Ο Σέρχιο Ράμος δέχεται κριτική για το χαμένο πέναλτι, στο παιχνίδι με την Κροατία, και ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν έτοιμος να αναλάβει την εκτέλεση, αλλά ο συμπαίκτης του ήταν σίγουρος πως θα το βάλει.
Σε δηλώσεις του ο Αντρές Ινιέστα τόνισε: “Ήμουν έτοιμος να χτυπήσω το πέναλτι, αλλά ο Ράμος μού είπε ότι ήταν πολύ σίγουρος πως θα το βάλει. Και όταν πας να εκτελέσεις πέναλτι είναι βασικό να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Είναι κάτι που συμβαίνει και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ιταλία, ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται”.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ρωτήθηκε για τον παίκτη που χτυπάει τα πέναλτι στην ομάδα και δήλωσε... αναρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό το θέμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
