Την στιγμή που ο Ιμπραϊμα Μπαλντέ φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα για την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, εξετάζεται παράλληλα μία ακόμα περίπτωση που προσφάτως προτάθηκε στην Ένωση και αποτελεί κάτι το… εξαιρετικό. Ο λόγος για τον Στίβεν Φλέτσερ που μένει ελεύθερος από την Σάντερλαντ και εξετάζει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ενημερώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του από τον αγγλικό σύλλογο και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Ομάδες όπως η Χαλ και η Άστον Βίλα (υποβιβάστηκε στην Championship) έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, ενώ δημοσίευματα από το Νησί θέλουν και την Σέλτικ να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του, χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει οριστικά αν θα κινηθεί για την απόκτησή του.
Αυτή την… αναποφασιστικότητα των Σκωτσέζων θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και να μπει γερά στο κόλπο της απόκτησής του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Στην Ένωση γνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης, ωστόσο δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν την περίπτωση του διεθνή 29χρονου επιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2012 κόστισε στην Σάντερλαντ 12 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει από την Γουλβς. Το κασέ του Φλέτσερ ήταν στο 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον έχει πέσει αισθητά, με την ΑΕΚ πάντως να ποντάρει και στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και έχει ακόμα και μεταπωλητική αξία.
Στην Ένωση λοιπόν δείχνουν διατεθειμένοι να εξετάσουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Φλέτσερ και εφόσον βρουν πρόσφορο έδαφος, τότε θα προχωρήσουν στην μεταγραφή-βόμβα του διεθνή Σκωτσέζου φορ, που σαφέστατα θα αλλάξει επίπεδο στην επιθετική γραμμή. Ωστόσο, αν οι μνηστήρες αυξηθούν και φανεί να υπάρχει καθυστέρηση στην πιθανή μεταγραφή του, τότε η ΑΕΚ δεν θα… κολλήσει εκεί και θα προχωρήσει την υπόθεση του Μπαλντέ για να μην χαθεί πολύς χρόνος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πραγματικα απορω γιατι ακουγονται τετοια ονοματα,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσουμε τα λεφτα που θελει!Τα ιδια περσυ με Λαφερτι που και καλα εμεις τον απορριψαμε!Αφου στο τελος θα παρουμε κανεναν ελευθερο απο β Ισπανιας με 3 γκολ στη σεζον,γιατι βγαινουν τετοια ονοματα στη φορα?Ξεκινησε η προετοιμασια και ακομα στο ψαξιμο ειμαστε..Βλεπω να γινονται τα περσινα καλα..
Την άλλη Κυριακή που θα έχεις κρυφτεί πράσινε λαγέ?
Βλέπω να ψάχνεις τρύπα.
Παιδιά χωρίς να παρεξηγηθώ για Φλέτσερ δεν τρελαίνομαι. Νομίζω, πως έχει χάσει την όρεξη για μπάλα. Μακάρι να έρθει και να με διαψεύσει ο Ντάρεν..
Κοιτάξτε μην σκάσουν τίποτα στράκα στρούκες στο τέλος αντί για τις βόμβες που ακούμε...
Η δουλειά σας είναι να τα λέτε, δικαίωμα μου είναι να κρατάω ΜΙΚΡΌ καλάθι!
Πάντα φιλικά.
Αριστερό πόδι πολύ καλό. Στο ψηλό παιχνίδι είναι πολύ καλός. Στην Ελλάδα θα κάνει ωραία πράγματα. Εάν φυσικά τον ικανοποίησου οικονομικά. Σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.
Μια χαρα ονομα μια χαρα λεφτα για αυτο το ονομα μια χαρα ηλικια και δεν μας ενδιαφερει η μεταπωλιτικη του αξια αν πιασει και θελει να μεινει.Παρτε και τον Μπαλντε και τελειωνετε ο Τιμουρ το ειπε περιμενω καθε μερα μια μεταγραφη.
πλάκα κάνετε τόσα λεφτά που στοιχίζει αυτός δεν θα δώσουμε ούτε για όλους τους παίχτες που θα πάρουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Ποιος Μοντανιεεε...ποιος Λαιφηςςς.... Μονο Αμστελ!!! Προεδρε γερα γυρνα το σε μπαρ!!!
Τεράστιος στράικερ και προσωπικότητα. Μακάρι να έρθει. Θα αλλάξει το επίπεδο της επίθεσης. Τσαμπουκας, έξυπνος, σκόρερ, δυνατός. Αν παιζει όντως τετοια περίπτωση, πρέπει να το κυνηγήσουμε. Ο Τρελαμένος Σκωτσέζος θα μας αλλάξει επίπεδο απο Πέκχαρτ, Αραβίδη και συνταξιούχο τζεμπουρ. Φλετςερ, Εμπενγκουε, ενα τρομερο έξτρεμ, γρήγορο στόπερ και λαιφη. Αν φύγει τζεμπουρ μεχρι τελος περιόδου ας έρθει και ενας ακομα φορ ευκαιρία.
Παιδια το θεμα ειναι οι βομβες που λετε να πιασουνε και τοπο γιατι μπροστα της η ομαδα μας εχει εναν μεγαλο στοχο... Να μπει στους ομιλους του ευροπα.........
Αδερφέ PARAGKA ο μεγάλος στόχος είναι η πορεία στο Europa, το να μπει εγώ προσωπικά το θεωρώ αυτονόητο.
Το αυτονόητο πως το εννοείς 5 χρόνια έχουμε να παίξουμε ευρώπη
Φιλε Booker συμφωνο μαζι σου. Αλλα θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα μας...... Εαν δεν μπει στους ομιλους να δειτε τι κραξιμο εχει να πεσει και ο πρωτος που θα τα ακουσει θα ειναι ο Τιμουρ........
Έτσι όπως είναι τώρα, δύσκολα θα μπει. Όσο κι αν ενοχλεί κάποιους, με αυτήν την ομάδα, δε θα περάσεις ομίλους. Αλλά και να περάσεις, αν δεν ενισχυθείς σοβαρά, φοβάμαι θα γίνουμε σάκος του μποξ.
κάτι μεταξύ Γουλβς, Άστον και Σαντερλαντ,τα ίδια είναι με το πανέρι του Μιλοβάνοβιτς. Στο εξωτερικό ακόμη και κορυφαίοι Άγγλοι, ξέρετε τι βγάζουν...Είδαμε και τον ιρλανδό του Γάβρου ( Φιμπόγκαρσον) Με τετοια τακτικη, χωρίς να έχουμε ξεκάθαρους στοχους και να περιμενουμε τους μάνατζερ, δεν είμαι αισιόδοξος...
Ο Φινμπόγκασον, είναι Ισλανδος.
Φιλε μου τοσα ξερει τοσα γραφει....
Γι'αυτό δν θα πάμε ποτέ μπροστά..μπαίνεις να διαβάσεις κάτι βλέπεις 200σχολια όλα διαφορετικά.οσβαλντο λέει θελω Όχι ο άλλος Ντρογκμπά λέει θελω Όχι ρε λεει ο άλλος ο φλετσερ δν κάνει Όχι δν κάνει ο μπαλντε ρε σταματήστε μας έχετε κουράσει.Κ ειδικά αυτοί που το παίζουν μάνατζερ πως μου τι δεινουν στα νεύρα!πάρε αυτόν παιχταρας κ μικρός σε ηλικία ο μιλοβανοβιτς και ο μπαρτολο είναι εκεί και ξέρουν τν δουλειά τους πραγματικά αφήστε τους να την κάνουν....φιλικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιδιά πάντα έτσι!!!!
Εχουμε χορτασει βομβα τοσες μερες και στο τελος βλεπω Κατσικοκερη για βασικο σεντερ φορ
Αδερφε εκλεισε ο Κατσικοκερης στον Εργοτελη αρα παμε για αλλον
Σκασμένη βόμβα.
Δύσκολο να έρθει τέτοιος παίχτης Ελλάδα...Εκτός και αν αναλάβει το θέμα προσωπικά ο δάσκαλος οδήγης-επώνυμος φίλαθλος-εφιάλτης των αλλόθρησων δημήτρης!
Αντιτρομοκρατικη εχουμε γινει, ολο βομβες ψαχνουμε κι ολο τιποτα δεν βρισκουμε.
Καλοί θα μαστε δεν έσκασε ούτε μια
Ο συχνός διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό, το αρνητικό κλίμα επενδύσεων, η κάκιστη ποιότητα του πρωταθλήματος, η θέση της χώρας στην UEFA κ.α. είναι λογικό να συντελούν στο να ψάχνεις ελεύθερους με χαμηλή ζήτηση. Υπομονή. Είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε τα δεδομένα σε βάθος χρόνου. Σοβαρή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και του χρόνου θα συζητάμε σε άλλη βάση. Να μην περιμένετε κάτι συγκλονιστικό και απογοητεύεστε. Αδελφικούς χαιρετισμούς
και περυσι !για του χρόνου λέγαμε !!!
Όπως τα λες είναι, ΑΛΛΑ να σε διορθώσω λιγάκι.
Για να έχεις ΣΟΒΑΡΗ παρουσία όπως λες, ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να μπεις ομίλους.
Για να μπεις ομίλους, ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσεις κάποιους σχετικά καλούς παίκτες στο ρόστερ συν βάθος πάγκου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για να έχεις καλούς παίκτες (τουλάχιστον 2-3 καλύτερους που να ξεχωρίζουν από τους τωρινούς), ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις και κάποια λεφτά.
Για να δώσεις λεφτά, ΠΡΕΠΕΙ ο "μεγαλοεπενδυτής" σου να βρει κι άλλο τρόπο πλην των εσόδων-εξόδων, κάτι που ονομάζεται χορηγία, δωρεά, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κτλ.
ΑΝ δεν τα κάνεις αυτά και έτσι όπως έχει η ΑΕΚ, δε θα προκριθείς ομίλους με το ΤΩΡΙΝΟ ρόστερ και αγώνα σε 1 μήνα, δε θα βελτιώσεις τη βαθμολογική σου θέση, δε θα είσαι ανταγωνιστικός ούτε στο εγχώριο πρωτάθλημα, δε θα ξαναπεράσει καμία ελληνική ομάδα απευθείας ομίλους να έχει εγγυημένα έσοδα, οπότε πάλι θα βρεθείς στο φαύλο κύκλο που είσαι τώρα.
Κι κάποια στιγμή, πρέπει κι αυτό το χέρι να μπει στην τσέπη ώστε να αρχίσουμε να συζητάμε σε άλλη βάση, ειδάλλως η ομάδα θα είναι για ΠΟΛΥ καιρό ακόμα όπως τώρα. Να ξέρει/δεν ξέρει αν θα προκριθεί, αν θα έρθει γνωστός κόουτς, αν θα έρθουν ικανοί παίκτες κτλ.
Για να έχεις κάποια επιτυχία στο επίπεδο που λες, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ να φτιάξεις τις προϋποθέσεις. Έτοιμες δε θα σου έρθουν ποτέ. Με αυτό έχει κουραστεί ο κόσμος τόσο καιρό.
Κόψτε τις μαλακιες με τον κάθε πρώην ποδοσφαιριστη!!!Έχουμε κουραστεί!Υποτιθεται ότι πάμε για κάτι καλύτερο φετος και η μαλακια κι η αδρανεια τους δεν έχει προηγούμενο!!ΤΟ λαχειο (μπαρκας)του λαχειου(τσιγρινσκι),ω λαχειο(φλετσερ).Κι εσεις που χαιρεστε καλα φυντανια ειστε ...που τον ξερατε κιολάς!!
H λεξη "ΒΟΜΒΑ" εχει χασει το νοημα της . Γιατι ολοι αυτοι που ακουγονται ειναι βομβες? Βομβα θα ηταν να φερεις τον Ντρογμπα. Μπορεις?
Γιατι αν ερθει ο Osvaldo δεν θα ειναι βομβα??
Για τον Φλετσερ μιλαω
Πες τα ρε φιλαρακι,από το στόμα μου το πήρες!Οσβαλντο με χίλια
μεχρι και στα αθλητικα σανο μας ταίζουν
Ρε σεις πατε καλα παλι ορισμενοι??
Αναρωτιεστε αν παικτης που εχει 200 συμμετοχες στην πρεμιερ και 60 γκολ κανει για βασικος μας φορ??
Τι νομιζεται οτι ειναι η λιγδα??... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε!!!!
ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΑΜΠΕΛΑΛΕΔΕΣ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ!!!
Τα dislike να φανταστω αμπελαλεδες που προσβαλθηκαν η 13χρονοι φιλαθλοι μας που δεν εχουν δει ποτε τι εστι πρεμιερ λιγκ και ξερουν μονο πλατανια και λεβαδειακο??
Ξ Α Ν Α Λ Ε Ω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε
Ο Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι!!!!!!!!
Μη μασάς Doctor 21 όπως το'πες 60 γκολ στην premiere. Τίποτα άλλο.
Αν μπορούνε να τον πάρουν τώρα!
Ξέρεις πού είναι το αστείο book;
Ενώ εδώ κάποιοι συζητανε αν ο παίκτης κανει για ελλαδα ....εγω λεω ότι οποιαδήποτε ομάδα της πρέμιερ (πχ ή αστον βίλα που έπεσε) έπαιρνε πρωτάθλημα στην λιγδα ΑΝΕΤΑ!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και διαβάζεις τον άλλο να γραφει ότι ένας παίκτης που έπαιζε βασικός 8 χρόνια και έβαλε 60 γκολ στο νησί στα 29 του ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ρε πάνε καλά ορισμένοι???
Πίστεψέ με, δεν το κατέχουμε και τόσο, όσο νομίζουμε δηλαδή. Τουλάχιστον αυτό ισχύει, απ'όταν μπήκαμε στη λογική και δίνουμε ευκαιρίες σε κάθε παλαίμαχο Τζιμπούρ (πχ πέρυσι τέτοια εποχή τον αποθεώναμε λες και θα γινόταν ηγέτης μας), σε Πέκχαρτ, Αραβίδη, Λαμπρόπουλους κτλ κτλ και λέμε "κάτσε να δούμε τι θα δείξουν, πώς θα τα πάνε κτλ". Τέτοιοι παίκτες δεν ήταν ούτε τα παικτρόνια που θα μας πήγαιναν μπροστά, ούτε θα περνούσαν έξω από το Γκούμας άλλες εποχές. Και δυστυχώς, το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επίπεδο της ομάδας φάνηκε στη συντριπτική πλειοψηφία των ματς που δώσαμε, δυσκολία, δυστοκία, κανένα σύστημα, κανένας αυτοματισμός ακόμα και με πολύ χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους.
to ksiromero akoui pou ise mitsoooooooooooooooo
Για μένα θέλει ψηλό αλτικο δυνατό ευέλικτο και που να ξέρει να υποδέχεται καλά και να σπάει το τοπι
Ακούω Αλήθεια!!!
Μιτσο εσύ?
kalo kalokeri mitso ,,,,,delo tin gnomisou gia for , i omada deli konto i psilo senter for
Ακούω Αλήθεια!!!
Μιτσο εσύ?
Ακούω Αλήθεια!!!
Μιτσο εσύ?
βομβες σε ναρκοπεδια και οπου αλλου υπαρχουν....λεφτα για να τις παρεις δινεις γιατι αλλιως θα μεινουμε με μπαλνταδες και σια...
Αν αποκτηθει οποιος αποκτηθει για φορ πρεεεεπεινα χει 2ψηφιο αριθμο γκολ!!!
Ο οσβαλντο δεν είναι αυτός που πριν κάτι μήνες καπνίζει στα αποδυτήρια?εγώ προσωπικά δεν τον θέλω. Θέλω στην αεκ παίκτες με όρεξη για μπάλα
και ο τσιαρτας καπνιζε...τον ηθελες ομως γιατι ηταν παιχτουρα,εμενα δεν με πειραζει,ας καπνιζει και ας τους καρφωνει.....
Δεν ειναι το καπνισμα μονο. Ο ανθρωπος δεν ειναι πολυ στα καλα του. Θα κανει ανω κατω την ομαδα.
Ο Οσβαλντο ειχε πολυ κακες σχεσεις με τον προπονητη του στην Αργεντινη και δεν τον εβαζε να παιζει μπορει να ηταν παραμυθι ολο αυτο για να γλυτωσουν το μεγαλο συμβολαιο του παικτη
Απο που εχετε βγαλει ολοι οτι καπνιζει ο οσβαλντο στα αποδυτηρια ο αδελφος μου που ειναι στην Ιταλια και φιλαθλος της συγκεκριμενης ομαδας μου λεει οτι μπορει να ειναι ιδιοτροπος αλλα να κανει κατι τετοιο δεν παιζει
Και ο ναϊγκολαν του βελγιου καπνιζει,τι σχεση εχει αυτο?
Οσβαλντο Τσιμπουρ....γουσταρω να δω που θα τρεχει ο κεσπαγια...χαχα
Τοσο εξέταση που ρίχνουν ουτε στις πανελλήνιες...άπαντες σοβαροί να ειμαστε,πιθανότητες υλοποίησης 0%. Εδω δε μπορουμε να πάρουμε τον Λαιφη.
Αναμεσα σε αυτον και Μπαλντε ο Φλετσερ εχει καλητερα τελειωματα, πιο δυνατος ενω ο Μπαλντε ειναι πιο γρηγορος και νεος. Προτιμαω φλετσερ για ελληνικο πρωταθλημα αν και δε πιστευω να ερθει εχει μεγαλο κασε..
kαλησπερα αεκαρες....εγω ενα πραγμα δεν ξερω ακομα...τι στυλ ομαδα θελουν να φτιαξουν ρε παιδια?...καθε μερα ακουμε για παιχτες κτλ....ομαδα που θαχει κατοχη μπαλας και θα δημιουργει ενα καρο φασεις? τοτε ναι θες τετοιου ειδους παιχτες...αν ομως δημιουργησουν ομαδα σφιχτη πισω και μπροστα θελουν σφεντονες τζαμπα αναφερουν τετοιους παιχτες κτλ...ειναι λιγο οτι ναναι η ομαδα ακομα σε αυτο το θεμα...δημοσια τουλαχιστον..απο πισω και μεσα στην ομαδα επλιζω να ξερουν τι θελουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι πολυ αργουν νομιζω....καλο σ/κ παιδες....
Μας προτεινουν εναν παιχτη...οκ...δειτε ρε παιδια ομως πως δεν ειναι πραγματοποιησημη μια τετοια συμφωνια...το κασε του ποδοσφαιριστη ειναι 1.300.000, αντε να πεσει κατω απο ενα μυριο...εμεις ομως δινουμε το πολυ εως 500.000 (και καλα κανουμε,δεν λεω) , οποτε τζαμπα μελανι και για να γινεται ντορος. ΑΕΚΑΡΑ FOR EVER ...Ευχαριστω.
Δηλαδη να τρελαθούμε τελειως .....υπαρχει κανενας (ενταξ εξαιρέσεις υπαρχουν ....οπως υπαρχουν και ελαφρομυαλοι) που να πιστεύει οτι ο μεγας ΚΑΒΟΥΡΑΣ θα βαλει.το χερι στην τσεπη (ποσο????? 1,5 μπαλάκι χαχαχαχαχαχα) και θα φερει αυτον η τέτοιου είδους επιπέδου παιχτη/παιχτες???? Ρε βολε ου με Μπαλτε Μπαλταδες και κατι ψαροκωστενες απο την ιχθυόσκαλα .....
Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι. Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα...καλο μας απογευμα
Μια άποψη για τον Φλέτσερ βάσει αυτών που είδα φέτος με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Στο 4-4-2 έπαιζε μπροστά (αριστερά βέβαια) με Μπατσουαγί. Είναι παίχτης που δε μπορείς να πεις ότι έχει το εύκολο γκολ όπως ο 22χρονος Βέλγος, αλλά είναι παίχτης με φιλότιμο και μαχητής μέσα στο γήπεδο, μπορώ να πω μια καλή μονάδα της Μαρσέιγ που στάθηκε αξιοπρεπώς στο σαμπιονά. Τώρα αν αναλογιστούμε ότι φέτος οι περισσότεροι ήταν δανεικοί, το κέντρο με πολλά προβλήματα κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΩΣ ο παίχτης να αξίζει παραπάνω αλλά οι γνωστές παράλογες καταστάσεις που ταλανίζουν την ομάδα φέτος να μην του επέτρεψαν να δείξει αυτά που πραγματικά μπορούσε. Θεωρώ ότι είναι μια χαρά παίχτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται.....
Το παιχνιδι των μανατζαρεων το παιζουν μια χαρα...
Επίσης ελεύθερος είναι και Niclas Bendner αν θέλει δυνατό φορ ο Τιμούρ...28 χρονών και διεθνής.....Αριστερό μπάκ έμεινε ελέυθερος ο jose enrique απο λίβερπουλ....Υπάρχουν πολλές καλές περιπτώσεις ελέυθερων παικτών με παραστάσεις που χρειάζονται για να σου δώσουν το πρωτάθλημα και οχι Τζούριτς που έχετε κολλήσει απο Β ιταλίας....ΕΛΕΟΣ
Ο Bendner ειναι ενα αγγουρι και μισο,αμπαλος απο την κορυφη ως τα νυχια.
Θελουμε και κανενα να κανει κοντρολ εκει μπροστα παιδια.......
Φίλε μου το ότι είναι ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ.... Στο Ellada είμαστε και στην superleague του Μποροβιλου.. Σιγά τον δελεαρ για αυτούς
Μην σπαταλατε το χρόνο σας. Χρειάζεται χρήμα για να έρθει οπότε θα προτιμησουν τον άλλο που έμεινε ελεύθερος από εκείνη την ανύπαρκτη ομάδα... Οπότε να είχαμε να λέγαμε
Και πολυ καλα θα κανουνε.
Εάν είναι εφικτή αυτή η μεταγραφή θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη .. Μου έκανε εντύπωση η τεχνική του στα σουτ και τα γρήγορα υπολογισμένα τελειώματα ( ορισμένα φορ απλώς βαράνε στον γάμο του καραγκιόζη και ελπίζουν να πάει η μπάλα στα δίχτυα ) . Επίσης ο συγκεκριμένος λαός βγάζει πολύ φιλότιμους και εργατικούς ποδοσφαιριστές . Πιστεύω ότι θα μας ταίριαζε γάντι ενώ και η σημαντική εμπειρία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Premier League θα δώσει άλλο αέρα στην επίθεση μας .. Για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δούμε λοιπόν ..
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΙΚΡΑ ΜΕ
ΤΑ "μετα-γραφικά" ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:::
ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 30η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΙΝΕΤΕ;;
Σε τιμά η ανελλειπής παρουσία σου δίπλα στην ομάδα,έτσι όπως πρέπει να κάνει κάθε οπαδός,που μπορεί βέβαια να ανταπεξέλθει οικονομικά.....Μιας κι αναρωτιέσαι για κίνητρο στους άλλους όμως,γιατί δεν κάνεις το πολύ απλό.....τους εξηγείς το δικό σου....
Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΩ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΟΤΕ ΤV ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Όταν λέει 5 εκατομμύρια στο transfermarkt εννοεί το εκτιμώμενο κόστος μεταγραφής από μια ομάδα σε άλλη και όχι το συμβόλαιο του παίκτη.
Ελαφραινεις το ροστερ κατα 2-3 συμβολαια (Μπουονανοτε , Τζεμπουρ , Κρισαντους )
Του δινεις 1 εκτομυριο καθαρο + μπονους πρωτου σκορερ σουπερ λιγδας + μπονους κατακτησης πρωταθληματος
ΠΑΜΕΕΕ
Μπηκα σημερα στη σελιδα της ομαδας για να ανανεωσω τον εισητηριο διαρκειας κ η τιμη για την θυρα 7 ηταν 300 ευρω, ενω στην λιστα των εισητηριων μου οπως φαινεται απο τον λογαριασμο στην σελιδα δειχνει οτι παιρνω εισητηριο απο το 2009 και μετα συνεχως. Την εκτπωση τριετιας δεν την εχουν περασει στο συστημα και σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την ΠΑΕ ΑΕΚ μου ειπαν οτι πρεπει να παω στην αιθουσα Κασιματη για να παραλαβω το εισητηριο μου. Γιατι τετοια ταλαιπωρεια για εμας τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''πιστους'' της τριετιας και βαλε φιλαθλους κυριοι στην ΠΑΕ;
Μεχρι να εξετασουν την περιπτωση του και να αποφασισουν να κινηθουν ο παιχτης θα εχει παει σε ομαδα, θα εχει ανακοινωθει, θα εχει παιξει το πρωτο του επισημο παιχνιδι και θα εχει σκοραρει κιολας.
Δε χρειάζεται βιασύνη παίρνουμε και 30 Αυγούστου παίχτες (ελεύθερους έτσι).
Α ρε κορόιδο Αγγελόπουλε...
Ο παικτης εχει ευαισθησια στους τραυματισμους .......μου κανει εντυπωση πως το αρθο αναφερει οτι στην ΑΕΚ και καλα πιστευουνε πως 29 χρονων παικτης εχει και μεταπωλητικη αξια.......
Τεπσα..δεν πιστευω οτι θα ερθει και ειναι αλλο ενα ονομα που γραφτηκε για να περασει η ωρα.
Οσοι λετε για οσβαλτο μαλλον σαν αστειο το γραφετε.....δεν γινετε σοβαρη ομαδα να θελει αυτον τον τυπο.Εξακολουθω να πιστευω πως ο μπαλντε επρεπε να ερθει χθες.......Ειναι μεταγραφαρα αν τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρουμε.
Κι αυτόν τον εξετάζουμε, όλους τους εξετάζουμε. Εμείς δεν έχουμε τεχνικό τιμ, τον Ερυθρό Σταυρο έχουμε.
Ειναι υποχρεωση σας να βρειτε και να παρετε τους καλυτερους παιχτες για της θεσεις που εχουμε μεγαλη αναγκη...... Καντε της επιλογες σας και ολοι σας θα κριθετε..... Ο 1ος συμαντικος στοχος της σεζον ειναι να περασει η ομαδα μας στους ομιλους του ευροπα λιγκ..... Εαν δεν τα καταφερει να ξερετε οτι θα ειναι μεγαλη αποτυχια και ολοι σας θα κριθετε............
Φευγει κι ο κορδερο αυτο ελπιζω να σημαινει οτι θα παρουμε αμυντικο χαφ
Λάθος να βγαίνουν τέτοια ονόματα προς τα έξω....γιατί από τον βλέπει τον Φλέτσερ θα πάει κλείνει τον χ Τζούριτς και μετά ο οπαδός θα σου πει από τον Φλέτσερ κατεληξαν στον χ Τζούριτς? από εκεί και πέρα κάνε μια σοβαρή πρόταση και αν σου πει όχι οκ πάμε για άλλα...
ΥΓ1 ο παίκτης θα κάνει χαβαλέ στην Ελλάδα αν έρθει και έχει όρεξη για μπάλα αλλά δυστυχώς δεν θα έρθει γιατί έχει προτάσεις και από την Αγγλία και από την Σέλτικ και εκτός αυτού είναι ακριβώς για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την ΑΕΚ ( δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ χωρίς χρέη συμβόλαιο 1.3-1.5 εκατομμύρια....)
Ανακοινωνουν τωρα οτι κοιταζουν την ταδε και την ταδε περιπτωση, σε λιγο θα κανουν ανακοινωσεις οτι εκλεισε ο ενας εκλεισε ο αλλος και εμεις καναμε την προσπαθεια μας, και στο τελος θα μεινουμε με Κρισαντους Νο2, επειδη οι προσπαθειες δεν καρποφορησαν και οι παικτες μην μπορωντας να περιμενουν αλλο κλεισαν σε αλλες ομαδες, το εργο το εχουμε ξαναδει, και νευριαζω οταν ο αλλος υποτιμα την νοημοσυνη μου.
ποιος Φλέτσερ είναι αυτός?εγώ μόνο τον τίμιο Νταρεν Φλέτσερ γνωρίζω
Kαι με τον ΦΛΕΤΣΕΡ που τελικά δεν θα πάρουν αφού δεν υπάρχει το ρευστό ...πέρασε όμορφα και ωραία το ΣΑΒ/κυριακο ... Εδώ ο ΛΑΪΦΗΣ μας έβγαλε την ψυχή ,τον ΦΛΕΤΣΕΡ βλέπω να τον διαπραγματεύνται 2-3 χρόνια ... Εφυγε από το κάδρο το ΒΟΣΝΙΑΚΟ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ τώρα ήρθε ο ΦΛΕΤΣΕΡ ..και όμως υπάρχουν καλύτεροι του ΦΛΕΤΣΕΡ και πιό προσιτοί οικονομικά...
Απο τοσες βομβες που ακουμε στο τελος θα πεσει και καμια χειροσημα και παμε για C.L
Βρε φια ηρεμηστε εσεις οι δημοσιογραφοι γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε...
Στην αρχή μόλις άκουσα Φλέτσερ, νόμιζα τον Φλέτσερ, τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και (τσάμπα) χάρηκα! Προσωπικά θα προτιμούσα Βέλλιο, Μπακασέτα και έναν ακόμη φορ επιπέδου!
ρε παιδια τελικα ειναι ελευθερος ο φλετσερ η οχι?δεν εχω καταλαβει....μια λενε ειναι μια λενε τον κοστολογουνε 5εκ στην σαντερλαντ...τι παιζει?
Ποιος φλετσερ ρε παιδια??? Βρειτε κανενα μικρο, εξελισιμο! Παμε και βρισουμε τελειωμενους!! Σιγα το μπαμ... Με αυτες τις μεταγραφες θελουν να ψησουν τον κοσμο για διαρκειας??
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το σχεδόν σίγουρο ντιλ χάλασε τελευταία στιγμή από τις παράλογες απαιτήσεις του παίκτη να πληρώνεται σε λεφτά. Η έναρξη τής προετοιμασίας έφτασε και ο προγραμματισμός/σχεδιασμός κορυφής συνεχίζεται. Τουλάχιστον το παραμύθι διαθέτει άφθονα διασκεδαστικά στοιχεία.
ρε μαγκες γιατι δουλευετε τον κοσμο? γνωριζουμε ολοι ανεξαιρετως πως τετοιοι παιχτες δεν ερχονται ελλαδα και ποσω μαλλον ΑΕΚ με ταβανι τα 350. το εχετε καταλαβει οτι εδω και κατι βδομαδες δεν παιρνουμε λαιφη επειδη ειναι πολλες οι 500.000? και θα παρουμε φλετσερ με κασε 1 μυριο? Αντε σε λιγες μερες προβλεπω να αρχιζει και το παραμυθι με σκοκο, οπως σε καθε μεταγραφικη περιοδο εδω και 5 χρονια, ενωδεν μπορουμε να δωσουμε 300 γαμ@#$@ χιλιαρικα για μπακασετα και θα τον αφησουμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βολοδερνει 6-7 μηνες χωρις συμμετοχες, με ψυχολογια στα ταρταρα. και ολα αυτα σε εναν παικτη που εφτυσε τι γαυρο για να παιξει σε εμας.
αν εννοειτε τον οσβαλντο που επαιξε γιουβεντους προπερσυ αν και ειναι ελευθερος απτον μαιο αποτι εψαξα και το κασε του ειναι στα 5 εκατομ.(προφανως θα πεφτει και αλλο οσο δεν κλεινει σε ομαδα) δεν νομιζω να εχουμε ελπιδες. Πρωτον θα τον θελουν αρκετες ομαδες απο Ευρωπη και λοιπα και δευτερον, πλεον πρεπει να σκεφτομαστε οπως οι παικτες "ονοματα" δηλαδη οτι δεν υπαρχει προοπτικη πλεον να ερθουν στην βρωμα του ελληνικου ποδοσφαιρου.
η αξια του ειναι 5 εκ.....ο οσβαλντο παιρνει κανα εκατομυριο.....
Makria apo Osvaldo.....einai terma trelakias....de 8eloume tetoious oso kaloi ki an einai
5 εκ. δεν πρόκειται να του δώσει κανεις στην Ευρώπη τώρα μετα τα όσα έκανε Πέρσυ . Αλλα δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ο τύπος είναι αντί επαγγελματίας και ψυχακιας.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΙΦΗ ΔΕΝ ,...
Επιτέλους, κάντε μια οικονομική υπέρβαση και φέρτε τον. Παιχταράς και σε καλή ηλικία, τι άλλο θέλουμε?
Δεν ερχεται παιδια ο τυπος εχει 1.5 εκ συμβολαιο
Ανανεώστε τον Μάκη γιατί χωρις αυτόν εγώ δεν ανανεώνω!!!!
Ψαχνουμε μπακ, ψαχνουμε φορ, ψαχνουμε εχτρεμ.... Γενικα ψαχνουμε...
Ψαξε...ψαξε... Δεν θα το βρεις.....
θα εξετασουμε τον εναν θα εξετασουμε τον αλλον στο τελος θα τρεχουμε ολη στο ικα για εξετασης με τους ψηχοβγαλτες που μπλεξαμε
Αν οντως ενδιαφερονται γι αυτον, ομαδες οπως η χαλ και η αστον βιλα υι πιθανοτητες εχουμε να τον παρουμε.Εδω δεν μπορουμε να παρουμε τον λαϊφη επειδη ενδιαφερεται η αουστρια βιεννης!Ε ρε που καταντησαμε.Για να ερθει παιχτης σε μας εκτός ελλαδας, πρεπει να ειναι ελευθερος και να μην ενδιαφερεται αλλη ομαδα γι αυτον!
κατι τελευταιο αδερφια..Μην επηρεαζεστε απτον καθενα που γραφει την δικια του παπαρα τυπου " Ειμαστε κοντα στον εναν η στον αλλον" μη τρελαινεστε.
λοιπον αμα ερθει αυτοσ ο παιχτησ στην αεκ εγω ...θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαχααχαχαχαχαα
Απο άποψη στατιστικών δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο! όπως και του μπαλντε! Μιλάμε όμως για ένα παίχτη που για 4 χρόνια έπαιζε βασικό σέντερ φορ σε μια ομάδα της αγγλίας καθιερωμένη στη μέση της βαθμολογίας!ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! για να φέρεις έναν τέτοιο παίχτη πρεπει να κανεις την υπερβαση! ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ!
Σορυ φιλε αλλα ουτε απο τη μεση της Αγγλίας δεν μπορει ελληνική ομαδα να παρει παίκτες για να μην σου πω ουτε απο τη Β. Αν θες παίκτη απο την πρώτη εξάδα Αγγλίας πες το να χτυπήσουμε απο Αρσεναλ η Σιτυ
Προφανώς φιλε μου! Συμφωνώ μαζί σου! Γιαυτό λέω μακάρι να ερχόταν, να κάναμε την υπέρβαση αλλά ξεκάθαρα είναι πολύ δύσκολο!
Προφανώς φιλε μου! Συμφωνώ μαζί σου! Γιαυτό λέω μακάρι να ερχόταν, να κάναμε την υπέρβαση αλλά ξεκάθαρα είναι πολύ δύσκολο!
Προφανώς φιλε μου! Συμφωνώ μαζί σου! Γιαυτό λέω μακάρι να ερχόταν, να κάναμε την υπέρβαση αλλά ξεκάθαρα είναι πολύ δύσκολο!
Ρε μάγκες λέτε όλοι για τον Οσβάλντο. Εκτος του οτι ειναι πανακριβος , ξέρετε μήπως το τι έχει κανει αυτό το παιδι Εξωγηπεδικά και στα αποδυτήρια των ομάδων του; Πριν μερικούς μηνες άναψε τσιγάρο στα αποδυτήρια της Μπόκα και πλακωθηκε με τον Προπονητη του. Σας διαφεύγει οτι έχουμε προπονητη τον Κετσπαγια; Ο Τιμούρ αμα δει τέτοιο πράγμα θα γίνουμε μπιλιες σαν ομάδα και θα τον διώξει την αλλη μέρα. Ξέρετε τη αποζημίωση θα θέλει μετα ο Οσβάλντο; Η μήπως πιστεύετε οτι δεν θα ξενυχτάει στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπουζούκια και θα μας έρχεται λιαρδα σε προπονήσεις και αγώνες ; Σκεφτείτε λίγο ρε παιδιά όλα τα ενδεχομενα δεν είναι όλα τόσο απλα.
ΦΕΡΤΕ ΟΣΒΑΛΝΤΟ ΡΕΕΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ !!!!!
Μεγαλη παιχτουρα ενα προβλημα με το χαρακτήρα του το εχει
Αν ητανε μονο ενα χρηστο παει στο καλο...........αυτος φιλε μαλωνει με το ειδωλο του στον καθρεφτη.
Δεν διαφωνω αδερφε, δεν ειπα να τον πάρουμε καθε αλλο
Δεν έχει ενα πρόβλημα , ο τύπος είναι ψυχακιας και δεν λογαριάζει τίποτα. Πουθενα δεν στεριωνει. Και Οσβάλντο - Κετσπάγια δεν θα συμβιωσουν ουτε 10 μέρες μαζί.
Σωστός το ειπα πιο λαιτ εγω
ρε φίλε, κι εμένα μαρέσει! είναι παιχταράς! αλλα είναι κωλοχαρακτήρας!
Βρε παιδιά φωνάζουμε τόσο καιρό που είναι ο φορ.Απ΄ την άλλη ο ένας μας βρωμάει ο άλλος μας ξινίζει .Σε λίγο όπως το πάμε θα μας πειράξει που ο άνθρωπος έχει καραφλίτσα.Αντε να κλείσουμε ένας γκολτζή να πάμε προετοιμασία,και από ΄τι φαίνεται ο τύπος το έχει.
Για να βρεις φορ που να γαζώνει θες πανω απο μυριο οταν το καταλάβουν και δώσουν τα χρηματα τοτε θα βρούμε. Η άποψη μου ειναι οτι θα κάνουν την υπέρβαση οικονομικά και δεν κανω πλακα.
κανω ενα μπεεεεεεεε....προκαταβολικα..
the trooper Ποιές πληροφορίες λένε οτι είμαστε κοντά με Osvaldo???Δικές σου ή το διάβασες κάπου??
με κασέ 1,5 εκατομμ. και για να φύγει από το νησί για τριτοκοσμική χώρα σίγουρα θα ζητήσει τα ίδια, οπότε μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Οι εφημερίδες άλλωστε κάτι πρέπει να γράψουν και σήμερα. Η περίπτωση Μπαλντέ φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και προφανώς κολλάει στο οικονομικό. Κρίμα...
Ποια τριτοκοσμική χώρα ρε αδερφέ?
Εμείς είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτοί έφυγαν !
Χαχαχαχαχαχα. ...........
η ΕΕ θα γίνει πλέον 2 ταχυτήτων και μεις θα μπούμε στην 3η..................
Osvaldo περιπτωσάρα...Αν μπορέσει να τον πείσει ο ΜΙλο παρτον ΤΪΓΡΗ μην εισαι κορόιδο , ..Και διαρκείας θα πουλήσεις , και μεταγραφάρα πρωταθλητισμού θα έχεις κάνει...
ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΜΠΛΟ ΟΣΒΑΛΝΤΟ....
Μακαρι αδελφε να ισχυει
Μακάρι, δεν έχουμε κανέναν να ανάβει ενα τσιγάρο στα αποδυτήρια και να βρίζει συμπαίκτες του ενω παράλληλα παίρνει και 1-2 εκ.
Ησουνα στα αποδυτηρια της Γιουβεντους και το γνωριζεις εσυ
ποιες πληροφοριες ρε φιλε θα μας τρελανεις?
Ας γίνει η υπέρβαση μία φορα! Μια! Βοηθήστε την ΑΕΚ να γινει μεγαλη παλι
Ο UΝCLE FESTER ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ADAMS ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ.ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ...
Eπειδή δεν διαθέτουμε μαρούλι ,ας κλείσουν τον Μπαλντέ να πάρουν κάτι και μετά ας φέρουν και κάποιον καλύτερον . Αλλιώς κάθε μέρα θα μαθαίνουμε πόσα ζητάει και πόσα του δίνουμε και δεν θα κλείσει κανείς.
Ο φορ κι ο Σεΐχης,-που εμεινε ελευθερος- πρεπει να κλεισουν αμεσα - χθες- πριν την Πολωνια.!
..
Δεν ακουγεται τιποτε,ουτε ονοματα ουτε προτασεις για δεξι εξτρεμ..!Δε σας κανει εντυπωση...?
Δεν θελει ο Τιμουρ εξτρεμ...????…....
απλα δεν ειναι αυτο που εχουμε περισσοτερο αναγκη τωρα! προφανως και θελουμε ενισχυση με εναν πολυ καλο αλλα και οι βαργκας μπαρμποσα ειναι μια χαρα μεχρι να βγει η προετοιμασια! εκει που εχουμε μεγαλυτερη αναγκη ειναι ο σεντερ φορ
Kritike συμφωνω απολυτα μαζι σου !Κ εγω θεωρω ,κ οχι μονο για την προετοιμασια,οτι δεξια δεν εχουμε τεραστιο θεμα (Μπαρμποσα,Βαργκας κ ισως αν μεινει κ Πλατελλας).Νομιζω οτι το μεγαλο ,ισως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι αριστερα .Αριστερα υπαρχει μονο ο Αραβιδης ως εξτρεμ (η θεση του)που μεν τον αγαπαμε αλλα εεεε δεν βγαζει κ ματια ,κ παντα ειναι καλυτερος ανασταλτικα παρα στο να δημιουργησει παιχνιδι η χωρους για το σεντερ φορ!Επισης στα σεντερ φορ κλαιει η μανα μου στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μνημα!!Εχεις μονο Πεκχαρτ (κ δεν ξερω τι αλλο θ βγει απο την Κ20).Εγω εκει θεωρω οτι ποναμε σφοδρα κ μαλιστα πολυ περισσοτερο απο το αριστερο μπακ (κουτσα στραβα εκει εχεις λυσεις Ντιντακ ,Σοιλεδης (ημαρτον!)ακομα κ στην αναγκη Γκαλο -εχει παιξει κ αριστερα-).
ΤΙΖΟΥΝ!!!Καλο εξτρεμ κ σεντερ φορ δεν θα βρεις με 200 κ 300 χιλιαρικα...οποτε ΟΨΟΜΕΘΑ !!
Το κακο ειναι οτι αυτες οι δυο θεσεις που προανεφερες κ συμφωνω εχουν ενα μικρουλι τοσο δα προβλημα.......ΚΟΣ
ΥΓ Ξεχασα για να το ολοκληρωσω οτι στην αναγκη δεξια μπορει να παιξει ακομα κ ο Μπακακης η ο Βασιλαντονοπουλος κ μιλαω φυσικα στην εσχατη περιπτωση .
Γειά σου, Άννα. Μου φαίνεται, είσαι λίγο μπερδεμένη. Καταρχάς, για την θέση, του αριστερού μπακ, είπαν χθες, πώς ο Σοϊλέδης, θα φύγει. Με λίγα λόγια, πλέον χρειαζόμαστε κι εκεί ενίσχυση και όχι, ο Γκάλο, δεν κάνει για εκεί.
Πάμε τώρα, στην θέση του εξτρέμ. Από αριστερά, φαινόμαστε πιο καλυμμένοι από ότι στα δεξιά. Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπαρμπόσα, είναι αριστερό εξτρέμ. Ο Βάργκας, είναι 10άρι, που παίζει και στα δεξιά. Ο Πλατέλλας, όντως είναι δεξί εξτρέμ.
Ο Αραβίδης, είναι αριστερό εξτρέμ. Όποτε έχουμε, 3 καθαρά εξτρέμ. Τα 2 απ αυτά, παίζουν στα αριστερά όμως, οπότε χρειαζόμαστε ενίσχυση, στα δεξιά. Εγώ, θέλω, να πάρουμε 2 παίχτες, για τα δεξιά, όμως, κυρίως για βάθος.
Εδώ, θα κάνω τις προτάσεις μου και είναι, οι εξής. Ένας εκ των Πέδρο Λεόν ή Μπανγκούρα, για βασικό δεξί εξτρέμ. Ένας εκ των Βιγιάλμπα ή Μαυρία, για αντικαταστάτης και ο Πλατέλλας, για βάθος.
Δλδ εσυ θελεις πεδρο λεον βασικο και αλλαγη του τον βιγιαμπα στα δεξια............για να εχουμε βαθος!!!!!!!!!!
τι εκει ειμαστε καλυμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αριστερα μπαρμποσα με αραβιδη το διδυμο.........για
Αυτο που εγραψες δεν υπαρχει..........
@akritas
Εγώ, θέλω στα αριστερά Μπαρμπόσα-Αραβίδη και στα δεξιά Μπανγκούρα ή Πέδρο Λέον και για αλλαγή Βιγιάλμπα ή Μαυρία και για βάθος, σαν 5ο εξτρέμ, τον Πλατέλλα.
O αραβιδης για αρχη πρωτα πρεπει να γινει ποδοσφαιριστης.......μετα εχει ο θεος......
Ο μπαρμποσα δεν ειναι για βασικος με τιποτα σε ομαδα τιτλου....
Το να μου βαζεις αυτους τους 2 παικαραδες για δεξια λεον και βιγιαλμπα δλδ ειναι υπερβολη....
Γεια σου Κωνσταντινε μου.Σε ευχαριστω για την πληροφορηση γνωριζω οτι ο Μπαρμποσα παιζει αριστερα απλα θεωρω,κ ειναι αποψη μου ,οποτε εχει παιξει αριστερα εξαφανιζεται ,νομιζω οτι τα καλυτερα παιχνιδια του τα εχω δει δεξια.Για τον Σοιλεδη δεν το γνωριζα ,ευχαριστω που εισακουστηκαν οι προσευχες μου!!!Οσο για Γκαλο μιλαμε στην πολυ εσχατη περιπτωση που δεν εχεις καμια μα καμια λυση ,παιζει δεξια Μπακακης κ αριστερα Γκαλο (το ειδαμε τελευταια αλλα συμφωνω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απολυτα μαζι σου οχι με επιτυχια).Τελος 10αρι δεν μπορεις να βαλεις τον Βαργκας γιατι εχεις τον Μανταλο (οι μαλακιες οι περσυνες που πηραμε 300 10αρια κ δεν ξεραμε τι να τα κανουμε χαχαχαχχα).Με βρισκεις απολυτα συμφωνη για Βιγιαλμπα .Για Πεδρο Λεον (της Χεταφε)νομιζω οτι αν δεν πεσει η τιμη του θα τον δουμε με το κυαλι (transfermarkt 22/2/2016 5 million!!)
αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω! απλα τον βαργας τον βαζεις και αριστερα! ή τον μπαρμποσα ...πιστευω αυτοι οι δυο ειναι αξιοπρεπεστατες περιπτωσεις για να δουλεψει ο κοουτς οπως θελει μεχρι να βρεθει ο ποιοτικος εξτρεμ! στα φορ οπως ειπες ειναι η μεγαλυτερη αναγκη μας και ελπιζουμε σε καλη λυση μεχρι την προετοιμασια για να ειναι διαθεσιμος και στην ευρωπη
Ναι εχεις πολλες λυσεις αλλες καλες κ αλλες εκτακτου αναγκης .Ας πουμε πχ οτι ο Βαργκας ειναι καλυτερος δεξια απο οτι αριστερα που χανεται ,αν κ το παληκαρι 10αρι ειναι κ η θεση του ειναι στου Μανταλου την θεση.Οσο για τα σεντερ φορ τι να πω ,η γνωμη μου ειναι αν θες μια καλη περιπτωση ,σεντερφορισια που λενε στο χωριο μου κατω απο το 1 εκατομμυριο δεν μπορεις να πεσεις (Μπλανκο μια φορα σου βγαινει να τα λεμε κ αυτα!).Παντως την χρονια με αυτους που σου προανεφερα δεν βγαζεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,παλι δυστοκια θα χεις μπροστα.
θεωρω πως και με λιγοτερα χρηματα μπορει να βρεθει καλος φορ! ειναι πολλες οι περιπτωσεις εκτος του μπλανκο! οπως ο μπεργκ ας πουμε ...ή ακομα και η επιλογη του τσιμπουρ περυσι! μπορει να αποδειχθηκε λανθασμενη αλλα με τοσο λιγα χρηματα δεν εβρισκες αλλον παικτη με την ποιοτητα του ραφικ!
Φιλε μου δυστυχως πιστευω οτι σεντερ φορ καλα δεν κυκλοφορουν στην πιατσα που εμεις κοιταμε .Για Μπεργκ συμφωνω απολυτα γιατι ειναι ενα σεντερ φορ που κ βαζει γκολ αλλα κ φτιαχνει παιχνιδι αλλα δεν συζητειται καν (δεν σπανε την τριανδρια αυτη την στιγμη τουλαχιστον ο Μελ κ ο Ποντιος).Οσο για τον Τζιμπουρ αν πω την γνωμη μου εδω μεσα θα πεσουν βροχη τα dislike χαχαχαχααχ.Συμφωνω μαζι σου για την ποιοτητα του κ θεωρω φετος οτι ηταν ατυχος (31 ετων κ με 2,5 μηνες εξω φορτσαρεις μονο προς το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελος οπως κ εκανε).Ο Βελλιος ηταν καλη περιπτωση εκει στα λεφτα περιπου που λες αλλα δυστυχως προτιμησε το βοθρολιμανο απο Αγγλιας μερια
Μην τον πάρετε, τώρα με το brexit θα πιάνεται για μη κοινοτικός! :P
poso paei to mali gia xsirisma ................ tou paixtara,,,,,,,,,,-.....
Πολυ δύσκολο για τον συγκεκριμενο παιδιά. Είναι πολλά τα λεφτα και αν δεν πέσει τουλάχιστον στα μισά (δηλαδή περιπου 750) δεν το βλέπω ρεαλιστική περιπτωση. Δύσκολα θα ρίξει το κασέ του τόσο πολύ. Νομίζω και τον Μπαλντε κάπου εκεί τον θέλουμε γύρω στα 700 ισως και λιγότερα.
ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΕΡΙ.
ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΕΡΙ.
ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Καλός παίκτης με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είναι ρίσκο, αν τα χρήματα που απαιτούνται είναι λογικά αξίζει αλλιώς ας πάρουμε κάποιον σαν τον Μπαλντέ και ας ενισχυθούμε αλλού. Λέμε για εξτρέμ, δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα και μια καλή λύση επιτελικού να παίζει έστω backup του Μάνταλου. Χρειαζόμαστε παίκτη που βλέπει γήπεδο και περνά σωστές κάθετες μπαλιές.
Επιτελικος δεν παιζει και ο μπακασετας? Η κανω λαθος?
γκρινια ,γκρινια για τον μπαλντε τωρα θα παρουμε χειροτερο. σε χρηματηστηριακη αξια ειναι καλυτερος ο μπαλντε οπως και σε χαρακτηριστικα παιχνιδιου. ολα αυτα σε θεωρητικο επιπεδο, στο χορταρι πρεπει να δουμε
Μς τις αποχωρησεις που γραφονται οτι θα γινου.βλεπε τζεμπουρ μπουανανοτε φαγιε σοιλεδης κορδερο( μονο αυτος βασικα δεν θελω να φυγει) βαλε και τα χρηματα που θα διναμε γ μπαλντε η καλυψη του συμβολαιου του πρεπει να βγαινει ανετα... Επιθετικος επιπεδου ΑΕΚ.. Aν τον παρουνε και κανουμε καμια δυο παρομοιες κινησεις στα χαφ πεταμε!!!
ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΑΡΑ Ο ΨΗΛΟΣ , σκοραρει με καθε τροπο και δεν μπορεις να ξεχωρισεις αν ειναι αριστεροποδαρος η δεξης... στον αερα ειναι ανικητος και εχει αρκετα δυνατο σουτ και τεχνικο. αν ερθει σιγουρα θα εχουμε το καλυτερο Φορ στο πρωταθλημα
εχει παιξει στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου και εχει σταθει με αξιωσεις. με ενα ποδι να παιξει πρωτος σκορερ βγαινει ανετα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
οσο για τον Μπαλντε,καλος μεν, αλλα οταν ακους ονομα σαν του Φλετσερ ανεβαινουν οι προσδοκιες των φιλαθλων και δε συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο.
ΜΑΚΑΡΙ παντως ΜΑΚΑΡΙ.
Ο παιχτης εχει υωηλο κασε. Τουλαχιστον αν δεν παρουν αυτον(που δε νομιζω να τον παρουν) ας δωσουν αυτα τα χρηματα καπου αλλου. Επειδη θυμαμαι περυσι υποτιθεται ενδιαφερομασταν για Σκοκο, Λαφερτι κλπ, αλλα ουτε αυτους πηρανε ουτε δωσαν τα κεφτα πουθενα αλλου.
XAAXAXAXAA
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει. Θα μείνει Αγγλία 100%. Ειλικρινά απορώ γιατί γράφονται αυτά τα ονόματα ενώ ξέρουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν και ανεβαίνουν οι προσδοκίες των οπαδών χωρίς λόγο.
Ναι σιιιιιιιιγουρα!!!!
Προτιμώ Οσβαλντο... Είναι και ελεύθερος....... Θα κάνει πλακιτσα στην Ελλάδα.... Φερτον τίγρη χτες.... Κιντρινομαυρες καλημερες...
filaxtiteeeeeeeeeeeeeeeeee,,,skaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,mpompaaaaaaaaaaaaaaaaa paidiaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Ρε μάγκες με τον Μπακασέτα τι γίνεται???
Δεν ακουγεται τιποτα τελευταια.. Θα ερθει τωρα τελικα ή τον χειμώνα?
Αν δεχτουν τα χρηματα οι σκαφτιαδες που τους δινει ο Μελ θα ερθει τωρα αλλιως το χειμωνα
Πιστευω οτι περιμενουμε να υπογραψει ωστε να πιεσουμε τον πανιωνιο.
Αντε ντεεεεε
Κρίνοντας από το βιογραφικό είναι μία αξιοπρεπής λύση για την επίθεση.Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα επιθετικά και θα βάλει αρκετα γκολ.Εδώ τα κατάφερνε στην Αγγλία,δεν θα τα καταφέρει στην Ελλάδα;
Φέρε τίγρη τον Οσβαλντο.. . Ελεύθερος είναι..... Θα κάνει πλακιτσα στην Ελλάδα..... Κιντρινομαυρες καλημερες...
Παιχταρας αλλα δεν προκειται να τπν παρουμε γτ ειναι ακριβος
δυσκολευονται οι βρετανοι εκτος νησιου...κατα τα αλλα φαινεται ενας κλασικος κυνηγος που εχει πολυ καλα τελειωματα...αν προσαρμοστει θα βοηθησει...ρισκο και αυτη η επιλογη...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ!! θα ειναι μεγαλη μεταγραφη και μας ανεβαζει δυο επιπεδα πανω στην επιθεση.. μην λεμε μεγαλα λογια αλλα λετε;
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ MANAGER ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ :P
Ρε λέτε σήμερα στην 1η να έχουμε καμιά έκπληξη???
θελω να πιστευω αυτη η διαρκης μεταγραφικη ησυχεια που επικρατει εδω και 2 βδομαδες να οφειλεται σε καποιες περιπτωσεις που κοιταμε και δεν εχουν βγει παρα εξω για να γινει το μπαμ και να τρελαθουμε ολοι μας. αντε ρε τιγρη τρελανε μας, αυτος ο κοσμος εχει περασει πολλα.
Παρτε 2 παικταραδες με συμβολαιο στον καθενα 1 μυριο και θα τα βγαλετε απο τα διαρκειας, ο κοσμος της ΑΕΚ διψαει για θεαμα και καλο ποδοσφαιρο, ποσο υπομονη θα κανουμε, τοσα χρονια εχουν περασει, θελουμε να δουμε την ΑΕΚ που μας αξιζει
Περιπτωση στυλ Λαφερτι,ισως και ελαφρως καλυτερη λογω περισσοτερων συμμετοχων προσφατα,παικτης που στεκοταν αξιοπρεπως στην Πρεμιερ Λιγκ,κανει τη διαφορα σε Σ. Λιγκ,μολις φυσικα προσαρμοστει...και δεν ειναι μονο τα γκολ αλλα και η γενικη παρουσια του σαν φορ περιοχης,καντε την μαγκια και φερτε τον,ν'ακουστουν επιτελους και γκαιντες στο ΟΑΚΑ!!!
Εγώ, προσωπικά, έχω ζητήσει, πως η μεγάλη μεταγραφή, θα πρέπει, να γίνει στα εξτρέμ. Δεν υπάρχει λόγος, να πάρουμε έναν 29 χρονών φορ. Μου φαίνεται, σαν τον Τζιμπούρ. Εννοείται, πως δεν εννοώ, την ποιότητα ή κάτι τέτοιο.
Αυτό, που εννοώ, είναι αν τον πάρουμε και δεν μπορεί, να αποδώσει και τον λέμε παλαίμαχο κτλ. Τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στατιστικά, δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά σε 36 παιχνίδια, πέτυχε 7 γκολ και 5 ασσίστ και ξεκίνησε, σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια, βασικός.
Άμα, τον πιστεύουν, από την διοίκηση, ας τον πάρουν. Εγώ, δεν είμαι τόσο σίγουρος, αλλά αν τον πάρουν, θα τον στηρίξω. Επίσης, εκτός, από τον 29χρονο Φλέτσερ ή τον 27χρονο Μπαλντέ, θα ήθελα, να πάρουν και έναν πιο μικρό από 23 χρονών και κάτω.
Και εγω πιστευω οτι προτεροτητα πρεπει να ειναι ενα γρηγορο εξτρεμ και μεταξυ Μπαλντε Τζουριτς Φλετσερ τον φθηνοτερο (αν και θελουμε καποιο δυνατο ο Φλετσερ εχει προβληματα τραυματισμων σε 3 χρονια 220 μερες τραυματιας http://www.transfermarkt.com/steven-fletcher/verletzungen/spieler/35099)
και θα ηθελα να εχω και τον μικρο τον Κυριαζη
Μα αν δεν είχε τραυματισμό, δεν συζητάγαμε να παίρναμε ούτε ένα παπούτσι του.
Πάντως ο Σισέ είχε χειρότερους τραυματισμούς και στην Ελλάδα ήρθε και έφυγε με μεταγραφή.
Παίχτης που με μικρές ομάδες στο νησί έχει 3 χρονιές διψήφιο αριθμό γκολ, στην Ελλάδα άνετα θα βάλει 15+.
Όσο για το δυνατός, περιμένω την στιγμή που θα τον κοντράρει ο Σιόβας!
7 γκολ στην Πρέμιερ λιγκ είναι όμως 15+ στην Σούπερ Λίγδ. Και αυτό με τον Τζιμπουρ εντελώς άστοχο... ο Τζιμπουρ δεν είναι παλαίμαχος επειδή είναι 31 αλλά επειδή κάνει την ζωή που κάνει και τον πάει πίσω αγωνιστικά..
@JosephAgyribaR21
Έλα, ρε φίλε, που 7 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι 15+ στην Σούπερ Λιγκ. Έτσι, λέγατε για πολλούς παίχτες και τα είδατε, μόνοι σας. Είναι τραγικό, αυτό που είπες για τα γκολ.
Για θύμισε μου κάποιον από αυτούς... γιατί εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε πάρει σέντερ φορ από Πρέμιερ λιγκ και να τον κραζουμε ..
Καταρχάς, μιλούσα, για παίχτες γενικώς. Ακόμα και για τον Τζιμπούρ, είπατε, πώς θα βάλει 15 γκολ φέτος, επειδή τα είχε πάει καλά, στην Κύπρο. Εσύ, μου λες, πώς θα βάλει πάνω από 15 γκολ.
Είναι 29 χρόνων και όσο μεγαλώνει, όλο και λιγοστεύουν τα γκολ του. Επίσης, το κάθε πρωτάθλημα, είναι διαφορετικό, όπως και ο κάθε παίχτης.
Σας τον εγραψα προχτες και ειπα γιατι δεν τον κοιταμε τελικα δοξα τον θεο τον πειραμε χαμπαρι . παιχταρας με ολη την σημασια της λεξης σε εξαιρετικη ηλικια με καριερα στο νησι διεθνης σε μια ομαδα με παιχτες Αντρες και μιλαω για την Σκωτια . Κλασσικο βρετανικο φορ ταχυδηναμικος αριστεροποδαρος εχει και την τριπλα να φτιαξει φασεις και για τον εαυτο του δεν ειναι κλασσικο αγγουρι στην περιοχη ενω εχει και πολυ καλο σουτ μιλαμε για παιχτη με μινιμουμ 15 γκολ στην ελλαδα!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Παρτε τον και το συμβολαιο βγαινει απ τα εσοδα απ την εισοδο στο γιουροπα. καπου στο εκατομμυριο το κασε δεν ειναι δα και τοσο απαγορευτικο αν υποθεσουμε οτι μας μενουνε και τα 500 του Νοτη
Μακάρι!!!
Από ότι έχει ακουστεί χίλιες φορές καλύτερος.
Είχε κάνει επαφές και ο Πογιέτ να τον έπαιρνε το Δεκέμβρη αλλά πήγε Μαρσέιγ.
Είμαι Σάντερλαντ εγώ, και ξέρω... ( στην Αγγλία. Πάντως το θεωρώ πολύ δύσκολο)
Ωχ, προβλέπω ξαφνικό ενδιαφέρον της Νότιγχαμ..... Πάντως, για να γίνουν τέτοια μπαμ, πρέπει να τελειώνουν πριν βγουν στη δημοσιότητα και να προλαβαίνουμε άλλες ομάδες.... Τώρα αν διαβάζω να μελετήσουμε το ένα, να δούμε το άλλο, το πράγμα δυσκολεύει.... Μακάρι πάντως να γίνει.....
Η καλύτερη περίπτωση που έχει ακουστεί! Μακάρι μακάρι μακάρι!
Προσωπικά δεν ήθελα καθόλου Μπαλντέ ... όσο και αν ακούγεται ρατσιστικό Αφρικάνοι όπως ο Μπαλντέ που καταλήγουν στα 25 να παίζουν στην Κουμπαν Κρανσονταρ σκέφτονται μόνο τα λεφτά και νομίζουν ότι είναι κάτι ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο.... Προτιμούσα Τζούριτς από Μπαλντέ... μπορεί να έχει λιγότερο ταλέντο αλλά σίγουρα θα δούλευε για να βελτιωθεί ...
αρχισαμε...
Daniel osvaldo , είναι ελεύθερος ....Το αρνητικό είναι ο χαρακτήρας του αλλα κατα τα άλλα μεγάλος παίκτης....Και ο fletcher είναι πόλυ καλός αλλα νομίζω έχει τραυματισμούς ..
Με έναν τρόπο κερδίζεις έδαφος και απο τους μνηστήρες και κάνεις δικό σου το παίχτη...Του τα σκάς και τον φέρνεις και μία βόλτα απο το κότερο!Όταν γυρίσω απο την παραλία της βουλιαγμένης θέλω να δω μεταγραφή!!Κιτρινόμαυρες καλημέρες αδέρφια!!ΑΕΚ μόνο και μόνο γαύροι πάρτε δρόμο,τα θέλουμε ολα,παιχταράδες-γήπεδο και θρόνο!