Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η νέα σύμβαση του προπονητικού

Ποια είναι η τροποποιημένη σύμβαση του Σταύρου Αδαμίδη, την οποία θα συζητήσει με τον Νοτιά για να υπογραφεί από τους μετόχους, στην προσεχή Γενική Συνέλευση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα στα οποία πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να την δώσει, είναι αυτό που έχει προκύψει με την σύμβαση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Μπορεί ουσιαστικά να μην επηρεάζει άμεσα την είσοδο της ομάδας στο νέο της προπονητήριο, όμως σίγουρα η συμφωνία για το ενοίκιο που θα πρέπει να καταβάλει στον Νίκο Νοτιά, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί. Ο εν δυνάμει πρόεδρος λοιπόν, φέρεται να έχει καταλήξει στο σχέδιο το οποίο θα προτείνει στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, του οποίου ουσιαστικά και ανήκει το έργο και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ώστε να επέλθει η συμφωνία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και σύμφωνα με τα όσα είχε παρουσιάσει ο Νίκος Θανόπουλος, για την τελική σύμβαση, το αγκάθι που υπήρχε και δεν έπεφταν οι υπογραφές, ήταν το ύψος του ενοικίου, το οποίο και έφτανε το 1,2 εκ ευρώ, την ώρα που στους Θρακομακεδόνες η ΑΕΚ πλήρωνε 312.000 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συντήρησης).

Σε αυτό το πρόβλημα ο Αδαμίδης μοιάζει να έχει την λύση, που φαντάζει ως ιδανική, εφόσον όμως πάρει το... επίσημο «οκ» του Νίκου Νοτιά και περάσει και η σύμβαση από την Γενική Συνέλευση. Η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ενοικίαση θα γίνει με την μορφή leasing και θα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα, μετά από μερικά χρόνια να δώσει ένα ποσό και να πάρει στην κατοχή την κυριότητα του προπονητηρίου. Ταυτόχρονα τα χρήματα που θα καταβάλει η ΠΑΕ ως ενοίκιο, θα πέσουν από το 1,2 εκ. ευρώ στις 650-750 χιλ ευρώ, ποσό που παραμένει μεγαλύτερο από αυτό που δίνει τώρα στους Θρακομακεδόνες, αλλά θα έχει από αλλού οικονομικά οφέλη. Ποια θα είναι αυτά; Καταρχάς, τα γραφεία της ΠΑΕ θα μεταφερθούν από την Γράμμου στα Σπάτα και θα υπάρξει κέρδος που θα φτάνει τις 140.000 ευρώ (τόσο πληρώνει ενοίκιο η ΠΑΕ). Παράλληλα θα κερδίσει από την συντήρηση των Θρακομακεδόνων, που την συγκεκριμένη στιγμή είναι τεραστια, σε αντίθεση με τα Σπάτα που δεν θα έχει τέτοια υπέρογκα έξοδα, αφού θα είναι καινούργιες οι εγκαταστάσεις.

Από κει και πέρα, υπάρχουν σκέψεις και για άλλους τρόπους εσόδων από το νέο προπονητικό κέντρο, λόγω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων. Εκτός από τις χορηγίες που θα υπάρξουν, η ομάδα θα μπορεί να διοργανώνει φιλικά παιχνίδια, έχοντας κέρδος από τα εισιτήρια και θα δώσει την δυνατότητα στους οπαδούς που επιθυμούν, με κάποιο αντίτιμο που θα οριστεί, να έχουν κάποια προνόμια στο νέο προπονητικό. Αυτό είναι το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο Αδαμίδης στον Νοτιά με την ελπίδα ότι και το τελευταίο εμπόδιο στο συγκεκριμένο θέμα, θα καμφθεί. Όσο για το τι θα πρωτοδούν οι ποδοσφαιριστές μόλις μπουν μέσα τον Μάιο; Θα είναι το κεντρικό κτήριο, 1200 τ.μ. και τρία γήπεδα, εκ των οποίων τα δύο θα χρησιμοποιηθούν σε πρώτη φάση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ