Quantcast
NEWS
25 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μανωλάς: Βέβαια μπορεί να πάει για το Πρωτάθλημα του χρόνου η ΑΕΚ

Ο κυπελλούχος προπονητής μιλάει στο aek365


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συνέντευξη στον Λάμπρο Λέτσιο

Η χρονιά ολοκληρώθηκε και η ζωή του Στέλιου Μανωλά επιστρέφει σιγά σιγά στη ρουτίνα της. Στο άμεσο μέλλον θα ξέρει και τον... λόγο για τον οποίο θα κάνει από τη νέα χρονιά τη διαδρομή σπίτι-Σπάτα.
Ένα διάστημα μεγάλης πίεσης και ευθύνης στον πάγκο της ΑΕΚ, άκρως επιτυχημένο πέρασε. Ανέλαβε την Πρώτη ομάδα εν μια νυκτί.
Κατέκτησε το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό τον μεγάλο αντίπαλο. Ο οργανισμός του έφτασε στα κόκκινα. Αλλά δεν φαίνεται να τον πείραξε όλο αυτό που πέρασε. Γιατί έκανε το καθήκον του για την αγαπημένη του ΑΕΚ. Και ας τα έχει... ακούσει πολλάκις για τις επιλογές μελών της οικογένειας του. Πλέον είναι καλά και όπως κάθε ΑΕΚτζης βλέπει τον μέλλον της ΑΕΚ με αισιοδοξία. Ο Στέλιος Μανωλάς μιλησε λοιπόν στο aek365 για αυτήν την πολύ περίεργη χρονιά. Αναλυτικά τα όσα είπε ο άνθρωπος που έφερε ξανά την ΑΕΚ στους τίτλους στο aek365:

Για την εφετινή σεζόν και την κατάλληξή της: "Ήταν μια χρονιά επιτυχημένη. Γεμάτη συγκινήσεις. Ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου και είμαι χαρούμενος με αυτό. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά. Που για μία ολόκληρη σεζόν πάλεψαν και τελικά τα κατάφεραν. Εγώ έναν μήνα ήμουν στον πάγκο της ομάδας. Αυτοί πάλεψαν."

Για την εμπειρία του ως πρώτος προπονητής στην Ένωση: "Μεγάλη ευθύνη και πίεση".

Αναφορικά με το γιατί ήταν από την αρχή ήταν αρνητικός στο να παραμείνει σαν προπονητής της ΑΕΚ: "Το χα πει από την αρχή. Μεγάλη πίεση η θέση του προπονητή στην ΑΕΚ. Ευθύνη. Δεν είμαι καριερίστας προπονητής άλλωστε".

Για το μέλλον της ΑΕΚ: "Θα δούμε για το μέλλον. Να έρθει με το καλό ο νέος προπονητής θα τα δούμε όλα."

Για το δικό του μέλλον: “Θα δούμε όλα στην ώρα τους".

Για τους στόχους της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ είναι για να πρωταγωνιστεί. Να κατακτά τίτλους. Και βέβαια μπορεί να πάει για το Πρωτάθλημα του χρόνου. Το είδαμε και φέτος. Γύρισε στην Α' Εθνική και πήρε το Κύπελλο".

Για το τι κρατάει από την εφετινή χρονιά: "Και βέβαια την κατάκτηση του Κυπέλλου. Να παίρνεις έναν τίτλο με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα ο τρόπος που ήρθε η κατάκτηση. Η ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όλο αυτό".

Για το τι τον στεναχώρησε κατά την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ: " Οι άδειες εξέδρες. Αυτό το πράγμα να παίζουμε σε άδεια γήπεδα... Δεν μπορώ να το καταλάβω!"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ