Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Σαββίδης σκέφτεται να «τελειώσει» τον Κάτσε

Έξαλλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη συμπεριφορά του Αλβανού μέσου στο ματς με την ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να “τελειώσει” άμεσα τον Έργκους Κάτσε, μετά από το επεισόδιο του Αλβανού μέσου με τον Μπαρμπόσα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Για αυτό το επεισόδιο, ο Κάτσε τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να πουλήσει τον Κάτσε σε μια από τις ομάδες του εξωτερικού που ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2017 και αυτό σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ