Τέλος σε μια σημαντική καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Τίμο Χίλντεμπραντ. Ο Γερμανός κίπερ έχει ήδη πατήσει τα 36 και σε δηλώσεις του στο Kicker τόνισε: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο όπως και πριν αλλά είμαι σε μια ηλικία που μπορώ πλέον να σταματήσω. Τα 17 χρόνια που έπαιξα άφησαν το στίγμα τους».
Ο Χίλντεμπραντ μετρά 301 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα, με τις φανέλες των Στουτγκάρδης, Χοφενχάιμ, Σάλκε και Άιντραχτ ενώ Έχει περάσει και από τις Βαλένθια και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ήδη από πέρσι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα σο ισχίο το οποίο τον άφησε πολύ πίσω.
Ο Χίλντεμπραντ υπήρξε διεθνής με τη Γερμανία (7 ματς), ενώ σήκωσε τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα το 2007 με τη Στουτγκάρδη. Μάλιστα έχει και το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας στη Γερμανία με 885 λεπτά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
