Στην πρόσληψη του Γιώργου Δέδα στο τεχνικό της τιμ προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Η συνεργασία με τον Δέδα προέκυψε όταν ο Σλοβένος Ποτότσνικ που είχε αρχικά συμφωνήσει να μπει στο τιμ του Γιούρι Ζντοβτς, ζήτησε στην πορεία αυξημένο ρόλο στο τεχνικό τιμ και έτσι η συμφωνία χάλασε. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
"Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» ενισχύεται, με την προσθήκη του Γιώργου Δέδα.
Ο έως πρότινος άσος του ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παραμένει στο χώρο από το πόστο του προπονητή. Ο Δέδας συμφώνησε για συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Ο 36χρονος (τεχνικός πλέον) δήλωσε για τη «μεταγραφή» του στην ΑΕΚ αλλά και την στροφή στην καριέρα του: «Μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Γεγονός είναι, ότι είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω κάποια στιγμή στο μπάσκετ ως προπονητής. Ήλθε η πρόταση της ΑΕΚ και αυτό απλά «συνέβη» λίγο νωρίτερα.
Με τον Γιούρι έχουμε σχέσεις χρόνια, τον είχα προπονητή στον Ηρακλή, ενώ συνεργάστηκε επί σειρά ετών και με τον αδελφό μου. Μιλήσαμε, είπαμε τι ακριβώς χρειάζεται και συμφωνήσαμε»".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πολυ ωραια κινηση. τον εβλεπα στο γηπεδο στο Ρεθυμνο που έπαιζε μυαλωμένα και ώριμα. Του ταιριάζει νομίζω.
ΘΑ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΗ ΔΥΑΡΧΙΑ..