Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσαγκρώνης: «Καμία επίσημη ενημέρωση από FIBA για ΑΕΚ»!

Ο γ.γ. της ΕΟΚ διέψευσε πως υπάρχει ήδη απόφαση για την μη έκδοση των δελτίων των αθλητών της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο διαψεύστηκε η φημολογία που ήθελε την FIBA να έχει ήδη προχωρήσει σε απόφαση για τη έκδοση των δελτίων των αθλητών της ΑΕΚ. Ο γ.γ. της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ο αρμόδιος επί του θέματος και ο άνθρωπος που έχει φρενάρει έως τώρα τις εξελίξεις, μίλησε στο Pamesports και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, πήγε την Πέμπτη 28/7 στα γραφεία της ΕΟΚ για να κινήσει τη διαδικασία έκδοσης των δελτίων των νεοαποκτηθέντων παικτών της ομάδας και άκουσε ξανά από τους Γιώργο Βασιλακόπουλο και Τάκη Τσαγκρώνη αυτό που είχε ακούσει και πριν από λίγες μέρες: ότι το θέμα έχει «παγώσει» και δελτία προς το παρόν δεν μπορούν να εκδοθούν.«Αυτό που είπαμε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ είναι ότι δεν μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στην έκδοση των δελτίων, διότι αναμένουμε εντολές από τη FIBA. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά. Περιμένουμε...», δήλωσε στο Pamesports.gr ο γ.γ. της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, διαψεύδοντας ουσιαστικά όσα κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα περί επίσημης ενημέρωσης από τη FIBA.

Τέτοια ενημέρωση δεν έχει ούτε η ΚΑΕ ΑΕΚ, άλλωστε δεν θα ήταν δυνατό κάτι τέτοιο, αφού η παγκόσμια ομοσπονδία επικοινωνεί με τους συλλόγους μόνο μέσω των εγχώριων ομοσπονδιών και όχι απ' ευθείας.Ο Τάκης Τσαγκρώνης δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς η FIBA θα ενημερώσει για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει με την ΑΕΚ, η οποία επέλεξε να αγωνιστεί στο Eurocup.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ