Την Παρασκευή (13.05) η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα στην απαραίτητη αποφόρτιση των όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ και στις ασκήσεις για τη συνολική λειτουργία της ομάδας και την κυκλοφορία της μπάλας.
Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται και πάλι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε κανονικά. Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στη γάμπα.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε κι ο Εγιάλ Γκολάσα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς προκειμένου να προστεθεί κι αυτός στις λύσεις του Βλάνταν Ίβιτς εν όψει συνέχειας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
