Μία σημαντική εμπορική συμφωνία σύναψε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακοινώνοντας την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN Α.Ε, η οποία θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Καραούζας, από αυτή τη χορηγική συμφωνία «κερδισμένοι» θα είναι και οι Ενωσίτες οπαδοί, με προνόμια που θα ανακοινωθούν το επομενο διάστημα.
Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ με αφορμή την συνεργασία, ο Εμπορικός Διευθυντής της GREEN κ. Βασίλης Πάκας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η GREEN στηρίζει μια ομάδα ανταγωνιστική, που θέτει υψηλούς στόχους και τους επιτυγχάνει. Τα οφέλη από μια τέτοια συνεργασία θα είναι σημαντικά και για τα δύο μέρη αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας. Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ομάδα για τη νέα σεζόν».
Από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος. Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στη χορηγική μας οικογένεια την GREEN, μια από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, και προσβλέπουμε σε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη αλλά και με σημαντικές παροχές στους φιλάθλους μας. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πάμε Τιγραρε.
Τίγρη χωρίς της συμφωνίες σου ακόμα τα κοινόχρηστα θα είχαμε..
Γιασου "ασχετε " Μελισσανίδη που πριν έρθεις δεν βρίσκαμε ένα χορηγό και τώρα χάσαμε τον λογαριασμό πόσους έχουμε. ευχαριστούμε Τιγρι
Σε αυτό τον τομέα είχαμε πάει και πολύ καλά τα χρόνια του Ντέμη με LG κτλ..
Ναι, αλλά από την στιγμή που έφυγε ο Ντεμίνιο, κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ...
Μόνο με "Τίγρη" θα κλείναμε τέτοιες χορηγίες. Μπράβο πρόεδρε.