Τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ έχουν προταθεί και κάποια ηχηρά ονόματα για τον πάγκο της ομάδας. Ένα από αυτά είναι και ο Κλοντ Πιέλ, ο οποίος δεδομένα αποτελεί μια πολύ καλή λύση, αλλά ταυτόχρονα και μια (πολύ) δύσκολη προοπτική. Σε κάθε περίπτωση, εδώ και λίγη ώρα ο Κλοντ Πιέλ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Νις. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν είχαν θετική κατάληξη και ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του. Πάντως, η Νις δεν άργησε να βρει αντικαταστάτη και ανακοίνωσε σχεδόν άμεσα την πρόσληψη του Λουσιέν Φαβρ, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλημερα! ΧΘΕΣ!!!
Ωχ κατι δεν μ αρεσει.. αυτος στη φωτο ειναι ο Νοτιας
Ο Λουσιάν Φαβρ ήταν το λαβράκι. Τέλος πάντων . Πάμε για άλλα
Έτσι ακριβώς γι' αυτό κι η Νις φρόντισε να κλείσει τον Φαβρ & δεν ανανέωσε με τον Πιέλ παρότι είχε μια πολύ πετυχημένη χρονιά φέτος.
Εγώ θυμάμαι ο Ντέμης ήθελε και τον Πάμπλο Κορέα '-Ουρουγουανός- που είναι σχεδόν μια ζωή στην Νανσί και την ανέβασε φέτος στην πρώτη κατηγορία, ενώ λήγει και το συμβόλαιό του. Ίσως είναι πιο προσιτή περίπτωση από Γαλλία.
θελω να πω μονο οτι πρεπει να κοιταμε κατα την γνωμη μου προπονητες οπως ο συγκεκριμενος που εχουν και χρονια εμπειριας στους παγκους, θεωρω οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι πιθανοτερο να βρεθουν αναμεσα σε προπονητες πανω κατω στα 50 που να εχουν και περιπου μια 10ετια στους παγκους. δεν θα ηθελα εναν νεαρο προπονητη με το πολυ 3 χρονια εμπειριας το θεωρω ρισκο.
οπως θεωρω οτι θα ηταν λαθος αν θα κοιτουσαμε προπονητες μονο απο την πορτογαλλια και την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ισπανια. εχουν βγει καποιοι καλοι-πολυ καλοι απο αυτες τις 2 χωρες αλλα αυτο δεν τους κανει ολους τους προπονηταραδες.
οποιον και αν επιλεξουμε πρεπει η ομαδα να τον διαλεξει με βαση αυτο που θα θελει η ιδια να κανει, το τι ποδοσφαιρο θελει να παιξει , με κατοχη τις μπαλας? με αντεπιθεσεις? και φυσικα τι συστημα, και οχι να παρουμε καποιον και να εχει το ελευθερο να τα αλλαξει ολα και φτου απο την αρχη. πιστευω θα ειναι καλο να μεινουμε στο 4-2-3-1 για να κρατησουμε το μονο καλο σταθερο διδυμο που εχουμε που ειναι ο Σιμοες με τον Γιοχανσον.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΛΟΝΤ ΠΙΕΛ !!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΗ !!!
Παντως με βαση την ονοματολογια που διαβαζουμε,το σιγουρο ειναι πως παει για ευρωπαιο προπονητη κ οχι μαθητευομενο μαγο..Πολυ καλο μου φαινεται.Αρκει να ερθει γρηγορα κ να σχεδιασει αυτος την ομαδα.Ο χρονος δεν ειναι συμμαχος μας...
Μου φαίνεται καλή περίπτωση για εμάς.
Τον θυμάμαι το '06 στη Λιλ, τότε που την είχαμε πετύχει εμείς στο τσ.λ και είχε στήσει αξιόλογη ομάδα. Νομίζω τον ήθελε και ο Ντέμης εκείνο το καλοκαίρι, προτού καταλήξουμε στον Φερέρ.
2 προβλήματα:
Δεν έχει δουλέψει ποτέ έξω από τη Γαλλία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Έχει να πάρει τίτλο από το 2000.
Βλέπουμε...
Τι προπονητη θελετε τελικα για την ΑΕΚ????
Υπαρχει προπονητης που εχει παρει προσφατα πρωταθλημα (Αρουαμπαρενα) δεν κανει λετε γιατι με το ροστερ της Μποκα το επαιρνε και η κουτση Μαρια!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υπαρχει προπονητης (Πιελ) καλος μεν αλλα εχει χρονια να παρει πρωταθλημα με καποια ομαδα
Υπαρχει πρπονητης (Φινκ) που εχει παρει σχετικα προσφατα πρωταθλημα αλλα παιζει αντιποδοσφαιρο
Υπαρχει προπονητης (Σααφ) που παιζει επιθετικα αλλα πισω μπαζει η αμυνα
Ουτε και εσεις ξερετε τι προπονητη θελετε!!
Δεν το λεω κακοπροαιρετα αλλα ποιος προπονητης θα επαιρνε τιτλους στο εξωτερικο σε πρωταθληματα οπως της γαλλιας και θα ερχοταν στην ΑΕΚ?Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζομαστε εναν εμπειρο δυνατο προπονητη να χει φαει τα χρονακια του να παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο..Αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε ειναι παικτες,δεν μπορουμε να ζηταμε προπονηταρα χωρις ενα ικανοποιητικο επιπεδο παικτων που να μπορει να σταθει στην Ευρωπη και να ζηταμε προπονητη γνωστο.Ας παρουμε παικτες και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι προπονητες μετα απο μονοι τους θα τρεχουν στην ΑΕΚ
Φιλε μου μονος σου ειπες πως ειναι μονο σε ομαδες της Γαλλιας οπου υπαρχει η Παρι με 3πλασιο μπατζετ απο ολες
Γενικώς κάνει παπάδες όπου πάει. Και η Νις φέτος μια χαρά εξαιρετικά τα πήγε για Νις
H Nice ta piga eksairetika logo Ben Harfa
Που τον πηρε περσυ ελευθερο και τον ανεστησε ποιος?
Ειναι προπονητης αλλου επιπεδου και αξιζει μια υπερβαση για αυτον...
Θα σου εξελιξει ολους σου τους παικτες η εστω οσους δουλεψουν σωστα,θαα σου βγαλει ταλεντα και βεβαια μπορει να σου φερει:
1)Mouez Hassen Gk 21ετων ελευθερος 16ματς-5κρατησε το 0-Δεχθηκε 17γκολ
2)Romain Genevois CB 28ετων ελευθερος 16ματς-1γκολ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3)Jeremy Pied RΒ 27ετων ελευθερος 35ματς-3ασσιστ
4)Alexandre Mendy CF 22ετων ελευθερος 21ματς-6γκολ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ.
Εξαιρετική λύση, δουλευταράς, σίγουρα θα βελτιώσει όποιον προπονηθεί σοβαρά στα χε΄ρια του. Αν φέρει και 2-3 Γαλλάκια μαύρα σφαίρες ακόμα καλύτερα...
Προπονηταρας παρτε τον!!
Προπονηταράς ολικής..... Αλλά τι κασέ να έχει ρε παιδιά;;;;
Ολκης*
Όλα τα αλέθει ο μύλος είπαμε για μας τους οπαδούς. Προπονηταράς τύπου Πιελ να ειναι, κι ας τον γράφουμε κι ολικής σικάλεως.
Ολικής πολύσπορο ή εφτάζυμο?
Μακραν το καλυτερο ονομα που εχει γραφει.Προπονητης που μπορει να σου βελτιωσει και το υπαρχον υλικο και να εχεις κερδος από την υπεραξια των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.Προπονητης που μπορει νασου αξιοποιησει και οποιο ταλεντο διαθετεις στις μικρες ηλικιες.
Η καλύτερη λύση με διαφορά απ'όσους έχουν ακουστεί είναι ο Γάλλος.Αν ήταν εφικτό οικονομικά,θα ανέβαζε επίπεδο την ΑΕΚάρα μας.Παλιά νομίζω ήθελε να τον φέρει και ο Ντέμης,αλλά από τότε φαινόταν η πορεία που θα έχει σαν προπονητής,κάτι που δυσκόλευε πολύ την όποια πιθανότητα ερχομού.Μακάρι.
Δύσκολος χαρακτήρας ,δεν θα ταιριάξει εύκολα
Τον φινκ μην μας φερετε.. και παρτε οποιον ναναι.. Απο κει και περα ολοι φανταζουν ιδανικες περιπτωσεις..
Πάρτε τον τώρα, πολύ έμπειρος προπονητής και σοβαρός.
Πάρε και τον γαλλοαλγερινο και ελάτε....
με χίλια τον ήθελα στην ΑΕΚ...