Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ακόμα πονάει ο Σάββας!

Αφού θυμήθηκε... την ήττα από την ΑΕΚ και πανηγύρισε για την τιμωρία του μοναδικού διαιτητή που τον έπαιξε 50-50, απείλησε πως ο Ολυμπιακός θα παίρνει πάντα το πρωτάθλημα, τόνισε πως η ομάδα του διδάσκει ήθος ενώ χαρακτήρισε... αμφιβόλου προελεύσεως τον αναπτύρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέο παραλήρημα για... όσκαρ από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο κυρ Σάββας δήλωσε πως την Κυριακή ετοιμάζεται "τρομακτική" γιορτή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, απείλησε πως ο ΟΣΦΠ θα παίρνει πάντα το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ψάχνοντας πάλι για δικαιολογίες στο 50-50 του διαιτητή Καλογερόπουλου, ενώ χαρακτήρισε αμφιβόλου προελεύσεως τον αναπτύρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί και ήταν η αιτία να τιμωρηθεί η ομάδατου Πειραιά!

 Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Θέλω να αρχίσω με τη βαθμολογία για να ξυπνάνε μερικοί. Έχουμε 38 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 28 από την ΑΕΚ και 30 από τον Παναθηναϊκό. Κανένας δεν λέει την αλήθεια, εγώ πάντα λέω την αλήθεια και μιλάω με αποδείξεις. Ο Ολυμπιακός έκανε μια επάξια νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με σβηστές μηχανές. Σήμερα σπάσαμε άλλο ένα ρεκόρ, κοντεύουμε να τα σπάσουμε όλα, την ομάδα την κρατάμε όπως πρέπει, έχουμε βγει πρωταθλητές από το Νοέμβριο, επιμένω στις παλιότερες δηλώσεις μου. 

Έχουμε προκριθεί στον τελικό, έχω τοποθετηθεί, ευχόμαστε ο Θεός να τους βάλει μυαλό. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, την Κυριακή ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα, θα χρειαστούν γιγαντοοθόνες, έχουμε πάρει δεκάδες πρωταθλήματα, θα γίνει ένα πανδαιμόνιο, μια τρομακτική γιορτή. Αν κερδίσουμε και την Κυριακή σπάμε άλλο ένα ρεκόρ. Κάναμε τέλεια χρονιά, και στην Ευρώπη τα πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε σήμερα 27 νίκες, μία ήττα, μία ισοπαλία. Εάν δεν ήταν ο Κος Καλογερόπουλος, το λέω με όνομα, θα είχαμε τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητοι. Μας το στέρησε. Τιμωρήθηκε όμως παραδειγματικά και μιλάνε για διαιτησίες. Εύχομαι πάντα τέτοια, ό,τι και να γίνει θα παίρνουμε πάντα το πρωτάθλημα. 

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει άριστα με τόνο, δίδαξε ήθος, τιμωρηθήκαμε για έναν αναπτήρα και είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Τους ευχαριστώ και θέλω να είναι κόσμιοι. Ας καίνε οι άλλοι τα γήπεδά τους, εμείς διδάξαμε ήθος. Περιμένουμε ακόμα για τον τελικό όπου έχουμε προκριθεί πανάξια και κανένας άλλος δεν κάνει νύξη. Και του χρόνου πάλι πρωταθλητές θα είμαστε». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ