Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν αλλάζει στάση ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκος δεν σκοπεύει να πάει στη συνάντηση με τον Κοντονή, λόγω της παρουσίας του Μαρινάκη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καμία διάθεση να αλλάξει στάση και να πάει στη συνάντηση των “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Σταύρο Κοντονή, τη Πέμπτη, δεν δείχνει ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.

Στη συνάντηση θα είναι οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιμένει και δεν θα παραστεί λόγω της παρουσίας του Μαρινάκη.

Ο Αλαφούζος δεν θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον υφυπουργό και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως ο μεν πρώτος έχει επιβάλει εξοντωτικές τιμωρίες στην ομάδα του και δεν έχει αντιμετωπίσει δραστικά τα προβλήματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για τον δεύτερο θεωρεί πως έχει κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως δεν είναι δυνατό να αποτελεί πρώτο θέμα στην ατζέντα η βία και όχι η διαφθορά που την τροφοδοτεί, ενώ θεωρεί πως από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε ΕΠΟ, διαιτησία και Super League, οποιαδήποτε συζήτηση είναι δίχως λόγο και ουσία. 

Έτσι, θεωρώντας πως με την παρουσία του στη συνάντηση θα νομιμοποιήσει μια κατάσταση που θεωρεί πως έχει φέρει σε τέλμα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αρνείται να είναι εκεί.

 



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ