Quantcast
NEWS
45 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίσημη αναβολή του τελικού για λόγους ασφαλείας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κοντονή - Μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό

Είναι πλέον οριστικό και επίσημο: Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και για λόγους ασφαλείας, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Πλέον αυτή η εξέλιξη δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Ολυμπιακό, καθώς ουδείς από τους "ερυθρόλευκους" μπορεί να φύγει για... διακοπές και αναγκάζεται να περιμένει στην Αθήνα τις επόμενες εξελίξεις. Εκτός κι αν φυσικά τον εξυπηρετήσει η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη και δώσει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική σεζόν. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ