. δεν μπορεις να υπολογιζεις σε αυτον. ειναι με τα κεφια του. και παιχτης που μπορει να σου κανει την ομαδα χαλια αν δεν παιζει κιολας.
Εχεις Αλμειδα ασε τον πατιτο να κερναει εμετους να την δινει στο Πορτογαλο να την στελνει συστημενη στα δυχτια,αλλα για να πιστεψω πρεπει να δω μεχρι στιγμη απο τα παιχνιδια που εχω δει ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ Ενστασιακο μονο ο Παοκ εχει φτερα που κεντανε.
Πήραμε 2 και περιμένουμε πότε θα γράψουν ιστορία.... Οι άλλοι 2 ανταγωνιστές ΠΑΟ & ΠΑΟΚ πήραν μια ενδεκάδα καλών και πολύ καλών έτοιμων και έχουν επιλογές. Κάθε μέρα και μια άφιξη. Εμείς περιμέναμε από το κινητό του Μιλοβάνοβιτς.
Ο βαζελος εχει φετος καλη ομαδα οχι ομως ανωτερη απο την δικη μας,μπορει ισαξια.Ο παοκ εκτος απο τον Τζαλμα που ειναι καλος παικτης και τον Ροντριγκεζ,τους δυο ακραιους δηλαδη που και αυτοι αποδιδουν μονο σε ανοικτο γηπεδο αλλιως χανονται οπως στον επαναληπτικο με αγιαξ που δεν ειχαν χωρους,υπαρχει αλλος που θα επαιζε βασικος στην ΑΕΚ?Που παιζουν με τον Τζαβελλα σεντερ μπακ?
Βαγγελη , ο παο αν ειχε αλλον προπονητη θα τον φοβομουν περισσοτερο. αυτος ο Στραματσιονι ειναι λιγο.... αλλα σιγουρα εχει παρει πολυ καλους παιχτες. στον ο παοκ ειναι και αλλοι ,οχι μονο αυτοι οι 2 (για τον Τζαλμα ειχε γραφτει εδω για εμας) πχ ο Μπισεσβαρ πιστευω οτι οταν θα ειναι καλα θα δειξει ωραια πραγματα. ΑΕΚ ειμαστε αλλα να βλεπουμε καθαρα το αθλημα και οχι να μηδενιζουμε τους αλλους και να αποθεωνουμε τους δικους μας. φυσικα ολοι κρινονται στο γηπεδο. αλλα δεν μπορω να διαβαζω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μηδενισμους απο μερικους. πχ περνει αλλη ομαδα εναν παιχτη πχ με 1 μυριο μεταγγραφη και 500 χιλιαρικα συμβολαιο τον λενε παλτο. περνει η ομαδα μας ελευθερο με 200 χιλιαρικα συμβολαιο ,παιχταρας λενε. να τους δουμε ρε παιδια. εγω θελω η ομαδα μου να κανει πετυχημενες και προσεγμενες μεταγγραφες που θα κλεινουν το κενο σε οποιαδηποτε θεση. οχι οποιον και οποιον.
Σκοκο είναι μονο ενας!
Ας τον δούμε πρώτα και μετά μιλάμε.
Σκόκο είναι μόνο ένας.
Δεν ξερω αν οι περισσότεροι φίλοι εδω μέσα ψάχνονται στο ιντερνετ να πάρουν μια εικόνα απο παίκτη που ενδιαφέρεται ή αποκτά η ομαδα μας κ δεν τον γνωρίζουν εκ των προτέρων. Εγω επειδή ψαχνω, βλεπω βίντεο, δημοσιεύματα, πορεία αξίας παίκτη, ποιότητα κ στόχους ομάδων που έπαιζε πριν, ρωτάω φίλους εκτος Ελλαδας που μπορει να τον ξέρουν, νομιζω ότι έχω μια πολύ καλή εικόνα σε ότι αφορά τον παίκτη αυτόν. Για τον Πάτο συγκεκριμένα ή Πατίτο, είχα γράψει κ επαναλαμβάνω ότι ήταν παίκτης πρωτο βιολί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε μεγάλες ομάδες με υψηλούς στόχους, όπως Ιντεπεντιεντε, με αποκορύφωμα τη Σαντος με την οποία μετράει δύο πρωταθλήματα. Σημαντικό στοιχείο ότι στη Σαντος ήταν ο 2ος πιο σημαντικός παίκτης μετά τον Νεϋμάρ!!! Χαρακτηριστικό προσόν του η ταχύτητα με τη μπάλα στα ποδια, η καταπληκτική του κόφτη ντρίμπλα κ με τα δύο ποδια, τα απίστευτα σταματηματα κ η αλλαγη κατεύθυνσης, οι κάθετες κ διαγώνιες πάσες του. Υστερεί στο ψηλό παιχνιδι κ στα τελειώματα φάσεων μπροστά στο τέρμα. Με λίγα λόγια, ειναι ενας παίκτης που μπορει να σ αποδίδει το μάξιμουμ παίζοντας στις γραμμές, άρα δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κεντρικά χάφ όπως Σκόκο, το βιογραφικό του, οι περγαμηνές του κ η εξαιρετική προηγούμενη ποδοσφαιρική του αγωγή σε συνθήκες πίεσης πρωταθλητισμού, συνθέτουν εναν παίκτη υψηλού επιπέδου, ασφαλώς ανώτερου του Νατσο κ ασφαλως περιμένω τα καλύτερα απ αυτόν. Τέλος ειναι παιδί που γουστάρει μουσική, χορό, χαβαλέ, να περνάει καλα και θέλει προσοχή εκεί στην ΑΕΚ μην αρχίσει κ νυχτοπερπαταει μόλις γνωρίσει τπτ Κιάμους κ τα σχετικά!!!!!!
ρε μη κάνετε αυτό το λάθος να βαφτίζεται παίκτες χωρίς να τους έχουμε δει.. κατ αρχήν ο σκόκο όταν ήρθε δεν άρχισες να κάνει τα όργια που έκανε αμέσως..
τώρα με αυτές τις βλακείες που κάθεστε και γράφετε αν δεν παίξει τα αναμενόμενα ο πατίτο δηλαδή δεν μπει και αρχίσει να κάνει αμέσως όργια μέσα στο γήπεδο θα αρχίζουν να κράζουν όλοι και με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίκιο τους.
σταματήστε αυτήν την ηλιθιότητα στην ελλάδα που γίνεται να μεγαλοποιείτε τα πράγματα.. αφήστε να τον δούμε πρώτα και μετά ενθουσιαζόμαστε..