Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε το χρίσμα ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο εκλεκτός των Ρεπουμπλικανών που θα ριχτεί στη μάχη των προεδρικών εκλογών του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και γεγονός. Ο Ντόναλντ Τράμπ, έφτασε στον μαγικό αριθμό εκλεκτόρων προκειμένου να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έτσι ώστε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Επίσημα η ανακήρυξή του θα γίνει στο συνέδριο του κόμματος στο Οχάϊο τον Ιούλιο. Ένας υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάων χρειάζεται 1237 εκλέκτορες και ο Τράμπ πήρε 1238! Με άλλους 303 εκλέκτορες να μην έχουν ακόμα αποφασίσει - αυτό θα γίνει στις 7 Ιουνίου - ο Τράμπ θα ξεπεράσει κατά πολύ το όριο ασφαλείας και έτσι δεν θα έχει πρόβλημα στο Οχάϊο τον Ιούλιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ