Με 200 εκατ. ευρώ βρέθηκε για λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.
Μπήκε να ελέγξει αν πιστώθηκε ποσό επιδότησης στον λογαριασμό του και είδε το συγκεκριμένο ποσό. Φυσικά, ήταν λογιστικό λάθος, το οποίο και διορθώθηκε.
Ο "εκατομμυριούχος" για λίγη ώρα Μύρωνας Χιλετζάκης είδε ούτε λίγο ούτε πολύ στον λογαριασμό του να έχουν πιστωθεί 201.573.106 ευρώ!
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Χιλετζάκης εξιστόρησε όλο το απίστευτο περιστατικό. Πηγαίνοντας στην τράεζα και ζητώντας ενημέρωση του βιβλιαρίου του δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.
"Φεύγω, πάω στα κεντρικά της Κρήτης, μπαίνουμε μέσα, κάνουμε ενημέρωση του βιβλιαρίου, μου λέει η υπάλληλος 201 εκατ. ευρώ", είπε ο κ. Χιλετζάκης, ο οποίος προσέθεσε "Θολώσαμε, δεν μπορούσαμε να δούμε τα μηδενικά".
"Πάω στο ΑΤΜ, κοιτάω πάλι το ίδιο". Στη συνέχεια ο ίδιος πήγε στον ΟΠΕΚΕΠΕ και ενημέρωσε τον πρόεδρο.
Η τράπεζα τον ενημέρωσε ότι οι τόκοι μία ημέρας, για αυτό το ποσό, είναι 18.000 ευρώ την ημέρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
η πλακα θα είναι να φορολογηθεί για τους τοκους χαχαχαχαχα
Θα ήθελα να ήξερα, ποιός είναι ο δικαιούχος, που του δίνουν 200.000.000€. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!????? ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ????
Ειναι χρημα λογιστικο και οχι τυπωμενο.Καθε φορα που δανειζεται καποιος 1 ευρω η τραπεζα δημιουργει 10 ευρω φρεσκο κοπανιστο αερα.Εμεις πληρωνουμε με πραγματικο χρημα τον κοπανιστο αυτο αερα.Και η φουσκα χρεους ολο και μεγαλωνει.Πληρωνοντας ενα δανειο καταστρεφεις το χρημα τους.Σου θυμιζει τπτ?
Δεν κατάλαβα τίποτα!
Λογικο.Ψαξε το ντοκυμαντερ με τιτλο Το Χρήμα ως Χρέος Money as Debt .Υπαρχει και με ελληνικους υποτιτλους σε πασιγνωστο site βιντεο.Θα καταλαβεις αφου το δεις