Και ενώ ο Γκόικο Κάτσαρ αναμένονταν εντός των επόμενων 48 ωρών στη χώρα μας, προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία που είχε συνάψει προφορικά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή. Δυσάρεστη για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που υπάρχει και όπως επισήμανε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, η Ένωση απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Κροάτη μέσο, ο οποίος ζήτησε 48 ώρες επιπλέον για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση της ΑΕΚ και εν συνεχεία να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η εξέλιξη αυτή έφερε δυσαρέσκεια στην Ένωση που ήθελε άμεσα να τελειώσει τη μεταγραφή του 29χρονου πρώην άσου του Αμβούργου και ο λόγος ήταν πως ο Κάτσαρ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Στουτγάρδη, την οποία και εξετάζει. Για αυτό και ζήτησε παράταση. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η ίδια η ΑΕΚ, η οποία επί 20 ημέρες είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή (υπήρχε συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος, σε συζήτηση που έγινε ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τον Μπάγεβιτς), αλλά κρατούσε στάση αναμονής, δίνοντας το περιθώριο σε οποιονδήποτε «μνηστήρα» να προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, που είναι εδώ και μέρες ελεύθερος.
Και πλέον τα πράγματα… ζόρισαν αρκετά, αφού η ΑΕΚ χάνει έναν «δικό» της ποδοσφαιριστή, τον οποίο περίμενε άμεσα στην Ελλάδα και αμέσως στην Πολωνία. Πλέον, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος, όπως τόνιζε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, η Ένωση θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, χωρίς βεβαίως να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί αν ο Κάτσαρ τελικά δεν τα βρει με την Στουτγάρδη και ρίξει εκ νέου «γέφυρες» στην πλευρά της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Συνέχεια γράφετε για μεταγραφές και παίκτες και από αυτούς έρχεται ένας στους δέκα.Μας έχετε ξενερώσει.Αυτό θέλετε;
Υ.Γ. Διαρκείας σε μπάσκετ ΟΛΟΙ.Όποιος βάζει χρήμα να αναγνωρίζεται.
Άλλη μια αποτυχία και ξεβρακωμα μιλοβανοβιτς και σία. Τους πήρε χαμπάρι κι ο Τιμούρ και τους δίνει στεγνά και δημόσια πλέον. Το είπε περιμένει παίκτες.
Πιστεύω πως δε συνέβη αυτό που λένε με τον Κατσαρ. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ απέσυρε την προσφορά της. Απλά θα μυριστηκαν ότι επειδή ο παίκτης ζήτησε μεγαλύτερη προθεσμία να απαντήσει,πιθανόν να τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φτύσει στα μούτρα κι αυτοί δεν άντεχαν νέο στραπάτσο, το έπαιξαν ότι βγήκαν κι από πάνω! Ενώ έπρεπε να χουν πέσει τα σωστά λεφτά κι παίκτης να κάνει ήδη γύρους στο Κιελτσε.
Όσο δε για φορ, τη μεγαλύτερη ανάγκη μας για φέτος, ούτε καν σκάνε..
diladi thes na pas peis oti tous dinoun lefta tou bajevic kai tou molovanovic kai autoi den pernoun pehtes? Paidia ksupnate horis lefta kai o Guardiola na dialge pehtes den tha erhontousan
Κλαίει και η μάνα του Πελέ μ' αυτά που ζούμε
Άλλη μια επιτυχία του branko...
Δεν νομιζω να φταιει ο Μρανκο! Η δουλεια του Μπρανκο ειναι να βρισκει παικτες (οπως κανει) συμφωνα με το μπατζετ που εχει διαθεσιμο, αλλου ειναι το προβλημα και ειναι πλεον κοινο μυστικο!!!
ο τιμουρ δεν ειναι δελλας...θα γινει χαμος...δεν θα χρεωθει την περιπτωση αποτυχιας στην ευρωπη...φοβαμαι μεγαλες φορτουνες...
Αυτό ακριβώς...Φοβάμαι πολύ το ενδεχόμενο σε 3-4 μέρες, αν δεν έχουμε παίκτες για να παίξουν στα προκριματικά, ο Τιμούρ να φύγει. Και αν το κάνει, δεν θα τον αδικήσω. Αν δεν έχεις εργαλεία για τη δουλειά σου και σου ζητάνε υπέρβαση, παραιτείσαι. Ο μπογιατζής χωρίς πινέλα πώς θα βάψει, με τα δάχτυλα; Ο καφετζής αν δεν έχει μηχάνημα για το αφρόγαλο, με το χέρι θα φτιάξει το καπουτσίνο;
λες και δεν το περιμεναμε....
Το οικονομικο ηταν παλι το προβλημα παιδια μη λεμε οτι θελουμε!
κατι ακουσα για πογκμπα αλλα θα ρθει μολις μπουμε Αγια σοφια...
παραμυθια φουμαρα και ολα κλαιν μαιν και η καψουρα μας δεν μπορει να παρει παικτη ουτε απο ομαδα του λιχνεσταιν.. αλλα εμεις επειδη ειμαστε και πολυ τρελαμενοι πινουμε την μπυρα μας και σε ολα λεμε νεβερ μαιντ..
Αγαπη Ερωτας Καψουρα.
Μάγκες οι μόνοι παίκτες που ενδιαφέρουν τη διοίκηση είναι όσοι έρχονται ΤΣΑΜΠΑ ή ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και κατίτις για να παίξουν σ' αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Α! και κανένας δανεικός που τον πληρώνει όμως η ομάδα του (χαζοί ήμαστε να δώσουμε κανένα φράγκο). Τώρα είναι απορίας άξιο πως ήρθε ο Μπάκας και ο Μπακασέτας στην ομάδα. Μάλλον Ατρόμητος και Πανιώνιος εξασφάλλισαν τσάμπα πετρέλαιο για το χειμώνα....!!!! Αλλιώς δεν εξηγείται.
Καλημέρα σε όλους,
Έχω πολύ καιρό να γράψω μιας και περιμένω υπομονετικά να δω τις εξελίξεις και να κρίνω.
Λοιπόν σιγά σιγά το τοποίο ξεκαθαρίζει. Ως φαίνεται τα πράγματα θα κυμανθούν σε ρυθμούς ισοροπίας και για να γίνω κατατοπιστικός, ό,τι φευγει κάτι αντίστοιχο θα έρχεται. Αναφέρομαι πάντα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οικονομικά, δηλαδή διώχνεις ένα παίχτη αξίας 100 ευρώ θα πάρεις έναν αντίστοιχο ο οποίος θα αξίζει μέχρι 100 Ευρώ. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης είναι ίδιος ή χειρότερος από τον προκάτοχό του. Άρα ουσιαστικά η διοίκηση (καλά κάνει από επιχειρηματικής απόψεως κατ' εμέ) στοχεύει σε αυτό που έγεται υπεραξία. Βλέπε Γιόχανσον,Σιμόες κλπ.
Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμετο Μπαμ στις μεταγραφές. Αλλά και λέ Αλλά και το τονίζω, πρέπει κάποιες θέσεις όπως Π.Χ. άμεσα αυτή του Σέντερ φορ να καλυφθούν, έστω και με παίχτη που στοχεύει στην υπεραξία. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα τεράστιο.
Αναφορικά τώρα με τι γιατί χάλασε η δουλειά, γιατί καθυστέρησε η μεταγραφή κλπ, δεν είμαι σε θέση να πω ποιός φταίει , ούτε είμαι πληροφορημένος εκ των έσω για να μπορώ να κρίνω. Προσωπικά δεν μου λέει κάτι το ότι χάλασε η μεταγραφή κάποιου Κατσάρ, δεν τον ήξερα κιόλας. Παρ' όλα αυτά, δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω πως οι όποιοες μεταγραφές έχουν ήδη αργήσει, διότι χάνουν την προετοιμασία, πράγμα σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή.
Και πάλι καλημέρα σε όλους,
Forza Aekara
Υ.Γ. ρε παιδιά με τον Μπουονανότε ξέρει κανείς τί γίνεται (έγινε ?)
ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ!
Τα ίδια θα έλεγες και πέρσι φαντάζομαι
ΦΕΤΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΛΕΝΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!
ΟΠΟΤΕ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 3-4 ΘΕΣΗ!
Φιλε τι συγκρινεις τωρα περσι τετοια εποχη θα παιζαμε παλι στην πρωρη κατηγορία προσωπικα δεν περιμενα να δω τρελα πραγματα πιστευα ομως την κατακτηση του κυπέλλου που εγινε παρα του πρωταθληματος και περσι ομως με μεταγραφες οσοι θυμουνται κουρασανε καθε μερα ονοματα αλλα εφεραν παικτες φετος εχουμε γιουροπα πηραμε το κύπελλο αντι να γινει υπερβαση να παρουμε καλους ξενους να κλεισουμε κενα γρήγορα και να παει μια ολόκληρωμενη ομαδα στην προετοιμασία να μαθουν ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενας το στυλ παιχνιδιου που παιζει ο αλλος εχουμε 8 ιουλιου και ακομα σε θεσεις που ποναμε δεν πηραμε παικτες εμενα προσωπικά δεν μου αρεσει και δεν μου φαίνεται σωστο αυτο φετος εγω μετα την περσινη χρόνια ελεγα αντε τωρα καλοκαιρινες μεταγραφες θα ακουσουμε καλα ονοματα θα παμε γερα του χρόνου για πρωτάθλημα
Το γκουγκλαρα απο περιεργεια. Απο 15 Ιουνιου ο Κατσαρ εμφανιζοταν κλεισμενος και τωρα ναυαγιο. Κια τον παρουσιαζανε και σαν μπαλαντερ ειτε χαφ είτε κεντρικος αμυντικος, πουη και στις δυο θεσεις χρειαζομαστε παικτη και θα μεινουμε με τον Τζανετόπουλο. Αξιοι της μοίρας μας, κριμα.
Γιατί ρε φίλε εδώ κάτι τύποι πέρσι μας τα ζαλίζανε με τον τζανετόπουλο γιατί δεν παίζει και δεν πρέπει να φύγει και να μας τον πάρει άλλη ομάδα.Τους άκουσε ο μελ και σου λέει έχω μπεκενμπάουερ στην ομάδα και θα κάνω μεταγραφή?
Η διάθεση επενδύσεων φαίνεται απο το ύψος του Μετοχικού Κεφαλαίου απλά πράγματα.....
ΕΥΤΙΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΤΟ
Ωραια τωρα να δω που θα βρουμε παιχτη με τις αναλογιες του κατσαρ..
Και ανασες σε σιμοες γιοχανσον μπορουσε να δωσει και στην αμυνα.
Αδικα χασαμε εναν πολυ καλο παιχτη.
Τελος παντων ας ελπισουμε να βρουν μια αξιολογη λυση.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...αλλά στο τέλος πεθαίνει...
ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!
Θα σου πω εγω.... Δεν θα βρουν.... Και προσωπική μου αποψη είναι οτι θα ηταν καλυτερα να κρατησουν τον κορδερο γιανα καλυψει κανενα κενο. Όπως πιστευω θα επρεπε να κρατησει τζιμπουρ απο τη στιγμη που δεν εχουνε αλλο. Ας του εκαναν ρνα συμβολαιο 6 μηνων. Οπως το πανε θα περιμενουμε μεχρι Σεπτέμβρη ποιος είναι ελευθερος να τον παρουμε.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ
Γελούσα κάποτε με τους γαύρους που οι κολοφυλαδες τους γραφανε καθε μερα κι απο εναν διαφορετικό παίχτη που θα παρουν και παρελαύναν απο τα πρωτοσελιδα του 50 παιχτες ολο το καλοκαιρι . εμεις θα τους ξεπερασουμε . Η διαφορα ειναι οτι συζηταμε κυριως για παιχτακια της σειρας . Πολύ διαπραγμάτευση σ αυτή τη χώρα και αποτελεσμα 0 .
Ειχαμε τον Τσιπρα να διαπραγματευεται 1 χρονο ... και στο τελος τον ήπιαμε , τωρα εχουμε τουτους να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δαπραγματευονται για παιχτες και παλι θα τον πιούμε . Θα παρουν εναν για εντυπωσιασμό θα κανουμε χαρα και οι τρυπες θα μεινουν...
Διαβασα την ειδηση τωρα το πρωι και η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα. Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι εκει στην ΠΑΕ. ασχετοι;; ανοργανωτοι;; ανικανοι;; δε θελουν;; δεν μπορουν;; ειναι τσιγκουνηδες;; ειναι ασυντονιστοι;; δεν επικοινωνουν μεταξυ τους;; εχουν αλλους στοχους;; μηπως εχουν υψηλη αυτοπεποιθηση;; υπερβολικη σιγουρια οτι θα τα καταφερουν;; και στο τελος τα καταφερουν;;; τι να πω ο ανθρωπος;;;;;;;;;;;;; οψομεθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na deis pou Opou nane gurnane piso Tzibour, Kordero, Kai krisantous.
Pali omada protathlitismou kanoume me metagrafes apo to pano rafi oute pehtakia tupou katsar den mporoume na paroume. Gelaei o kosmos!
Αυτο δεν ειναι ΑΕΚ......Φτασαμε στο επιπεδο να μην μπορουμε να κλεισουμε μεταγραφες στην ομαδα παιχτες αυτου του επιπεδου που ακουγοντε...Που κακα τα ψεματα ειναι μετριοι...Εγω μεγαλωσα με αλλη ΑΕΚ...Eχω δει την ΑΕΚ του champions league την περιοδο 94-95 να παιζει με αντιπαλους την μιλαν και τον αγιαξ (οι οποιοι εκεινη την χρονια βρεθηκαν και στον τελικο του cl). Εαν οι ομαδεσ παιζαν χωρις σημα και χωρις χρωμα στην φανελα δεν θα ηξερες ποια ομαδα ειναι η μιλαν και ποια η ΑΕΚ...το ιδιο και με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγιαξ...Παιξαμε στα ισια τις δυο καλυτερες ομαδες τις ευρωπης..εγω αυτην την ΑΕΚ ονειρευομαι.. https://www.youtube.com/watch?v=PhdIHBOrNRg
1η παρατηρηση...Νομιζω οταν πηραμε το κυπελλο λιγοτερα σχολια ειχε το αρθρο.2η παρατηρηση , πολλα Nickname εμφανιστηκαν δια μαγειας κατα καιρους,εκραξαν ,ειπαν ,ξειπαν τελικα εξαφανιστηκαν παλι...κατα καιρους φυσικα...Η' εχει γεμισει πιτσιρικαδες ή η οικονομικη κριση μας ωθει στον παραλογισμο ψαχνοντας ευκαιρια να κραξουμε και να βγαλουμε χολη . Απο την αλλη φυσικα και ο μεταγραφικος σχεδιασμος ειναι ο ιδιος ο παραλογισμος αλλα υπαρχουν και ορια . Μερικοι το εχουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξεφτυλισει τελειως...η υπερβολη της υπερβολης ,να φυγει ο ενας ,να φυγει ο αλλος , να φυγουνε ολοι , ομαδα Β εθνικης εχουμε , και ουτε στην 10 και και και....ολοι εχουμε αγανακτησει,ολοι θελουμε την ΑΕΚΑΡΑ πρωταγωνιστρια , ολοι θελουμε τους καλυτερους για την ομαδα μας , τουλαχιστον εμεις , οι απλοι οπαδοι , ο λαος της ΑΕΚ απο το Α εως το Κ . Κρατηστε την αγανακτηση σας . Θα χρειαστει....εχουμε πολλα μπροστα μας . Προσωπικα πιστευω οτι το ποτηρι θα ξεχειλισει αν μεσα στο καλοκαιρι δεν ακουσουμε τπτ για το γηπεδο.Τουλαχιστον ας βγουνε να μας πουνε οτι δεν προχωρα αν και ο Μελ ειπε οτι ο κοσμος να γυρισει αναποδα το γηπεδο θα γινει . Αυτο κρατησα . Ουτε μακετες ,ουτε τπτ. Ολα θα φανουν αργα η γρηγορα. Οσο για τις μεταγραφες μεχρι στιγμης θυμιζει Circus Medrano...Οχι για τον Κατσαρ και τον καθε Κατσαρ αλλα για το οτι επρεπε ηδη αυτες οι θεσεις να ειναι κλεισμενες απο Δεκεμβρη μην πω που υπηρχαν ανοιχτα συμβολαια παικτων...ή εστω οταν μεινουν ελευθεροι μια λιστα για την καθε θεση ιεραρχημενη...οχι αυτος?ο επομενος,ουτε αυτος? παμε παρακατω...καθε βδομαδα να κλεινεις και απο εναν...δεν ξερω...μακαρι να βγουμε ολοι λαθος και να μας βουλωσουν τα στοματα.Το ευχομαι.Πιστη αδερφια και παντα ΑΕΚΑΡΑ.
Η ομάδα για να πάει μπροστά χρειάζεται Μπαχά, Φερούζεμ, Έντσον Ράμος, Ραμπρεσαντρατανά, Ντρίπιτς, Μούργκα, Τσουμάγκα και Ενσιαμπαμφούμου! Τίγρη κάνε τα κουμάντα σου και κλείσε τους γρήγορα!!! Και Μπάεβιτς για προπονητή! Να φύγει το κύριο Τιμούρι!
Αδερφια υπομονη....ερχεται ο Ντιαζ αυριο απο την δοξα κατω ραχουλας......αυτο και μονο πρεπει να μας γεμιζει αυτοπεποιθηση!!
DoctoR 21 περιμενα πιο σοβαρο σχολιο απο σενα. Προσβαλεις εναν ανθρωπο που δεν τον ξερεις και ομαδες που μονο ραχουλες δεν ειναι.Πανω στην αγανακτηση μας και στην απογοητευση μας μην λεμε οτι θελουμε.Επειδη ειναι ευκολο εδω να γραφουμε το μακρυ μας και το κοντο μας δε σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε. Ποσο μαλλον για εναν ανθρωπο και παικτη που δεν τον εχουμε δει. Χειροτεροι απο τους γαυρους εχουμε γινει...αρχιζω να το πιστευω...
Είδα κάποια σχόλια που λέγανε για Μπαγιεβιτς και άλλα και ήθελα να πω και εγώ τι πιστεύω....Το πρόβλημα δεν είναι ο Μπαγιεβιτς οταν τα λεφτά πέφτουν με το σταγονόμετρο ....για εμένα είναι όλοι τους λάθος και μπαγιεβιτς και μιλο και όλοι Αλλά κυρίως ο τίγρης.....Η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε ανάγκη αλλά φταίει γιατί μας έλεγε πολλά και εγώ πίστεψα σε αυτόν και στο πρότζεκτ που παρουσιασε δεν ειχα πολλά λεφτά για να ζήσω εύκολα τον μήνα μου εκείνο και παρό όλα αυτά πειρα διαρκειας γιατί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα παίζαμε στην Αγια Σοφια την χρονιά της Ανόδου και προσπερναω αυτό λόγο γραφειοκρατίας αλλά δεν σταμάτησε εκεί ειπε και κάτι άλλο... είπε ότι θα τρέμει η γή η συγκεκριμένη πρόταση δηλώνει δυνατή ομάδα με έκανε να πω ναι ρε θα πάρω διαρκειας το αξιζει η ομάδα μου και θελω και εγώ να δω την Αεκαρα πρωτη μεσα στο σπίτι της ......Τα λόγια μένουν ευτυχώς ειμαι άνθρωπος που δεν ξεχνώ αλλά όπως είπα και πάλι σε μια Ελλαδα της κρίσης και σε ενα σάπιο πρωτάθλημα οπως αυτό χωρις επενδύσεις τον έχουμε ανάγκη.... παρακαλώ να περάσει εκανα πολύ ώρα να το γράψω είμαι απο κινητό συγνώμη για καποια λάθη....καλο βραδυ και καλο ξημέρωμα .
δεν ειναι μονο οτι τραβανε πολυ οι μεταγραφες και οδηγουντε σε ναυαγια,το χειροτερο ειναι οτι χαλαει το πρεστιζ της ομαδας σε 2-3 χρονια θα ακουνε ΑΕΚ οι ξενοι παιχτες και θα γελανε,θα κοστιζουν 5 και θα ζητανε 15 για να ερθουν
Δεν πειραζει παμε για αλλα ΑΕΚΑΡΑ!!
Με έχετε κουράσει όλοι ειλικρινά μην μιλάει κανείς εγώ απογοητευτεί από όλους ΟΛΟΙ σταματήστε!
Ο Κατσαρ ηθελε παραθυρο στο αεροπλανο αλλα ο Ντουσαν επεμεινε να του κλεισει διαδρομο και καπως ετσι χαλασε το ντιλ.
Θα του είπανε πως είναι Πολυεργαλείο και πως τον προορίζουμε για αμυντικό χάφ- στόπερ- εξτρέμ- φόρ, αφού δεν έχουμε άλλο και οτι θα του δώσουμε την ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του κάτω απο τα δοκάρια σε κανα' πέναλτυ και θα του πληρώνουμε φώς νερό θέρμανση και άπειρα καφεδάκια ... και μας εστειλε στο γεροδιάολο!
προβλημα...
Τρίχες ΚΑΤΣΑΡές!!
Έγραφα χθες στα σφηνάκια του Κώστα ότι κωλυσιεργώντας προκειμένου να ρίξουμε το κόστος ενός παίχτη, το μόνο που επιτυγχάνουνε είναι να τον χάσουμε βάζοντας κι άλλους στο παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν πέρασαν 24 ώρες και δικαιώθηκα!
Πρέπει να το πάρετε απόφαση, όσο ο Μελισανίδης είναι στον ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να επενδύσει στην ΑΕΚ για ευνόητους λόγους......
Κλεφτακης 21 εσυ καποτε ελεγες θα ερθει ο μελισσανιδης σε ασπρο αλογο τωρα τι εγινε αντιπολιτευση? Ολοι διαρκειας μην ακουτε λαλακιες απο κλεφτακηδες και bladerunner
Μέχρι και ο Αφραγκουζος βάζει χρήμα...... Ξυπνάτε εκεί στην ΠΑΕ ρεεεεεεεε!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ....ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ.......ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ......ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ Μ@ΛΑΚ!ΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.....ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ.....ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ....ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ....ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....TA ΘΕΛΩ ΟΛΑ.....ΓΗΠΕΔΟ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΡΟΝΟ....EMEIΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
πολυ σωστος αδερφε!
Διαταραχη προσωπικοτητας;
Kριτική για το καλό της ομάδας.
Αν τα εγραφα εγω αυτα μεχρι χθες θα με ελεγες γαυροτρολλ που θα με γλεντησει ο τιγρης...
και παει λεγοντας και παει λεγοντας.....
Εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω να παίζει ο Τζάνε ...
Το πρόβλημα η ομάδα το έχει αλλού ...
500 σχόλια τα λέει όλα ...η αγανάκτηση του κόσμου και πιστεύω του τιμ ακόμα πιο μεγάλη ...απίστευτος σχεδιασμός ερασιτεχνικά πράγματα φέτος ...θα δείξει η πορεία ....υπομονή
Ρε παιδες γιατι να μην παρω εγω την ΑΕΚ
Τουλαχιστον οτι δίνεται για διάρκειας θα το βαζω στις μεταγραφές
Εχουμε καποιον Τιγρη που θελει να κανει ομαδα με φυστικια και να το παιζει προεδρος και να επιδεικνύει τα τρόπαια στα παρτυ του
Τζαμπα μαγκας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τουλαχιστον με εμενα προεδρο θα ξέρετε τι να περιμένετε. . .οχι να σας ταζουν λαγους με πετραχήλια και ολο να τροτε φιδε που τον βαφτίζουν και βασιλικό πολτό
Μόνο αυτό: Πληρώνουμε το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης βάζει τη σχέση του με τον Μπάγεβιτς πάνω από τη σχέση του με την ΑΕΚ.
Πληρώνουμε;; Τίποτα δεν πληρώνουμε! Αν πληρώνεις βασικά πάρε την ΠΑΕ και βάλε όποιον θες στην θέση αυτή! Κανένα μάθημα από την Γ εθνική...κανένα...
καλα ας εβαζε λεφτα και αυτο δεν θα υπηρχε που γραφεις.
Μπίνγκο...
..
Αλλά μη λες τέτοια..."Ντροπή".
Ρε κάτι ξέρω εγώ που δεν βλέπω βιντεακια
Διοικηση κ Συριζα ιδιο πλανο...starxidits
Χαχαχαχα! Μόνο έτσι παλεύεται η φάση! Από την μία έχουμε από ότι φαίνεται ακόμα μια αποτυχία σε μεταγραφή! Βέβαια κανένας Κάτσαρ δεν μπορεί να κάνει την ΑΕΚ να περιμένει επομένως σωστά και αποσύραμε την προσφορά..το θέμα είναι ότι έπρεπε να τον κλείσουμε αμέσως και όχι να το λιβανίζουμε! Φαίνεται ότι υπάρχει διχογνωμία στις αποφάσεις, φαίνεται ότι κάποιος υστερεί στην εργασία που του έχει ανατεθεί! Από την άλλη είμαστε αρχές Ιουλίου και έχουμε 20 μέρες μέχρι το πρώτο σημαντικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδι! Στο όποιο θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και με το υπάρχον ρόστερ! Και τέλος θέλω να πω κάτι στα αγαπημένα μου τρολάκια...τα οποία είναι κόκκινης, πράσινης και οποιαδήποτε απόχρωσης! Η ΑΕΚ...η ΑΕΚ του Τίγρη ΗΡΘΕ! Και μην ανησυχείτε για τις μεταγραφές..όλες θα γίνουν, καθυστερημένα αλλά θα γίνουν! Όσο για τους ΑΕΚτζήδες που λένε να φύγει ο Τίγρης θα τους παρακαλούσα να παραθέσουν σε σχόλιο κάτω από το δικό μου ποία πιστεύουν ότι θα ήταν η κατάσταση στην ΑΕΚ αν δεν υπήρχε ο Τίγρης;;; Αρκετά με την κλάψα και την μίρλα....365 να περάσει παρακαλώ...
Κρίμα αδέρφια. Κρίμα,γιατί κανείς μας δεν το αξίζει αυτό που γίνεται.Δε θα πιστεύουμε πια τίποτα και κανέναν στο τέλος.Μια τεράστια αγάπη χωρίς ανταπόκριση θα μείνει..Τι να πω;Αν ευχηθώ καλό βράδυ είναι σαν να σας δουλεύω..Αμα πω υπομονή θα τα κάνω χειρότερα..
Νομιζω οτι εχω αποκοιμηθει και βλεπω εφιαλτη.....και μολις σηκωθω ιδρωμενος θα μπω στο 365 και θα εχουμε παρει Προτο για τερμα,Μπρουνο,Κ.Παπαδοπουλο,Σωκρατη,Μπλαζικοφσκι,Ιμπισεβιτς,Λαφερτυ,καναν εμετο εξτρεμ και Μπιελσα για μαεστρο....60,000 διαρκειας και τις μπουλντοζες να σκαβουν σε live streaming on the web....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΠΝΑ,παρε σκουπα και φαρασι και για τον κολλητο σου ιδιαιτερα...μας τα επρηξε....φτιαξε ομαδα τρομο....της χρωστας της ΑΕΚ και δεν σου χρωσταει...εγινες κροισος....φτιαξε μας,εχουμε πολλα γραμματια με πολλους....το γηπεδο μονο του δεν ειναι αυτοσκοπος....ειμαστε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ Κ/ΠΟΛΗΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΠΑΡΑΓΚΑΣ....
Εαν κυριοι εχετε ερθει για να εφαρμοσετε την ανωτατη λογιστικη στη ΑΕΚ απο το γραφειο του Κοεν στο Τελ Αβιβ,περιμενωντας να κουνησετε κανα μαγικο ραβδι και γινει η ομαδα ΟΜΑΔΑ χωρις επενδυσεις και ΑΜΚ,τοτε αυτο ειναι απλα ανηθικο και προδοτικο μαζι....ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ....ΕΤ
Να μετρησει το 365 ποσες φορες εχει γραφτει εδω η φραση με πορδες αυγα δεν βαφεις απο προπερσι....μιλαμε για μεγαλο ρεκορ....
Μητσαρα δεν σε αναγνωριζω......ΞΥ
Δεν μπορει να τρεχεις το μαγαζι αδαμιδικα...οχι εσυ.....εχει αλλαξει το αθλημα....με ντουσαν γενικο δερβεναγα τζουρασικ παρκ,δεν βγαινει η κεντα.....αυτο δεν ειναι καλοκαιρι ,ειναι σουαρε για θυματα στου μαρκισιου ντε σαντ με σβησιμο τσιγαρων στην πλατη κ με βραστα αυγα στις μασχαλες.....
ΞΥΠΝΑ DAMN IT
Αντι να κοιταμε τετοια ωρα καμια μεταγραφη και να συζηταμε για ποδοσφαιρικα, εχουμε ξενερωσει ολοι μας.. Θελω να πιστευω οτι η δοιηκηση καταλαβαινει οτι τα εκανε σκατα μεχρι τωρα, αλλα ρε παιδια, συγνωμη αλλα αυτος δεν ειναι σοβαρος προγραμματισμος.. Ενας φιλος εγραψε, επενδυεις πρωτα κ περιμενεις τα κερδη.. Συμφωνω! Εμεις δεν επενδυουμε.. Οκ, δεκτο.. Χρημα δε παιζει, αρα αγοραζεις φτηνα κ πουλας ακριβα(κανα δυο περιπτωσεις μας προεκυψαν).. Ουτε αυτο καναμε.. Μαγκες, ο γιαλος δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι στραβος.. Καλες οι φιλιες και τα κουμπαριλικια, ομως η Α.Ε.Κ θελει στελεχη με γνωσεις κ ικανοτητες... Μεχρι τοτε, ολα τα θεματα θα ειναι ρευστα χωρις καμια σιγουρια.. Μονο ελπιδα.. Ο κοσμος αξιζει πολλα παραπανω... Στα χωραφια κ στους βαλτους, ειμασταν παρωντες.. Ηρθε η ωρα σας κυριοι! R21 A
Εαν ισχυει οτι ο νοτης δεν τα βρηκε με κατολικα αλλα ουτε και με αλλη ομαδα και τελικα θα μεινει και ΔΕΝ θα παρουμε εξτρεμ...βρηκε με τι θα φυγετε
Bajevic--> OUT
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι ο κόσμος(έστω κι αν έχει τα δικια του)άρχισε να στρέφεται κατά της Διοίκησης για την κακή μέχρι στιγμής διαχείριση των μεταγραφών.
Θα είναι λάθος να σπρώξουμε τον Μελισσανίδη στην έξοδο
και να προσφέρουμε ένα απρόσμενο δώρο στον Φαταούλ και το γαυροασκέρι του,ας δείξουμε ψυχραιμία και προσοχή γιατί απ ότι βλέπω κιόλας το σάιτ γέμισε ξαφνικά με νέα φυντάνια αμφιβόλου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προελεύσεως.
Η απόσταση απο το να γίνουμε περίγελος των υπολοίπων, δεν είναι μεγάλη ...
Είναι υποτίθεται κλεισμένος , ποτε ο παίκτης , ποτε ο προπονητής και το αποτέλεσμα μηδέν ..
Ας μην ζήσουμε εποχές Μουτσοτρίγκο ( θα θυμούνται οι παλιότεροι ) και ας σοβαρευτούμε , πριν είναι πολύ αργά...
Λεω να τους σκισουμε τα νευρα...διαρκειας ολοι!!!!
Ψυχιατρε
Τελικα για να καταλαβω και γω σαν χαζος που ειμαι.. Τελικα ο Τιγρης ειναι η οαση μας η οχι;; καποιοι που τωρα κραζετε την διοικηση πριν 3 χρονια λεγατε για την δυναμικη το μυαλο και την γνωση που εχει ο τιγρης στο ποδοσφαιρο και πως η επιτυχια ειναι δεδομενη.. Τωρα τι αλλαξε;
Τελικα το σκαουτινγκ μας ειναι καλο η οχι; γιατι καθε καλοκαιρι λετε τι μεταγραφες κανουμε και που παμε με τετοιους παιχτες και καθε τελος της σεζον λετε για στοχευμενες οικονομικες μεταγραφες που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι λιρα 100 ( βλεπε βαργκας μπαρμποσα μανταλο ντιντακ κτλ) .. Σταματηστε επιτελους τους ιδιους ανθρωπους να τους κανετε μια θεους μια αχρηστους .. Ολοι θελουμε το καλυτερο γι'αυτη την ομαδα .. Φιλικα παντα και υπομονη παιδια ... Ξερω οτι κουραστηκαμε οτι πονεσαμε και οτι καποια στιγμη πρεπει να γελασει και μας το χειλακι μας αλλα υπομονη.. Δεν στεκει οταν ο μελ παιρνει κυπελο να ειναι τιγρης και οταν δεν φερνει τους παιχτες που θελετε να ειναι γατακι.. Ας δω μπαλα ας δω παιχτες να ματωνουν σε καθε ματς ας δω να πετυχαινουμε καποιους απο τους στοχους που θα θεσουν και ας ειμαι με τον αραβιδη και τον πλατελα.. Και κανενας δεν ειπε οτι βαζοντας λεφτα θα κανεις και ομαδα ... Αεκτζηδικες καληνυχτες !
Μεταξυ σοβαρου και αστειο στο τελευταιο παιχνιδι με τον πανιωνιο ειχα πει οτι τον αραβιδη τον βλεπω βασικο και για τα προκρηματικα(επαιξε βασικος μεχρι και στο αδιαφορο τελευταιο παιχνιδι). Τελικα μαλλον οι εφιαλτες μας γινονται πραγματικοτητα. Περιμενω τα πρωτοσελιδα αυριο να δουμε ποιον κοιταμε. Ματακιδες θα καταντησουνε φετος.
Λεω να τους σκισουμε τα νευρα...διαρκειας ολοι!!!!
Ψυχιατρε
Ρε μαγκες λεω εγω τωρα αφου τον μελισαν τον νοιαζει μονο το γηπεδο δεν κανουμε τραμπα τους προεδρους, και ας συνεχισει να τρεχει αυτος το γηπεδο..ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΙΓΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΕ..νομιζω οτι θα παει καλυτερα το πραγμα!!!
Φιλε ετσι το μπασκετ θα ξαναπεσει κατηγορια. Αφου εκει τα περισσοτερα χρηματα τα βαζει απο την τσεπη του ο αγγελοπουλος.
Μηπως χρωσταμε ακομη 250;;; ας μας το πουνε...ω ρε γλεντια...
Προφανως μιλας για τη λιστα της ΓΓΔΕ. Περιεχε και παλιες οφειλες, εχει μεσα Μινιον, Πειραϊκή Πατραϊκή κλπ. Δεν ξερω, η αληθεια ειναι, τι ισχύει με τις οφειλες, αλλά μετά την γ εθνική νομιζω η ομαδα ειναι καθαρη από τέτοια χρεη
Λεω να τους γ@μησ@υμε τα νευρα!!!! Διαρκειας ολοι!!!!
Μάγκες μην περιμένετε παίχτες εκτός Ντιας και φορ πριν τις 28.
Δεν είναι ανίκανοι... Επίτηδες τα κάνουν
Περιμένουν π.χ τι θα γίνει με νάνο να ξέρουν ποσά μένουν στο ταμείο και μετα αποφασίζουν
Άσε που περιμένουν καμία ευκαιρία τέλος Αυγούστου .. Δυστυχώς μ αυτούς θα παμε προκριματικά
Έτσι πιστεύω
Δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση ρε φίλε.
Ούτε να κράξω έχω κουράγιο, ούτε τίποτα.
Απλά αυτό που είπα. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ αυτή η κατάσταση!
Κύριοι,..........μην κρύβεστε,
Τέλος η κοροϊδία,τελος η ανυπαρξία ,τελος και η ανικανότητα αρκετών απο εσάς.
Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων και απραξιων σας και άντε στο καλό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ελευθερία στην ΑΕΚ
Η κατάσταση άρχισε να γίνεται ενοχλητική και κουράζει επικίνδυνα. Υπάρχουν και όρια στα καβούρια...επιτέλους θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα η όχι::: Συνεχίστε έτσι και αν μας μας ξαναδείτε στο γήπεδο σφυρίστε μας κλέφτικα!!!
Το έχω γράψει χίλιες φορές. Το έγραψα τόσο πολύ, που ένας φίλος εδώ μου την είπε και μου έφερε παράδειγμα την Μπάγερν. Οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ζουν στο 1994. Εδώ λένε ότι η ΑΕΚ "δε θα παίξει το παιχνίδι των μανατζαραίων". ΤΟ 2016, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΩΝ!! Τα παρατάω ρε φίλε, οι άνθρωποι ζουν σε διαφορετικό χωροχρόνο.
Μπράβο, διοίκηση. Έτσι. Να χτυπήσουμε τους μανατζαραίους, που το 2016 ρυθμίζουν όλη την αγορά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχτών. Εύγε, καταπληκτική ιδέα.
Ρε Τίγρη τι τους αφήνεις έτσι; Τι πράγματα είναι αυτά; Θα μας αρρωστήσετε; Ξήλωσε τους όλους!!!!!
Αν είχε μαλλιά ο Κετσπάγια θα του έπεφταν με αυτά που γίνονται στο μεταγραφικό σχεδιασμό.
Από τα νεύρα του όμως .. βλέπω να βγάζει μαλλιά !!
Άστα να πάνε Κωστάρα , πάω να πιω ένα Chivas για να χαλαρώσω.
φαγαμε 3 εθνικη με βροχη και χιονι γαμ τ στανι μου παρτε 2 παιχταραδεσ να δωσεται τα ρεστα. γ τ σταν μου.
Και με την Στουτγκαρδη να μην τα βρει στην ΑΕΚ δεν μας ερχεται τσαμπα!!!
πως στην β εθνική φέρνεις μπαρμποσα παίχτη που έπαιζε στην Ισπανία και τωρα κυπελλούχος και με εισητηριο Ευρώπης δεν φέρνεις κατι ανάλογο .Δεν βγαίνουν τα κουκιά, ελπίζω εμάς που ακόμα πιστεύουμε(δεν ξέρω γιατί) οτι κάτι θα γίνει στο τέλος και θα έρθουν παιχταραδες να μην μας απογοητεύσεις
Αντί για Κάτσαρ προτείνω να πάρουμε Κατσούρ!!!!
Με τόσο που μας ανάψαν τα λαμπάκια, αμπαζούρ θα πάρουμε.
ΑΑΧΑΧΑΧ τα ιδια ειναι
Αρχιζω και κανω περιεργες σκεψεις .Επειδη τον μελισσανιδη δεν τον εχω για κουτο ,μηπως κανουμε λιγο πισω προς οφελος αλλης ομαδας.
Τα καβουρια και οτι ειναι ανικανοι ντε μπαρτολο και μιλοβανοβιτς ειναι ιστοριες για μικρα παιδια.
Ο μελισσανιδης ειναι φοβερο μυαλο ,κατι αλλο σοβαρο παιζει
ναι εχει δικτη IQ 295
Πλησιαζει το ραδικι!
Βίβες.
ακομα και αυτο να ισχυει, δεν γίνεται να αφηνεις την ομαδα να τρωει τοσες επικοινωνιακές ήττες.... την ξεφτιλίζεις και της ρίχνεις το πρεστίζ....
Ετσι ειναι αδερφε , εμεις θα το σηκωσουμε στο γηπεδο μας ....
Παιδια οσοι ειναι να παρουν διαρκειας ας τα παρουν στο μπασκετ και οσοι δεν τους αρεσει το αθλημα καιθελουν το ποδοσφαιρο ας καθηστερισουν οσο μπορουν να παρουν ωστε εκει στην παε να κανουν λιγα κακακια μολις δουν την κατακορυφη πτωση των διαρκειας!
Θελω κωστενογλου ΑΕΚ
παρτε ενα τηλ τον ντεμη και ρωτηστε εκει στη δοιηκηση πως γινονται οι μεταγραφες..αυτο τιποτα περισσοτερο.
Καλά, ας πάρει βασικά το Σαββίδη που είναι και κολλητάρι κι ίσως τον έχει και στο speed dial. :-P
Το μονο που ευχομαι ειναι να ξερουν κατι παραπανο απο εμας οι διοικουντες.Αν τελειωμενη μεταγραφη που δυο βδομαδες περνει αεροπλανο πλοιο τρενο και ερχετε χαλαει πολυ φοβαμαι την συνεχεια .Λιγο φιλοτιμο ρε .
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά? μας κορόιδευε ο Κάτσαρ και θα τον παρακαλάς? καλός είναι αλλά τι να κάνεις? οι παίχτες αυτοί θα έρθουνε Ελλαδα όταν σιγουρευτούν οτι εν έχουν άλλη επιλογή. Αλλιώς Λεντεσμα για να τον έχεις στην προετοιμασία.
Σορρυ φιλε αλλα δεν καταλαβες καλα.Ο παικτης ειχε κλεισει πριν μισο μηνα και θα ερχοτανε.Εμεις πατησαμε pause γιατι θελαμε να προσωρησουμε αλλες μεταγραφες....Ποιες?? Ελα μου ντε....Οποιος παει για τα πολλα ,χανει και τα λιγα...Αυτος ο παικτης μια χαρα ητανε..Μεγαλη ανοησια να το τρεναρουν λες και θα βρει συμβολαιο ο συγκεκριμενος στη Γερμανια....τι να πεις...ας κατσουμε τωρα με τριτη επιλογη τον Τζανετοπουλο και να κανουμε τον σταυρο μας μην τραυματιστει Σιμοες ,Γιοχανσον...επισης ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κατσαρ επαιζε και στα μπακ ,οποτε τωρα παει και εκει το μπαλωμα ,αντε ψαξε για CB .Καποιοι θα πουνε και συμφωνω οτι οι μεταγραφες τελειωνουν Αυγουστο . Οκ...ελα ομως που εχουμε να παιξουμε προκρηματικα...ΕΞΤΡΕΜ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ επρεπε να ειχαν ηδη ρθει στην ομαδα και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ,στις αλλες θεσεις ας περιμενουνε για πιο μετα....λαθος,ολα λαθος . Ελπιζω να περασουμε και τα παιδια να δωσουνε το 200% αλλιως παλι φαγωμαρα και γκρινια αλλα αυτη τη φορα δικαιολογημενα... ή εστω να σωσουνε την παρτιδα στο τελος...το ΣΚ πρεπει να τελιωσουνε τα ψεματα...νομιζω μια βδομαδα μενει για να δηλωσουμε παικτες...
Δεν μου αρεσει που ο τιμουρ δεν μιλαει..
Στα τελευταια θα του φορτωσουν τις χαζομαρες των αλλων.
δεν ξερω τι γινετε!!!!!!!!
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
Εχει μπει μπροστα αυτος ο τεραστιος νοικοκυρης Προεδραρας Δημητρης Μελισσανιδης που μονο αυτο απο μονο του σου βγαζει μια προοπτικη για να μεγαλουργησει η ΑΕΚ μας που θα εχει και την γυπεδαρα της που ειναι το μεγαλυτερο ονειρο ολον τον ΑΕΚτζηδων που οποιος πει το αντιθετο θα λεει ψεματα γιατι ποιος?? δεν θα ηθελε να ειναι μεσα στην καινουργια σκεπαστη μεσα στον ΝΑΟ εεεε??? Αντι να σεβεστε και να εκτιματε αυτον τον ανθρωπο που εχει μπει μπροστα για την ΑΕΚ μας εσεις καθεστε και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον βριζετε και τον κατηγορατε.... Εαν ειναι αυτο το ευχαριστω σας τοτε με συνχωριτε αλλα τετοιους οπαδους- φιλαθλους δεν θελουμε γιατι μονο κακο κανουν στην ΑΕΚ μας............ Στηριξη στον Δημητρη Μελισσανιδη.............
Μάγκες μην περιμένετε παίχτες εκτός Ντιας και φορ πριν τις 28.
Δεν είναι ανίκανοι... Επίτηδες τα κάνουν
Περιμένουν π.χ τι θα γίνει με νάνο να ξέρουν ποσά μένουν στο ταμείο και μετα αποφασίζουν
Άσε που περιμένουν καμία ευκαιρία τέλος Αυγούστου .. Δυστυχώς μ αυτούς θα παμε προκριματικά
Έτσι πιστεύω
αυτος ο γκρισμαν που παιζει, καλος μου φαινεται μηπως ειναι φτηνος κ ελευθερος να διαπραγματευτουμε κανα διμηνο μαζι του,ετσι για να παιρναμε το χρονο μας!
στο τελος τζιμπουρ θα λεμε κ θα κλαιμε!πιο κατω δεν εχει ,λυπηθειτε μας!!!!!
Κατά τ'άλλα, μας έφταιγε ο Άρθο...
-1 στόπερ προς το παρόν.
-1 αμυντικό χαφ επίσης (που θα το βάφτιζαν και στόπερ..!)
Καλά για φορ (2 κιόλας), πλάγιο χαφ κτλ, δε συζητώ. Κι αυτός ο αριστερός που φέραμε για αλλαγή του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ντιντάκ, φοβάμαι θα αναπολήσουμε Σοϊλέδη...
Ηθελα να γραψω κι εγω κατι γι' αυτα που γινονται και γι' αυτα που δεν γινονται και αυτο το καλοκαιρι. Ομως επειδη ειμαι θυμωμενος δεν θα εχω καθαρη σκεψη. Ετσι θα περιμενω να δω που θα το πανε πριν σχολιασω. Την καλησπερα μου σε ολους σας.
Η αλήθεια ειναι πως η οργάνωση στον τομέα των μεταγραφών δείχνει ερασιτεχνική! Απο την επιλογή του προπονητή μεχρι και τους παίκτες. Ωστόσο καλο θα ηταν να μην γκρινιάζουμε και να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να δουμε την ομαδα να παίζει. Δεν με ενδιαφέρει να βγω πρωταθλητής βάσει μεταγραφών! Υπομονη και οταν έρθει η ωρα ας κρίνουμε
Ναι εσυ οταν δεις τα βραχια να ερχονται πανω σου...περιμενε να δεις κ τι θα παθεις!!! Εμεις θα πουμε καλο παιδι ηταν!!! Αυτα...
Μόνο εγώ θέλω να δω στη θέση του Μπαγιεβιτς τον Ντεμη?? Ο άνθρωπος έιχε φέρει τρομερούς παίκτες τοτε...
ελεος με τον Ντεμη.Μας εφερε τον Τζεμπουρ με ποσα εκατομμυρια ενω ειχαμε παιχτες.Εφυγε χωρις λογο και αφησε πισω του χρεη.Ελεος με την προσωπολατρεια.
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ!
ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ...
ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...
ΕΦΕΡΕ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ...
Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ...
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...
ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ...
ΠΟΙΟΣ... Ο ΝΤΕΜΗΣ...
ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΕΚ...
ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ 31 ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ...
ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ!
ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ...
ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...
ΕΦΕΡΕ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ...
Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ...
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...
ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ...
ΠΟΙΟΣ... Ο ΝΤΕΜΗΣ...
ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΕΚ...
ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ 31 ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ...
ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!
Οντως ειχε φερει τρομερους παικτες αλλα ειχε φερει και τρομερες πατατες!!! Μη το ξαναπιασουμε αυτο το θεμα Ντεμικοι-αντιντεμικοι!
Δεν μιλάω για Ντεμικους και ΑντίΝτεμικους.. Εγώ λέω ότι άσχετα με το πώς τα πήγε σαν πρόεδρος, σε αυτή τη θέση θα μπορούσε πολύ να βοηθήσει.. Εν αντίθεση με αυτούς που έχουμε τώρα.. Καμία προσωπολατρεια..
Εσυ και παρα πολλοι αλλοι ....
Καλά, δεν έφερε και τρομερούς παίκτες όταν έκανε 45 μεταγραφές σε 4-5 χρόνια και φάγανε και αρκετοί μάνατζερ. Αλλά πράγματι έφερε καλούς παίκτες, αν δεν υπήρχε αυτή η αρρώστεια με τα φακελάκια και τα μυστήρια συμβόλαια, θα είχε περιοριστεί η σπατάλη.
Βέβαια τότε υπήρχε και Ίλια, από τους ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ στη θέση του τεχνικού διευθυντή και που ΗΞΕΡΕ τη δουλειά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κι εμείς πάμε με τους τρέχοντες...
Όταν οι αντίπαλοί μας έχουν Ζιλμπέρτο και Καρεμπέ. Και οι πρώτοι έχουν και το Ρότσα να τριγυρνάει πυκνά και αραιά στη Λατινική Αμερική...
Νομίζω το τερματισατε
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΧΑ Χαχαχαχαχαχαχα Χαχαχα χαχαχαχαχα
Να θες να παρεις διαρκειας κ η διοικηση να σε διωχνει...μηπως το μαγαζι εγεινε πριβε;;;; ερωτηση κανω...
Συγγενείς και φίλοι μονο .....
ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ
........ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΞΕ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.........
Κροάτης....Σέρβος...
Είσαι άκυρος
Τι Κροατης Σερβος μωρε σου κανουνε κ λαικ. Σερβος ειναι κ ο Κατσαρ
Εγώ θα επιμείνω άσχετα με το ποιο είναι το ύψος του μπάτζετ που έχουν να διαχειριστεί ο μιλοβανοβιτσομπαγεβιτς είναι ανεπίτρεπτο να μην έχουν βρει ακόμη παίχτες. Εντάξει τα λέφτα δεν ρέουν με τη σέσουλα αλλά βλέπουμε και μια άθλια διαχειρηση στο θεμα των μεταγραφων χρονια τωρα και σιγουρα ειναι ειναι θεμα των τζιμανιών που εχουμε και πληρώνουμε. Το ιδιο δεν εγινε και με τον προπονητη ? οργώναν την υφήλιο και καλα να βρουνε προπονητη , συζητησεις επι συζητησεων και τελικα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πηραμε τον τιμούρ που ειχαμε στο περιμενε και ηταν η εσχατη λύση.
Ο χρόνος περναει .. οι ευκαιριες τελειωνουν το μπατζετ μετα και τις αποχωρησεις πιο λειψο κια πο περυσι .. ειδωμεν.
Καληνυχτα!
!εχουμε καταντησει ανεκδοτο!!!!! ξυπνα Μελ !!!! βγες και πες στον κοσμο την αληθεια!!!!!!! λιγο τσιπα ρε μιλοβανοβιτσ και ντε παρτολο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ χθες μετα απο τις απανωτες ρομπες.!!!!! ΤΙΜΟΥΡ μη τους κανεις το χατηρι να γινεις εξιλαστηριο θυμα !!! Βγες και ξεμπροστιασε τους!!!!! Ρε ουστ επιτελους!!!!!!
Το σημαντικότερο όλων είναι η λειτουργία και ο σχεδιασμός των μεταγραφών και ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας αντί να έχουμε σχεδόν ολοκληρωμένο κορμό ομάδας εμείς ψάχνουμε ακόμη το 40% και βάλε!!!! Αυτά δεν τα βλέπουν???
Αν υπήρχε σοβαρή οργάνωση τότε θα έπρεπε να είχαν γίνει οι περισσότερες μεταγραφές και η ομάδα σε ποσοστό 80% να είναι έτοιμη σε θέματα παιχτών ώστε στην βασική προετοιμασία να γίνονταν και το δέσιμο της ομάδας με 1 - 2 προσθήκες το πολύ!!!! Εμείς ακόμα ψάχνουμε 4 και βάλε μεταγραφές ακόμα και θα δούμε ποιοι και αν θα έρθουν. Αυτό θεωρείται σοβαρό σχεδιασμό????
Απαραδεκτη η διοικηση! Επρεπε να του ειχαμε κανει ανοιχτη προταση και να ερχοταν οποτε ηθελε..εστω και του χρονου ρε παιδι μου! Τωρα τον πιασαμε απο τον λαιμο "ελα" και "ελα", ξενερωσε ο τυπος! Θα ειπε "ψυχοπαθεις πρεπει να ειναι αυτοι για να με θελουν τοσο πολυ"! Κατι σα τια γκομενικα δηλαδη..
Ουφ...ανακούφηση...Ευτυχώς δεν ήρθε αυτός ο παίχτης στην ΑΕΚΑΡΑ!!!!Αν και ξέρει μπαλα ειναι πολύ εως πάρα πολυ αργός παιχτης!!Δεν έκανε για το γρήγορο ποδόσφαιρο που παιζει η ομαδα!!Με τα ίδια λεφτά περνεις πιο γρηγορο παιχτη και πιο φρεσκο(έστο και δανικό)!!Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να βιαστουν λιγο εκει στην παε γιατι ο χρονος πιεζει και παίχτες, σε θεσεις (που κανουν μπαμ απο μακριά οτι θέλουν ενίσχυση )δεν έρχονται!!Βιαστείτε λιγο εκεί στην παε για το καλό της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδας.....¨¨¨
.ΕΝΩΣΗΣ............
......την καρδια αμα ρωτησεις θα πειιιιιι..ΜΟΝΑΧΑ..
φιλε μου και εμενα δεν μου ελεγε πολλα ο Κατσαρ αλλα το θεμα που θα παει αυτη η κατασταση.
Κύριε καβούρι... ο βυθό του μπικίνι έχει πάτο;;;
Τρομερός ημιτελικός, αλλά ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ εδώ παρών!
Ψυχιατρέεεεεεεε
Η αλήθεια ειναι πως η οργάνωση στον τομέα των μεταγραφών δείχνει ερασιτεχνική! Απο την επιλογή του προπονητή μεχρι και τους παίκτες. Ωστόσο καλο θα ηταν να μην γκρινιάζουμε και να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να δουμε την ομαδα να παίζει. Δεν με ενδιαφέρει να βγω πρωταθλητής βάσει μεταγραφών! Υπομονη και οταν έρθει η ωρα ας κρίνουμε
Ρε δεν μπορουμε να κλεισουμε ουτε ελευθερους παιχτες με 300.000 συμβολαιο.Μιλαμε για απολυτη ξεφτιλα.
Τι εγινε ρε παιδια?Παλι καθαρισε ο ακατανομαστος?
VALTE LEFTA! I aek ine i zoi mas!! Min pezete me tis zoes mas!
Lene gia zoukoulini...
Το Γωγουλίνι μπορεί και να το πάρουμε.
Καλυτερα
Εγώ άλλο φοβάμαι...μην ξενερώσει ο Τιμουρ με την όλη κατάσταση, να τα πάρει στο κρανίο και μας παρατήσει...Με τέτοια οργάνωση θα φτασουμε Χριστούγεννα και θα ψάχνει ο Μπάγεβιτς με τον Μιλοβανοβιτς για νέο προπονητή...
Μπα αν παραιτηθει ο Τιμουρ βλεπω να επιστρεφει ο Μπαγεβιτς στους παγκους.
έχουμε τον Στελαρα Standby!
Α ρε Κετσπαγια τι τραβας κ εσυ.Γι αυτο δεν ανανεωσε ο Πογιετ κ γι αυτο δεν ηρθε ο Μοντανιε.Την καταλαβαν τη δουλεια.Οσο κ να μην αρεσει σε μερικους αυτη ειναι η αληθεια.Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι.Οσο κ να ριχνουμε ευθυνες σε Μπαγιεβιτς κ Μιλοβανοβιτς αλλος φταει.Εγω ξερω οτι σε μερικες μερες πρεπει να δηλωσουμε παιχτες για ουεφα και εχει ερθει μολις ενας ενδεκαδατος.Χρονος ακομα υπαρχει.Φραγκα δεν υπαρχουν.Αλλιως ονειρευομουν την ΑΕΚ του Τιγρη.
ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΑΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ!!!!
Σ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ....ΕΜΕΙ
ΕΣΕΙΣ;;;;
Η λέξη ξεφτύλα είναι λίγη... τουλάχιστον επί Αδαμίδη και Δημητρέλου αυτά γίνονταν γιατί δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα... τώρα που έχουμε γιατί συνεχίζουν να γίνονται?
365 σε παρακαλώ πολυ να περάσει........
Δηλώσεις μελισσανιδη : 1) θα κανω την ΑΕΚ παγκόσμια και 2) θα σας πω εγώ ποτε θα έρθουμε. Και ρωτάω ποτε εχει σκοπό να γινει η ΑΕΚ παγκόσμια; Απάντηση αν συνεχίσεις ετσι η μόνη φήμη που θα υπαρχει θα ειναι εντός λεκανοπεδίου Αττικης. Και όσον αφορά το ερχόμαστε άστο στην άκρη γιατι βλεπω φέτος ΠΑΟ και ΠΑΟΚ θα σε κάνουν γιογιό...... Τωρα για γήπεδο; Καλα άστο ασχολίαστο καλύτερα!!!! Κατα τα αλλα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρηματιστήρια του Λονδίνου μας μαραναν φτιάξαμε όλα τα υπόλοιπα.... ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ
Ηταν ευκαιρία φέτος να πάρουμε εύκολα το πρωτάθλημα με 5 καλές προσθήκες !!!!!Στην θεωρία πάντως είμαστε πρωταθλητές !!!!
Εμετός απλα !!!
Μάκη Θεέ παρε την ΠΑΕ !!!!
Αν μερικοι νομιζουν οτι ζουν στην μπανανια δεν φταιμε εμεις που βλεπουν τον ευατο τους πιθηκο...δεν ξερω μπανανιες που εχουν παρει γιουροπ!!!
Απαράδεκτοι διοίκηση κ σκάουτερ για αυτο ήρθε ο τιμουρ για να λένε στην άμα παει κατι στραβά οτι ευθύνεται αυτός.ξενερομα προετοιμασία με το 1/4 στις μεταγραφές μετά θέλετε κ διαρκείας.τι περιμένουν για να βάλουν λεφτά ολα τσάμπα.μονο αγγελοπουλος μας καταλαβαίνει και θέλει μια αεκ πρωταγωνίστρια.
Μην σκάτε..Θα βρούμε νέο ΤΣΑΜΠΑ-ρία και θα τον κλείσουμε άμεσα
http://www.aek365.com/a-467765/erxontai-kai-upografoun-ntia-kai-katsar.htm
Ο σωστος τιτλος του αρθου θα ηταν,Αποτυχαμε στην περιπτωση Κατσαρ.Δεν ντρεπεστε λιγο εκει στην διοικηση????
Βασικά "αποτύχαμε ΚΑΙ στην περίπτωση Κάτσαρ".
Πρέπει να πάρει δυναμικά μέτρα και να διώξει τους υπεύθυνους για τις μεταγραφές επιτέλους. Τι κάθετε και κοιτά ενώ η ομάδα παραπαίει;
Δεν νομίζω πως φταίει η ΑΕΚ που δεν ήρθε ο Κάτσαρ. Απλώς παίκτες τέτοιου βεληνεκούς δεν θέλουν να έρθουν στη Μπανανία που λέγεται Ελλάδα.
Για απαντησε μας τωρα...
Ασε ρε φιλε δες λιγο τι μεταγραφες εχει κανει ο παοκ ή ο βαζελος του αφραγκουζου......και σιγα τον word class παικτη κατσαρ δηλαδη μην μας τρελανεις βραδιατικα......
Στον ΠΑΟΚ μια χαρά έρχονται γιατί δίνει συμβόλαια 700-800 χιλιάδες στον ΠΑΟ το ίδιο ενώ ο ΟΣΦΠ έχει ξεφύγει επειδή εκτός από αυτά που βάζει ο Μαρνικής έχει και πολλά έσοδα...ο δικός μας ποτέ θα βάλει?
αυτο φιλε ισχύει για Ιμπαρμπο, για Λεντεσμα και ΣΙΑ?? δεν νομιζω... οταν εχεις τοσες αποτυχίες, δεν φταιει μονο η χώρα....
Σε ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ πως έρχονται όμως;Μόνο η ΑΕΚ είναι στη μπανανία;Μην ψάχνετε για δικαιολογίες.Η διοίκηση φέτος είναι απαράδεκτη.
Απαράδεκτη?? ΑΦΑΝΤΗ ειναι..
αν δεν ηθελε να ερθει δεν θα συμφωνουσε ουτε προφορικα..παντα οι αλλοι φταινε!εμεις ποτε!
Παιδιά δεν είναι ανάγκη να κραζετε όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!
Αμα πάμε όμως χωρίς φορ και εξτρέμ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και φάμε σφαλιαρες τότε ή διοικούντες να είναι σίγουροι πως θα βλέπουν στα παιχνίδια 5000 άτομα το πολύ!
Είναι η πρώτη χρονιά που πραγματικά παραδέχομαι τον Προπονητή Είναι η πρώτη χρονιά που βγήκε και είπε ξεκάθαρα αυτό που βλέπουμε όλοι δυστυχώς 4 μεταγραφές τουλάχιστον και βλέπουμε δεν μάσησε τα λόγια του!!! Ελπίζω να εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και όχι να στραφεί εναντίον του από την Διοίκηση!!
ΜΕΓΆΛΕ ΜΑΚΗ πάρε και το ποδόσφαιρο δεν θέλουμε τα εκατομμύρια(που δεν τα έχεις οπως ο Μελ.) η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ για αυτο το σύλλογο που λέγεται ΑΕΚ μας αρκεί ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ! ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΟΥΜΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΊΓΡΗΣ
απ οτι φαινεται ειχε δικιο o Poyet. Ilia Ivic χθες
Πολλοί θα πουν γκρίνια Πολλοί θα κάνουν dislike Η πραγματικότητα δεν αλλάζει χωρίς σοβαρές μεταγραφές ομάδα πρωταθλητισμού γιοκ!!!! Είτε σας αρέσει είτε όχι η αλήθεια αυτή είναι και δεν αλλάζει!!!!
η μιζερια μας βαραει κοκκινο.ηρεμα θα παρουμε παιχτες,δεν τελιωσαν οι μεταφραφες!
Οργανωση κ χειρισμοι που θυμιζουν Αδαμιδηκες εποχες...ανυπαρκτοι πραγματικα....εχουμε φτασει στο παρα ενα κ το ροστερ οχι απλα εχει τρυπες αλλα θα παμε απο οτι φαινεται με την περσινη ομαδα στα προκριματικα...αν εχουν λιγη τσιπα ας το κλεισουν το μαγαζι .
Το βαρέλι δεν έχει πάτο στο φετινό μας σχεδιασμό...Δυστυχώς άλλα περίμενα φέτος το καλοκαίρι...Έχω μία κρυφή ελπίδα ότι η δίοικηση θα κάνει ντεμαράζ αλλά ποιος μπορεί να το πιστέψει? ¨Εχω μία πρόταση για τη διοίκηση: Πριν από κάθε ματς να γίνεται κλήρωση και 2 υπερτυχεροί απ την κερκίδα να μπαίνουν να παίζουν βασικοί στις θέσεις του Σεντερφορ και του Αριστερου Εξτρεμ. Και θα δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και θα γλυτώσετε και τα 200χιλιάρικα που θα δίνατε για φορ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξτρέμ. Και ένα καλοκαιρινό κουιζάκι: "Πόσους βαθμούς θα είμαστε φέτος μακριά απ την κορυφή?" Α)30, β)40, Γ) 40+, Δ) απόσταση παρατηρήσιμη μόνο με τηλεσκόπιο (το οποίο φυσικά θα αγοράσουμε εμείς). Ο νικητής θα αγοράσει μπάλες για την ποδοσφαιρική ομάδα
Μπορεί να μου θυμίσει/εξηγήσει κανείς γιατί δεν έχουμε πετύχει νέο δανεισμό του Ζουκουλίνι μιας και δεν τον πουλάει η Σίτι;
επικοινωνιακά ακομα γ εθνική
Μα γιατί ασχολείστε ακόμα. ...Μην πάει κανείς γήπεδο φέτος και όλοι στο μπάσκετ 15000 κόσμος στο μπάσκετ κάθε αγώνα. ....άλλωστε ο Αγγελόπουλος το αξίζει ....και τότε θα δείτε τον τίγρη κλάμα.
Αντί να κλείνουμε,εδώ που έχουμε φτάσει(20 ημέρες από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι)τον ένα παίχτη μετά τον άλλο,έρχεται η χυλόπιτα από τον σίγουρο..........τον κλεισμένο ντε,τον Κάτσαρ.Για πάμε τώρα στον εξτρέμ και τον φορ που εκεί υπάρχουν(ακόμα)μεγάλες διαφορές είτε στο οικονομικό, είτε στην διάρκεια κ.τ.λ.....
κός και σκάουτερ γιατί στα 5.000 διαρκείας σας βλέπω φέτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και πολλά σας είναι!!!
Υ.Γ.Για ξυπνήστε πρόεδρος,εκτελεστι
Αστεία πράγματα. Ο Δόξα Κρανούλας καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό κάνει. Θυμίζουμε πολύ μικρή ομάδα. Τόσα μεταγραφικά ναυάγια δεν νομίζω να έχει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα ούτε τα σουβλατζίδικα του Κομποτη . Τίγρη αν έχεις κάτι στο μυαλό σου βγες και πες το ! Ένα πράγμα είναι σίγουρο...ότι δεν είσαι χαζός .... αλλά μήπως ρεζιλευόμαστε ομαδικός??? 4 χρόνια ίδιος καρκίνος κάθε καλοκαίρι.
Όπως έχω ξαναπεί, αν η διοίκηση είχε τώρα μέσα Νοτιά, Παππά, ακόμα και Ντέμη, από την Π Ρ Ω Τ Η μέρα, δε θα είχε δοθεί κανένα περιθώριο. Που όμως οι άνθρωποι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ.
Τώρα, με Μελ, χωρίς καν να δούμε προσπάθεια, χωρίς έργα, χωρίς ομάδα, χωρίς αξιόλογο τεχνικό και αγωνιστικό ανθρώπινο δυναμικό, έπρεπε να φτάσουμε 4ο χρόνο για να δούμε επιτέλους κάποια πράγματα Ρ Ε Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Α.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Από τον πρώτο καιρό, μυρίστηκαν το γήπεδο. Άμα στραβώσει, θα λακίσουν όλοι. Εδώ θα'μαστε.
Γιατι τα βάζετε με τον ΜΙΛΟ που έχει περιθωριοποιηθεί και το βλέπει ο κάθε λογικός άνθρωπος ;Κάνει προεοιμασία στην Πολωνία ,αλλιώς θα γύριζε τον κόσμο για επαφές με παίκτες .Άλλοι πρέπει να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη ,αυτοί που χωρις διασυνδέσεις με γραφεία μάνατζερ προσπαθούν από το τηλέφωνο να κλείσουν μεταγραφές ,αν είναι δυνατόν . Εδώ πρέπει να τους κλείνεις επιτόπου και γρήγορα τους παίκτες ,όχι τηλεφωνικά και στο περίμενε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Πρέπει να έχεις δικιά σου λίστα παικτών και όχι αυτή να διαμορφώνεται ανάλογα με δημοσιεύματα και προτάσεις μαϊμού μανατζερ που θέλουν μόνο το κασέ του πελάτη τους να ανεβάσουν .Πρέπει να αλλάξουν πολλά και να είστε σίγουροι θα αλλάξουν.
Φύγετε μόνοι σας!!!!!!!
Μαγκες μην χαλατε την υγεια σας...εγω θα παψω να ασχολουμαι...καθηστε καντε κανα μπανακι και οταν ερθει η ωρα να παιξουμε ευρωπη τοτε θα δουμε τι εχουν σχεδιασει για φετος
για να απαιτεις κιολας αμεσες απαντησεις και οι προσφορες σου πρεπει ναναι αναλογες ......
Δεν θέλω πλέον κανέναν παίκτη. Θέλω να δω να πέφτουν κεφάλια... Έχουμε γίνει περίγελος...
Προγραμματισμος ομαδας:
Αραζουν ντουσαν και μιλο στο μπαλκονι στα γραφεια μεσημερακι. Στο τραπεζι πανω 2 φραπεδες σε γιγαντιο ποτηρι, 4 καφε 2 ζαχαρη και 8 παγακια για να κρατησει. Ενα notebook dell με αυτοκολλητακι σκεπαστη, δεν ειναι καιρος για σπαταλες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σκαει mail απο μανατζερ, παιζει πρωτα τη ζαρια ο μιλο και ανοιγει να δει:
Ημ, πατα ρε συ ντουσκο να δουμε στο youtube τον παιχτη. Βλεπουν 2-3 βιντεακια βαριουνται λεει καλος ειναι παμε να τον παρουμε.
Θα σε παρω τηλ αυριο ρε συ μιλο να το τρεξουμε. Φτανει παρασκευη αφαντος ο ντουσκο χτυπαει τηλ ο μιλο:
-Ωπ σορρυ δικε μου ξεχαστηκα ειχα παει 3ημερακι ανδρο, για πες?
-Να βρουμε το τηλ του παιχτη ρε συ, θα το ψαξεις??
-Εγινε απο δευτερα ερχεται και σκ.
Παει δευτερα τριτη, ερχεται παρασκευη χτυπαει τηλ το βρηκαμε λεει το τηλεφωνο του παιχτη.
-Και τι σου πε??
-Ζητησε λεφτα.
-Πιασε το ταβλι και 2 πιτα γυρο χοιρινο, απο δευτερα παλι.
Διάβασα, κάπου, πως λόγο του ναυαγίου, με τον Κάτσαρ, θα πάμε, για τον Ζουκουλίνι. Η άποψη σας;
Έρχεται ο Βεράττι.....! Και φεύγει αμέσως Πολωνία...
Η δουλειά βρωμαγε από πέρυσι με τις μεταγραφές φέτος ήρθε και η επιβεβαίωση!!!
Κατάντια...
Δεν εξαναγκασε κανενας τον Κατσαρ να περιμένει, ουτε ημασταν μπροστά στις διαπραγματεύσεις για να ξερουμε αν πραγματικά τον είχαμε εμεις μονο στο περίμενε. Παικτης με φουλ χρονιά στη μπουντεσλιγκα ελεύθερος επι ένα μήνα μιλούσε μόνο με εμάς? Και ήταν στο περίμενε? Τροφή για σκέψη.. Πάντως όπως είπα και εγω απογοητευμένος είμαι. Over and out.
Αδερφε δεν διαβασες το αρθρο , τι δεν καταλαβες????
20 μερες στο περιμενε τον ειχαν ... τωρα τους εχει αυτος ...
Σανό μας τάιζαν.Σίγουρα ήταν ακριβός και υπολογίζανε ,μήπως δεν βρει ομάδα και έλθει τσάμπα.Παίκτης από Αμβούργο που διαπραγματεύεται με Στουτγάρδη είναι ακριβώς για μας. Σίγουρα θα βροΰμε από χαμηλότερο ράφι.
Όταν έχεις σχεδόν ένα μήνα στο περίμενε έναν παίχτη σαν τον Κάτσαρ, αυτά παθαίνεις. Ο Κάτσαρ δεν είναι Ντιάζ που δεν τον θέλει κανένας. Ο Κάτσαρ έχει καλό όνομα στην Γερμανία και ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμη θα του ένανε πρόταση και κάποια άλλη ομάδα. Ας προσέχαμε, τώρα για ακόμη μια φορά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Αδέρφια δεν αξίζουν το παραμικρό απο εμας αυτή στην διοίκηση..... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟΟΟ;......ΤΙ; ....
ΕΙΜΑΙ ΚΑΨΟΎΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΌΜΑΥΡΗ ΘΈΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ (ΣΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ) ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΚΎΡΙΕ τίγρη ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΆ ΕΝΝΟΏ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΓΙΑΤΊ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΑΛΛΗ) ΜΟΝΟ ΑΕΚ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ! ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΊΖΩ !
Κύριε Κετσπάγια αν πράγματι έχεις αισθήματα για την Α.Ε.Κ , παραιτήσου. Ήδη σε λιθοβολούν που ζήτησες το αυτονόητο , η διοίκηση δεν σε στηρίζει επομένως φύγε από τώρα ΜΗΠΩΣ και καταλάβουν τι έχουν κάνει.
ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ
Επικοινωνιακές ήττες και δεν τιμωρείται κανένας γι αυτό
Ντουσαν, αν ετσι νομιζεις πως πικραινεις τον κοσμο της ΑΕΚ εισαι βαθια νυχτωμένος.. Πηρες απανω σου το θεμα προπονητη που θα σε εβγαζε απο το καδρο.. Και φροντισες να καψεις ολες τις περιπτωσεις.. η μονη σοβαρη μεταγραφη που πηγες να κανεις εσυ και οι δυο σου υπάλληλοι.. και την εκαψες και αυτην.. Μελισσανιδη βγες και ξεκαθάρισε τι γινεται.. Ειναι δικη σου αποφαση το φετινό ρεζιλικι;.. Σερβε, ναςαι καλα..σε ευχαριστουμε για οτι κανεις για αυτον τον συλλογο για να επιστρεψει στην κορυφη.. αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν ειναι δικη σου η ευθυνη.. μονο απο σεβασμο στον συλλογο και στον κοσμο της ΑΕΚ.. αλλα και για κατι που ακομη χρωστάς στην ΑΕΚ θα επρεπε απο καιρο να ξεχωριζες την θεση σου.. Αλλα τι σου λεω εσενα... η απογοητευση και η πικρα του ΑΕΚτζη εσενα σε θρέφει...
Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι με την δήθεν διοίκηση που θέλει να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη...στην β είχαν το άλλοθι ότι δεν μπορούν να επενδύσουν και δεν το κάνανε ( παρόλο που μας είπαν ψέματα με διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών ) φέτος μας είπαν ότι είναι η πρώτη χρόνια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο...το αποτέλεσμα? δεν πήραν εξτρέμ φορ πήραν έναν μέτριο στόπερ και κάλυψαν τα κενά με ποδοσφαιριστές που έπρεπε να φύγουν....ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ? κρίση στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ελλάδα? δυστυχώς για εσάς οι άλλοι τρεις επενδύουν....το ότι δεν έχουμε γήπεδο? παραδείγματα στον κόσμο που παίζουν σε γήπεδα τύπου ΟΑΚΑ και ρίχνουν λεφτά....άλλη μια καραμέλα που ακούω είναι με τα έσοδα έξοδα και με αυτό που έχει κάνει η ΟΥΕΦΑ....κύριοι δεν λέει να μην κάνετε μεταγραφές...άμα κάνεις αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η ΟΥΕΦΑ δεν θα σου πει γιατί κάνεις μεταγραφές...τέλος πάντων όλα τα παραπάνω είναι δικαιολογιες για να μην ρίξουν λεφτά...τελικά δεν βρέθηκε ακόμα ο οπαδός επενδυτής που μπορεί να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη...
Φέρτε τον Λουίς Σουάρες για να μην γκρινιάζει κανένας.
Ο ερασιτεχνισμός εκεί στην ΠΑΕ πάει σύννεφο
Είναι γεγονός οτι αυτά που γίνονται δεν είναι σοβαρά πράγματα...Αλλιώς τα περιμέναμε με Μελισσάν κι αλλιώς μας βγαίνουν...Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και αγχώνομαι ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζουν τα προκριματικά του europa...με τους ερασιτεχνισμούς εδώ και 2 χρόνια είμαστε χωρίς φορ και με ελάχιστες επιλογές στα εξτρέμ (και όχι μόνο)...4-5 ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές ακόμη επιβάλλονται αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα και τέτοιοι παίκτες απαιτούν λεφτά...Δώστε τα επιτέλους εκεί στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοίκηση...Είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!!Μην πικραίνετε άλλο τον κόσμο της ομάδας...Και εσείς αδέλφια να είστε πάντα κοντά στην ομάδα (όπως κανουμε όλοι μας τόσα χρόνια)...Τα διαρκείας τα αγοράζουμε για την καψούρα μας όποιοι κι αν παίζουν σε αυτή...ΑΕΚΑΡΑ μόνο...
ουτε γηπεδο ουτε μεταγραφες ουτε τιποτα !!μακαρι να διαψευστω αλλα μας βλεπω οακα για μια πενταετια ακομα οσο για μεταγραφες κ ευρωπη κ ποντους για να ανεβει στην καταταξη ουτε με σφαιρες με αυτα που γινονται!!κριμα ευτυχως που υπαρχει κ το aek365 k λεμε τον πονο μας μεταξυ μας να ξεχνιομαστε!!!ας δουμε το ματς τουλαχιστον αν κ μου κοπηκε η ορεξη!!καλο βραδυ παιδια κ υπομονη!!!!
Λυπάμαι που χάσαμε τον παίχτη, χαίρομαι που έχουμε ακόμα την ακεραιότητά μας. Θυμίζω ότι πριν από λίγα χρόνια (όχι πολλά) ήταν να γίνουμε παράρτημα του ΟΣΦΠ --- και ίσως από τύχη δεν γίναμε. Γκρινιάξτε όσο θέλετε. η ΑΕΚ θα μας κάνει περήφανους είτε το θέλετε είτε όχι.
φιλε μου φιλικα θα στο πω..μαθε στην ζωη σου να εχεις απαιτησεις και να παραδειγματιζεσαι απο το καλυτερο, οχι απο το χειροτερο!!!μονο τοτε θα εχεις ελπιδες να πετυχεις κατι στην ζωη σου!φιλικα και ΑΕΚτζηδικα!!!
Συγκοινωνείς; Απαιτήσεις από ποιόν/τι; Από έναν παίχτη που δεν ήρθε; Και που ξέρεις πως ο παίχτης θα ερχόταν και θα ήταν ο MVP της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά; Ακόμα δεν τον είδαμε MVP τον βαφτίσαμε, δηλαδή; ΟΙ καλύτεροι παίχτες είναι αυτοί που δεν παίζουν/δεν έρχονται σε μια ομάδα. Αυτό μου λες; Φυσικά και έχω απαιτήσεις, όταν υπάρχει λόγος. Να έχω απαιτήσεις από μια μεταγραφή που δεν έγινε; Με αέρα δηλαδή; Και ο Γκουντγιονσεν κάποτε ήρθε άλλα τραυματίστηκε και δεν έπαιξε. Εγώ κρίνω από το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής λέει ότι η ΑΕΚ εκεί που ήταν να γίνει παράρτημα του ΟΣΦΠ του πήρε 2 νίκες σε 3 παιχνίδια και το κύπελλο ερχόμενη από τα κατσάβραχα της Γ εθνικής. Βγάλε λεφτα, πάρε την ΑΕΚ, κάνε και εσύ το ίδιο και έλα να τα πούμε ξανά. Νισάφι πια!
κατ αρχας φιλε μου γιατι επιτιθεσαι..εγω σου μιλαω ωραια!και οι απαιτησεις που σου λεω ειναι ο συμβιβασμος σου..απο την στιγμη δλδ που δεν γιναμε παραρτημα τοτε ολα ειναι ωραια..εσυ μπορει να βλεπεις το ποτηρι μισογεματο δικαιωμα σου,ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη..εγω αν μου επιτρεπεις θελω να το βλεπω μισοαδειο,το οτι δεν εγινα παραρτημα δεν παει να πει οτι κανοντας μεταγραφες ατρομητου οτι θα ειμαι και ευχαριστημενος!
Μπράβο για το σχόλιό σου Ενωσίτη του 74.
Φαε περηφανεια ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ !
Θες να σου θυμίσω τι είχε πει σε κάποιους που είπαν ακριβώς αυτό που λές και εσύ ο Ντέμης? Ναι ρε φιλε θέλουμε περιφάνεια, γιατί αυτό σημαίνει να είσαι αλλίώς που είσαι ΑΕΚ, την ετοιμολογία της λέξης γαύρος την ξέρεις? Λες και εμείς δε θέλουμε τίτλους.. Κοσκοτάδες δε θέλουμε, χάρτινα δε θέλουμε, να είμαστε διορισμένοι και να μας λένε επένδυτές δε θέλουμε. αν εσυ θες τιτλο όπως ναναι αλλαξε ομάδα σε παρακαλώ πραγματικά.
πάλι ραγδαίες εξελίξεις είχαμε ....
βιτς είναι ανεπίτρεπτο να μην έχουν βρει ακόμη παίχτες. Εντάξει τα λέφτα δεν ρέουν με τη σέσουλα αλλά βλέπουμε και μια άθλια διαχειρηση στο θεμα των μεταγραφων χρονια τωρα και σιγουρα ειναι ειναι θεμα των τζιμανιών που εχουμε και πληρώνουμε. Το ιδιο δεν εγινε και με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητη ? οργώναν την υφήλιο και καλα να βρουνε προπονητη , συζητησεις επι συζητησεων και τελικα πηραμε τον τιμούρ που ειχαμε στο περιμενε και ηταν η εσχατη λύση.
Εγώ θα επιμείνω άσχετα με το ποιο είναι το ύψος του μπάτζετ που έχουν να διαχειριστεί ο μιλοβανοβιτσομπαγε
Ο χρόνος περναει .. οι ευκαιριες τελειωνουν το μπατζετ μετα και τις αποχωρησεις πιο λειψο κια πο περυσι .. ειδωμεν.
Καλα ξεμπερδεματα !!
Πάμε, για άλλα...
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Ντίνο , το θέμα είναι ότι αυτή την ατακά '' Πάμε για άλλα '' την ακούμε συνέχεια και δεν βλέπουμε άλλα !!
Τόσα φορ ακούσαμε , έπεσαν άκυρα από αυτούς και είδες εναλλακτική λύση ; Όχι !
Τσαβαρία ακούσαμε ? Ακούσαμε ! Έπεσε άκυρο ? Έπεσε ! Εναλλακτική λύση ? Όχι ,στο περίμενε ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Άκυρο από Κάτσαρ ? Έχουν άλλο όνομα για διαπραγμάτευση ? Μάλλον όχι !
Μόνο ο Ντίαζ τους έκατσε που αυτός ήταν πραγματικά η τελευταία λύση - επιλογή.
Όπως και να το κάνουμε ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι απαράδεκτος .
@The Game21
Άδικο, δεν έχεις. Τι να κάνουμε, όμως, αυτούς έχουμε και ότι μπορούν, να κάνουν, θα το κάνουν. Τον Κάτσαρ, τον άφησαν, οι ίδιοι, επειδή, δεν έχουν υπομονή. Μην νομίζεις και γω, καίγομαι, για μεταγραφές, αλλά το παίζω ήρεμος και υπομονή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Έσκαγα, πέρσι και δεν κατάλαβα και πολλά. Μόνο στεναχώρια, έπαιρνα. Τώρα, περιμένω και στηρίζω, όποιον έρθει. Γι αυτό, όταν, κάνω προτάσεις, για παίχτες, είναι κυρίως, απ'τα ρεπορτάζ. Εσύ, θυμάμαι είχες διαβάσει, το τεράστιο κείμενο, με τις προτάσεις για παίχτες και προπονητές.
Κάθισα, έφαγα, 4 ώρες, αλλά τσάμπα. Έχω καταλάβει, πως δεν θα μπει, το χέρι βαθιά, στην τσέπη και απλά λέω, συνεχώς ναι και ναι, σε ότι διαβάζω, απ'τα ρεπορτάζ. Κάντο κι εσύ και ίσως, ησυχάσεις, μην χαλιέσαι άδικα.
Απλα ο Κατσαρ εγινε Ανδρεόπουλος και Γαλανόπουλος ...
Ειναι η απαντηση της ΠΑΕ στην δηλωση του Κετσπαγια ....
Τι έγινε ρε μαγκες? Τον έκλεισε και αυτον η ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ?
δεν ντρεπεστε αυτον τον κοσμο πια???εσεις ειστε που μιλουσατε για νεα αρχη και ενα συγχρονο ευρωπαικο club???μας εχετε φλομωσει με το γηπεδο...που τελικα ουτε και ξερουμε αν θα γινει η αν θα αποσυρετε και απο κει το ενδιαφερον σας....ο μεταγραφικος σχεδιασμος(εκτος απο κατι πυροτεχνηματα)ειναι για γελια 2 χρονια τωρα...ακομα και ομαδες β εθνικης πιο οργανωμενες ειναι....!!!!δεν ειμαι ονειροπολος του στυλ...εμεις που υποφεραμε τοσα...και κλαψαμε για την ομαδα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γ εθνικη και αλλα τετοια(που ειναι αληθεια)...αλλα θα μιλησω λογιστικα τελειως...δλδ...ρε μαγκες...αν κανατε 2-3 λελογισμενες κινησεις...που θα εφτιαχναν τον κοσμο...και διαρκειας θα πωλουσατε και μια καλη πορεια θα μπορουσε να εχει η ομαδα....που φραγκα θα εφερναν βρε λαμογια.εκτος αν περιμενετε να παρουμε την επο...και να μας παιζουν αλα γαυρο οι διαιτητες...οποτε πιστεψτε με...εμεις γαυροφιλαθλοι δεν ειμαστε για να θελουμε τετοια τροπαια!!!αν δεν φτιαξετε ομαδα....ακομα και κουπα να σηκωσετε....δεν σημαινει οτι ειμαστε ζωα!!!!!δλδ...ποσα χρηματα χρειαζονται για να φερεις ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ παιχτες...οχι αστερια!!!!!πως γινεται κατι παναιτωλικοι και τριπολιτσες να φερνουν φυντανια και μετα να τους βλεπουμε σαν ξερολουκουμα και να τους παρακαλαμε να κανουν κανα σκοντο μπας και τους παρουμε????αμαν πια....με χετε βγαλει απο τα ρουχα μου!!!!
Εμετός απλα !!!
Μάκη Θεέ παρε την ΠΑΕ !!!!
Ρε λες να χαλασει και του Ντιαζ;Εγω αμα δεν δω υπογραφες δεν πιστευω τιποτα...
Αυτουνού παρακάλα να χαλάσει, τέτοια μπακ δεν έχει ούτε η Κέρκυρα ξέρω γω.
ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ........ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!
ρε μαγκες αληθεια τωρα χανουμε παικτες για 50 και 100 χιλιαρικα..δηλαδη αν φερναμε 2 παικτες σοβαρους των πεντακοσιων χιλιαδων δεν θα ειχαμε αλλες 5000 διαρκειας???επι 300 1,5 χαρτι...τι να πω..4 και νυχτωσε για να δηλωσουμε παικτες για τα προκριματικα και ακομα τιποτα..κατι μου λεει οτι ξαφνικα ο πεκχαρτ(που εμενα προσωπικα μου αρεσει σαν δευτερη λυση) θα πεταει φωτιες, ο πλατελλας θα ειναι απο τους καλυτερους,ο ανδρεοπουλος θα δουν οτι αξιζει να επενδυσουν πανω του τι μας εμεινε???α ο ντιας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που ερχεται!!!τωρα αν περασουμε τα πρωτα ματς θα δουνε τι θα εχει μεινει στα αζητητα να εχει πεσει η τιμη τους και ολα μια χαρα!!!!!!
Που δεν θα επρεπε καν να κοιταμε αυτους τους παιχτες αλλα πολυ πιο πανω...φαντασου τι λεμε τωρα !
Και στο τελος θα την πληρωσει ο προπονητης.... Δρομο οι τρεις (Μιλο, Ντε Μπαρτολο και Μπαγιεβιτς). Ξυπνηστε εκει στην Παε, οι μεταγραφικες ηττες ερχονται η μια μετα την αλλη και το υπαρχων ροστερ ειναι χειροτερο απο περσι.
Γ..ω τα καβουρια σας
Θα το πάρει πάνω του ο μεγάλος ,θα πέσουν κεφάλια ,θα πάρει αυτούς που πρέπει και θα ξεκινήσει και το γήπεδο ,υπομονή ,η σταγόνα αυτή ξεχείλισε το ποτήρι και κάποιοι θα πάνε σπίτια τους .
perimene
elp;izo το "περόμενε" να είναι ειρωνικό..
Εδώ έφερε τον "κολλητό" για μεγάλο κεφάλι.
Α-ΑΕ δε μεγαλώνει ΓΡΗΓΟΡΑ όπως νομίζεις. Αν ήθελε να μεγαλώσει γρήγορα, θα πουλούσε Σιμόες-Μάνταλο με 12+ μύρια. Θα χαλούσε τα 6 και ΣΙΓΟΥΡΑ θα έβρισκε ισάξιους. Έτσι γίνονται οι μπίζνες, σιγά μη βρεθεί άνθρωπος να δει ΜΟΝΟ Ελληνικό πρωτάθλημα ενώ δεν είμαστε Ευρώπη και να σκάσει ξανά τέτοια ποσά. Τέτοιες ευκαιρίες δε δίνονται ξανά, τι νομίζει, ότι θα περάσουμε Ευρώπη και θα τους πουλήσει 20 εκατομμύρια τον καθένα;
Στράβωσε η φάση με Μοντανιέ και ο "κολλητός" έφερε τον φίλο του για κόουτς στο άψε σβήσε.
Οι άλλοι έχουν Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο παράλλος Καρεμπέ και εμείς αυτούς...
Και θα πάρει κεφάλια ο "μεγάλος" που δε δίνει από το αριστερό στο δεξί.
Μη σου πω ότι και καλά τα πάνε γι'αυτόν δεδομένου του μηδενικού budget μας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εκτιμώ πώς και οι 3 τους είναι ανίκανοι και με γνώσεις ποδοσφαίρου 20ετίας, αλλά τη μεγάλη ευθύνη έχει η πηγή των χρημάτων. Όταν δε δίνεις, προφανώς δε θα πάρεις. 2020 πάμε, τα πράγματα άλλαξαν.
Αν θες να παίζεις στα σίγουρα (και δικαίωμά σου) με έσοδα-έξοδα, τότε ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΕΤΑΙΡΕΙ
Σωστος φιλε μου.
Πότε ρε φίλε!!;
Και εγώ με τον Τίγρη είμαι αλλά όλα έχουν και ένα όριο!
ως τις 28 που είπε ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ θα έρθουν 3 παίκτες ,ο ντιαζ δεν πιάνεται . Και μετά οτι προκύψει ,που θα προκύψει κάτι καλό . Δείτε και κρλαξτε αλλά στο τέλος ,βέβαια επικοινωνιακά είναι όντως τραγικοί .
Και 28 να τους έχει, δεν έχει νόημα, αφού σε 4-5 μέρες πρέπει να τους δηλώσει για τον αγώνα. Και να μην είχε και την πίεση των δηλώσεων πες, θα βάλεις παίκτη, σε ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΤΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ενώ δεν έχει κάνει προετοιμασία; Και μάλιστα, αφού ψάχνεις ελεύθερους, ούτε με άλλη ομάδα θα έχουν κάνει προετοιμασία, άρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οκτώβριο θα ήταν έτοιμοι όλοι αυτή, δηλαδή μέχρι τότε πας με ρόστερ Β' Εθνικής...
Με την υπερβολη που σε διακατατεχει χανεις το δικιο σου.Ολα καλα τα εγραψες η τελευταια προταση ειναι λαθος.
Ο.Κ αλλά ο προπονητής σου ,τους έδωσε περιθώριο ως τις 28 ,δεν τους έδωσε ως τις 12 ...για Ευρώπη θα πορευτούμε με το υπάρχον ρόστερ είναι δεδομένο ,πήγαν λάθος πολλά πράγματα ,πάντως η ομάδα στο τέλος θα ενισχυθεί ,στο πρωτάθλημα θα είναι όπως πρέπει.
Μετά από 4 χρόνια πιστεύω ότι λίγους εκφράζει ο τρόπος που προσπαθεί η ΠΑΕ να κάνει την ΑΕΚ πάλι μεγάλη....ελπίζω να βρεθεί κανονικός επενδυτής και να θέλει στα αλήθεια να κάνει μια ΑΕΚ μεγάλη....
ΥΓ1 και που θα έχουμε 5-6 χιλιάδες διαρκείας θα αλλάξει τίποτα? πάλι εμείς θα βλέπουμε την ΑΕΚ και θα στεναχωριόμαστε
Απο εδω και πέρα θα πηγαινω στο μόνο υγιές τμημα της ομαδας. Μπασκετ ολοι.φτανει πια η κοροιδια .βαρέθηκα. Μακη θεέ πάρε τη ΠΑΕ
Τον Μάκη ο Μελισσανίδης τον έφερε. Αν δεν ήταν αυτός στην ΠΑΕ δεν θα ήταν ούτε ο άλλος στην ΚΑΕ. μην τρελαίνεσαι!
Δεν νομιζω οτι αρμοζει σ αθτη την ομαδα που εχει περσσει τοσα και τοσα με τοσο εμπειρη διοικηση να μην μπορεί να κάνει μεταγραφες εδω και δυο χρόνια αρα κατι φταίει και θα πρέπει ο τιγρης να βγει μπροστα και να μας πει τι γινεται τι θέλει να κάνει αν μπορεί φυσικα αν τον ενδιαφέρει η γιγαντωση της ομαδας αλλιως το καλύτερο θα ειναι να πει οτι η ομαδα πωλείται
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗ ΣΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ...... ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ..... ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ...... ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ . ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ !!!!
Ναυπηγε το σχολιο σου ειναι ΝΑΥΑΓΙΟ!!!!!!!!!
Σεβασμό στην ΑΕΚ να δείξουν αυτοί που διοικούν!
μα ακριβώς γι αυτο τον λογο, επειδη σεβόμαστε την ΑΕΚ, κραζουμε τους υπεύθυνους...
σε λιγες ημερες πρεπει να δηλωσεις παικτες για να κατεβεις στο 1ο επισημο Ευρωπαικο σου ματς μετα απο 4 χρονια και κατεβενεις χωρις κλασσικο φορ.... ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ θεση που ψάχνεις (υποτιθεται) 1 χρονο τωρα.....! δεν μπορω να καταλάβω την χαλαρότητα που εχετε μερικοί! δεν ειμαστε τελος Μαϊου... παμε για μεσα Ιουλιου!!!
Ο ιδιος ο προπονητής της ομάδας κραζει εμμέσως. Τέλος συζήτησης.
Οταν λες τελος, τι εννοεις? Το χεις παρει χαμπαρι οτι πρεπει αμεσα να γινουν μεταγραφες ωστε να ναι ετοιμοι οι παιχτες εως το 1ο ματς?
Μα τι λές ;
Περιμένει ο κόσμος ναυάγιο για να κράξει;
Εδώ κοιμόμαστε και ξυπνάμε με το αεκ365 για να δούμε εάν συμπλήρωσε η ομάδα το ρόστερ!
Ο κόσμος φταίει που το ένα φιάσκο διαδέχεται το άλλο ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ?? ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΑΛΛΟ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ .... ΤΕΛΟΣ
Τρια χρονια τωρα κραζουμε για επιθετικους , ειδες τιποτα εσυ ...????
Τρια χρονια??? Ποιος ηθελες να ρθει να παιξει στη Γ ? Η αν τον εκλειναν απο την Γ για την Β? Ποιον? Φετος κραξε οσο θελεις,δικιο θα χεις,και εγω μαζι σου.Ειναι απαραδεκτο αυτο που γινεται.Περυσι ειπαν να πορευτουν με Τσιμπουρ.Το λαθος για μενα ειναι στην οργανωση της ομαδας scouting.Ουτε στα φραγκα ,ουτε σε τπτ.Υπαρχει ενα παγιο πλανο οπως ειπε και ο George B πολυ σωστα σε καποιο σχολιο του.Αυτο σημαινει οτι οι scouters πρεπει να ειναι σε εγρηγορση...παικτες υπαρχουν ακριβοι και φτηνοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αξιοπιστες λυσεις...ψαξιμο θελει και εγρηγορση...οι θεσεις αυτες επρεπε να ειχαν κλεισει απο...Δεκεμβριο...δλδ συζητησεις απο Δεκεμβριο και μολις ανοιγαν τα συμβολαια Ιανουαριο κανεις ντου απο παντου...Ενα παραδειγμα...αυτος ο επιθετικος της Ναιμεγκεν ο Σαντος...ποσα να θελει ο ερμος να ρθει???Γκολτζης σε καλη ηλικια....δεν ξερω πως δουλεουουνε στην ΠΑΕ στο τμημα scouting ορθα ή ανορθοδοξα αλλα αυτο που εκλαμβανουμε εμεις ειναι ενα μπαχαλο και απαισιες ''σφαλιαρες'' που εχουν αντικτυπο στην ομαδα...Και μονο αυτο φτανει για να δει καποιος αλλα και οι ιδιοι οτι κατι γινεται λαθος.
Κι αυτοί ΚΡΙΤΙΚΗ κάνανε τότε.
Αλλά τους λέγατε γαυροτρόλ και τους βρίζατε.
Όσα λέγανε, σας ενοχλούσαν.
Εν τέλει, δικαιώθηκαν ΣΕ ΟΛΑ.
Βλέπεις όμως τότε, ο ΑΕΚτζής πετούσε στα σύννεφα και νόμιζε ότι και γήπεδο σε 1,5 χρόνο θα είχαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και λεφτά θα τρέχανε με τη σέσουλα. Δεν τα βγάζανε από το κεφάλι τους, τα γεγονότα δε δικαίωναν την ΠΑΕ.
Όταν πρώτη χρονιά, φτάσαμε 28/8 μετά από μια ήττα από την Νίκη Βόλου για να πάρουν 2-3 παίκτες, τι περίμενες;
Ποιοι δικαιωθηκαν σε ολα??? Αυτοι που λεγανε οταν ημασταν Β και παιξαμε με το γαυρο οτι θα τρωγαμε 6 ? Και ελεγα οτι θα κινησουμε μεσα στο ταψι και με ελεγαν φαντασμενο? Ποιοι δικαιωθηκαν ? Αυτοι που ελεγαν οτι ουτε στη 10αδα δε θα ειμαστε και εν τελει παμε για προκρηματικα Ευρωπη? Ποιοι δικαιωθηκαν? Αυτοι που λεγανε οτι στο κυπελλο θα φαμε 4αρα,εδω μεσα παντα και στο τελος το σηκωσαμε? Ειπαμε να υπαρχει γκρινια ,απογοητευση αλλα μη λεμε και οτι θελουμε...Εχω γραψει απειρες φορες οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλεον και οι αντρες εχουν περιοδο δεν εξηγειται αλλιως εκτος και αν ειναι τπτ 20χρονα με χνουδι στο πανω χειλος. Οτι καθυστερουνε ολα το ξερουμε πολυ καλα ολοι μας αλλα μην λετε και οτι θελετε...ξερει τι λεει ο naupigos.Πολυ καλα κιολας .
ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ.
ΟΑΣΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
αυτοι δε μπορουν κ δε θελουν,το τζαμπα πεθανε, να βρουμε τη διαδοχη κατασταση πριν χαλασουν τα μυαλα μας !
Χάρηκα που χάλασε του κατσαρ αλλά θα ήθελα να χαλάσει και του ντιαζ . Ζητάω πολλά χαλάστε και του ντιαζ και πάμε να πάρουμε παίκτες επιπεδου ΑΕΚ σαν Μπάρκα,Μπακασέτα και Τσιγκρινσκι ,παικταράδες και οι τρεις .
ΧΑΟΣ.Περιμενε....γιατι το περιμενε??? Για ποιο λογο περιμενε? Γιατι δεν χρειαζομαστε παικτη στα χαφ?? Τι ακριβως περιμενε?? Αστεια πραγματα...manager παιζουμε στη πλακα τετοια πραγματα δεν κανουμε...ελεος...Μελ κανε κατι γιατι η ξενερα μεγαλωνει επικινδυνα...γηπεδο τπτ,μεταγραφες τπτ...ας δουμε κατι τελοςπαντων..
Κλάψτε ελεύθερα...
Για να καταλαβω,εσυ εισαι χαρουμενος με τις εξελιξεις???????
Αυτός γενικά ειναι ένας γκιόζης
κι εσύ καταστροφολάγνος, τρωκτικό της ΑΕΚ που υπακούει στο θυμικό του και κάνει το χειρότερο κακό στην ομάδα. Από κείνους που ''δε φταίμε ποτέ σε τίποτα'', αλλά με τη συμπεριφορά τους και ενωμένοι με άλλους ίδιους, χαλάνε ό, τι καλό πάει να δημιουργηθεί και στέλνουν σπίτι τους καλύτερους...Χαμένε!
Λοιπόν στις δύσκολες στιγμές, υπάρχουν δύο λύσεις. Ή χαμογελάς βλέποντας την πραγματικότητα, ή τα σπας όλα ως ταύρος σε υαλοπωλείο. Οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό κάνουν. Το δεύτερο. Ξαφνικά τα βλέπουν όλα μαύρα, να φύγει ο ένας, να φύγει ο άλλος, να φύγουν όλοι, άχρηστος ο ένας, άχρηστος ο άλλος, να φύγετε να πάτε αλλού να έρθουν άλλοι και γενικά χάνουν κάθε ψυχραιμία και ουσιαστικά κάνουν κακό στην ομάδα, σπέρνοντας την καταστροφολογία. Και ρωτώ: Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, είναι για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πέταμα; Φυσικά και όχι. Εγώ βλέπω μια ομάδα που χτίζεται ίσως με λάθη, ίσως με κάποιες ελλείψεις, αλλά για πρώτη φορά έχει μπει σειρά, οι παίκτες πληρώνονται, οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν, οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι και προχωράμε. Ποια είναι η σωστή αντίδραση στις δύσκολες στιγμές; Η ψυχραιμία ή η καταστροφολογία; Με ρωτάς αν είμαι χαρούμενος. Ναι είμαι χαρούμενος. Γιατί η ΑΕΚ έχει μπει σε μια νέα εποχή, δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του παρελθόντος που οι παίκτες πήγαιναν στην προπόνηση και δεν είχαν να πληρώσουν το ταξί. Είμαι ευχαριστημένος γιατί βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει πάλι σιγά σιγά. Χάλασε μια μεταγραφή. Ε και; Σιγά τα ωά! Θα βρούμε άλλον. Η μεταγραφική περίοδος είναι μέχρι 30 Αυγούστου. Και θα είμαστε μέσα σε ολους τους στόχους. Το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα, δεν το κάνει μια ή δυο μεταγραφές που χάλασαν. Έτσι είναι αυτά τα πράματα. Το κακό στην ομάδα το κάνει η καταστροφολαγνεία. Και είναι πολλοί καταστροφολάγνοι εδώ μέσα. Σε αυτούς θα είμαι πάντα απέναντι και θα τους πολεμάω. Γιατί έχω δει τα χειρότερα και δε θέλω να ξανάρθουν...
Χαρούμενος ξεχαρούμενος να είναι, ίσως είναι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ. Και καμιά φορά πίστεψέ με, ένα σοκ (ή τόσα απανωτά που έχουν πέσει), Ι Σ Ω Σ τους συνεφέρουν. Ή τουλάχιστον τους κάνουν να μας πούνε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Παιδια ειναι φως φαναρι πλεον οτι μας δουλευουν κανονικα!
Τελικα ποσο δικιο ειχες ΠΟΓΙΕΤ...ΟΛΑ ΦΑΝΗΚΑΝ..
ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ!
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΙΓΡΗ?
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...
Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ?
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ...
ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ...
Χρόνια είχα να διαβάσω κριτική στην διοίκηση από το ΑΕΚ365. Μπράβο συνεχίστε. Η καλοπροαίρετη κριτική μόνο καλό κάνει.
Τρίχες κατσαρ(ες) παλι!!!
ουτε γ τοπικο τετοια οργανωση..καλα ρε εχουμε συμφωνησει σε ολα με εναν παικτη και ενας δεν σκεφτηκε να του υπογραψει προσυμφωνο???????αλλα αν υπεγραφε θα επρεπε να τον παρουν σιγουρα ενω εμεις οτι κατσει..τρεχατε ποδαρακια μου τωρα!
Και πανω που αναρωτιωμουν.... με τα ποδια ερχεται;;;;;;
Καλα εχει καταντησει ΚΩΜΩΔΙΑ το θεμα μεταγραφων........
Συγνώμη αλλά ακόμη παραμυθιάζεστε με τάχα μεταγραφές .... θα έπρεπε να είχατε αντιληφθεί ότι ψάχνουμε το ΤΖΑΜΠΑ και το ποιό φθηνό με παζάρι στο παζάρι και στο τέλος έρχεται καλύτερη πρόταση από αλλου και μας την κάνουν και όλα αυτά είναι ξεκάθαρα από το θέμα του γηπέδου ...... αν δεν βρεθούν οι σπόνσορες να χώσουν λεφτά που μαζί με τα λεφτά της περιφέρειας θα το φτιάξουμε ΤΖΑΜΠΑ γήπεδο δεν βλέπουμε βλέπε αδεια που έπρεπε να ήταν έτοιμη απο τον Μάη ... αυτή την φορά ήρθαν να βγάλουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεφτά ΟΧΙ να βάλουν ξυπνάτε .
Από τα πιο ουσιαστικά σχόλια και δεν έχει τη δέουσα προσοχή. Τα λέγαμε μερικοί από την ΠΡΩΤΗ μέρα του Ιουλίου 2013, όπου υπήρχε τρομερά ανεξήγητος ενθουσιασμός χωρίς να έχουμε δει ούτε καν έργα. Αποθεώνανε και εμπιστευτήκανε την ομάδα εν λευκώ και μιλούσαν όλοι για μεγαλεία. Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι κτλ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ουσία είναι ότι αν δεν υπήρχε το potential του γηπέδου, σιγά μην ασχολιόντουσαν με την ΑΕΚ. Και αφού άνοιξε αυτή η ιστορία, όσο συντηρείται, ρίχνουν τον ΑΕΚτζή στο συναίσθημα για να τσοντάρει σε διαρκείας και φανέλες κι ας είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ οι χειρισμοί στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ σκέλος της ομάδας. Και ποιος ξέρει, όπως λες, μάλλον δεν υπάρχουν τα λεφτά και οι χορηγοί για το γήπεδο και μας φταίει η άδεια...
Ούτε ξέρουν τη δουλειά οι ιθύνοντες.
Ούτε έχουν και budget οι άνθρωποι.
Πάνε χτυπάνε ΟΠΟΙΑ πόρτα βρούνε (ελεύθερων όμως) και ό,τι κατεβάσει.
Αλλά το 95% των περιπτώσεων χαλάει, όμως "πάντα φταίνε οι άλλοι". Και οι παίκτες που δε συμφωνούν σε φραγκοδίφραγκα και ο Δέλλας και ο Πογιέτ...
Κι υπάρχουν άτομα ακόμα εδώ μέσα που λένε η ΑΕΚ "γιγαντώνεται" και "δείξτε υπομονή". Εγώ δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ ομάδα που με συμβόλαια τσιγγουνιάς, με άκυρο από όλους τους "στόχους", με παραμύθια γιγαντώνεται. Καταλήξαμε να λέμε ότι ούτε το επίπεδο scouting έχουμε έστω του Αστέρα Τρίπολης, αλλά απ'ό,τι φαίνεται, ούτε και το budget..!!!
Ε αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Φάντασμα είναι. Φάγαμε την ξεφτίλα για να έρχεται ο Κομπότης να μας κουρελιάζει. Πιαστήκαμε από το Κύπελλο και βγάζαμε και μπλουζάκια. Αυτά θα τα έκανε ο Πανιώνιος κι ο ΠΑΣ, όχι η ΑΕΚ! Αλλά εκεί που μετράει, στη ΜΕΓΑΛΗ κούπα, -30 και ούτε σχόλιο!
Και μάλιστα σε μια χρονιά που και ΠΑΟ, ΠΑΟΚ ήταν ντεφορμέ, ομοίως Ατρόμητος και Αστέρας. Και στα πλέι οφ, βγήκαμε πίσω και από ΠΑΟ που ΟΛΟΙ εδώ μέσα λέγανε "ποιος ΠΑΟ με Στραματσόνι" αλλά και από τον ΠΑΟΚ που δεν είχε καν προπονητή, όμως τα φυντάνια οι δικοί μας κάνανε τους έξυπνους και λέγανε "ποιος Σαββίδης και ποιος ΠΑΟΚ, εμάς του δικού μας προέδρου δεν του τρώνε λεφτά". Ε μετά περιμένουμε να φτιάξει η ομάδα...
Καλή μας τύχη φέτος, θα στηρίξουμε όσο μπορούμε, αλλά πλέον κανείς δεν είναι δεδομένος και ο κόσμος αγανάκτησε. Τα βλέπω δύσκολα και για Ευρώπη και για πρωτάθλημα. Οι άλλοι ενισχύονται με ΠΑΙΚΤΕΣ κι εμείς θα πάμε αεροδρόμιο για κάποιον Ντίαζ επιπέδου χειρότερου του Ντιντάκ...
ΡΕΖΙΛΙ ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!
E δεν εγινε και τιποτα τον τελευταιο καιρο ετσι γινεται το πρωι βγαινει ενα ονομα μετα ειμαστε κοντα, μετα ειμαστε ακομα πιο κοντα, μετα μια ανασα ,πιο μετα κλεινει αυριο
,και τελικα αργα το βραδι η κλεινει αλλου η δεν μας κανει γιατι ζηταει πολλα λεφτα,και με τον Ντιαζ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυριο το ιδιο μπορει να γινει.Μια απορια εχω με οποιονδηποτε αλλον προπονητη θα συμβαιναν τετοια πραγματα?Ξερει καποιος να με πληροφορησει γιατι ο Μανωλας δεν πηγε Πολωνια?Τον εχουμε παρει τον παικτη?
Απο φιασκο σε φιασκο παμε,δεν παλευεται αλλο..Εδω που εχουμε φτασει αν θελει ο τιγρης να κλεισει στοματα παιρνει δυο παιχταραδες και ξηλωνει τον κολλητο του(Μπαγεβιτς),τον Μιλο και τον Ντε Μπαρτολο..Δε χωνευεται αυτο το πραγμα φετος
Πφφφφφ αισχος....
μεταγραφες θελουμε?? εχουμε πολυ πλακα ομως!!οσο Νοτε κ κορδερο ειναι στην ομαδα δεν προκειται να παρουμε κεντρικο χαφ κ εξτρεμ!!!αυτη ειναι η αποψη μου! αν ερθει να φορ ευχαριστημενοι θαμαστε κ βλεπουμε για αλλες θεσεις!!!αν δεν γλιτωσουν χρηματα απο αυτους τους δυο μεταγραφες γιοκ τουλαχιστον να βγουν να το πουν μην ελπιζουμε σε νεους παικτες!!!μας εχει παει η πιεση στα υψη αλλα δεν νοιαζεται κανενας εχουμε καταντησει εταιρεια εσοδων-εξοδων !!!κουραστηκα πλεον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απογοητευτηκα!!!
Μονο αν φερουν 2 ονοματα (που δεν το πιστευω) θα γυρισει το θετικο κλιμα..
Σας απέσυρε εννοείτε...
ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ...
Κλαίνε οι χήρες του Κατσαρ, κλαίνε τα ορφανά του Τσαβαρρία.
ΜΑΚΗ μονο εσυ αρχοντα!
Οι αλλοι φρου φρου και αρωματα !
Τι μας κάνετε τέτοια μέρα ρε!!!!!!! Αντί να δώ το ματσάκι, κάθομαι και διαβάζω σχόλια!!!!!!!!!
Προσωπικα δεν ηθελα ουτε κατσαρ ουτε λαιφη αλλα οι τραγικοι χειρισμοι και ο τραγικος σχεδιασμος με πειραζει.. Η ΑΕΚ ειναι μεγαλη ομαδα τετοιους παιχτες πρεπει να τους κλεινει σε μια ωρα... ουτε ερασιτεχνικη ομαδα τετοιο σχεδιασμο.. Θελω κανονικο επενδυτηγια την ομαδα, η ομαδα ειναι μαγαζι γωνια, δεν εχουμε αναγκη κανενα μελισσανιδη, θελουμε ανθρωπους να επενδυσουν στην ομαδα οχι δηθεν μεσσιες και τσαμπα μαγκες..
Ενταξει το λες και ξεκαθαρη κοροιδια ολο αυτο.....παζαρια κοντρα παζαρια και στο τελος ναυαγιο.Δεν πειραζει θα τα δουνε στα διαρκειας που δεν θα ξεπερασουν τις 5-6 χιλιαδες
ΥΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ......
Πηγα κ ετρεξα ανανεωσα εγω και η παρεα μου....νιωθω οτι δεν σκεφτονται τον λαο της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..του χρονου ομως αν δεν δουμε πραξεις δεν θα ξαναπαρουμε..
Δενέχωκουράγιο ούτε να γράψω πολλά ούτε να βρίσω....Στεναχωρημένος,απογοητευμένος,κουρασμένος και πολύ ξενερωμένος. Ξέρω όσο με Πληγώνεις τόσο με καυ@@@νεις...ΜΑ ΠΩς ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ
θα σου ξανασηκωθει με το μπασκετακι φιλε.... εκει ειναι η ΑΕΚ φετος!
αδερφέ το πιασα...viagra το μπασκετάκι και αντικούκου το ποδόσφαιρο...μία πάνω μία κάτω. μη πάθω τπτ
Σε καμία εβδομάδα περίπου θα ανακαλύψει και ο Κετσπαγια ότι η ομάδα δε χρειάζεται ενίσχυση!!! Το ξεφτιλικι δεν έχει τελειωμό!!!
Με ολη την καλη διαθεση θελω να πω για ακομη μια φορα σε ολους οσους κραζουν οτι παιδια ειστε παρα πολυ λαθος που γκρινιαζετε.... Αυτα εχουν αυτες οι δουλιες... Του ειχε κανει προταση η ΑΕΚ και αυτος την ειχε την ΑΕΚ στο περομενε μιπως και τελικα του καθοτανε καλυτερη προταση οπως και τελικα του εκατσε οπως φενετε..... Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα σε αυτες της δουλιες τον μανατζερ..... Σιγουρα στην ομαδα μας το σκεφτοντουσαν και αυτο το ενδεχομενο να γινει οπως και εγινε και σιγουρα θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουν ετοιμη μια λυση παιχτη που θα το εχουν προχωρισει πολυ το πραγμα για να ερθει στην ομαδα μας οπως για παραδηγμα οπως εγινε με τον αιγυπτιο αριστερο μπακ και η ενναλακτικη ητανε ο ουρουγοανος ο Ντιας....... Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι μιπως να κοιταζανε απο την ομαδα μας εδω στην δικια μας αγορα γιατι εαν το ψαξετε το πραγμα υπαρχουν καποιες καλες περιπτωσεις............... ????
ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΓΙΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΠΟΛΥ... ΚΡΙΜΑ!
ΙΒΑΝ ΣΩΣΕ ΜΑΣ
Παίχτες δε μπορούν να παρουν. Ας πάρουν ενα ψυχίατρο για όλους εμάς,γιατι δεν αντέχουμε άλλο.
Εγω βλεπω μεχρι της 28 να φευγει ο Τιμουρ με τα καραγκιοζιλικια και να γινουμε ρομπα !
Ο Πογιετ φταιει...
Και ο Δέλλας. Αν δεν ηταν αυτος θα είχαμε τον Ιμπισεβιτς τωρα:-)
Καποιος/καποιοι πρεπει να απομακρυνθουν. Δεν γινεται να ξεφτιλιζεται ενας οργανισμος και να μην υπαρχει αντιδραση. Ειναι ντροπη.
η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι θα παμε χωρις φορ να παιξουμε τα ευρωπαικα.εδω ημαστε και θυμηθειτε το.ποτε θα προλαβουν να τον παρουν και να τον δηλωσουν;
5 Σεπτεμβρίου 2016: ¨Αυτή είναι η ομάδα μας, αυτοί οι παίκτες τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη και πρέπει να τους στηρίξουμε....¨
το ψεμα εχει κοντα ποδαρια,απο περσι τα λεγαμε!τωρα κ οι τυφλοι ειδαν!κριμα μονο για τον υπεροχο λαο μας!
Σχεδια σμός και διαπραγματεύσεις χαμηλού επιπέδου.Έλεος ρε παιδιά εκεί στην παε,ξυπνήστε,σε λίγες μέρες τελειώνει η προθεσμία για δήλωση παιχτών για προκριματικές φάσεις.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
με την 11αδα της Β θα παμε Ευρωπη πλην Τσιγκρινσκι Σιμοες Βαργκας...καιρος να το παρουμε αποφαση γιατι στενευουν κ οι ημερομηνιες που πρεπει να δηλωθει το ροστερ νομιζω ειναι μια εβδομδα ακομα...για το πρωταθλημα βλεπουμε....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Πρεπει γρηγορα ν αλλαξουν
καποιους μεσα στην ΑΕΚ.
μια μεταγραφη παικτη καλυτερου αυτου που ηδη εχουμε, στην αντιστοιχη θεση (γιοχανσον στην περιπτωση αυτη) πηγαμε να κανουμε (αν εξαιρεσουμε τον τσιγκρινσκι αντι του αρθο) και την χασαμε και αυτη.!!
χειροτερα απο περυσι γιατι καποιοι νομιζουν οτι επειδη πηραμε κυπελο περυσι, θα ειναι καθε χρονο μπουρδελο οι αλλες ομαδες!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
με ντιας, θα προσευχομαστε μη ξαναπεσει η ποιοτητα του ντιντακ μετα απο 2 μηνες παιχνιδιων οπως περυσι.
με βαργκας και μπαρμποζα μπροστα τα ιδια και χειροτερα...
για επιθεση δεν εχω να πω κατι
ενας ειναι ο προεδρος αυτη την στιγμη σε ολα τα αθληματα στην αεκ. προεδρος επιπεδου αεκ ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.- να τον εχει καλα ο θεος τον ανθρωπο που ανεστησε αυτο το τμημα με προσωπικη δουλεια κ πολυ χρημα, ειναι κριμα κ αδικο να μην στιρηχθει αυτος ο ανθρωπος.
Η αληθεια ειναι οτι αυτος κανει μεταγραφες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ !
Αρχοντας!
Και παρά τη δύσκολη-πονηρή κλήρωση, εκτιμώ θα φέρει κι άλλους παίκτες! Έκανε λάθη μια σεζόν, έκανε δεύτερη, αλλά τουλάχιστον ΜΑΘΑΙΝΕΙ! Από Α2, στη 2η σεζόν στην Α1 μας έβγαλε 3ους!!! Που να μην είχαμε και τόσες αλλαγές παικτών τι μπορεί να γινόταν! Και χάσαμε στα ντέρμπι στο τελευταίο δευτερόλεπτο!
Απλά φίλε μου αν δεν ήταν ο Μελισσανιδης, δεν θα έμπαινε στο μπάσκετ ο Αγγελόπουλος.... Μην ξεχνάμε
Το ότι τα διάρκειας πάνε κατά διαόλου δε τους λέει τίποτα εκεί στην ΠΑΕ; Τόσο κοιμισμένοι πια;
Υ.Γ. πάμε για τα μέσα Ιουλιου και για το γήπεδο ακόμα τίποτα...
entaksei de peirazei ki emeis san opadoi epeidi mas koroideuete tha aposuroume to endiaferon mas sta diarkeias sas kurioi einai wraio to oaka adeio ee .... oloi sthriksi sto megalo maki aggelopoulo
Μην βγαλετε αλλο ονομα εκτος αν εχει υπογραψει γινεστε ρεζιλι μονοι σας εκει στην παε!
Ας γκρινιαξουν λιγο και οι δημοσιογραφοι δεν θα παθουν τπτ
Για να εξιλεωθούν πρέπει να κλείσουν κάποιο κλάσεις ανώτερο, κοινώς παιχταρά. Μπορούν; Νομίζω δεν χρειάζεται και φοβερή σκέψη για την απάντηση.
Μπορουν αλλα.... Θελουν?
Ερασιτέχνες... Απλά πράματα.... Διαρκείας από εμένα γιοκ.
ρε μαγκες οταν περιμενουν να λυθει το συμβολαιο του κορδερο κ του μπουανανοτε για να παρουν παικτη τοτε αυτα θα γινονται,οι παικτες ειναι επαγγελματιες κ κοιτανε το συμφερον τους, δεν ειναι κ απο μικρα παιδια αεκ οπως ο μπακασετας π.χ για να μας περιμενουν....αυτη την στιγμη ενας ειναι ο προεδρος στην αεκ ο μακης αγγελοπουλος καθε χρονο βαζει χωρις να περιμενει κ χωρις να ταζει γηπεδα.η περιπτωση του χερστον ειναι ενδεικτικη (600 χιλιαρικα συμβολαιο εχει αλλα προχωρησε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανονικα σε οσες προσθηκες ζητηθηκαν απο τον ζντοβς) υ.γ ο μπαγεβιτς οσο μεγαλος προπονητης ηταν τοσο μυρωδιας ειναι στην διαχειρηση μετα το φιασκο μοντανιε εχουμε νεο φιασκο με κατσαρ που ειναι κ ομοεθνης, ηθελα να ξερα αν δεν λεγοταν μπαγεβιτς κ δεν ηταν κολλητος του μελισσανιδη μετα απο αυτα τα ρεζιλικια θα εμενε? παρακαλω να δημοσιευτει πιστευω περιεχει πολλες αληθειες μαζι με αγανακτηση αυτο το σχολιο....
Τη Δευτερα βγαινουν τα διαρκειας της ομαδας του Μακη Αγγελοπουλου...αυτα..
ακριβως ρε αδερφε.διαρκειας στο μπασκετακι να γουσταρουμε
επειδη βλεπω πολλους και λενε καποιοι δεν κανουν σωστα την δουλεια τους.δηλαδη τι θες να σου κανει ο μιλοβανοβιτς οταν ο μελ του λεει 150 χιλιαδες συμβολαιο για παιχτη.τι να κανει ο αλλος απαγωγη για να τον φερει.το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι !!μπασκετακι μια χαρα για φετος στηριξη στον μακη!!
Στο οικονομικό υπήρχε συμφωνία λέει το δημοσίευμα. Τώρα θα μου πεις τι να πιστέψεις πια...
Ήταν ή πρώτη φορά που θα έπαιρνα διάρκειας μετά από τις σπουδές μου μακριά απ την Αθηνα. Ευτυχώς που δεν το πήρα ακόμα. Να βάλω ΕΓΩ χρήματα τη στιγμή που δε βάζουν αυτοί που έχουν με το τσουβαλι. Μη τα ξαναλεμε, τελευταίοι πάλι στα πλέι οφ, 40 βαθμούς κάτω από τον γαυρο. Δε θα κάτσω να με κοροϊδεύουν ακόμα μία χρονιά.
Χαφ για τον πρώτο προκριματικό θα έχουμε? Ευχέλαια να μην πάθουν τίποτα ο Σιμόες και ο Γιόχανσον θα κάνουμε? Όταν σε κάθε θέση διαρρέουν 4 και 5 ονόματα και τελικά έρχεται κάποιος 6ος, ακόμη και καλύτερος να είναι, η αίσθηση που μένει στον κόσμο δεν μπορεί να είναι θετική (και δε φταίει ο κόσμος).
Τον ειχατε στο περιμενε 20 μερες....ειστε απιστευτοι!!!!Τρομερος προγραμματισμος κ επαγγελματισμος,εκτος κ αν καθυστερησατε του Κατσαρ λογω....Μεσι!Δεν ειναι η πρωτη περιπτωση που συμπεριφερεστε ετσι,και ο σοφος λαος λεει '' το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου".Μας βλεπω να στηριζομαστε σε Ανακογλου κ Σια...
Agapiti dikisi... Ama mexri tin deutera den exoun klisi: extrem,for,haf,aristeros back tote den xana milaw gia bala fetos.tote mono basketaki...
A kai mono epidi xalaei tou buonnanote stin xili den simeni oti den tha paroume alo extrem kirie mesllisanidi! Epidi afto akougete!
Mono aek-21
Έχουν αφήσει την ομάδα να κάνει προετοιμασία χωρίς φορ και με δεύτερο αριστερό μπακ τον Ζοριτς (!?) ο Κατσάρ θα με ξαφνιάσει...
ενταξει το εχετε τερματισει το κοντερ.η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.ουτε ελευθερο παιχτη δε μπορειτε να παρετε.η υπομονη ομως εχει και τα ορια της.φαγαμε τα σκατα τοσα χρονια,καναμε υπομονη με τα χωρια και τα χωραφια.καποια στιγμη συντομα θα ξεσπασουμε και τοτε θα γινει της πουτανας.ε ρε πογιετ ποσο αληθινος ησουνα
Από τον Ιούλιο είμαστε εκτός διεκδικησης οποιασδήποτε διακρισης! ΠΑΟΚ και ΠΑΟ κάνουν τη μια μεταγραφή μετά την άλλη κι εμείς είμαστε στον κόσμο μας. Με κ@νιες δεν βαφεις αυγά.
Είδαν τον Ανδρεόπουλο εχθές και σου λέει ποιος Κατσαρ τώρα θέλει και λεφτά αυτός
Μ'αρέσεις..
Ημουν απο εκεινους που απο περυσι τονιζα οτι πρεπει να δωσουμε πιστωση χρονου στην διοικηση κ στην ομαδα. Αλλα πλεον μιλαμε οτι τα λαθη που γινονται ουτε απο ανθρωπους ασχετους με το ποδοσφαιρο δεν θα γινονταν. Απλα δεν μπορω ακομη να καταλαβω αν ειναι ανικανοι αυτη που βρισκονται στην διοικηση η απλα ο Μελισανιδης εχει δωσει ενα τοσο σφειχτο budget που εχει ως αποτελεσμα ν δενει τα χερια αυτων που ειναι υπευθυνοι για τις μεταγραφες. Αλλα ακομη κ αυτο να ισχιει θα επρεπε τοτε να παραιτηθουν κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μην δεχονται να δουλευουν με τετοια δεδομενα. Ξεφτιλιζονται παντος ολοι τους..
Ποια AMSTEL
Απέσυρε την πρόταση γιατί δεν θέλει να περιμένει 48 ώρες ;
Δηλαδή θα κάνει λιγότερο από 48 ώρες να κλείσει άλλον ;
Λυπάμαι.
Καταλάβανε ότι ο παίκτης έκλεισε αλλού και κρατάνε τα προσχήματα. Όσοι έρχονται στα σίγουρα τελικά φεύγουν βράδυ με γρήγορα βήματα.
Αναρωτιέμαι, δεν δίνουν λόγο όλοι αυτοί κάπου ;
Είναι κανείς αναντικατάστατος ;
Πλην του Μελ ;
ΗΡΘΑΜΕ...ΕΙΔΑΜΕ...ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ
Πέρα το οτι δεν παίρνουμε παιχτες με έχει ξενερώσει απίστευτα που τρώμε επικοινωνιακες φαπες την μια μετά την άλλη... Τι είναι αυτό φέτος πια; σε όλους τους τομείς ανικανοι είμαστε; Έστειλα σήμερα τα λεφτά για το διαρκείας αλλά ελπίζω όταν πηγαίνω να δω την ομάδα μου να θυμίζει ΑΕΚ κι όχι αστέρα Τρίπολης. Αυτά από εμένα.
GTP..
Πικρα.... Ενας μανατζερ εφερε παικτες στην ΑΕΚ και με μηδενικο μπατζετ και οι οποιοι πουληθηκαν σχεδον ολοι και αυτος ειναι ο ILIA IVIC. Φερρτε τον πισω ΧΘΕΣΣΣΣ!!!
Είδαν τον Ανδρεόπουλο εχθές και σου λέει ποιος Κατσαρ τώρα θέλει και λεφτά αυτός
Αν το πήρατε χαμπάρι, που το πήρατε. Η ΑΕΚ κλείνει, κλείνει παίχτες και όταν αυτοί είναι να έρθουνε στην Ελλάδα, ή λίγο ή ελάχιστα πριν, η μεταγραφή χαλάει.
Άλλη μια σφαλιάρα, άλλο ένα ρεζιλίκι και το χειρότερο κανένας δεν φταίει για τους πολλούς κακούς χειρισμούς. Ούτε μία παραίτηση ούτε μία απόλυση. Το σενάριο το έχουμε δεί πολλές φορές από πέρυσι και ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός καταλαβαίνει πως κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και κάποιοι άλλοι δεν βάζουν τα χρήματα που χρειάζονται. Εδώ ζητάμε κανένα ευρώ από τον Μπουονανότε, αφήσαμε να φύγει τσάμπα ο Σοϊλέδης και δεχθήκαμε τη προσφορά του Άρθρο να μην πάρει το μπόνους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατάκτησης κυπέλου. Κάποτε ο παππούς ενός φίλου μου που ήταν έφορος κάποιας ομάδας Γ΄Εθνικής έβγαζε το καπέλο του και μάζευε χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας του, μήπως να βγάλει και η διοίκηση της ομάδας κανένα λαχνό για να πάρουμε σεντερ φόρ;
Επίσης για μερικούς που λένε πάλι καλά που δεν ήρθε ο Κάτσαρ ή Ωχ τελικά θα έρθει ο Ντιας.Το θέμα δεν είναι αυτό , όποιος θα έρθει στην ομάδα θα κριθεί στο γήπεδο.Το θέμα είναι να μην περιμένουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι πότε θα έρθει ο ποδοσφαιριστής,όποιος και αν είναι αυτός και στο τέλος ξενερώνουμε.Χίλιες φορές να μην πούν κανένα όνομα και απλά να τον ΄φέρουν.Ας ελπίσουμε να μας κάνουν χαρούμενους με γήπεδο και παίχτες αξίας έστω και άργα,τα αξίζουμε , γιατί και προφανώς η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυσφορία μας έχει φτάσει στα αυτιά των υπεύθυνων.
Είδαν τον Ανδρεόπουλο εχθές και σου λέει ποιος Κατσαρ τώρα
Προσεγγιζει, θετικος, ειναι κοντα, συμφωνια, μια ανασα, παιχτης της ΑΕΚ, ερχεται την επομενη βδομαδα, ερχετε την πεμπτη, ΑΚΥΡΟ, ερχετε το σαββατο, αποσυραμε την προταση. Ξεχασα κατι? Και μετα μας λετε γκρινιαρηδες.... ουστ...
Δεν υπαρχει αυτο το καλοκαιρι... Ξεφτιλα...
τον λυμπεροπουλο απο τεχνικο διευθυντη τον διωξανε χωρις να καταλαβουμε το γιατι και αυτοι ειναι τραγικοι και καθονται στην θεσουλα τους
Δεν κραζω ουτε γκρινιαζω απλος λεω πως εχει η κατασταση.......... Προεδρε μιπως να κοιταζες εδω στην δικια μας αγορα που υπαρχουν καποιες καλες περιπτωσεις.......... ?????
Υποστηρίξτε την ομάδα. Δε μπορεί οποιοσδήποτε παίκτης να εμπαίζει την ΑΕΚ. Καλά κάνανε και αποσύρανε την πρόταση απλά ελπίζω πως έχουν την εναλλακτική εξισου καλή αν όχι καλύτερη περίπτωση έτοιμη. Ελπίζω..
Ενω η ΑΕΚ μπορει να τους εχει στο περιμενε μηνα.
Δικαίωμά τους να απαντήσουν αρνητικά εξίσου...
Δικαίωμά του να απαντήσει ο παίκτης αρνητικά εννοούσα αν περίμενε καιρό και έννιωσε άσχημα. Δεν εξαναγκασε κανενας τον Κατσαρ να περιμένει, ουτε ημασταν μπροστά στις διαπραγματεύσεις για να ξερουμε αν πραγματικά τον είχαμε εμεις μονο στο περίμενε. Παικτης με φουλ χρονιά στη μπουντεσλιγκα ελεύθερος επι ένα μήνα μιλούσε μόνο με εμάς? Και ήταν στο περίμενε? Τροφή για σκέψη..
ρε μαγκες οταν περιμενουν να λυθει το συμβολαιο του κορδερο κ του μπουανανοτε για να παρουν παικτη τοτε αυτα θα γινονται,οι παικτες ειναι επαγγελματιες κ κοιτανε το συμφερον τους, δεν ειναι κ απο μικρα παιδια αεκ οπως ο μπακασετας π.χ για να μας περιμενουν....αυτη την στιγμη ενας ειναι ο προεδρος στην αεκ ο μακης αγγελοπουλος καθε χρονο βαζει χωρις να περιμενει κ χωρις να ταζει γηπεδα.η περιπτωση του χερστον ειναι ενδεικτικη (600 χιλιαρικα συμβολαιο εχει αλλα προχωρησε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανονικα σε οσες προσθηκες ζητηθηκαν απο τον ζντοβς) υ.γ ο μπαγεβιτς οσο μεγαλος προπονητης ηταν τοσο μυρωδιας ειναι στην διαχειρηση μετα το φιασκο μοντανιε εχουμε νεο φιασκο με κατσαρ που ειναι κ ομοεθνης, ηθελα να ξερα αν δεν λεγοταν μπαγεβιτς κ δεν ηταν κολλητος του μελισσανιδη μετα απο αυτα τα ρεζιλικια θα εμενε? παρακαλω να δημοσιευτει πιστευω περιεχει πολλες αληθειες μαζι με αγανακτηση αυτο το σχολιο....
Είναι φανερό πως κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Δεν ξέρουν να χειριστούν καμία κατάσταση. Αν ο παίκτης το έπαιζε βεντέτα έπρεπε να τον ξαποστείλει από την αρχή, όχι να τον περιμένει ένα μήνα.
Τίγρη ζήτα εξηγήσεις και πάρε κεφάλια!! Φτάνει πια!!
Δυστυχώς εμείς το παίζαμε βεντετα. Ο Κατσαρ 12 Ιουνίου θα μπορούσε να ειχε ερθει για υπογραφές , εμείς του λέγαμε περίμενε λίγο και περιμενε λίγο...
Και ένα περίπου το ίδιο με τον Μοντανιέ. Εφόσον τον είδαν πως συμπεριφερόταν έπρεπε να τον διώξουν. Καθόλου ΄νεύρο και κριτική σκέψη.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ?
Παιδιά δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας αλλά αξίζει πιστεύω μια σύγκριση.
Ο παοκ πήρε Shakhov, Leo Matos, Biseswar, Djalma. Δεν τους λες και άσχημους!
Δεν μπορεί ολόκληρη ΑΕΚ να φέρει έναν Kacar και έναν Hafez; Θέλετε να μας τρελάνετε εκεί στην ΠΑΕ;
Ρε έχετε καταλάβει ότι με Balde, Bangoura, Hafez, Cala, Kacar η ΑΕΚΑΡΑ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε να πάρουμε περαπάνω από 20 χρόνια και ο λαός μας διψάει;;; Και να έλεγα ότι θα κάναμε και χρέη να έλεγα άντε πάει στο διάλο. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΛΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.... ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
ΛΟΙΠΟΝ ...Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ.......ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ......ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ Μ@ΛΑΚ!ΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.....ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ......ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ....ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....TA ΘΕΛΩ ΟΛΑ.....ΓΗΠΕΔΟ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΡΟΝΟ....
Σε αυτην την περιπτωση εχει ευθυνη ο Μπρανκο Μιλοβανοβιτς και ο Ντε Μπαρτολο..... Προεδρε ζητα εξηγησεις γιατι εσυ τους πληρωνεις να κανουν σωστα και καλα την δουλεια τους....... Προεδρε εγω προτινω μιπως θα ητανε καλο να κοιταξεις εδω στην δικια μας αγορα που υπαρχουν καποιες καλες περπτωσεις........... ?????
Ντάξει, κλαίω που βιάστηκα και ανανέωσα το διαρκείας...
απλα τραγικοι δεν περιμενα μετα τον υποβιβασμο να βιωνουμε τετοιες ξεφτιλες αλλα οταν δεν τα σκας αυτα παθαινεις με αυτο που θα πω θα με κατηγορησουν καποιοι εδω μεσα αλλα ο σαββιδης παει τα σκαει και παιρνει μπαμ-μπαμ τους παικτες και εμεις κανουμε παζαρια για 50.000 ευρω ανεπαρκεις μπαγιεβιτσ-μιλοβανοβιτσ μπαρτολο
ξεφτηλααααα. ρε μελ τι κανεις δωσε δρομο στους ανικανους..
Οσο και αν μας ποναει ολους μας, η αποχη ειναι η μονη μας δυναμικη μορφη πιεσης αδερφια.... Ουτε λαικα δικαστηρια... Ουτε να φυγει ο ενας... Να παραιτηθει ο αλλος... Ουτε τιποτα... Τα πολεμικα σκηνικα και τα σκηνικα διχασμου τα εχουμε χιλιοπληρωσει στην ομαδα μας... Αφου λοιπον η ομαδα μας εγινε εταιρια με εσοδα-εξοδα, ηρθε ο καιρος να γινουμε κι εμεις απαιτητικοι πελατες... Θεαμα ειναι το ποδοσφαιρο... Σαν το θεατρο και τον κονηματογραφο... Θα εβριζες ποτε το αφεντικο του αγαπημενου σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θεατρου επειδη δεν φερνει πλεον καλους ηθοποιους και καλα εργα? Οχι... Απλα δεν θα πηγαινες να δεις το εργο... Αν φερει καλους ηθοποιους να παιξουν ομορφα το εργο θα ερθουμε να το δουμε... Οσο παιζει ο Μεμος Μπεγνης τον Δον Κορλεονε στο θεατρο θα υπαρχουν συγγενεις και φιλοι...
Εσεις εκει στην Πολωνια...να κλειδωνετε το δωματιο του Τσιγκρινσκι απ'εξω καθε βραδυ, γιατι αν καταλαβει που ηρθε, προβλεπω να του βγαζουμε αμπελαλε καμια μερα...
Θα κουρευτει γουλί και θα ξυριστεί κόντρα και θα το παιζει τρελός . ''Ποιος Τσιγκρινσκι ρε παιδιά; Δεν ξέρω για πιο πράγμα μιλάτε...χαρηκα που τα είπαμε ε; (Φεύγει τρέχοντας).''
Δεν χρειαζόμαστε χάφ , να παίξει ανάκογλου με Τζανετόπουλο εκεί και να μείνει ο κορδερο, αλήθεια αυτή ή ψυχή είναι πολονια? Επίσης δεν θελουμε φόρ, έχουμε πετχαρτ - αραβιδη και μπορεί να παίξει εκεί ο μπακασετας. Ίσος χρειαζόμαστε ένα εξτρέμ ΑΝ φύγει ο μπουενανοτε.
Φέρτε Ντεμη ΕΧΘΕΣ!!!!
Μεταγραφικος σχεδιασμός για κλάματα!
Τίγρη κάνε κάτι!
για να ερθει ο Ντεμης πρεπει να θελει και ο ιδιος και ο Μελισσανιδης κατι που απο οτι φαινεται κανεις δε θελει.επιπλεον ειτε θα πρεπει να παρει τη θεση του Μπαγεβιτς (δε με χαλαει αρκει να τον ελεγχει οικονομικα ο Μελισσανιδης) ειτε να μειωθουνουν οι αρμοδιοτητες του Μπαγεβιτς και να συνεργαστουν οι δυο τους πραγμα επισης δυσκολο.τριτη λυση να ερθει ο Ντεμης σαν τεχνικος διευθυντης δεν παιζει γιατι δεν κανει για τη θεση και δεν εχει τις απαιτουμενες γνωριμιες.αρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γενικως δυσκολο να γινει αυτο.
Για να δουμε μια ΑΕΚ μεγάλη πρεπει όλοι να μάθουμε να κάνουμε πίσω. Εννοειτε οτι ο Μπαρμπαντουσαν πρεπει να παει σπίτι του. Επίσης οτι ο Ντέμης δεν έχει της ακρες δεν το πιστεύω. Εννοειτε μαζί με Ντεμη πακέτο και ο Ιβιτς.
Να φέρει Ντεμη; Κάθε χρόνο άλλαζε 14-15 παίκτες. Και αυτό γιατί είχε λευκή επιταγή από τους μετόχους. Ακόμα και το Ριβαλντο ο Γκλου ( πρώην μέτοχος του γαυρου ) τον εφερε.
πήρες πρωτάθλημα μαζι του και εριξες 4 στον γαυρο...
3 dislike απο Ντουσαν-Μιλο-ΝτεΜπαρτολο!
Το κακό φαινόταν απο περσυ τίποτα πλεον δεν είναι τυχαίο.
Δε θα κατηγορησω τον παιχτη,γιατι δε μου φταιει αυτος..Οταν παλευεις τοσο καιρο για ενα παιχτη και κανεις προταση η οποια δεν τον καλυπτει,ειναι λογικο ο αλλος να παιρνει προθεσμια για να απαντησει,περιμενοντας κατι καλυτερο..Πρεπει να καταλαβουν στη διοικηση οτι οι ξενοι παιχτες δεν ειναι ΑΕΚ απο κουνια,οποτε δε μπορουν να βαλουν το συναισθημα σε πρωτη θεση,αρα θελουν λεφτα..Ειναι ντροπη να τρωμε συνεχως ακυρα,δεν ονειρευομαστ ετσι την ΑΕΚ μας..
ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΟΛΟΣ...
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ...
ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ...ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΦΙΑΣΚΟ...
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Paidia apo tin stigmi p pire o tigris akyro gia to gipedo, ta exei paratisei ola, kalos i kakos opos einai omada pame pali gia 5ada, krima omos, etc opos einai i antipali mas me ligo sovarotita kai 5-6 kales metagrafes tha sikoname to protathlima kai tha vgename UEFA. - Alli mia xameni xronia mou myrizei, alla 22 tetoies exoume pleon!
Γελαει ο κοσμος με την οργανωση και τον σχεδιασμο της ομαδας..Οτι να ναι...Ανυπαρξια στο μεγαλειο της.. κοροιδευουν το κοσμο οι δηθεν μεσιες...( τσαμπα μαγκες για μενα παντα ηταν)..
Εσυ συνεχίζεις να διαβάζεις ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ σε όλα τα σχολια σου
Αν μπορουσα να παω το διαρκειας πισω θα το πηγαινα...ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΑΤΕ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ...ΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ
Αυτο ηταν το τελειωτικο χτυπημα φετος...ως εδω...νομιζω οτι δεν διοικει κανεις πια!ο μπαγεβιτς καιρος να πληρωσει το μαρμαρο...απετυχε παλι ακομα κ στο κατσαρ!θελουμε αλλον διευθυντη με ακρες παντου κ οχι μονο σερβια κ αυτες κοντες ακρες!ο τιγρης τελικα απετυχε στην διαχειρηση!!τωρα πρεπει να γινει επενδυτης γιατι ο κοσμος απλα προσβαλλεται πλεον για την υπομονη του!!!
Δεν πιστευω αυτο που γινεται..?!!!!?..…!!!
.......μπαραζ μεταγραφικο.......... τοτε ειμαστε για το Medrano....!!!Αφηστε που θα παρει αναποδες ο Τιμουρ...και θαχουμε κι αλλα...γλεντια…!!!!!
Εαν πραγματικα δεν ετοιμαζουν........
Φίλε να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει ανάποδες ο Τιμούρ.....
εσύ τι λες; να ετοιμάζουν;
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΚΟΥΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ 2004-2008.
ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ...
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ.
ΤΑ ΥΠΟΜΕΙΝΕ ΟΛΑ...
ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΑΕΚ...
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ...
ΕΙΔΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ...
ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ...
ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...
ΕΙΔΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...
ΚΑΝΩΝΤΑΣ , ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
ΚΙ ΟΜΩΣ... ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ...
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ...
ΟΥΤΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ...
ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ...
ΓΙΑΤΙ... ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ...
ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΕΚ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ,ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ,ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...
Η ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, Η ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ PROJECT ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ...
ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ... ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!
Το επικοινωνιακό πρέπει να το κοιτάξουν εκεί στην ΠΑΕ,σίγουρα δεν ξέρουμε τι γίνεται με τις διαπραγματεύσεις και ποιοι είναι οι στοχοι της ομάδας αλλά έτσι όπως παρουσιάζεται το έργο Μόνο κακό κάνει στους φιλάθλους.Αλλά ρε αδέρφια αν πχ δίναμε 400 χιλιάρικα στον κατσαρ και αυτός ερχόταν για τουρισμό δεν θα θέλαμε καπιον καλύτερο με αυτά τα λεφτά.σίγουρα μπαρτολο Ντούσαν και μίλι ξέρουν καλύτερα γιατί αυτή έ ιναι η δουλειά τους,εμείς ξέρουμε ότι μας πασάρουν οι εφημερίδες
O συγκεκριμένος μονο ανισσοροπίες θα έφερνε ,γιατί θα τον έβαζαν στην άμυνα .ενώ δεν ήταν κανονικός αμυντικός .Καλύτερα να πάρουν καθαρό στοπερ και έναν μέσο να συμπληρώνει ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ-ΣΙΜΟΕΣ πάρα τον ΚΑΤΣΑΡ που είναι και στα 29 με 12 συμμετοχές το χρόνο ,τα τελευταία χρόνια ,πτωτική η πορεία του. Bέβαια οι χειρισμοί της ΠΑΕ για άλλη μια φορά επικοινωνιακά έκαναν κακό στην ομάδα .
και μετα Κ. Κετσετζογλου λετε να δουμε και να περιμενουμε, και οτι πρεπει να γινουν αλλαγες στα προσωπα που χειριζονται τις μεταγγραφες? αυτο μας φταιει? 2 χρονια σε γενικες γραμμες δεν τα εχει παει καλα ο Μιλοβανοβιτς? αλλα τι να κανει με τοσα λιγα λεφτα που βαζει ο Μελισσανιδης? θα ηθελα να κανεις λιγο αυστηρη κριτικη στην διοικηση και οχι μονο υπομονη και θα δουμε. ευχαριστω!
Ο κοσμος τις ΑΕΚ εχει βαλει πλατη πολλα χρονια και εχει κανει ατελειωτη υπομονη. δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα πω για την Γ εθνικη αλλα απο την Β εθνικη και μετα σε οσους ζητουσαν μεταγγραφες ,υπαρχαν καποιοι που ελεγαν "περιμενετε γιατι να ριξει τσαμπα χρημα το Τιγρης τωρα?"
φτανουμε στο περασμενο καλοκαιρι και οι καποιοι ελεγαν " γιατι να βαλει λεφτα αν δεν καθαρισει η επο?"
φετος? υπαρχει δικαιολογια? τελειωσαν τα ψεματα, για οσους απο εμας θυμουνται ποσο καιρο χρειαζεται η ομαδα ενα δυνατο φορ.... απο τοτε που ηρθε ο Κρισαντους (και ενας λογος παραπανω που εφαγε το κραξιμο ο Κρισαντους ειναι γιατι περιμεναμε σεντερ φορ που να κανει την διαφορα) τον γεναρη του 15 δηλαδη ειναι η τριτη μεταγγραφικη περιοδος και ακομα περιμενουμε.
εχω πολλα ακομα να πω αλλα θα μεινω σε αυτα. παρακαλω να περασει δεν βριζω. ευχαριστω!
Και το θέμα είναι ότι θα πάρουν 1 παίχτη (όπως πέρυσι Μπουανανότε)και κάποιοι εδώ θα πανηγυρίζουν.Πρέπει να συνηδητοποιήσουμε ότι θέλουμε 3 παιχταράδες και άλλους 3 για βάθος.
Ακουω συνεχεια γιατι δε βαζει λεφτα ο Μελ γιατι δεν δινουμε λεφτα για τον ταδε παικτη.Ας κανει γνωστο στον κοσμο και η ΠΑΕ οτι λεφτα δεν μπορεις να βαζεις πλεον ετσι αλλα μονο απο αυξηση μετοχικου κεφαλαιου οποτε αυτες γινονται και ανακοινωνονται καιρο πριν.οι μεταγραφες γινονται απο τα εσοδα ,δηλαδη εσοδα απο παραχωρησεις παικτων ,εισητηρια χορηγοι...Δυστυχως για την ομαδα μας ο Μελ νομικα ακομη απο οτι καταλαβαινω δεν μπορει να βαλει ρευστο μεσω ΑΜΚ λογω ΟΠΑΠ αρα πρεπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κινηθουμε μεσω των εσοδων μας.παικτες καλους με λιγα χρηματα δυσκολα βρισκεις τετοια περιοδο απο μεσα αυγουστου και μετα προκυπτουν λαχεια,θυμηθειτε τον θρυνο περσι που εκανε ματαγραφικο ντεμαραζ τελευταιες μερες.Η δευτερη λυση ειναι να κλεισεις παιχτες απο γεναρη για καλοκαιιρι οπως εγινε με τον Σιμοες σε καλη τιμη αν προλαβεις.Αν δεν ξεκαθαρισει το τοπιο με τον ΟΠΑΠ και με το Γηπεδο ο μελ δεν θα βαλει λεφτα.Τωρα οσοι λενε οτι να επενδυσουμε σε ακριβες μεταγραφες και θα τα πααρουμε πισω απο την εισοδο στους ομιλους να υπενθυμησω οτι οντως μπορεις να χρεωθεις αλλα να πεσεις πανω στη Γουεστ Χαμ και αντιο ζωη,θα βρεθεις και κερατας και δαρμενος.Θα φερω δυστυχως παλι σαν παραδειγμα τον θρυνο,γιατι καλως ή κακως ο χοντρος ξερει εξισου καλα απο οικονομικα.Δειτε λοιπον φετος ποσο φιδολος ειναι στις μεταγραφες ,παροτι εχει πουλησει παιχτες αφου δεν εχει εξασφαλισει την εισοδο στο ch.l.Αυτα για τα οικονομικα.Εννοείται οτι και γω εχω παραπονα απο τον Μιλο τον Ντε Μπαρτολο,τον Μπαγεβιτς κυριως ως προς τον τροπο που προσεγγιζουν καποιες περιπτωσεις .το μονο που χρειαζεται τωρα η ομαδα ειναι πιστη στον προπονητη και στο ροστερ και οχι γκρινιες.
Καραγκιοζ-μπερντε.
Όταν νιώθεις δικαιωμένος και χωρίς τύψεις που δεν ανανέωσες φέτος το διαρκείας...
ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
Εχουμε τη μαγκια στο πρωτο ματς στο οακα να αφησουμε τον Ντουσαν τον Τιγρη και το πουρο του μονους να δουνε το ματς? Να δεις πως θα τρεχουν μετα..
Απλά τραγικοί...αν φύγει σε λίγους μήνες ο κετσπαγια πραγματικά δεν θα έχει καμία ευθύνη...τόσο χάλια μεταγραφικό σχεδιασμό έχω να δω χρόνια..
όχι και χρόνια,από πέρσι εννοείς.
Οι τύποι μονο με απαγωγή υπάρχει περίπτωση να φέρουν κάποιον στην Ελλάδα.
Βγάλατε ένα ρεπορτάζ για εχθές - Έτσι το έζησε ο Τιμούρ. Για πείτε μας πως έζησε την είδηση για Κατσαρ
Ναι δεχτήκαμε τη Γ και Β εθνική, ναι δεχτήκαμε τη λιτότητα για να ισορροπήσει οικονομικά η ομάδα στην άνοδο, ναι δεχτήκαμε και λιτότητα για φέτος.
Αυτό που δεν δέχομαι είναι να μην έχω ελπίδα, να μην έχω όρεξη να διαβάσω νέα της ομάδας μου γιατί ξέρω ότι πάλι κάποιο κάζο θα γίνει...Ξεκίνησε με τον Μοντανιέ και είπα οκ. Συνεχίζει όμως με έλλειψη μεταγραφών. Διαβάζουμε Μπαλντέ, Τσοπ, Τσαβαρία, Λαΐφη, Κάτσαρ και από ενίσχυση τίποτα, μόνο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπάρκα-Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα επειδή είναι ΑΕΚάρα...
Κάντε κάτι, μη μας βγάζετε ξινή την προσμονή μας για τη μεγάλη μας αγάπη...
Φέρτε τον Μπουονανότε!!Ωχ συγγνώμη παιδιά νόμιζα ότι είμαι πέρυσι.....!Ρεζιλίκια....
Και κατι ακομα που δεν το σχολιασε και δεν το παρατηρησε κανενας... αποσυραμε λενε στην ΠΑΕ τον ενδιαφερον για τον Κατσαρ γιατι ζητησε λεει 48 ωρες επιπλεον προθεσμια!!!!!!! Που τον κρατουσαν στο περιμενε 2 μηνες τους ενοχλησε οι 48 ωρες δηθεν που ζητησε παραπανω! Γιατι δεν λετε οτι χαλασε και αυτη η μεταγραφη για 50.000 ?????
Δεν ειμαστε καθολου σοβαροι μου φαινεται...
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΝΤΙΣΚΛΑΙΚ..Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΔΥΤΗ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΩΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..ΟΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ,ΟΧΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..
TA ΘΕΛΩ ΟΛΑ.....ΓΗΠΕΔΟ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΡΟΝΟ.
Re mages sorry twra tha paro dislike ala o paok pairni paiktes san ton leo matos. Shaktov. Cambos klp. O vazelos pairni ibarbo ivanov,ledesma... O gauros pairni. De la bella figeiras lealli... Kai emis? Ton diaz...
Συμφωνω σχεδον σε ολα αλλα, αν πουλαγαμε παιχτη σαν τν Ρομπερτο 4 μυρια και στη θεση του παιρναμε εναν δανεικο 23χρονο εγω δεν θα το ανεφερα σαν παραδειγμα προς μιμηση. Κατα τ αλλα φετος τρωμε τη μια σφαλιαρα μετα την αλλη επικοινωνιακα κ σιγουρα καποιος θα πληρωσει τη νυφη για ολα αυτα.
σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προγραμματισμός μηδέν , προετοιμασία μηδέν. Από φιάσκο σε φιάσκο πάμε και αυτό το καλοκαίρι. Αν δεν μπει το χέρι στην τσέπη πάλι 30 βαθμούς πίσω θα μαστε . Κοντεύουν 9 χρόνια από τότε που διεκδικησαμε στα ίσα πρωταθλημα (το 2008).. Όχι άλλη αναμονή ...σεβαστειτε επιτέλους εσείς οι διοικούντες ( Μπάγεβιτς , Μπαρτολο, Τίγρης ,Μιλοβανοβιτς) το μέγεθος και το ονομα της ΑΕΚ. Μεταγγραφες αξιας ...χθες . Τουλάχιστον τέσσερις ...Κατά τα άλλα στηριζουμε και μπάσκετ που γίνεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σωστή δουλειά (με οραμα) με διαρκειας
Ελάτε, παίδες, καιρός να αποκτήσει και το μπάσκετ ευρύ κοινό. Τουλάχιστον εκεί γίνεται σοβαρός σχεδιασμός
Δεν πειραζει ερχεται ο ντιαζ.ολοι αεροδρομιο!!!!
Εγω αν ημουν τιμουρ θα ειχα παραιτηθει.
Πρωτα για την κοροιδια στο προσωπο μου αλλα και σαν παλαιμαχος παικτης αυτης της ομαδας θα ντρεπομουν να την δω ετσι και να συμμετεχω στον κατηφορο.
Τεσπα,πολλα μπορουμε να πουμε, αλλα πιστευω οτι ο τιγρης εχει ριξει το βαρος αποκλειστηκα σε γηπεδο και δυστυχως εχει αφησει την ομαδα σε ερασιτεχνες.
Ναι αλλά και αυτό έχει αργήσει απελπιστικά..Δεν είμαι πρόεδρος ούτε εγώ , ούτε εσύ φίλε να πω οτι δικαιολογημένα το έχουμε καθυστερήσει.
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο Τιμουρ σκεφτεται ηδη την παραιτηση. Προφανως και θα βαζει την ΑΕΚ που αγαπα πανω αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι το σκεφτεται σοβαρα να τους ξεβρακωσει...
σε πόσες μέρες παίζουμε τον πρώτο προκρηματικό αγώνα ?
Μόλις το έγραφα στο άρθρο με τον Ντιάζ! Αν μας έριχνε άκυρο ο Κατσαρ θα είχε όλα τα δικιά του κόσμου! Απο 11 Ιουνίου στο περιμενε! Αν έχετε τον Θεο σας! 1 μήνα! Δεν είναι 20 μέρες είναι 1 μήνας! Ντροπή κάθε μέρα και κάτι ντροπιαστικό στις μεταγραφές που δεν γίνονται! Αντε παρακαλεστε τον Κορδερο τώρα να γυρίσει γιατί αμα λειτουργεις σαν καφενείο αυτά παθαινεις.
Καφενείο να πείς την ομάδα σου με τους μεγαλοεπενδυτές και τα ναρκόπλοια (ξέρω ότι δεν το εννούσες έτσι απλά ήθελα να σου δείξω πως ακούγονται κάποια πράγματα, και εγώ απογοητευμένος είμαι)
Διαφωνεις ρε φιλέ; η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο τροπος που την χειρίζονται θυμίζει Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα! Δεν είναι καφενειακη η διαχειρισει φέτος; Δεν εχεις 1 στόπερ , 1 χαφ , 2 εξτρέμ και 1 φορ. Ο προπονητης σου βγαίνει και ζητάει μεταγραφές, μιλάει για ομίλους και εσύ τρως άκυρα κάθε μέρα και με εναν παίκτη που ειχες συμφωνήσει τον εβαλες στο ψυγείο 1 μήνα να περιμένει για να...μην χαλάσουν οι ισορροπίες...Είναι δυνατόν;
όχι φιλε μου δε διαφωνώ.. όντως ανησυχώ και συμμερίζομαι αυτό που λες. Δεν ανησυχω που δεν ερχεται ο Cop η ο Castillo που πολυ θα τους ήθελα, αλλά για την καθυστέρηση στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας πάντα. Το σημερινό και εμένα με απογοήτευσε και πιστευω πως εξ αρχής για τη συγκεκριμμένη θέση έπρεπε να κρατήσουμε τον Zoukoulini με option αν γινόταν. Ο Κατσαρ ήταν καλή περίπτωση.
Παιδιά έβαλα και μία παρένθεση στο απο πάνω..
Ατέλειωτες φάπες πρώτα τσαβαρια , μετα κατσαρ για γέλια η κατάσταση .. Κατα τ αλλα ήρθαμε , μου χαλάσατε τη διάθεση βραδιάτικα
Υγ: πείτε μας ποτε έρχεται ο ντιας να παμε αεροδρόμιο
ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Έχετε μερικοί κολλήσει με τον Τίγρη. Ο πρόεδρος καλώς ή κακώς ρε μάγκες εχει ενα μπατζετ (δεν ξερω ποσο) κ εχει ορίσει Μπάγεβιτς κ Μιλο να φέρουν εις πέρας με το μπατζετ αυτό τις ανάγκες της ομάδας. Τωρα αν αυτοί ξύνονται, μ@λ@κιζοντ@ι, ή δεν ξέρουν τι τους γινεται κ τί πραγματικά θέλουν, τι φταίει ο πρόεδρος; Πήγε ο άλλος στο Παρίσι, συμφώνησε με Μοντανιέ χωρις να πάρει την υπογραφή του, τον έφερε στην Ελλαδα για υπογραφή αλλα έπρεπε να συναντηθεί κ με τον Μαρτιν τον Αρουαμπαρένα ντε,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε κ τον άλλον στο περίμενε, εκείνον στην Αυστρία ντε κ τελικά φέραμε άρον άρον τον Τιμουρ που πέρυσι παρακολουθούσε προπονήσεις του Δελλα στα Σπατα (άσχετα αν γουστάρω με χίλια Τιμούρ). Έβαλαν αυτό το παληκαρι τον Κατσαρ που ξέρει χίλια κιλά μπάλα να περιμένει την γραπτή προσφορά της ΑΕΚ κανα μήνα λες κ ειμαςτε η Μπάγερν. Μας εκλασε ο τύπος κ με το δίκιο του βεβαια. Άκου απέσυραν την προσφορά. Σας εκλασε κ βρωμισε ρε μοσχάρια!!! Άντε φέρτε πισω τον Κορδερο τωρα γιατι ειστε κ αγενείς
Κάθε μέρα ξεροςταλιαζουμε στα σάιτ για μια καλή έιδηςη. Πραγματικα δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που γίνεται στην ΠΑΕ. Για ακόμη έναν χρόνο συνεχίζεται αυτό που γίνεται από πέρυσι το καλοκαιρι σε περίοδο μεταγραφών. Της πουτ@ν@σ το κάγκελο. Η Τριγλία Ραφινας πιστεύω τέτοιο πρόχειρο προγραμματισμό δεν θα εχει! Λυπάμαι πραγματικά!
Απογοήτευση και ξενέρα...Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το καλοκαίρι για να δούμε την ομάδα να ενισχύεται και να έχει ελπίδες για Ευρώπη. Ξεκινήσαμε καλά τις μεταγραφές και μετά χάος...Αβεβαιότητα και νιώθω ότι το καράβι πλέει σε τρικυμία...
ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΊΣ ΓΉΠΕΔΟ ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ
Δεν με νοιάζει ποιος ευθύνεται, δεν με απασχολεί ποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε πάλι, αυτό που μου τη δίνει είναι ότι η ομάδα μου, με τέτοιες καταστάσεις γελοιοποιείται κύριοι!!
Το αντιλαμβάνονται αυτό οι υπεύθυνοι, κατανοούν την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η ομάδα?
Αυτό είναι ρεζιλίκι απ' τα λίγα!
ΠΑΡΑΙΤΉΣΤΕ το Μιλοβανοβιτς Χ Θ Ε Σ!!!!ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ!!!!
Ο Μιλοβανοβιτς δεν βάζει τα χρήματα....αυτό είναι το θέμα.Τον Δεκέμβρη να μην ψάχνουμε πάλι προπονητή γιατί όταν ζητάει ευθέως παίχτες ο Κετσπάγια και δεν τους έχει στην προετοιμασία δεν μπορεί να κάνει θαύματα.Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ.Μεταγραφές οχι,γήπεδο όχι...Απογοήτευση.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά έτσι οπώς πάει το θέμα....
το ποσο πολυ τσαντιζομαι με αυτα που βλεπω δεν περιγράφεται
όχι μόνο εσύ όλοι μας...
Δεν έχει προηγούμενο! Το μπάτζετ είναι μικρότερο από πέρσι, έχουν ξεφορτωθεί μεγάλα συμβόλαια (αρθο, τσιμπούρι,μπονανοτε) και έχουν πάρει μόνο ένα τσιμπρινσκι... Σκρουτζ αλλά τιγρε
Γ.Τ.Π ειμαστε μου φαινεται....επιθετικο ψαχνουμε απο.....περυσι!!!!!!! Βρίσκουμε παιχτες και τους εχουμε στην αναμονη 20 μερες λες και τσάμπα θα παρουμε καλυτερους. Θα φαμε κανεβα στραπάτσο στο ουεφα και θα γελανε και οι πετρες και θα κραζουμε τον τιμουρ.
χαχαχαχα εκει που δηθεν τον ειχαμε σιγουρο, που δηθεν ηταν στο χερι μας...αιντε ρε... πουθεναδες ειμαστε...θα μας γλεντανε φετος...ολο στη φαπα ειμαστε...μπραβο προεδρε αν ετσι ονειρευοσουν την ΑΕΚΑΡΑ μας!!!
Είχα σκοπό να πάρω ένα δειαρκείας στη μπάλα και ένα στο μπάσκετ με τα λεφτά που αποταμίευα όλο το χρόνο. Αλλά θα πάρω 2 δειαρκείας στο μπάσκετ και κανένα στο ποδόσφαιρο!!! Δεν θα μου κάνει έκπληξη εάν ο Τιμούρ μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλώσει παραίτηση...
το ιδιο φιλε! δωσε και στην Μανα ΑΕΚ... εγω προσωπικά αυτο θα κάνω!
Όποιος μου κάνει ντίσλαικ πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει και ένα άλλο άθλημα πού παίζεται με πορτοκαλί μπάλα και 5 παίχτες και έχει ένα πρόεδρο που έχει μεράκι και τα σκάει χοντρά, και όχι καβουριές...
Φιλε μου ερασιτεχνική και μπάσκετ διαρκείας.
To προβλημα μεσα στην ΠΑΕ δεν ειναι ο Μιλοβανοβιτς και ο καθε Μιλοβανοβιτς..Το προβλημα ειναι αυτοι που κανουν πραγματικα κουμαντο και οπως φαινεται ειναι κατωτεροι των περιστασεων.Δεν θελω να αναφερω ονοματα αλλα εαν αυτοι που διοικουν ειναι ικανοποιημενοι με την μεχρι τωρα εικονα της ομαδας σε επικοινωνιακο και μεταγραφικο επιπεδο εμενα μου περισσευει.Γιατι το θεμα δεν ειναι μονο να κανεις το μπαμ και να κλεψεις εναν παικτη απο τον γαυρο αλλα να κερδιζεις σταδιακα το χαμενο σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρεστιζ..και φυσικα αυτες ενεργεις δεν δειχνουν κατι τετοιο..
Αστεοτητων συνέχεια
Ημουν απο αυτους που ειχα υπομονη...που ελεγα κατι ξερουν αυτοι καλυτερα απο εμας αλλα τελικα κατι δεν γίνεται καλα.δεν δινει πολλα ο προεδρος;δεν ειναι καλοι διαπραγματευτες οι Μπάγεβιτς, μιλο;ολα μαζι;;; απο τα Χριστούγεννα θελαμε επιθετικο κ εξτρεμ...τιποτα ακομα.θελαμε προπονητη απο τον απριλη...τελευταία στιγμη ο τιμουρ (καλη επιλογη ) εεεε τωρα θα αγανακτησουμε κ εμεις που ειχαμε υπομονη.
παλι τα ιδια...κανουμε ενα βημα μπροστρα και δυο βηματα πισω!!!τι εναλλακτικη εχουμε??οεο??δεν μπορεσαμε να βρουμε ενα κοφτη απο το πρωταθλημα μας?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΓΚΟΣ !!!
Διαρκειαχαχαχαχαχαχαχαχα
Απορώ που εχουμε δώσει και 3000. Αν αυτοί στην ΠΑΕ ειπαν αληθεια..
Επίσης εκει στην ΠΑΕ με αυτα που κάνετε με τους παίχτες αν τολμήσετε να ζητήσετε εισιτήρια διαρκείας θα είστε απο άλλο πλανήτη. Ούτε ένα εισιτήριο διαρκείας απο δω και πέρα παραιτηθείτε και φύγετε με πρώτο τον Μπάγεβιτς.
ΟΚ η απολυτη κατρακυλα!!!Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω,ο Παναθηναικος παιρνει παικτες και κατα την αποψη μου,για τα οικονομικα του δεδομενα αρκετα καλους και εμεις εχουμε σε 20 μερες επισημο ματς,και απο περυσι ημαστε δυο φορες χειροτερα!!Απλα απαραδεκτο
Δεν υπάρχει το φετινό. Ο ορισμός της ερασιτεχνικής προσέγγισης στις μεταγγραφές.
Μηδεν προγραμματισμός , μηδεν οργάνωση. Δεν μπορεί πχ να ψάχνουμε για βασικό cf τρίτη σερί μεταγγραφική περίοδο και ακόμα να μην έχει κλέισει κάποιος.
Συχαρητιρια Αεκαρα ολες τις καλες περιπτωσης της χανεις και τωρα κλασσικα θα πανε να παρουν την χειροτερη περιπτωση οπως παντα ρεζιλι εχουμε γινει σε ολη την ελλαδα και παλι μπραβο!!!
ναι αλλά έρχεται ο Ντίας, μην είστε αχάριστοι
Μη βιάζεσαιιιιιιιιιι............
Μακαρι φιλε μου να μην έρθει;)
Μετα μας βλέπω για Ζοριτς αριστερό μπακ. Τραγικοτητες λες και χρωστάμε ακόμα η θα χρεωθουμε αν ερθει κανένας παικτης.
μολις σιγουρεύτηκα οτι δεν αξίζει να πάρω διαρκείας! τα λεφτά πανε για διαρκείας του μπάσκετ και τα υπόλοιπα στην Μανα ΑΕΚ...
τουλάχιστον η ΠΑΕ βοήθησε έμμεσα και αυτα τα τμήματα!
Αμάν ρε παιδιά αμάν κάτι καλό θα ακούσουμε Ρε γαμωτο μια ζω ατυχία πάνε να ψάχνεις πάλι παίκτη τώρα...τραγική προετοιμασία από Μιλο κ ντε μ παρντολο εγώ αν ήμουν σίγουρα πιο γρήγορα θα κλείναμε παίκτες......
Δεν είναι ατυχία να λες σε εναν παίκτη να περιμένει 1 μήνα... Ανικανότητα και ερασιτεχνισμος λέγεται. Ας ελπισουμε να μας βγει ο Ανδρεόπουλος λίρα 100 στο κεντρο γιατί ΑΝ ερθει κανένας δεν βλέπω πως αυτός θα είναι σοβαρός παικτης με 200 χιλιάρικα μέσα Ιουλίου . Αν θες τόσο φθηνους παίκτες τους κλεινεις όπως τον Σιμοες και τον Γκάλο απο νωρίς.
Κανενας αντιστοιχος Ντιας θα ερθει τωρα στη θεση του Κατσαρ, δυο μηνες ασχολουμαστε με το Κατσαρ και δεν τον κλειναμε για να μην χαλασουν οι οικονομικες ισοροπιες ετσι δεν μας λεγατε? Φερνουν και οι αλλοι σαπακια αλλα τους περνουν μπαμ μπαμ ουτε σιριαλ ουτε τιποτα. Τρομερος επαγκελματικος σχεδιασμος και φετος στις μεταγραφες...
ένα έχω να πώ μόνο :
μόνο όσοι πήγαν στο γραφείου του τίγρη έκλεισαν αμέσως.....
Στο γραφειο του Τιγρη πανε μονο οσοι ειναι τζαμπα.
μπραβο ,σιγά τον παικτη ,με πτωτική πορεία ,τραυματισμους ,για τα τελευταία ένσημα θα έρχονταν .Θα βρούμε καλύτερο ,μεγάλη χαρά .
Αυτο ειναι το θέμα. Δεν ειναι κατι φοβερό αλλα ουτε αυτόν μπορουμε να κλείσουμε. Τί σε κανει να πιστεύεις οτι θα παμε σε καλύτερο και οχι σε χειρότερο;
o συγκεκριμένος μονο ανισσοροπίες θα έφερνε ,γιατί θα τον έβαζαν στην άμυνα .ενώ δεν ήταν κανονικός αμυντικός .Καλύτερα να πάρουν καθαρό στοπερ και έναν μέσο να συμπληρώνει ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ-ΣΙΜΟΕΣ πάρα τον ΚΑΤΣΑΡ που είναι και στα 29 με 12 συμμετοχές το χρόνο ,τα τελευταία χρόνια ,πτωτική η πορεία του.
Ναι γι αυτο θα τον παρει η κατω του μετριου Στουτγκαρδη...
μαρέσει που φέτος υποτίθετε θα κάναμε υπερβάσεις λόγο Ευρώπης....και φέτος είμαστε χειρότερα. Μεταγραφές με το σταγονόμετρο... εκτός απο Τσιγκρίνσκι που έκλεισε νωρίς και Μπακασέτα Μπάρκα απο κει και πέρα το χάος. Απο την μια αποτυχία στην άλλη. ούτε Κάτσαρ ούτε Τσοπ μπορούν και δεν ξέρω γενικά αν μπορούν να φέρουν αξιόλογο παίκτη. Αυτό το τσίρκουλο παιδιά ούτε θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Κάτι πρέπει να γίνει....ακόμα υπάρχουν εκεί πέρα Ντε Μπαρτόλο Μιλοβάνοβιτς και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπάγιεβιτς...μόνο απο αξιοπρέπεια θα έπρεπε να είχαν φύγει απο μόνοι τους
Παρακαλούνται οι μοιρολογίστρες του aek365, να μαζευτούν εδώ να κλάψουν αντάμα σήμερα σε ολονυκτία πάνω από το πτώμα του παικταρά που χάσαμε. Κλάψτε και ουρλιάξτε ελεύθερα. Αποκαθηλώστε την διοίκηση και τον Μελ, βρίστε τη κακιά μοίρα και το κακό το ριζικό μας. Η νύχτα είναι δική σας μοιρογίστρες μου!
σ'ωραίος. πάρε και ένα like απο μένα γιατί με τόσα dislike που θα λάβεις μπορεί να σε πάρει απο κάτω και να γίνεις και εσύ μοιρολογίστρα.χαχα
έχω πάρει μπύρα κουμπάρε, διαβάζω και το απολαμβάνω! :)
Ο παίχτης μπορεί να περιμένει 1 μήνα εμάς να μην κάνουμε τίποτα, εμείς δεν μπορούμε να τον περιμένουμε μια μέρα, λες και έχουμε έτοιμη ισάξια λύση. Ο Κατσαρ ΕΠΡΕΠΕ να κλείσει όσο πιο σύντομα γινόταν, πολύ καλός παίχτης, ελεύθερος, στην θέση που θέλαμε τουλάχιστον έναν παίκτη, μετά την αποχώρηση κορδερο. Καλή τύχη τώρα στην εύρεση ισάξιου, ελεύθερου παίκτη, πολυθεσιτη με την πίεση του χρόνου.
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ζουκουλινιι τωωραααααα
Εχει καταντησει αηδια το θεμα παικτες δε παιρνει με το γηπεδο τιποτα δε γινεται εγω προσωπικα μονο στο μπασκετ θα παω φετος γιατι εκει ο ανθρωπος προσπαθει να κανει κατι καλο και ειμαι αμαρτια να μην τον στηριξουμε
Εχουμε καταντήσει ανέκδοτο πλεον. Οκ δε θέλει να βαλει λεφτά ο σωτηρας,γιατι δε στελεχώνει σωστα το ποδοσφαιρικό τμήμα;Γιατι επι Ντέμη με μικρότερο μπάτζετ βλέπαμε ορθολογικά πράγματα;Γιατι γινόντουσαν σωστα οι μεταγραφές;γιατι είχαμε 2 παίχτες σε καθε θέση;Δεν είχαμε 25 παιχταράδες,αλλα είχαμε 2 μπακ,4 στόπερ,4 εξτρέμ. Δε βαφτίζαμε επιθετικούς εξτρέμ,δεκαριά εξτρέμ,αμυντικά χάφ στόπερ ανάλογα με τι μας λείπει.
Μια ακομα μεταγραφικη αποτυχια. Καμια εκπληξη
εκει στην ΠΑΕ ειστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ...θελετε κ διαρκειας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κ οχι γιατι δεν πειραμε τον παιχταρα απο τα αζητητα της β γερμανιας αλλα γιατι δεν εχετε το θαρρος να πειτε την αληθεια στον κοσμο, οτι δηλ χωρις γηπεδο ή εξασφαλισμενο πρωταθλημα δε βαζουμε φραγκο!!!! Ας ακουσω κανεναν να ονειρευεται πανω απο τριτη θεση παλι φετος...ΑΙΣΧΟΣ
Αν είναι να κράξουμε κάποιον ας κράξουμε σωστά ρε μάγκες,ο Μελισσανίδης είναι υπεύθυνος για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας?Αυτός κλείνει τους παίκτες?Ας δουλέψει σωστά η τριανδρία Ντούσαν-Μιλο-Ντε Μπαρτόλο που δε συνεννοούνται μεταξύ τους για το ποιόν πρέπει να πάρουμε και θα τα βάλει και τα λεφτά ο Μελ.Δεν υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στις μεταγραφές απο επαγγελματικό σύλλογο σε όλο το πλανήτη!Καταλάβετε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ και κλείστε παίκτες γιατί χανόμαστε
Φιλε ακριβως ποιος φταιει δε μμπορουμε να το ξερουμε απο τη στιγμη που δε ξερουμε το μπατζετ. Αλλα το πιθανοτερο για μενα, ειναι να ειναι τοσο περιορισμενο το μπατζετ που τους δενει τα χερια. Σιγουρα δεν πρεπει να ναι και οι καλυτεροι στη δουλεια τους, αλλα ο Μελισσανιδης φταιει περισσοτερο. Συν το οτι η ομαδα θα επρεπε να χει μεγαλο δικτυο σκαουτινγκ το οποιο απαιτει χρημα και το οποιο ο Μελισσανιδης θα επρεπε να χει αποφασισει να δημιουργηθει. Επισης, ο Μελισσανιδης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχω την εντυπωση οτι ειχε καψουρα με τον Μπαρκα και εριξε 700 χιλιαρικα τα οποια και υπερβολικα λεφτα ηταν και σε θεση που θα μπορουσε να χε ερθει καλος ελευθερος και οικονομικος παιχτης. Και εγω χαρηκα πολυ με αυτη τη μεταγραφη αλλα αν ειναι να μη μπορεσουμε να παρουμε φορ κλασης, θα προτιμουσα να παρουμε τον Λορια για τερμα και μεγαλο μερος απο τα 700 χιλιαρικα να πανε για τον φορ. Αλλα ο Μελισσανιδης με το ετσι θελω φανταζομαι περιορισε ακομα περισσοτερο το μπατζετ με αυτη τη μεταγραφη.
Φιλε μου ο Μελισσανιδης κανει δουλειες τα τελευταια χρονια με τον Σπανο και για αυτο εξηγήται η μεταγραφη του μπαρκα.Ο μπακασετας ηταν λαχειο γιατι το παιδι ειναι αεκτζης αλλιως σιγα μην πληρωνε (βλεπε λαιφη).
ι να κανω λαθως αλλα μαλον φευγει.
τιποτα,παιδια δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
αυτα ειναι σημαδια αποχωρισης...μακαρ
Ο Μελισσανιδης τους πληρωνει.
λες να τους κραταγε αν τα καναν αυτα στη aegian??
Αυτος (δεν) δινει τα λεφτα. Με το τζαμπα δεν γινεται τιποτα.
Τι άλλο θα δούμε φέτος - ρεζιλίκια
Προσωπικα δεν ειχα την απαιτηση ουτε για παικτες εκατομμυρυριων ουτε για κινησεις αεροδρομιου...ηθελα απλα να κανουν ολοι τη δουλεια τους και να φερουν παικτες που θα μπορουσαν να κανουν το επομενο βημα απο το περσινο, το κατι παραπανω δηλαδη...αλλα αυτο που τραβαμε φετος το καλοκαιρι ειναι απιστευτο, η μια σφαλιαρα μετα την αλλη, ουτε Γ΄Εθνικη δεν ειχαμε τοσες απορριψεις απο παικτες...ακομα κι αν φερουν τον Νειμαρ που λεει ο λογος μεχρι το τελος της μεταγραφικης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιοδου, επικοινωνιακα το εχασαν το φετινο καλοκαιρι και θα φανει στα διαρκειας, κριμα...
Oι χειρισμοί της ΑΕΚ ήταν λάθος στην περίπτωση του κατσαρ όπως και αλλού ,αλλά και η χαρά που δεν έρχεται αυτος ο παίκτης μεγάλη ! Μάλλον ήθελε ομαδα για τα τελευταία ένσημα και κατάλαβε πως η ΑΕΚ δεν είναι μια από αυτές . Θα βρούμε και καλύτερο του Κατσαρ και σε καλύτερη ηλικία .Ολοι καταλάβαιναν πως ο Κατσαρ έβλεπε την ΑΕΚ καιροσκοπικά .
Τίγρη ξέρεις ποια είναι η διαφορά με μένα(έναν απλό Αεκτζή δηλαδή)και σένα.Αν είχα πχ ένα 10χιλιαρο και είχε ανάγκη η ομάδα που αγαπάω απο μικρός και πιστεύω θα έδινα τα μισά μου λεφτά και αν ήταν μεγάλη ανάγκη θα τα έδινα και όλα!
Μιλάμε για επιτελείο τωρα στην ΑΕΚ έτσι, όχι αστεία. Μια διοίκηση με όραμα, έμπνευση και ειλικρίνεια. Αλλά ξέχασα, κάνουμε διαχείριση εσόδων-εξόδων, ποιος λογαριάζει τώρα τα πρωταθλήματα και τους οπαδούς, σιγά τα λάχανα. Και ναι, εντάξει ξέρω. Τώρα θα βγουν κάποιοι να μας θυμίσουν τους Αδαμίδηδες. Υπόσχομαι ότι για όποιον μου συγκρίνει ξανά Μελισσανίδη με Αδαμίδηδες, θα συγκρίνω κι εγώ Μελισσανίδη με Μπάρλο. Φτάνει πια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τρέξτε και φέρτε παίχτες, δε θα τσιμπήσουμε αν τα ρίξετε στον Τιμούρ.
Α, να ενημερώσω επίσης ότι σε 20 μέρες παίζουμε Ευρώπη και το όνομα της ΑΕΚ στην Ευρώπη έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό. Κι αντί να ενισχυθεί η ομάδα για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, που τόσο γουστάρει ο κόσμος, πετάει η διοίκηση χαρταετό. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει
Και θα έρθει ποιος; Ο κανένας; Που θα πάμε έτσι Ευρώπη ρε παιδιά;
Ποια Ευρώπη; Τους βλέπεις να θέλουν την ΑΕΚ στην Ευρώπη; Πρέπει τα παιδιά στο υπάρχον ρόστερ να κάνουν υπερπροσπάθεια για να περάσουν τον τρίτο προκριματικό οποία ομάδα και να πέσει . Οπως κάνανε υπερπροσπάθεια στο τέλος της χρονιας για να αντέξουν τα συνεχομενα ματς 15 παίκτες επαιζαν όλη την χρόνια.
ΟΥΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΈΤΟΙΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...
Σηκωθείτε και φύγετε τωρα απο την ΠΑΕ Μπάγεβιτς σήκω φύγε είστε ανεκδιήγητοι έναν παίχτη της Σ δεν είστε ικανοί να κλείσετε. Ντροπή σας γιατι θέλετε και κάρτες διαρκείας ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ. 365 περάστε το σας παρακαλώ μου έχετε κόψει τόσα σχόλια έλεος δηλαδή. Και αυτο ειναι αγανακτηση
για να μη διαλυθουμε τωρα,μετα τη ληξη της μεταγραφικης περιοοδου οι Μπαγεβιτς,Μιλοβανοβιτς και Μπαρτολο αν εχουν ιχνος υπευθυνοτητας και ευθιξιας πρεπει να υποβαλουν τις παραιτησεις τους και να αναλαβουν Μανωλας σαν εκτελεστικος διευθυντης και Ιβιτς ή καποιος αλλος καλυτερος τεχνικος διευθυντης!!
ερχεται ομως ο ντιαζ απ τα αζητητα...
Μεταγραφικος σχεδιασμος της πλάκας, οι ανθρωποι είναι απλά ανικανοι ...
Ολα καλα..Σκεφτομαι να προταθω στη διοικηση με αμοιβη 2 πιτογυρα την εβδομαδα..Περα απο την πλακα εχει παραγινει αυτο το πραγμα,διοτι παιζουν με τη νοημοσυνη μας και κυριως με τη νοημοσυνη του προπονητη..Για να εκανε παραπονα ο Τιμουρ παει να πει οτι του ειπαν πας για να χτυπησεις πρωταθλημα και Ευρωπη,και ο ανθρωπος εχει μεινει στον ασσο..Πολυ κριμα και συνιστω σαν οπαδοι απλα να ριξουμε τις προσδοκιες μας για την προσωπικη μας καθαρα ηρεμια..Ουτως η αλλως στο τμημα του μπασκετ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γινεται σοβαρη δουλεια και θεωρω ο μεσος αεκτζης θα πρεπει να επενδυσει εκει την διασκεδαση του λογω της προσπαθειας..Καλη υπομονη!!
Πλεον ειναι να γελας η να κλαις ? Για τα πανηγυρια ειμαστε..
απορω...λιγο ντροπη δεν εχουν αυτοι που κανουν τον προγραμματισμο;;;(το ποιον;)λιγο ευθιξια;;λιγο φιλοτιμο ρε παιδι μου,να βγουν και να μιλησουν η να παραιτηθουν...επιτηδες το κανετε ρε;;;θελετε να ξενερωσετε και τους λιγους πλεον που ΔΕΝ εχουν ξενερωσει;;
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω ή να βάλω τα κλάματα; Είναι δυνατόν να μην έχουμε τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος και να μη κάνουμε ούτε μια μεταγραφή που να αποδεικνύει ότι κυνηγάμε το πρωτάθλημα; Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν αυτό ήταν το ερχόμαστε του Τίγρη...
Κάθε μέρα και ένα ξενέρωμα και δε το λέω επειδή δεν έρχεται ο Κατσαρ, καθώς δεν τον γνώριζα, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι πάμε από χυλόπιτα σε χυλόπιτα. Λυπηθείτε μας εκεί στη Διοίκηση, μη μας ξεφτυλίζετε.
Ειναι καιρος να βγει η διοικηση και να ξεκαθαρισει τα πραγματα. Δεν παει αλλο. Ο κοσμος δεν το αξιζει αυτο. Ας μας πουν δημοσια τι παιζει ωστε να χουμε χαμηλες προσδοκιες και να μην απογοητευομαστε τοσο. Ξερω δεν ειναι συνηθισμενο να δινει λογαριασμο δημοσια μια διοικηση, αλλα ουτε αυτα που παθαινουμε ειναι συνηθισμενα. Εγω ειμαι 30 και δεν το χω ξαναζησει αυτο το πραγμα. Ισως εκανα λαθος που ειχα τοσες προσδοκιες, αλλα νομιζω δε φταιω.
Είναι η στιγμή που έχεις τέτοια συναισθήματα που θες να σπάσεις το κινητό σου το κομπιούτερ σου και γενικά ότι έχεις μπροστά σου μετά από το φιάσκο του "κλεισμένου Κατσαρ"...θα ήθελα να πιστέψω ότι δεν φταίει η ΑΕΚ αλλά όταν έχεις 20 φιάσκα από πέρσι και άλλα τόσα δεν μπορεί να φταίει κανείς άλλος...τέτοια στεναχώρια δεν είναι ούτε επί Αδαμίδη...ηξέρω ότι δεν έχει λεφτά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο για την ΑΕΚ μα τώρα κύριε Μελισσανίδη έχεις λεφτά και αφήνεις να διασύρεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το όνομα της ΑΕΚ από εσένα που δεν βάζεις λεφτά και από τους συνεργάτες σου ( Μπάγεβιτς Μιλο και τον Αργεντινό ) που όλοι μαζί δεν μπορούν να κλείσουν μια μεταγραφή τον 400 χιλιάδων...βγείτε πείτε στον κόσμο ότι δεν μπορείτε δεν θέλετε να κάνετε την ΑΕΚ μεγάλη η ότι θέλετε να φύγετε...καθαρά τίμια και ωραία...τίποτα μόνο θλίψη....
ΥΓ1 δεν μας έχουν διώξει άλλοι από το γήπεδο θα μας διώξει η ίδια η ΠΑΕ...
ΥΓ2 Πρόεδρε διακοπές είσαι και δεν ξέρεις όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο μήνα? πραγματικά ΚΆΝΕ ΚΆΤΙ
ΥΓ3 στοίχημα ότι ο αντί Κατσαρ θα έχει συμβόλαιο 100 χιλιάδες και δεν θα τον ξέρει κανένας....
Αυτο το συναισθημα που λες να σπασεις το κινητο ποσο αληθεια ρε φιλε...Συμφωνω σε ολα μαζι σου...Θελουμε αμεσα απαντησεις απο την ΠΑΕ...Αν ειναι να την κανουν μεγαλη θελουμε απαντησεις με μεταγραφαρες...Αν οντως δεν μπορουν και ο μελισσανιδης αφηνει την ομαδα στο ελεος του θεου και μικραινει καθε μερα που δεν μπορει να κλησει παιχτη 300.000 ευρω να μας στο πουν και να σηκωθουν να φυγουν να τελειωνει το παραμυθι...
Συγχαρητηρια σε οσους γελανε με αυτο το καλο νεο γι αυτους!!αποδεικνυουν ποσο ΑΕΚτζηδες δεν ειναι!!!Οποτε δεν εχουν και καμια θεση εδω μεσα!!!
Αυτό βρήκες να πεις ρε φίλε? Το ότι έχουμε γίνει περίγελος δεν το βλέπεις?
πολλα βλεπω αλλα δε γελαω εις βαρος της ομαδας.κοιταω την ουσια και περιμενω αμεσα τις καταλληλες μεταγραφες και 1 Σεπτεμβρη τις παραιτησεις Μπαγεβιτς,Μιλο,Μπαρτολο!!
Ασε μας ρε φιλε να πουμε και εσυ. Οχι θα αρχισουμε να κλαιμε που ο προεδρος σου εχει καβουρια στις τσεπες. Αρκετα καρδιακα παθαμε και αρκετο κλαμα ετρεξε οταν βρεθηκαμε στην Γ κατηγορια. Αλλα εμεις παλι εκει ημασταν. Με αγωνια και προσμονη για το καλυτερο αυριο. Και ολοι εσεις μας λεγατε υπομονη ηρθε ο τιγρης σε 2 χρονακια θα τους γλενταμε κλπ... Τα δυο εγιναν τρια τα τρια τεσσερα και παει λεγοντας. Και ερχεστε παλι εσεις οι ιδιοι να πειτε σε εμας που τρεχαμε στα χωραφια οτι δεν ειμαστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚτζηδες και δεν εχουμε θεση εδω. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.
Φύγετε από την ΑΕΚ! Από Ντούσκο και κάτω όλοι δρόμο! Νισάφι... μας έχετε μικρύνει, γελάνε όλοι μαζί μας. Τόσα χρόνια υπομονής μόνο πίκρες και ψέμματα.
(Παρακαλώ να περάσει το comment).
.............δεν περιγραφωωωω αλλοοοο.....ελαιοοοος πιααα....
Και τον Μέσσι να φέρουν από εδώ και πέρα,κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για το φετινό καραγκιοζιλίκι...
Γενικα γελαω αλλα μέσα μου πραγματικά λυπάμαι...αληθεια...απο το φιάσκο προπονητή σε φιασκο με κατσαρ. Λες και μια σφαλιάρα δν ηταν αρκετή. Ποσο αρχάριοι ειστε τελικα...
Και εσυ ρε 365 πέρνα κανα σχόλιο επιτέλους απο χθες...αν εχουμε το Θεό μας
Οι καθυστερησεις και τα φιασκα πληρωνονται.Κυριως με χρημα.Θα το δουμε πιστευω τις επομενες μερες.
Ο Λυμπε φταιει μωρε
Ελα τωρα πειτε εσεις οι Αεκαρες οτι αν ξενεροσουμε και κραξουμε τωρα ειμαστε γαυροι θαλουμε το κακο της ΑΕΚ δεν αγαπαμε τον μεγαλο ηγετη Μελισανιδη!! Αυτα τα πραγματα φετος ειναι ξευτηλικια μιλαμε τοσα ακυρα δεν πρεπει να χει φαει ουτε η Κωλοπετινιτσα!! Ελεος ρε τι ξεφτυλα ειναι αυτη! Οι βασικοι σου ανταγωνιστες να παιρνουνε οποιον θελουνε να ενισχυονται καθημερινα και μεις με το να μην πω στο χερι. Μελισανιδη μα την παναγια η κανε κατι η διωξε Μιλοβανοβιτς και τον αλλον τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απιθανο χτες!! τα χουνε κανει ρδελο εντελως εδω μιλαμε για τεραστια ξεφτυλα ουτε εποχες Δημητρελου τετοια ακυρα! Και εχουμε και το δελεαρ της ευρωπης ελεος δηλαδη νομιζω πλεον ειναι θεμα τεχνικου διευθυντη για επικοινωνιακους και μονο λογουσ διωξτον.
Ντροπή.
Αμα δουμε προκριση στο europa σφιριξτε, μας λειπουν 5!!!! παικτες, η προετοιμασια θα τελειωσει σε 1-2 εβδομαδες, οι μεταγραφες που ΘΑ κανουμε δεν θα εχουν προλαβει να κανουν τιποτα, και τα προκριματικα αρχιζουν σε λιγο. Μελισσαν ριξε κανενα φραγκο, ειναι ξεφτιλα να μην μπορουμε να παρουμε ακομα και ελευθερους
Δεν μας αξιζει ολο αυτο...
Χαχαχαχαχαχα!!!γελανε και οι πετρες μαζι μας!!!μιδενικα απο τα λιγα ολοιι σας! Δρομο ολοι σας
No comment
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
Εγώ πάντως κλαίω... Όχι ότι ήξερα τον Κατσαρ, αλλά οι όλοι χειρισμοί είναι τραγικοί...
Ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος μου είχε πει κάποτε για τις μεταγραφές "μην πιστεύεις τίποτα μέχρι να δείς τον παίχτη στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας σου." Anyway τουλάχιστον είναι καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο τα δικά μας παιδιά (Ανάκογλου-Ανδρεόπουλος-Γαλανόπουλος) σε εύκολα ματσάκια για να ξεκουράζοντε τα όπλα μας (Γιοχανσον-Σιμόες).
Το σακάκι, τα κλειδιά και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στα μεγαλοπρεπέστατα γραφεία μας.
Αναρωτιεμαι ομως, ο τιγρης στην ετζιαν αν συνεβαιναν αυτα θα τους κρατουσε τους υπευθυνους;
Να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ είστε εντελώς ανίκανοι! Τιμουρ που πήγες και έμπλεξες με αυτούς τους ανίκανους? Πόσα ψέματα ποια πόσα????????
Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο μου από τη στιγμή που είπανε ότι έκλεισε ο Κοτσαρ και σήμερα χαλάει σημαίνει ότι είπανε ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο και στον προπονητή! Να δημοσιευθεί η αλήθεια και η άποψη μου δεν έχουμε δημοκρατία?
Και εγώ θα γράψω απο το κακό σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Πολύ κρίμα.
Κάναμε μια καλή σεζόν, πήραμε κύπελλο και περιμέναμε όπως ήταν φυσιολογικό να δούμε ενύσχιση..
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ απλά που δεν μπορούμε να κλείσουμε ούτε παίχτες απο Β' Γαλλίας, που δεν μπορούμε να κλείσουμε ποδοσφαιριστές που βγαίνου σε σύνταξη, γιατί πολύ απλά δεν έχει μπεί φράγκο. Είμαστε τυχεροί (και ικανοί ίσως) που μας έκατσαν Σιμόες και Γιόχανσον. Δεν θα έχει τζάμπα λαχεία κάθε χρόνο. Τέρμα το δούλεμα και θα πάρει απάντηση απο τα διαρκείας η διοίκηση..
Πω πω Θεέ μου.... Δεν έχουμε ιδέα τι μας ξημερώνει....
Να ξενερώσω ή έχει κι άλλο;
Επειδή όλοι έχουμε απογοητευτεί θέλω να πιστεύω ότι κάτι ετοιμάζουν καλό γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε!!! Δεν είναι χθεσινός ούτε ο Μελ ούτε ο Ντούσαν! Ας κάνουμε υπομονή αν και ο χρόνος πιέζει αφάνταστα!!!
Μελισσανιδη οντως η ομαδα ειναι πρωταγωνιστρια στις χυλοπιτες!μιλαμε βιωνουμε τραγικες καταστασεις φετος κ ποιος ξερει τι ακολουθει
Οπως και περσι ετσι και φετος οι φαπες που τρωμε στα μεταγραφικα ειναι απιστευτες. Αδαμιδοδημητρελοι σωστε μας. Τοτε ειχαμε αραγκους και δεν περιμεναμε τιποτα. Τωρα εχουμε φραγκατο τζαμπα που μας εχει φορτωσει και σερβικο ραμολι. Αποσυρω την προταση μου για το διαρκειας.
θελω 2 3 φιλοσοφικα σχολια οπως τα χθεσινα στο σχολιο που εγραφα για τον Κατσαρ...κ αλλα απλα οπως τρολ γκρινιας αν εχω περιοδο κλπ....δεκτα ολα...
Τι εγινε ρε φιλε? Δεν σου αρεσουν τα στραγαλια? Ελα τσονταρω και εγω για φανελακι απο τη λαικη με σταμπα τα δαχτυλα του Ριμπο. Αχαριστε ε αχαριστε, δεν θα απολαυσεις ποτε το φραππε...........
Νταξει παιδια...παραεγινε φετος. Επικοινωνιακα κατω απο τη βαση.
Αυτοί είναι βαλτοί να μας χαλάσουν την υγεία...
Εντάξει νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να υποβαθμίζετε τόσο πολύ την ομάδα μας...
Εάν κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ!
Ο ηπιότερος χαρακτηρισμός είναι ερασιτεχνικοί χειρισμοί....
Τραγικός σχεδιασμός, τραγική επικοινωνία... Επίτηδες να θέλανε να μας ξενερωσουν τόσο άγρια δεν είμαι σίγουρος αν θα τα κατάφερναν...
Ε ρε πάρτι που θα κάνουν σήμερα εδώ οι κλαψομουνιάρηδες...
ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Σχεδιασμός από τα lidl!!!!
Και η παράδοση με τις δηλώσεις Μιλοβανοβιτς, καλά κρατεί, μετά απόρους "κλεισμένους" Ιμπισεβιτς, Τσαβαρία κλπ
Όταν ανοίγει το στόμα του και λέει ότι είναι σχεδόν κλεισμένη μια μεταγραφή, πάντα χαλάει...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απόλυση τώρα
Α ΡΕ ΤΙΜΟΥΡ..... ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ Κ ΕΜΠΛΕΞΕΣ....
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΟΚ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ...
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΧΘΕΣ!
Καλό νέο. Ο παίκτης είναι μέτριος για όσους παρακολουθούν γερμανικό. Το έγραφα. Δεν έκανε ουτε για back up αμυντικού χαφ. Ας προωθήσουμε τους νεαρούς έλληνες. Φυσικά, εδώ το οικονομικό ίσως έπαιξε ρόλο. Ομως, θεωρώ πως αυτό θα μας βγει σε καλό.
Ε όχι τι θα γίνει ρε παιδιά μια μας απορρίπτουναυτοι μια τους τελειώνουμε εμείς.
Σχεδιασμος φοβερος. Καλα εκανε και ζητησε παραταση ο ανθρωπος. Μονο εμεις ειμαστε οι εξυπνοι να εχουμε παικτες στο περιμενε? και οταν μας κανουν τα ιδια ξενερωνουμε?
ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΛΕΜΕ......
...................... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ "ΤΑΛΗΡΑ".....
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ......ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.......
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ.............
Μας δουλευετε ψιλο γαζι μου φαινεται...ζητησε αυτος ο χριστιανος ο τιμουρ παιχτες και σεις του φερνετε ΕΝΑΝ μονο!! Δν γκρινιαζω ποτε αλλα τωρα με πνιγει το δικιο ρε σεις..
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!
PLAKA MAS KANETE!!!!!! Ti?????? Sovareftite!!!! Tin triti einai i dioria gia to europa leauge! Kai den exoume fpr extrem, (arristero back erxete) center back, oute xaf!!! E-L-E-O-S
XAXAAXAXAXAAXXAAXAX. Tι ωραια που περναμε ρε.... Για πειτε ομως και τι γινεται με Ενανο... Εκει ειναι που θα πεσει το πολυ το γελιο!
Ντροπή αυτή η διοίκηση για την ΑΕΚ που όλοι ονειρεύομαστε...
Γελάνε και τα τσιμέντα..
Αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
Από το κακό στο χειρότερο....
Πως και ετσι; Μηπως δεν εγινε προταση ποτε και μας πουλατε φουμαρα;;;
Χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα....