Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ είναι ο Παναθηναϊκός, αφού θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» δεν θα συνεχίσουν να ποντάρουν στον Μάικλ Εσιέν.
Έτσι όπως ήταν λογικό λόγω της σχέσης του Στραματσόνι με την οικογένεια Πότσο (ιδιοκτήτες της Ουντινέζε, της Γρανάδα και της Γουόρφοντ) να βγουν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων στόχων, από τους ποδοσφαιριστές που μοιράζουν δεξιά και αριστερά οι «ζέβρες».
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο σκληροτράχηλος Χιλιανός αμυντικός χαφ Μανουέλ Ιτούρα, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ράγιο Βαγεκάνο.
Όπως γράφει η «Πράσινη», πολύ καλές πληροφορίες για τον 31χρονο άσο έχει συγκεντρώσει ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ιταλικό σύλλογο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο παίκτης είναι στη λίστα του προπονητή του «τριφυλλιού» και δεν πρόκειται για κάτι το προχωρημένο.
Αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο ο διεθνής μέσος να παραμείνει στην Ισπανία μετά το πέρας του δανεισμού του, καθώς η Ράγιο κινδεύει με υποβιβασμό και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του είναι ανοιχτά.
Ακόμη είναι νωρίς να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ιτούρα, όμως αν αυτός είναι τελικά ο παίκτης που πάρει ο Παναθηναϊκός, τότε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, να λήξει ο δανεισμός του και να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της Ουντινέζε. Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ως δανεικός ή να αποχωρήσει με ένα μικρό αντίτιμο.
Ποιος είναι ο Ιτούρα
O Mανουέλ Ιτούρα γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1984 στο Τεμούκο της Χιλής. Έχει ύψος 1,72 και διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουνιβερσιτάτ της Χιλής και τον Ιανουάριο του 2011 πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Λεϊρία, αλλά δεν μακροημέρευσε. Έμεινε μόλις έξι μήνες.
Επόμενος σταθμός ήταν η ισπανική Μούρθια, για έναν χρόνο, ενώ το ίδια διάστημα έμεινε και στη Μάλαγα.
Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από την Γρανάδα (ξαδερφάκι της Ουντινέζε αφού ανήκει στην οικογένεια Πότσο) και μετά από δύο χρόνια, πήρε μετγαρφή για την Ουντινέζε.
Ωστόσο στην ιταλική ομάδα έμεινε μόλις έξι μήνες αφού τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε στη Ράγιο Βαγεκάνο.
Ομάδες (Συμμετοχές – Γκολ)
Γρανάδα 68 -1
Ουνιβερσιτάντ 59-2
Μάλαγα 39 1
Μούρθια 36 -1
Ουντινλεζε 19-0
Λεϊρία 11-0
Βαγεκάνο 5-0
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
