Τις τελευταίες δυο ημέρες, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ο Τζίμι Ντουρμάζ δίνει την εντύπωση πως είναι έτοιμος να φύγει με την αποχώρησή του να είναι θέμα ημερών, σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ.
Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Σουηδός εξτρέμ είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο με τον Βίκτορ Σάντσεθ, όταν τη στιγμή της αλλαγής του, έδωσε με το... ζόρι το χέρι στον προπονητή του και δεν έκρυψε καθόλου τον εκνευρισμό του.
Επίσης, ο Ντουρμάζ έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς, με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει λόγο για ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους που έθεσαν νοκ άουτ τον ποδοσφαιριστή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

mhn arpazestai re plaka kano kai go dislike ekana ston eauto mou
kalh sinexeia paixtara gt ektos apo paikths ths sixamerhs omadas eixes poli ithos san anthropos!!
Αντε κατεβασε τις αφισες απ'τον τοιχο τωρα, βαλε του καμπιασσο
Αντε γεια οπως λεει ο αφανας στοκος οπαδος σας...
Βουλιαζει το καραβι παιδια πηδηξτε να σωθειτε... Μακαρι να το παρουμε εμεις το πρωταθλημα το εχουμε αναγκη πιο πολυ απο ολους, ποτε δεν εχουμε κανει τοσα χρονια χωρις πρωταθλημα... Και οταν πεσει η επο να παρουν τη κουπα του 2008 απο τη τρουμπα και να ανεβει στο ΟΑΚΑ και να γινει φιεστα με τους παιχτες του 2008 κανονικα.
Τι να πει και ο ΠΑΟΚ;;;;
Ποιός παοκ ρε φίλε?Ο παοκ δεν είναι σύλλογος που διεκδικούσε ποτέ πρwτάθλημα....με την ίδια λογική τι να πει και η Λάρισα?
Αρχίζουν και εγκαταλείπουν όλοι το ......NOOR-1!!!
Efige kai autos paei (to eipan tora ston Sporfm)........
Ti leei al(haiv)ania? Tin kanoume m elafra????
Αποκλεισμός αύριο και ο τελευταίος να κλείςει την πόρτα......καλή διάλυση σιχάματα........
Re ti ste eseis re.....vaporia exei o proedras oxi aeroplana. Pote na sas prolavei olous na sas steilei. An 3emeinei kanenas feugei ena ploio thn paraskeuh me 2 tonous "zaxarh" 2 tonous "riganh" kai kati psila apo "kafe ellhniko" 8eloun kapoion na prosexei to emporeuma
φανταστείτε τι θα γίνει αν (μακάρι) αποκλειστεί αύριο...
παιδια μην ξεχνιομαστε.. ο τελευταιος να κλεισει την πορτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχομαι ολοψυχα σε αυτο το σιχαμενο σωματειο να μεινει με βασικο σεντερ φορ τον τακη τσουκαλα τον ποκερμον !!!!!!!!!!!!!!!!