Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με το στανιό η Ρεάλ

Πολύ δύσκολη νίκη για τη Ρεαλ με 2-1 στην έδρα της Λας Πάλμας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: Εστάντιο ντε Γκραν Κανάρια

Πολύ δύσκολη νίκη για τη Ρεάλ με 2-1 στην έδρα της Λας Πάλμας.

Στο 16ο λεπτό ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Γουίλιαν Χοσέ, ενώ στο 25’ ο Ράμος με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 1-0.

Η Λας Πάλμας ανέβηκε στην επανάληψη και στο 65’ όπως και στο 66’ έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Νάβας να λέει όχι σε προσπάθειες των Μόμο και Βιέρα.

Και στο 86’ μετά από λάθος του Κόβασιτς ο Γουίλιαν Χοσέ έκανε το 1-1 για τη Λας Πάλμας. Όμως στο 90ο λεπτό, ο Κασεμίρο χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ράμος

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Βάρας, Λεμός, Γκαρσία (85’ Αραούχο), Μπιγάς, Γαρίδο, Μοντορό, Μόμο, Ρόκε, Χοσέ, Νίλι (71’ Ελ Ζαρ), Βιέρα

ΡΕΑΛ: Νάβας, Ράμος, Πέπε, Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Ίσκο (61’ Κόβασιτς), Κασεμίρο, Μόντριτς, Ρονάλντο, Βάσκεθ, Μπέιλ (78’ Χεσέ)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-1

Γήπεδο: Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της (3-1 την Μπέτις) και μπήκε ξανά στην πρώτη εξάδα.

Επί των ημερών του η Αθλέτικ Μπιλμπάο αναιρεί τον κανόνα ότι δεν μπορεί να κρατήσεις δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, κάνοντας απανωτές υπερβάσεις για τα κυβικά της. Λίγο μετά την νίκη επί της Βαλένθια (1-0) που της έδωσε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα επί της Μπέτις (3-1) που την σταθεροποίησε στην πρώτη εξάδα της Primera Division.

Ο νόμος του «Σαν Μαμές» μίλησε και πάλι για τους Βάσκους, που δεν έδωσαν το παραμικρό περιθώριο στους «βερδιμπλάνκος». Η πλάστιγγα έγειρε από νωρίς με τους Σαμπίν Μερίνο (34’) και Μίκελ Ρίκο (44’) να δίνουν ασφαλές προβάδισμα στα «λιοντάρια» που έγινε ακόμα πιο εμφατικό στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν και πάλι ο Σαμπίν Μερίνο έκανε το 3-0 (50’) μέσα σε αποθέωση.

Η ομάδα του Βαλβέρδε όπως ήταν φυσικό κατέβασε στροφές και η Μπέτις το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν την εκπνοή στο τελικό 3-1 με γκολ του Ρουμπέν Κάστρο πέντε λεπτά πριν από το τέλος. 

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ (80’ Ετσεΐτα), Μπόβεδα, Λέκουε, Γουρπέγι, Γκαρθία (64’ Αντούριθ), Σουσαέτα, Ρίκο, Μουνιαΐν (67’ Ελουστόνδο), Σαμπίν

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Μολινέρο (80’ Σεχύδο), Μοντόγια, Γκονζάλες, Πετσέλα, Χοακίν, Ν’Ντιαγέ, Πετρός (51’ Σεμπάγιος), Μουσοντά, Κάστρο, Μολίνα (51’ Ρουίθ)

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 4-2

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Τεράστια νίκη με 4-2 για τη Σεβίλλη κόντρα στη Βιγιαρεάλ που την πλησίασε πλέον και παλεύει για είσοδο στην τετράδα.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και με ανατροπές. Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Ιμπόρα αλλά ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα της Βιγιαρεάλ πριν το ημίχρονο, έφερε το 1-1 με τον Μπακαμπού στο 29’ και στο 37’ ο ίδιος ο παίκτης έκανε το 2-1 για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Στο 51’ η Σεβίλλη στάθηκε τυχερή και χάρη στο αυτογκόλ του Ρουίθ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 65’ ο Κονοπλιάνκα έκανε το 3-2. Στο 80ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Μπανέγα κι όμως στο 90’ ο Ρέγες έκανε το 4-2.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Τρεμουλινάς, Κρον Ντέλι, Ραμί, Μαριάνο, Μπανέγα, Καρίζο, Ιμπόρα (75’ Εσκουδέρο), Ν΄Ζονζί (17’ Κριστόφορο), Κονοπλιάνκα, Γκαμεϊρό

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Αρεολά, Μπονέρα, Ρουκάβινα, Γασπάρ, Ρουίθ, Μπεϊγί (46’ Καστιγιέχο), Μπρούνο, Πίνα, Σουάρεθ, Αντριάν (70’ Μπαπτιστά), Μπακαμπού.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: CIUDAD DE VALENCIA

Σπουδαία νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Λεβάντε που κέρδισε στην έδρα της 1-0 τη Βαλένθια, στο τοπικό ντέρμπι.

Στα πρώτα 45 λεπτά, η Λεβάντε πίεσε πολύ, αλλά η Βαλένθια κράτησε ανέπαφη την εστία της χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ντιέγκο Άλβες.

Δυναμικό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο για τη Λεβάντε και στο 65’ ήρθε το γκολ με δράστη τον Τζουζέπε Ρόσι. Από εκτέλεση πλαγίου, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εξαιρετικό πλασέ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πληγώνοντας έναν άλλο πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, τον Γκάρι Νέβιλ.

Η Βαλένθια δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη και έτσι η Λεβάντε πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Η Λεβάντε παραμένει ουραγός μεν, αλλά πλέον είναι ισόβαθμη της Σπόρτινγκ Χιχόν και απέχει τρεις βαθμούς από τη 17η θέση.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα, 3η σερί μαζί με αυτή από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μεσοβδόμαδα, για τους “16” του EuropaLeague και αναμένεται νέα γκρίνια για Γκάρι Νέβιλ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Τζέφερσον, Μεντζανί, Ζου, Χουάνφραν, Σιμάο (Πέδρο Λόπεθ), Βέρθα, Βερδού, Μοράλες, Ντέιβερσον (86' Καμαράσα), Ρόσι (76' Κασαντεσούς)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Κανσέλο (17' Μπαραγκάν), Μουστάφι, Αμπντενούρ, Σικέιρα, Παρέχο, Φουέγκο, Αντρέ Γκόμες (60' Ροδρίγκο), Αλκάθερ, Φεγκουλί, Πιάτι (69' Νεγρέδο)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ