Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Θα είναι διαφορετικό το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»

Ο Νίκος Παναγιωτάρας μίλησε στη Nova για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Νίκος Παναγιωτάρας. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ένωσης μίλησε στη Nova για το ντέρμπι και τόνισε: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιοι παίκτες είναι περισσότερο κουρασμένοι, ώστε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές στο προηγούμενο ματς στη Λεωφόρο».

Έτσι όπως είναι η διαδικασία των πλέι οφ, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, εμείς είμαστε μια ομάδα που είχαμε δύο μεγάλες επιβαρύνσεις πριν το τελευταίο ματς. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε να παίξει από την προηγούμενη Κυριακή και ήταν σίγουρο ότι εμείς θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη κούραση στο ματς της Λεωφόρου. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι την Πέμπτη θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τη νίκη».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ