Και όμως. Ακόμα και στην χειρότερη φετινή εμφάνιση της, η ΑΕΚ μπορεί να κερδίζει σε ντέρμπι. Το έκανε και με τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας ότι πλέον έχει επαναφέρει στο dna της στο μέταλλο του νικητή. Με ποιον άλλον; Μα φυσικά, τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος πλέον έγινε «δήμιος» και του Παναθηναϊκού, μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η πολύ κακή Ένωση, βρήκε απέναντι της έναν πολύ καλό Παναθηναϊκό, που έπαιξε οργανωμένα και με πλάνο μέσα στο γήπεδο. Πολύ καλύτερα, τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τον Ολυμπιακό, που προηγουμένως είχαν επισκεφθεί το ΟΑΚΑ. Ωστοσο, δεν έφτανε αυτό, αφού η ανικανότητα του στην τελική ενέργεια, έδινε την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.
Και εκεί ανέλαβε δράση ο Βενεζουελάνος, ο οποίος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 78’ και εκμεταλλευόμενος το «δώρο» του Βλαχοδήμου, έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Στιλ και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην ΑΕΚ, η οποία πλέον ξέφυγε 7 βαθμούς από τους «πράσινους» την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμα εκτός έδρας ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό.
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης
Το ματς
Με μία έκπληξη παρέταξε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος ναι μεν διατήρησε το 4-3-3, ωστόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης τοποθέτησε τον Βαγγέλη Πλατέλλα και έφερε τον Βάργκας ως αριστερό εσωτερικό μέσο, ενώ είχε και τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης.
Και αφού χρειάστηκαν 5-6 λεπτά ώστε οι ποδοσφαιριστές του Πογιέτ να βρουν τα πατήματα τους μέσα στο γήπεδο, λόγω και των πολλών αλλαγών στο βασικό σχήμα, έδειξαν ότι μπήκαν με διάθεση να κάνουν το γνωστό παιχνίδι κυριαρχία τους. Και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, η ΑΕΚ πάτησε στην περιοχή του Στιλ και απείλησε σοβαρά. Στο 8’ ο Μολέδο πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Πέκχαρτ, που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Στιλ έκανε εξαιρετική εξ επαφής επέμβαση σε κεφαλιά του Τσέχου, με το σουτ του Γιόχανσον στην επαναφορά, να περνάει ελάχιστα άουτ.
Η ΑΕΚ έχοντας κλείσει τον Παναθηναϊκό στα καρέ του, έψαχνε μία καλή τελική πάσα ώστε να σκοράρει. Ωστόσο, αν και είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, της έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Και όσο δεν απειλούσε την εστία του Στιλ, τόσο οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο. Και αφού απείλησαν με δύο μακρινά σουτ του Εσιέν και του Αμπέντ, είχαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 25’. Σε παράλληλη μπαλιά του Μέστο, ο Καλτσάς έβαλε την προβολή, με τον Μπαρόχα τελευταία στιγμή να σώζει την εστία του, διώχνοντας με τα πόδια.
Οσο περνούσε η ώρα, ο εκνευρισμός γινόταν ολοένα και πιο αισθητός, με τα λάθη της μεσαίας γραμμής να μεταφέρονται στην άμυνα και τον Παναθηναϊκό να παίζει γύρω γύρω από τη μεγάλη περιοχή. Χαρακτηριστικό των τραγικών λαθών που γινόντουσαν στην άμυνα της ΑΕΚ, ήταν η φάσου του 42’ όταν ο Άρθο γύρισε… άψυχα τη μπάλα στον Μπαρόχα, με τον Μπεργκ να παρεμβαίνει να την κλέβει, όμως σωστά ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ έπεσε σωστά στα πόδια του Σουηδού και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Και μπορεί ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός να μην είχε την μεγάλη ευκαιρία, πλην αυτή του 25’, ωστόσο η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, έφερε τις αποδοκιμασίες του κόσμου με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Το χτύπημα της… κόμπρας
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς καμία αλλαγή. Ούτε στις ενδεκάδες, ούτε στην εικόνα του ματς. Ο Παναθηναϊκός έδωσε πάλι χώρο στην ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Πογιέτ όμως να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Με τον Μάνταλο να απουσιάζει από τη μεσαία γραμμή, δεν υπήρχε παίκτης που μπορούσε να μεταφέρει σωστά τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Μοναδικός που θα μπορούσε να το κάνει ήταν ο Βάργκας, ο οποίος όμως είχε πάντα δύο παίκτες πάνω του. Και κάπως έτσι η τριάδα της επίθεσης ήταν εξαφανισμένη και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Στιλ.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, όσα… δώρα και αν του έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, έδειχνε μέχρι εκείνο το σημείο ανίκανος να απειλήσει την εστία του Μπαρόχα. Μόνο με κάποιες στημένες φάσεις με κυριότερη στιγμή την κεφαλιά του Μολέδο στο 63’.
Και ένα λεπτό αργότερα ήρθαν οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις από τον Πογιέτ. Σε πρόσωπα και διάταξη. Ο Ουρουγουανός αντικατέστησε τους Πέκχαρτ και Πλατέλλα, με τους Τζιμπούρ και Αραβίδη, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2, φέρνοντας τους Βάργκας και Μπαρμπόσα στα άκρα. Και λίγο αργότερα είδαμε την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια από πλευράς ΑΕΚ. Στο 67’ ο Σιμόες βρήκε τον Αραβίδη που έκανε κίνηση στην πλάτη του Τζιμπούρ, κατέβασε όμορφα τη μπάλα, όμως ο Μέστο πρόλαβε να του βάλει την προβολή πριν πλασάρει. Η μπάλα όμως κατέληξε στον επερχόμενο Βάργκας, με τον Βενεζουελάνο να κάνει κακό πλασέ και να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Στο 73’ και ενώ η εικόνα της ΑΕΚ δεν άλλαζε, ο Πογιέτ έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Βλέποντας ότι το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή παρέμενε, αντικατέστησε τον Γιόχανσον με τον Τζανετόπουλο. Ωστόσο, πριν φανεί το αποτέλεσμα της αλλαγής, η Ένωση βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Αφού δεν μπορούσε να το κάνει με οργανωμένη επίθεση, το έκανε με στημένη φάση. Στο 77’ ο Βάργκας εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Βλαχοδήμος έδιωξε με τα χέρια και έδωσε νέα ευκαιρία στον Βενεζουελάνο, φέρνοντας τη μπάλα ακόμα πιο κοντά. Και από εκεί ο Βάργκας δεν αστόχησε, στέλντοντας τη μπάλα… συστημένα στη γωνία του Στιλ, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Αμέσως ο Στραματσόνι έβαλε και τον Μαμούτε δίπλα στον Μπεργκ, ώστε να πιέσει την άμυνα της ΑΕΚ. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» έβγαλαν το πάθος που δεν είχαν βγάλει σε όλο το υπόλοιπο ματς. Και από αυτό το πάθος η ΑΕΚ κέρδισε και την αποβολή του Μέστο (δύο κίτρινες σε δύο λεπτά για σκληρά μαρκαρίσματα σε Βάργκας και Τζιμπούρ) και φτάνοντας στην τρίτη σερί νίκη της στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (75’ Τζανετόπουλος), Βάργκας, Πλατέλλας (64’ Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ (64’ Αραβίδης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτς, Αμπέντ (80’ Μαμούτε), Ζέκα, Εσιέν (75’ Κουτρουμπής), Καλτσάς (67’ Βιγιαφάνιες), Βλαχοδήμος, Μπεργκ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
19.31 Ο Κολοβέτσιος είναι απόψε αρχηγός της ΑΕΚ
19.28 Οι δυο ομάδες κάνουν την επίσημη είσοδός τους στο γήπεδο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα από περίπου 30.000 λαού της ΑΕΚ
19.18 Το δικό της "αντίο" στον Παντελή Παντελίδη είπε η ΑΕΚ: Στα μάτριξ υπήρξε η φωτογραφία του και ένα "καλό ταξίδι, Παντέλο", ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε ένα τραγούδι του το "Γίνεται", με τον κόσμο να χειροκρωτά
18.52 Η ΑΕΚ μπαίνει στο γήπεδο για προθέρμανση και αποθεώνεται από τον λαό της
18.48 O Δημήτρης Μελισσανίδης φτάνει κι αυτός στο ΟΑΚΑ
18.42 Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν στα αποδυτήρια και τώρα βρίσκεται στο μεγάλο μπουθ πάνω από τα δημοσιογραφικά
18.40 Η ώρα να βγει και ο Στιλ
18.39 Ο Αλάιν Μπαρόχα βγαίνει για προθέρμανση
18.38 Ένας παλιός καλός φίλος, ο Φερνάντο Σάντος, είναι στο ΟΑΚΑ και θα δει από κοντά το ΑΕΚ - ΠΑΟ
18.37 Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι τιμωρημένος και δεν παίζει απόψε και φτάνοντας στο γήπεδο υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα.
18.34 Σχεδόν γεμάτο το πέταλο της ORIGINAL, με τον κόσμο να αυξάνεται και στις υπόλοιπες θύρες, μία ώρα πριν την έναρξη
18.20 Στο ΟΑΚΑ ήρθε και ο Γιάννης Αλαφούζος
18.03 Οι Δημήτρης Σαραβάκος και Λύσσανδρος Γεωργαμλής έστησαν ένα μικρό "πηγαδάκι"
18.01 Αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το γήπεδο και περιμένει καρτερικά να μπει στις εξέδρες όπως βλέπετε και στη φωτογραφία
17.58 Φτάνει και το πούλμαν με την αποστολή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρώτος κατέβηκε από το πούλμαν ο Δημητριάδης και ακολούθησε ο Κολοβέτσιος μαζί με τους υπόλοιπους. Υπάρχουν κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ κοντά και χειροκροτούν τους παίκτες
17.54 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο
17.50 Αρκετή ώρα πριν το ματς (αρχίζει στις 19.30) κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
17.48 Στο αγωνιστικό χώρο βρίσκονται ήδη οι διαιτητές της αναμέτρησης επιβλέποντας τα δίχτυα και τον αγωνιστικό χώρο. Εντυπωσιάζει η βοηθός Κουρομπίλια, φορώντας ένα στενό κουστούμι και κάνοντας βόλτες στον χλοοτάπητα φορώντας τακούνια!
17.47 Πολύ νωρίς φτάνει στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Παναθηναϊκό χωρίς προβλήματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ιεροσυλια ... θεος ειναι ενας και ειναι ο θωμας
Ένας αδιάβαστος Πογιέτ που έχει την εμμονή να μάθει στην ΑΕΚ να παίζει ένα σύστημα 4-3-3 που όμως δεν μπορεί να το υποστηρίξει, αφού οι παίχτες που έχει δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα γιαυτό.
Δεν έχουν την απαιτούμενη ταχύτητα αλλά ούτε και την τεχνική.
Βέβαια πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Πογιέτ βλέπει γήπεδο και έτσι έστω και αργά (στο 62') άλλαξε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σύστημα σε 4-4-2, αλλά και τις απαιτούμενες αλλαγές με Αραβίδη και Τζιμπούρ.
Εγκληματικό λάθος να ξεκινήσει με Πέκχαρντ φουνταριστό αφού οι αμυντικοί του ΠΑΟ έκαναν πάρτι.
Άλλο τεράστιο λάθος του Πογιέτ να ξεκινήσει με Πλατέλα δεξί χαφ και Βάργκας στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φτάνει στην επίθεση ούτε και με αίτηση.
Ακόμα πιο τεράστιο λάθος του Πογιέτ η μη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Μουονανότε.
Σίγουρα πρέπει να έχει προσωπικά με τον παίχτη αλλιώς δεν εξηγείται.
Όμως ο Ουρουγουανός έχει άστρο και η ΑΕΚ καταφέρνει έστω και δύσκολα να παίρνει τα ντέρμπι.
....Μάλλον του χρωστάει ο Θεός λεφτά.
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω που εχεις άδικο!
Φίλε είσαι εκτός.....ο Πεκχαρτ μια χαρά τα πήγε. Μια ευκαιρία είχε και αν δεν είχε ο ΠΑΟ τον Στιλ τότε το κάρφωνε. Δεν φταίει ο Πεκχαρτ όταν δεν έχει σωστές μπαλιές σ αυτόν. Σε καλή μέρα θα βάζαμε τρια σε αυτόν τον ΠΑΟ ο οποίος απλά φλυαρούσε. Απλά οι παικτες κουράστηκαν, κάποια στιγμή θα ερχόταν κι αυτό. Το γεγονός έιναι ότι ο Γκας δεν έβγαλε τον Βάργκας γιατί πίστευε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ και ίσως από στημένομ γι αυτό και είδαμε τον Βιαγκρας να παίζει 90λεπτό. Όσο για τον Άρθο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άστα καλύτερα, ο τύπος είναι το ύψους και του βάθους, κοιμόταν, ήταν σε άλλον κόσμο. Το μόνο που έχει είναι η μακρινή μπαλιά, τίποτα άλλο
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ Κ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
Αν παίξουμε έτσι την Πέμπτη δεν περνάμε!!! Χάλιαααα..
Του Αη Γιαννιού ήτανε καλα λέει ο φίλος, αλλα δε θα ναι κάθε μέρα!! Παραφυλάει ο Ατρόμητος.
Αν παίξουμε έτσι την Πέμπτη δεν περνάμε!!! Χάλιαααα..
Αλλαξτε τιτλο κ μην βριζετε τα Θεια.Ενας ειναι ο ΘΕΟΣ κ λεγεται ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
Θα συμφωνησω με τον alexandr0s.Ο νανος ειναι παιχτης για πολυ συγκεκριμενες καταστασεις.Δεν ειναι τυχαιο οτι ουτε ο Δελλας τον προτιμουσε,ουτε ο Πογιετ τον βαζει.Νομιζω οτι καποια αδερφια παρασυρονται απο το γεγονος της αψογης πραγματικα τεχνικης του και θελουν να τον βλεπουν συχνοτερα στο γηπεδο.Δυστυχως το επαγγελματικο ποδοσφαιρο σημερα απαιτει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την καλη τεχνικη,(δυναμη,ταχυτητα)που κατα τη γνωμη μου ο νανος δεν διαθετει.Το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημαντικο αυτη τη στιγμη ειναι για την ΑΕΚ ειναι οι βαθμοι και η αποκτηση νοοτροπιας νικητη.Τα υπολοιπα θα ερθουν με την αποκτηση 4-5 παικτων απο το πανω ραφι.
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ...ΜΑΓΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ..ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ....ΑΜΥΝΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΞΤΡΕΜ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΦ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ...Ο ΠΟΓΙΕΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΕΛΛΑ Κ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Κ ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ...Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑ Κ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΥ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΤΕΛΙΚΕΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ...ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΕΧΕΙ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΟ ΔΕΝ ΘΕ ΜΠΩ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 70
Μαλλον ειχες ετοιμασει τοσχολιο πριν το ματς γιατι περιμενες ηττα της ΑΕΚ αλλα δεν σου κατσε,.....καλα να περνας///
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΟΚΑΚΙ ΤΟ ΓΑΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝ ΠΟΝΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΝΕ ΓΑΒΡΟΣ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?!
Για ολους τους ''προπονηταραδες'' του πληκτρολογιου και οχι μονο.....
Οσοι ΒΛΕΠΟΥΝ μπαλα σημερα θα καταλαβαν τι σημαινει Μανταλος για την ΑΕΚ.....Μια ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ που μπορει μονος του να κρατησει μπαλα...να ηρεμησει το παιχνιδι...να βγαλει σωστα την ομαδα μπροστα και κυριως να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ και πουληματα της μπαλας χωρις λογο....
Στο πρωτο ημιχρονο η ΑΕΚ ηταν τραγικη γιατι δεν ειχε εναν τετοιο παικτη....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Βαργκας ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.....και μ αρεσει που οι δημοσιογραφαρες τον εβγαλαν και MVP ξανα γιατι εβαλε το γκολ....
Οχι κυριοι MVP δεν ειναι αυτος που βαζει ενα γκολ...αλλα αυτος που σκιζεται μεσα στο γηπεδο....
Και σημερα δυο ξεχωρισαν μεσα στο γηπεδο για την ΑΕΚ....Ο Σιμοες του Β' ημιχρονου και ο Τζεμπουρ απο την ωρα που μπηκε....
Αυτα για οσους βλεπουν ΜΠΑΛΑ.....
Υδράκι τρολάκι καρφώνεσαι άστα αυτά τώρα και πες μας πόσο κόσμο είχε "ο ναός σας" σήμερα στην φιέστα χέστα.
Ωπα ενα ενα ... Το οτι δεν θεωρειται μεγαλη απουσια του Μανταλου στην παρουσα φαση, δεν σημαινει οτι δεν θα πανηγυρισουμε κιολας. Ο Παναθηναικος ειναι Παναθηναικος ακομα και στα χειροτερα παιχνιδια του. Μην γινεστε αλαζονες..
Τα περισσοτερα καλα τα λες... Αλλα με τον Μανταλο τι κολλημα εχεις φαει... Ξεκολα λεμε παιχτουρα ειναι.., χωραγε και στις παλιες μεγαλες ομαδες... Μην ξεχνας πως το παληκαρι ειναι χωρις προετοιμασια και 6 μηνες εκτος... Και παλι η απουσια του εμφανης... Ειναι παιχτης μοντερνος.. Ζηταει μπαλα σηκωνει κεφαλι και ξερει να την δωσει... Και ΚΑΘΕΤΑ....μαρκαρει κιολας...
Βρες καναν αλλο ακαταλληλο... ΑΡθο ας πουμε.... Λαμπροπουλο... Πλατελλα...οι οποιοι νφιλοτιμοι ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλα οχι για ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ....
Πανε στο τηγανι εσυ να δεις πουλιδο ερνανι γκαζμαδιαν και σεμπα
ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ.....
φιλαρακο εχεις καταλαβει οτι ηταν ντερμπυ?εχεις δει ντερμπυ γενικα που τα περισσοτερα ειναι σουπες?αν δε τρολλαρεις οτι λες ειναι μ@λακιες και απλα λες για να μπριζωσεις κοσμο....απαραδεκτοι δεν ειμασταν γιατι σε ΝΤΕΡΜΠΥ ο ζελας εκανε μια κλασσικη ευκαιρια και αν δεν εκανε 1 πες μου τη δευτερη.......το σουτ του εσιεν απο τα 30 μετρα η κατι σουτ που ηρθανε στην 1??το οτι τα χαφ τα χαν φτυσει και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΧΑΦ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΖΕΣ?και οσο για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταιο σκελος που γραφεις που και παλι ακυρο ειναι οτι εχουμε παιχτες που κανουν μονο για αλλαγη χαφ σα καια υτα που χουμε τωρα ειχαμε να δουμε απο τον ασουνσαο!αρθο συμφωνω στο μονο που χεις γραψει αλλα μη τα ισοπεδωνετε ολα φτανει αυτη η μιζερια...κερδιζουμε και λεμε δε παιξαμε!τραβα βρες μου εσυ σε ποσα παιχνιδια επαιξε μπαλα ο γκευ και παιρνει πρωταθλημα αερα!εγω θα κοιμηθω χαρουμενος εσυ κατσε να μιζεριαζεις
ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ?ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΟΥ!
Ποιούς άλλους είχε και δεν τους έβαλε ρε μεγάλε, που σε ενόχλησε ο Πλατέλλας και ο Τζανετόπουλος?
Επειδή γράφετε συνεχώς οτι "ο Μπονανότε δεν είναι άμπαλος, γιατί δεν παίζει?"
Πρέπει να καταλάβετε πως την 11αδα δεν τη φτιάχνεις με βάση το ποιός είναι πιο τεχνίτης απο τους άλλους.
Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του απαιτήσεις. Χτες που έπεφτε ξύλο και τα χαφ σου παρέπαιαν, χρειαζόσουν άμυνα και δυνατά κορμιά. Ο Μπονανότε δεν έχει το σωματότυπο για τέτοια παιχνίδια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φυσικά δεν είναι άμπαλος, είναι ένας πολύ καλός μπαλαδόρος, αλλά αδικείται απο τον σωματότυπό του.
Σου έλειπε ο Μάνταλος, σου έλειπε ο Κορδέρο, σου έλειπε ο Ζουκουλίνι. Να βάλει το Μπονανότε για να κάνει τι? να περάσει 10 παίκτες και να βάλει γκολ? Ο συγκεκριμένος μας έχει δείξει οτι δεν το έχει, λόγω του οτι υπολείπεται σωματικά. Ακόμα και σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, δέ μπορεί να αντέξει την πίεση των αντιπάλων, πέφτει σαν φτερό στον άνεμο.
Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε, αλλά.. όταν παίζει ο Μπονανότε αυτομάτως είναι σαν να θυσιάζεις μια θέση άμυνας, και προφανώς τον Gus πρώτα τον ενδιαφέρει να μη φάμε γκολ και στη συνέχεια το πως θα βάλουμε.
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει όποιος κάνει τα περισσότερα ζογκλερικά, αλλά αυτός που έχει την ουσία.
ρε μαγκες ειμαι ο μονος που προβληματιζεται με τη " μη " χρησιμοποιηση του μπουονανοττε ;;; χαρηκα πολυ για τη νικη δε λεω ...και σκεφτομαι πως ο ντιεγκο ισως να μην ταιριαζει στον πογιετ! πιστευω οτι θελει δυνατους και ψηλους παικτες και ειναι κατανοητο! αλλα ποσο πιο δυνατος ειναι ο πλατελλας δηλαδη και τον προτιμησε ;; ο αλλος εχει βαλει και 10 γκολακια και η ποιοτητα του κλασεις ανωτερη απο τον , φιλοτιμο μεν , πλατελλα ...
Δεν παιζει ομως δεξια
δεν εχει σημασια αδερφε ...παιζει ο μπαρμποσα και μπορει να βαλει τον ντιεγκο αριστερα !
Το πιστευεις δεν το πιστευεις ο Πλατελλας απο τον Buonanotte ειναι πολυ πιο δυνατος.Μπορει ουτε αυτον να τον θελει ο Poyet για τους λογους που λες αλλα απο δυναμη του ριχνει στα αυτια.Εχεις δει κατι ποδiα που εχει ο Πλατελλας και αυτα του Diego.Καμια σχεση.Ασε που δεν μπορει να παιξει εξτρεμ ο Buonanotte.Ουτε να γυρισει πισω να βοηθησει το μπακ.Το καλοκαιρι βεβαια να μεινει ο Poyet μας χαιρετανε και οι δυο αυτοι.
Κι εμενα με προβληματιζει.Δεν μπορει να ειναι τοσο αμπαλος που δεν ειναι και να μην εχει χρονο συμμετοχης ουτε 10 λεπτα
Μεγάλη νίκη με μια τραγική εμφάνιση... Μεγάλη προσοχή στο κύπελο - δεν είναι κάθε φορά του άη Γιαννιού...
Είχαμε Αη γιαννιού με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ....
ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΒΑΖΕΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Αδέρφια,πραγματικό περιστατικό εχθές στο γήπεδο....ημίχρονο.....εγώ σκασμένος από την εικόνα της ομάδας....συζητάμε σε πηγαδάκι για το τι φταίει....και ξαφνικά μπαίνει στην κουβέντα ο διπλανός μου και λέει επί λέξει..."μάγκες,μην αγχώνεστε...γκολ ο Βάργκας,όπως με το γκέι,στο ίδιο λεπτό,αλλά αυτή τη φορά με απ'ευθείας φάουλ..." Έρχεται το 78ο λεπτό,κερδίζουμε το φάουλ,παίρνει φόρα ο Βενεζουελάνος και κείνος ανέκφραστος να μου λέει "ετοιμάσου τώρα να πανηγυρίσεις κιόλας"... ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας διαβεβαιώνω ότι στο γκολ είχα μείνει καρφωμένος στη θέση μου,με ύφος σαν να μου έκαναν ένεση ψυχοτροπικού φαρμάκου.....άντε πες μου εσύ τώρα τί έγινε........
Μπραβο στην ομαδα για το αποτελεσμα. Με ασχημο παιχνιδι καταφερνει και παιρνει αποτελεσματα στα ντερμπυ..
Ο Τζιμπουρ γιατι πρεπει να παιρνει θεση στην ενδεκαδα; Αφου κανει αγγαρεια το παιδι.
Εκνευριστικος και εριστικος. Δεν εχει καμμια θεση στην ομαδα.
Στο τελευταιο δεκαλεπτο παιζαμε με 10 παιχτες...
Πολυ καλος ηταν ο Τζιμπουραρος χθες! Παικτης ομαδας! Πολεμιστης. Αιντε αφηστε τις χαζομαρες! Και ο Αραβας εδωσε ενεργεια! Ολοι παλεψανε χθες. Απλα καποιοι -οπως ο Γιοχαν πχ και ο Σιμος - ειναι σκασμενοι. Πρεπει να ξεκουραστουν λιγακι αυτοι οι δυο. Το γεγονος οτι χασαμε το κεντρο οφειλεται σ αυτο. Ακομη και τα πολλα λαθη αλλα και το αμυντικο σκορποχωρι στο 1ο ημ/νο. Γεγονος παντως ειναι οτι στο κεντρο της αμυνας - αλλα και στην θεση του τερματοφυλακα - χρειαζομαστε τις πραγματικα μεγαλες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφες για το καλοκαιρι. Δεν ειναι δυνατον να κουτουλανε ολοι μαζι σε καθε κορνερ, σε καθε σεντρα. Η κουραση των δυο αμ. μεσων επιτεινει αυτο το προβλημα. Χρειαζομαστε ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚΣ.
xaxaxa
1) Όταν έβαλε Τζεμπούρ μαζί με Αραβίδη η ομάδα έγινε πιο επιθετική, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσεις φάουλ και να μπεί το γκολ.
2) Στα τελευταία 10 λεπτά ο ζέλας δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία και ο Ράφικ κράτησε τη μπάλα, πήρε φάουλ, ροκάνισε το χρόνο και κέρδισε την κόκκινη κάρτα του ζέλα.
Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να τρέχεις σαν κατσίκι δεξιά και αριστερά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ποδόσφαιρο είναι και η τακτική που ακολουθείς για να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου, και σε αυτό τα κατάφερε μια χαρά ο Ράφικ.
Δεν ειμαστε καλα...
Εμ δεν ειστε... καλα στα λεει. Μαθετε μπαλα.
Ενα πολυ μεγαλο μπραβο σε ολους εσας που ηρθατε στο οακα και για ακομη μια φορα κανατε μια υπεροχη!!! Φανταστικη!!! Ατμοσφαιρα...!!! Μπραβο σας!!! Ρε μαγκες!!!
Σε ενα αλλο ποστ μιλησα για Κολοβετσιο Λαμπροπουλο.Τους πειραξε τοσο απ'οτι φαινεται που πεσανε να με φανε.Προφανως και προτιμουν Αρθο που εχθες αν ηταν καλα ο Μπεργκ ειχαμε ανετα τα 2 τεμαχια με τα λαθη του στοκου.Εδω και μερες λενε βελτιωνεται κτλ κτλ κτλ.Αυτο που κανει σε ολα τα ματς που εχει βελτιωθει αυτο το λαθος πηγαμε να πληρωσουμε.Μπαλα ψηλα ποτε να μην φευγει στην αντιπαλη μερια μαρκαρισματα και πασουλες επικινδυνες λες και εγινε το μεγαλο center back τις 10ετιας και καποιοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλεπανε οτι βελτιωθηκε.Απλα οι προηγουμενες ομαδες δεν το ειχαν παρει χαμπαρι εχθες λιγο ακομα και θα γινοταν η στραβη.Κριαρι.Μπορει να μην ξαναπαιξει?Πραγματικα δεν μπορω αλλο με το παλικαρι αγχος καθε φορα που εχει την μπαλα στα ποδια του.
Μας έχει φτιάξει τις Κυριακές αυτή η ομάδα! Ανεξαρτήτως αν παίξαμε κακό και βαρετό ποδόσφαιρο, ρε μάγκες ξεκολλάτε λίγο, και στην χειρότερη μέρα μας πάλι το πήραμε και αυτό το ντέρμπι! Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ χτίζει χαρακτήρα νικητή, και με το καλό τον Απρίλη κούπα και του χρόνου εύχομαι πρωτάθλημα! Τίποτα, μόνο ΑΕΚ παιδιά τίποτα άλλο!!!!
εγω θυμαμαι εναν τσαρτα που εκανε μπαλιες απο 40 μετρα που σουταρε εξω απ τη περιοχη που εβαζε γκολαρες...ειδα σαβεφσκι που εκοβε κ εραβε στο κεντρο...κετσπαγια που κενταγε..κοπιτση που ετρεχε σαν αλογο σεντραρε κ κεραυνοβολουσε τις αντιπαλες εστιες...κωστη που χορευε..οκονσκι σαββιδη κατσουρανη ζηκο μαλαδενη....ο πρεσβυτεροι θυμουνται...μην μιλατε για μανταλο γιατι μικραινεται την ΑΕΚ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...Στην ΑΕΚΑΡΑ που εχουμε δει ουτε εξω απτην Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ δεν θα περνουσε ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκεκριμενος...ακομα και οι δευτεροκλασσατοι τοτε σταματης κλοπας γκρεταρσον πετκοφ απ τον Μανταλο ειναι ενα επιπεδο πανω..
εγω θυμαμαι εναν τσαρτα που ουκ ολιγες φορες εκει στην 5-6-7 ξερεις εσυ τον κραζατε οτι δεν ετρεχε η κανω λαθος?
Παρελθοντολάγνοι ftw
Κι εγώ θυμάμαι ένα Θεμιστοκλή που ναυπήγησε τριήρεις και διέλυσε τον Περσικό στόλο στη Σαλαμίνα...
.
Καλό να θυμόμαστε την ιστορία μας, αλλά υπάρχουν και μερικές έννοιες με τις οποίες πρέπει να συμβιβαζόμαστε λίγο (παρόν, πραγματικότητα...)
Αν δεν το'χεις πάρει χαμπάρι, στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μεσολαβήσει μια χούντα 20 χρόνων (ζωντανή ακόμα), εν τω μεταξύ το παιχνίδι και τα οικονομικά μεγέθη έχουν αλλάξει παγκοσμίως, η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα μας καταστράφηκε οικονομικά και ήταν στη Γ' πριν 2 μόλις χρόνια, η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε σοβαρή κοινωνικοπολιτική και οικονομική κρίση, και διάφορα άλλα υπέροχα... που καθιστούν τις συγκρίσεις με το παρελθόν εντελώς άστοχες.
Προς το παρόν καλά πάμε, και το καλοκαίρι προφανώς και ανεβαίνει ο πήχυς... και κράτα και μια πισινή για το Μάνταλο. Του χρόνου θα έχει προσαρμοστεί πλήρως στη θέση, θα έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό και θα έχει κάνει και προετοιμασία. Ο ίδιος ο Πογιέτ πάντως, τον έχει σε πολλή εκτίμηση. Άσε που αν ο Μάνταλος δεν κάνει ούτε για αλλαγή, του χρόνου πρέπει να φύγουν όλοι και να κάνουμε μεταγραφή ολόκληρη 18άδα.
Μαλλον τους θυμασαι να σε γλεντανε φοβισμενε γαβρε.....κοιτα να κρατησεις το φουστερ απ το φοβο μη στον παρει ο τιγρης.....υπομονη.....ελπιζω να το πανηγυρισες το πρωταθλημα γιατι θα κανεις χρονια να το ξαναδεις
το εγραψα και το πρωι στο αρθρο που παιζει βασικος ο Εσσιεν,1-0 και κοκκινη στη βαζελα για το γουρι...κακοποιηση του ποδοσφαιρου το παιχνιδι αλλα αυτος ο Βαργκας εχει τρομερο αστρο,συνεχιζουμε και διορθωνουμε τα λαθη μας
Α ρε Μανταλε ποσο μας λειπεις οταν δε παιζεις!!!! Ζελες......ΤΣΑ.......ΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγουρα τρολαρεις, και λογω του ονοματος και απ αυτα που γραφεις....
Ρε τι μ@!$^κες ειστε ορισμενοι εδω μεσα.. Εσεις που λετε να μην πανηγυριζουμε τη νικη της αεκαρας σε ντερμπυ λογω κακης εμφανισης υποστηριζεται και να μην λεμε κουβεντα οταν γκελαρει η ομαδα με καλο ποδοσφαιρο ε? Ειστε το χειροτερο ειδος μονο αυτο σας λεω.
Οι νίκες πάντα είναι καλές. Η ΑΕΚ ήταν κακή, αλλά ο Πογέτ και ο Βάργκας έχουν ποιότητα και ρέντα και ελπίζω να συνεχιστεί για να μπούμε με διαφορά στα πλέι όφς. Παρολ' αυτά του χρόνου η ομάδα θέλει μεγάλη ενίσχυση, 4-5 πολύ καλούς παίκτες γιατί η Ευρώπη τα λάθη( αμέτρητα σήμερα) δεν τα συγχωρεί. Θέλουμε ενίσχυση και στις 3 γραμμές. Πάμε καλά, μπορούμε όμως πολύ καλύτερα.
Τα είπες όλα σε 4 γραμμές.
Λοιπον γυρισα απο γηπεδο...Αυτο το θεαμα της αγαπημενης μας ΑΕΚ δεν παλευεται απλα!Δικαιουμαστε βεβαια ενα κακο ματς...αλλα το να πουλας καθε δυο λεπτα τη μπαλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!Ενταξει κερδισαμε και κανουμε μοκο...αλλα δε θα ειναι ολοι κουτσοι σαν τους βαζελες...χρειαζεται προσοχη και περισσοτερο μυαλο...την Πεμπτη πρεπει να αποφυγουμε τα λαθη και να επικρατησουμε με καθαρο σκορ!Τα λαθη (τις περισσοτερες φορες πληρωνονται)!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ειδα πολλους πολλους πιτσιρικαδες σημερα με φωνη δυνατη...και συγκινηθηκα!Μπραβο ρε παιδια...
Πολυ μετριο το ματς ευτυχως το κερδισαμε.Δεν ξερω γιατί πρέπει να παίζει ο Αρθρο συνεχεια το παλικάρι είναι πηγή κινδύνου.Κακός και ο Γιοχανσον.Ασταθείς και ο Μπαροχα χωρις να εχει και πολυ πιεση.Τζανετοπουλος και Ανεστης πρεπει να παιζουν.Ο Βαργκας ειναι κομπρα χτυπάει μια και καλή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
οπρα χτυπαει μια και καλη
Τζανετοπουλος??? Πλακα κανεις μαλλον. Οτι πιο αμπαλο κυκλοφορει και κραξτε οσο θελετε.
Τραγικη εμφανιση αλλα τουλαχθστον κερδισαμε κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο...
Πολυ κακο παιχνιδι απο τον μπακακη κ τον γιοχανσον
Πλατελλας ενα απολυτο τιποτα αρθο κ κολοβετσιος κουτουλαγανε....
Σιμοες κ βαργκας οι καλυτεροι βοηθησε κ ο τζιμπουρ με τον αραβιδη οταν μπηκαν κ ο ντιντακ βελτιωθηκε πολυ στο δευτερο ημιχρονο....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο τζανετοπουλος δυστυχως ειναι πολυυυυυυ αργος
Μαθε λιγο μπαλα και μετα γραψε. Ο Πλατελλας θελει το Μανταλο διπλα του,η εστω ενα καλο μεσο επιθετικο να ξερει μπαλα. Μονο εσυ δε το χεις καταλαβει αυτο μου φαινεται.
Ειναι πολυ σημαντικο που η ομαδα κερδιζει ακομα κι οταν δεν πιανει τρομερη αποδοση. Σε μεγαλο βαθμο αυτο μπορει, και πρεπει, να αποδοθει στο οτι η ομαδα εχει σιγουρα επιστρεψει απο την ντροπη του υποβιβασμου. ΕΙμαστε ετοιμοι για το επομενο βημα, την επομενη χρονια, για να γινουμε πρωταθλητες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θα πρεπει ομως να προσεχουμε, γιατι οι επιτυχιες μας εναντι ΠΑΟ και ΠΑΟΚ οφειλονται, σε καποιο βαθμο, και στο οτι αυτες οι ομαδες ειναι πεσμενες (ο ΠΑΟ βασικα, ο ΠΑΟΚ παντα τριτοτεταρτος ηταν). Χρειαζομαστε λοιπον ενισχυση. Ειναι πολυ θετικο που ο Πογιετ εχει παρει κυριολεκτικα την ταυτοτητα ολων των αντιπαλων προπονητων στα ντερμπυ, τους εχει κανει χωνι, και με ροστερ μαλλον κατωτερο των δικων τους. Ας στον στηριξει λοιπον ο Μελ, να τους παρει μερικους καλους παικτες και ολα θα πανε καλα. Φορτσα ΑΕΚαρα μας!
Αδεφια, ταδε εφη Κετσε στον σπορ-fm, ωρα 00:25 "ζουμε ευτυχισμενες Κυριακες με Μελισσανιδη" κι ομως ετσι ειναι παρ'οτι δεν εχει βαλει ακομα βαθια το χερι στην τσεπη....
Η ομαδα δεν βλεποταν στο πρωτο ημηρονο....
προσωπικα εφτασα σε σημειο να παρακαλαω να τραυματιστει...)δεν το εχω παθει ποτε και για κανεναν ποδοσφαιριστη μας οσο αμπαλος και σν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηταν...
Αυτα τα λαθη ουτε στην γ εθνικη δεν τα βλεπεις.... και πολλα...Το στησιμο με Πλατελλα και Πεκχαρτ ανεπιτυχες.....
Η επιμονη για Αρθο ακαταλαβιστικη...(
Στα θετικα η νικη.... Το μεταλλο που αποκτα η ομαδα...Ο προπονητης......
Σ.Σ Δεν μπρω να καταλαβω γιατι δεν παιζει ο μπουονανοτε οταν δεν υπαρχει Μανταλος... Ποιος θα δημιουργησει;;;
Και τελος πρεπει ολους να απασχολησει οτι η ομαδα δεν μπορει να ξεκινησει το παιχνιδι απο πισω....Συνεχως βολε....ΘΕΛΕΙ στοπερ ΤΩΡΑ....πρεπει οι αμυντικοι να φιαχνουν παιχνιδι.... Τα μισα βολε τα κερδιζει ο αντιπαλος...
ΟΙ λομπες και οι καμιναδες σημερα με ξεπερασαν...και με προβληματισαν..,
Τα καλυτερα θα ερθουν ομως γι αυτο ειμαι σιγουρος ...γιατι πιστευω πως πλεον υπαρχει βαση και θα γινουν καποιες στοχευμενεδ μεταγραφες απο το πανω ραφι...
Γενικα δεν σχολιαζω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπως η σημερινη και σημερα ειμαι χαρουμενος και για αυτο το κανω...3 νικες σε 3 ντερμπι σερι εχω ξεχασει απο ποτε εχω να δω...Σημερα ειδαμε μια ομαδα ποτισμενη με το μεταλλο του νικητη...Μια νικη αφιερωμενη στον αρχηγο μας Πετρο Μανταλο που τοσο ελειπε σημερα για οποιον ξερει να βλεπει μπαλα...Οποιος συνεχισει να τον λεει μετριοτητα και ολα τα σχετικα καλυτερα να το γυρισει στο τεννις...Πιστευω ολοι καταλαβαμε σημερα τι δουλεια κανει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως ανεβαζει την ομαδα μεσα στα παιχνιδια και ποσο αισθητη ηταν η απουσια του μεσα στο παιχνιδι της ομαδας σημερα και δεν τον εκθειαζει τυχαια συνεχεια ο κοουτς...Οσο για το βαζελο,απλα για γελια...Μαρκαρεις το Μπεργκ να μην φας γκολ και αφηνεις ολους τους αλλους...Δεν προκειται να το βαλει κανενας...Ας κανουμε υπομονη γιατι απο οτι δειχνει κατι καλο χτιζεται...Μην εχουμε μνημη χρυσοψαρου και μην ξεχναμε που ειμασταν περσι και προπερσι...FORCA ΑΕΚΑΡΑ
Κατι που θελω να γραψω για το πογιεταρο....ο ανθρωπος ειναι ψυχαρα ειναι μπαλαδοφατσα....τρελαινεται ειναι ετοιμος να μπει μεσα οταν ο αλλοςυ καθοταν ατσαλακωτος με τη καπαρτινα του....μεγαλη υποθεση ο πογιεταρος και δικαιος αφου σπ το πουθενα ξεκινησε ο πλατελας κατι που δειχνει οτι τους υπολογιζει ολους....
Και κανει και......τακλιν αμα λαχει......!.!.!
Μη ξεχάσω να σχολιάσω και τη μεταγραφάρα που μας έκλεψε ο Ζέλας και κράζατε, ξέρετε ποιόν εννοώ..
Το Βιγιαφάνες, το Μέσι της Λεωφόρου που ακόμα δε θυμάμαι ούτε τη φανέλα του στο γήπεδο.
Όπως πριν λίγο καιρό κράζατε τον Βάργκας, το Μπονανότε, τον Γκαλο, τον Gus, και πολλούς άλλους.
Όποιος κάνει λάθος τον σταυρώνετε.
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή που σε τέτοια κ%λομέρα πήραν και το τρίτο ντέρμπυ.
Τους ευχαριστώ που για μια ακόμα φορά ο ΑΕΚτζής θα χαμογελά πλατιά και αυτή τη Δευτέρα.
Προ ημερών έργαψα και ψιλοεπικρίθηκα γι' αυτό, πως το budget του καλοκαιριού θα καθορίσει την παραμονή ή όχι του Πογιέτ. Επιμένω σταθερά και αμετάβλητα!
Ο άνθρωπος μπορεί να φτιάξει "παπάδες" με ποιοτικό και ελαφρώς μεγαλύτερο roaster. Οι περισσότεροι εκ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ των παιχτών έχουν κλατάρει από τα πάμπολλα παιχνίδια. Παίχτες εναλλακτικοί για έστω και στοιχειώδες rotation δεν υπάρχουν.
Η ομάδα απέκτησε στόφα νικητή και μαχητή ακόμα και σε χείριστες μέρες όπως η σημερινή και αυτό είναι έργο Πογιέτ.
Η ΑΕΚ της μεγάλης επιστροφής ήρθε αγωνιστικά με τον Πογιέτ και πρέπει να κρατηθεί με κάθε κόστος αν θέλουμε να επιστρέψουμε στα κατσαρόλια.
Η ΑΕΚ θα επιστρέψει και επιχειρηματικά με το γήπεδο.
Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και περιμένω κινήσεις πρωταθλητισμού το καλοκαίρι.
ΦΑΟΥΛΑΡΑ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ
Μπραβο για την νικη. Ενα απο τα χειροτερα μας παιχνιδια, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο. Γιοχασον και Σιμοες αρχιζουν και τα παιζουν, χρειαζονται ανασες γιατι εχουμε κυπελλο και τα play off.
Μπραβο στον κοσμο!
Για τους κριτές και κατακριτές... Η διαφορά της ΑΕΚ του Πογιετ με τους υπόλοιπους δεν ειναι στα 6εκ μπάτζετ· το τέταρτο στη σειρά πίσω απο γαύρο, βαζελουά και ΠΑΟΚ. Η διαφορά φαινεται στο 10φευγα όπου ο βαζελος κερδίζει απ´ευθείας φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής με τον Καλτσά να την στέλνει στους κορμοράνους. Σχεδόν στην ίδια ακριβώς θέση ο Βαργκας το αλάνι στο 70φευγα, τη στέλνει συστημένη στο παράθυρο. Συμπέρασμα: Η νίκη δεν ευνοεί τους δυνατούς κύριοι. Καθορίζεται από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτούς.
Κατι που θελω να γραψω για το πογιεταρο....ο ανθρωπος ειναι ψυχαρα ειναι μπαλαδοφατσα....τρελαινεται ειναι ετοιμος να μπει μεσα οταν ο αλλοςυ καθοταν ατσαλακωτος με τη καπαρτινα του....μεγαλη υποθεση ο πογιεταρος και δικαιος αφου σπ το πουθενα ξεκινησε ο πλατελας κατι που δειχνει οτι τους υπολογιζει ολους....
Συνειδητοποιούμε οτι ο Πογιέτ τους κέρδισε όλους ενω έχει το μικρότερο μπάτζετ?
Η ομάδα είναι σκασμένη, παίζουν συνεχώς οι ίδιοι και μας έχουν θερίσει οι τραυματισμοί και οι κάρτες.
Ένα Ζουκουλίνι πήρες και τραυματίστηκε και έφυγε. Ο Κορδέρο όλη τη χρονιά νοκ-άουτ.
Λογικό είναι ο Σιμόες με το Γιόχανσον κάποια στιγμή να σκάσουν, και να κάνουν και 1-2 άσχημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια.
Λέτε για την άμυνα: ναι, γκαφατζής ο Άρθο, αλλά ποιόν έχεις πίσω? το Λαμπρόπουλο που είναι πιο γκαφατζής.
Λέτε γιατί δε βάζει τον Μπονανότε: σε ενα παιχνίδι που θες άμυνα, και ο αντίπαλος σου έχει πάρει το κέντρο μετά απο συνεχόμενα λάθη και σε χτυπά στο ψαχνό, αν βάλεις Μπονανότε αμέσως αφαιρείς έναν παίκτη απο την άμυνά σου. Με τον ζέλα έπαιζες, οχι με την Καλαμάτα.
Λέγατε για το Γκάλο, αλλά ο Μπακάκης δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που θυμόμασταν πριν τραυματιστεί. Εκτός αυτού απο οτι γράφουν έπαθε θλάση.
Γράφετε συνεχώς τα ίδια, την ίδια γκρίνια, την ίδια μιζέρια. Δηλαδή αν έχανε η ομάδα τί θα γράφατε?
Ξέρουν οι υπεύθυνοι τις θέσεις που πονάει η ομάδα, και θα το διορθώσουν το καλοκαίρι.
Μέχρι στιγμής η ομάδα βγάζει τις υποχρεώσεις της με απόλυτη επιτυχία, προχωράει στο κύπελλο, κέρδισε ολα τα ντέρμπυ και παραμένει άνετα στην 2η θέση.
Και σε κάθε νίκη έρχεστε εδω για να κράξετε, λες και έχει ο Gus γαμώ τα ρόστερ αλλα προτιμά να παίζει ο Πλατέλλας.
Αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε, αυτούς βρήκε ο προπονητής. Αν μείνει το καλοκαίρι θα απαιτήσει καλύτερους, το έχει δηλώσει.
Μακάρι να μείνει και του χρόνου.
Τετοια μιζέρια για μια ομάδα που κέρδισε 3/3 ντέρμπυ μέσα σε ενα μήνα, πρώτη φορά βλέπω.
Λες και είχε στον πάγκο το Μέσι και τον Ρονάλντο και τους κράτησε για να βάλει βασικό τον Πλατέλλα.
Στις ήττες 700 σχόλια απο τους "δικαιωμένους", και στις νίκες 200 σχόλια.
Φίλε σήμερα ήμασταν τραγικοί, είναι πραγματικά αξιολύπητος ο ΠΑΟ που μας βρήκε σε τέτοια χάλια και πάλι έχασε. Όταν βλέπεις την σημερινη εμφάνιση ειδικά στο α ημίχρονο είναι να μην σε ζώνουν τα φίδια. Πέρα από το ότι δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 3η μπαλιά, γίνονταν απίστευτα λάθη που αν δεν ήταν για τα πανηγύρια αυτοι θα μας είχαν βάλει τουλάχιστον 2 γκολ. Αυτό είδαμε αυτό λέμε. Μπράβο τους πάντως που κέρδισαν με τέτοια εμφάνιση.
Για μένα η κακή απόδοση της ομάδας έχει μια και μόνη αιτία: οτι το κέντρο μας είναι σκασμένο.
Σιμόες και Γιόχανσον δε θύμιζαν σε τίποτα τους παίκτες που έχουμε συνηθίσει.
Και είναι λογικό, επειδή παίζουν συνέχεια και δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου λόγω της απουσίας του Κορδέρο, και τώρα χάσαμε και το Ζουκουλίνι.
Δεν είναι τυχαίο οτι έβγαλε το Γιόχανσον και μπήκε ο Άνταμ.
Πωπω τι μας εκανε ο Βιγιαφανες
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, ο Μπακάκης τι σκατά έχει πάθει;
Πιστευω εσεις που κραζετε μανταλο εδω και καιρο να καταλαβατε σημερα ποσο σημαντικος ειναι σ αυτην την ομαδα,ο σουηδος θελει ανασες εχει καψει φλαντζα...
Είχε φανεί και πέρσι στα play offs ότι χωρίς τον Μάνταλο ήμασταν για κλάματα και ευτυχώς που υπήρχε η διαφορά ασφαλείας από την κανονική σεζόν. Το πόσο ομορφαίνει το παιχνίδι μας ο Μάνταλος, φαίνεται όταν λείπει.
Συμφωνω και τον εκτιμαμε μονο οταν λειπει δυστυχως...
για τον φιλο που εκανε ντισλαικ πιστευω δεν εχει δει τον ΜΑΥΡΟ να παιζει στην μεγαλυτερη και καλυτερη κατα την ταπεινη μου αποψη ΑΕΚ με μπαλαρα και τιτλους και διακρισεις.
πηγαινα δημοτικο οταν μας απεκλεισε η γιουβεντους με 9 παικτες στην εθνικη ιταλιας στους 4 του ουεφα και βεβαια αυτη η ομαδα πηρε τα παντα απο εκεινη τη χρονια και μετα.εκλεγα ολη την νυχτα και για οποιους δεν εχουν δει αυτη την ΑΕΚ ας ψαξουν σε dvd να δουν το μεγαλειο της ΑΕΚΑΡΑΣ .
ο βαργκας ειναι παιχτουρα μας εχει ξελασπωσει αλλα ειναι ιεροσυλια να τον λεμε θεο.θεος ηταν ενας και θα ειναι για παντα .ποιος ποιος ποιος ο ΜΑΥΡΟΣ ο θεος που κατα συμπτωση μιλα στην ερτ τωρα
Το ιδιο ακριβως σχολιασα πριν καν διαβασω.... τα σχολια εδω.... συμφωνει ο γερολυκος που εζησε τον Θωμα απο κοντα......
λοιπον κατι που μας ενδιαφερει αν τελειωνε τωρα το πρωταθλημα ξεκιναγαμε με 4 εμεις 2 ο ζελας 1 ο παοκ 0 ο νιονιος ι κανω λαθος?
Πογιέταρος! Χωρίς Μάνταλο και Ζούκου δεν γίνονταν αλλιώς. Αλλά το
Η βρήκε τη λύση να στρώσει το ματσάκι. Η ομάδα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο φτωχά (αναγκαςτικά γιατί έσοδα δεν υπάρχουν) αλλά και λάθος. Τα κλειδιά στον Ουρουγαονό μαφιόζο και πάμε.
Οταν στην χειροτερη σου μερα.... με ολους τους παικτες μεταξυ 3-4... νικας σε ντερμπι τον βαζελο οσο και μαυρα χαλια και να ειναι.... αυτο μονο αισιοδοξια και φως μπορει να φερνει.... Αλλα θα σταθω στον τιτλο του κειμενου... παιδια στο aek365.... ο λαος της ΑΕΚΑΡΑΣ εχει τοσο μυαλο και ξερει τοσο καλα που παταει... που δεν χρειαζετε τιτλους που δεν εχουν βαση.... οχι και Θεος ο Βαργκας.... Θεος εναν λεγαμε και τον χαιρομασταν γιατι ηταν παικταρας....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ..........!!!!!!!!!!!!
το μονο μελανο σημειο του Πογιετ που τον παραδεχομαι με τα 1000 , ειναι ο Αρθο. Δεν γινεται αυτος ο παικτης να συνεχιζει στην ΑΕΚ. 3 γκελες σε καθε ματς. Αν δεν μιλουσε ισπανικα δε θα επαιζε ουτε στην τριγλια ραφηνας. Ελπιζω δε το καλοκαιρι να παρουμε παικτες γιατι ετσι στην Ευρωπη θα εχει πολυ σφαλιαρα
Γκας σε θέλουμε όλοι , Προεδρε να ικανοποιησεις τα αιτήματα που θα σου υποβάλει η ''γατα'' απο την Ουρουγουάη , γιατί τέτοιο προπονήτη δεν βρίσκεις ... ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΜΕΣΑ ....
ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ!.....ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ...
Λοιπόν γράφω γιατι διαβάζω επιπόλαιες τοποθετήσεις.
Η ΑΕΚΑΡΑ χρειάζεται περισσότερο απο την ωραία μπάλα αυτές τις νίκες για 2 λόγους:
1) για να φτιάξει ξανά το DNA του νικητή όπως παλιά
2) όταν παίζει με άλλες ομάδες να φοβούνται οτι θα χάσουν ακόμη κ στην κακιά μέρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) με τέτοιες νίκες θα εχουμε παραπάνω παιδιά, χρειαζόμαστε ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
Για όλα τα παραπάνω ενα μεγάλο ευχαριστω απο εμένα στον ΠΟΓΙΕΤ. Ήταν ακριβώς οτι χρειαζόμασταν.
Καλό βράδυ, ειμαι πολυ χαρούμενος, η μπάλα θα έρθει όπως παλιά..
Χαρά για τη νίκη αλλά όχι για την εμφάνιση.
ότητα. Κάποια στγμή η τύχη σε εγκαταλείπει και τότε είναι που πρέπει να είσαι δυνατός. Και η ΑΕΚ υστερεί έναντι των αντιπάλων της που έχουν 2 ενδεκάδες ισάξιες. Όποιος δε το βλέπει θα βρεθεί προ εκπλήξεων σύντομα. Εϋχομαι το συννεφάκι να είναι σε φάση κοντά στο έδαφος για να αντέχεται η προσκρουση.
Χρειαστήκαμε σήμερα μεγάλη δοση τύχης, πολλή περισσότερη από τα άλλα 2 ντέρμπυ. Και την είχαμε. Χθες προέβλεψα ότι το καλύτερο αποτέλεσμα για μας είναι η ισοπαλία και ότι θα μας παίξει ο παο. Τελικά κερδίσαμε όμως αν δεν ανεβεί και φρεσκαριστεί (με κάποιο τρόπο, ΠΩΣ;) η ομάδα, στα πλέι οφς θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάσουμε και από παοκ και από παο κατ' επανάληψη και πολύ φοβάμαι βατερλώ. Τότε θα είναι άδικο να μας φταίει ο Πογιετ. Η ομάδα φουσκώνει φουσκώνει και είναι στα όρια του να σκάσει εδώ και καιρό από την κόπωση και το ''κάψιμο''. Το βάθος του ρόστερ είναι ανύπαρκτο, οι αξιόπιστες λύσεις ελάχιστες οι παίχτες με χαρακτήρα ακόμη λιγότεροι και οι εναλλακτικές για κάθε θέση όλο και λιγοστεύουν. Φαγωνόντουσαν κάποιοι για τον Μπακάκη που δε παίζει καιρό τώρα με Πογιέτ και σε τρια ματς που έπαιξε ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Πράγματι είναι ερωτηματικό η επιμονή στη χρησιμοποίηση του ανεκδιήγητου Άρθο από μεριάς Πογιέτ αλλά ας αναλογιστούμε ότι ο άνθρωπος δε διαθέτει σέντερ μπακ που μπορεί να παίξει με ψηλά το κεφάλι, να φτιάξει από πίσω και να καθοδηγήσει στοιχειωδώς την ομάδα. Άρα, το μη χείρον βέλτιστον γι' αυτόν: Άρθο. Έστω και αν δύσκολα θα έβρισκε θέση αυτός ο αστείος παίχτης σε οποιοδήποτε από τα ρόστερ της ΣΛ. Αμφιβάλλω αν στεκόταν στον υποβιβασμένο Πανθρακα. Κοιτάς κάτι Λεβαδειακούς και έχουν Τριποτσέρηδες, Ατρόμητους Φυτανίδηδες και Λαζαρίδηδες κ.ο.κ.ε.
Τα ίδια λίγο πολύ λέγανε οι γκρινιάρηδες για τον Πατέλλα αλλά μας δείχνει φέτος ότι οι δυνατότητές του περιορίζονται. Περιορίζονται στο να διαθέτει απλά μια θέση στο ρόστερ ως εναλλακτική σε μια ΑΕΚ που θα διεκδικήσει τίτλους. Το πολύ κιόλας. Όσοι δε παίζανε και τελικά κλήθηκαν να παίξουν, αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι δικαίως αποτελούν δεύτερες λύσεις επί Πογέτ.
Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι να αντέξουμε αλλά τα πλέι οφς είναι εξαντλητική διαδικασία και με βάση τα παρόντα δεδομενα, φαίνεται ότι θα γονατίσει με άσχημο τρόπο η ομάδα. Εκεί πάει με μαθηματική ακρίβεια. Όταν μετά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο έγραψα εδώ μέσα ότι ο Σουδηός κρέμασε στο Β μέρος και χάσαμε όλο το κεντρο, χάνοντας ο ίδιος τις προσωπικές μάχες από κάτι Μπουκουφάλες και Σαραμαντάδες, κάποια αστροπελέκια με βρίζανε. Όχι. Κάποια πράγματα φωνάζουνε εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Σε περίπτωση που έρθει η καθίζηση δε θα επιτρέψω (όσο μου αναλογεί ως σχολιαστή εδώ και κεί)η ευθύνη να πέσει στον προπονητή. Η ευθύνη τότε θα βαρύνει όσους κάνανε το σχεδιασμό και όσους δε δείχνουν διάθεση να επενδύσουν στοιχειωδώς. Όχι σε ένα απίθανο κόουτς που κλέβει τα ματς με μαεστρία, άστρο και εν γένει ικανότητα-προσωπικ
Ο Πογιέτ σήμερα δεν είχε διαβάσει το παιχνίδι. Πρώτη φορά τον πιάνω τόσο άουτ. Τυχεροί μόνο είμασταν, έπρεπε να χάσουμε. Ο ΠΑΟ καλύτερος, αλλά κρατάμε τους 3 βαθμούς ελπίζοντας να μην έχουμε ξανά τόσο κακή εμφάνιση. Το κέντρο χάλια, η άμυνα χάλια. Ως πότε θα μας σώζει ο Βάργκας;
Εβαλα κι εγώ dislike στο εαυτό μου, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Τι σας άρεσε σήμερα από την ομάδα; Που το κέντρο ήταν ανύπαρκτο; Που δε μπορούσαμε να σταυρώσουμε μπαλιά; Καλές οι νίκες αλλά η ρέντα δεν κρατάει για πάντα.
θελω φωτογραφια με τον βαργκας να πανηγυριζει και τα σηματα οσφπ παο παοκ διπλα !
1. Το είπε ο Πογέτ καλύτερα να κερδίζεις παίζοντας άσχημα παρά να χάνεις παίζοντας καλά. Η ομάδα έχει μέταλλο νικητή και αν και σήμερα έκανε την χειρότερη εμφάνισή της επί Πογέτ πήρε άλλο ένα ντέρμπι (6ποντο). ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ. ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.
2. Πολύ καλός ο Μπαρόχα, εξιλεώθηκε για το λάθος με τη γρια. Οι βαζέλες κάναν αρκετές ευκαιρίες,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λίγες όμως πραγματικά ανησυχητικές και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.
3. Ο Άρθο έκανε 4 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ασιστ πάρε-βάλε στους Βάζελους. Πριν το ματς σε φίλους στη κερδίδα είπα πως ελπίζω μετά την πολύ καλή εμφάνισή του με γαύρο να ανέβει. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
4. Φάνηκε το τι κάνει ο Μάνταλος στο γήπεδο, μεταφέρει όπως λίγοι την μπάλα στο κέντρο, θα μεταμορφωθεί στα χέρια του Πογέτ σε 8αρι που θα αφήσει εποχή.
Δεν ήμασταν καλοί. Το κέντρο φάνηκε λειψό δίχως τον Μανταλο. Λίγη σημασία ομως έχει. 3/3 ντέρμπι με 0 παθητικό. Ο Βάργκας είναι όντως κόμπρα. Αλλά θέλω να δηλώσω οτι σε περίπτωση που κατι στραβώσει (ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ) , ο λαός της ΑΕΚ είναι ο επόμενος που θα κλείσεις το Ελ. Βενιζέλος αν θέλει να πάει Αγγλία ο Πογιετ. Όμως για μας ειναι ο Γκας ειναι ο ΠΟΓΙΕΤΑΡΟΣ. Παμε πλεον για πρωτοι στα πλευ οφ! Ενωμένοι ΑΔΕΡΦΙΑ μαζι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χτησουμε μια μεγάλη ΑΕΚ!
Μπράβο στην ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά ας μη ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές ΔΕΝ είναι ρομπότ. Κουράζονται, κάνουν λάθη, περνούν περιόδους κάμψης. Οι δικοί μας έχουν υπερβάλλει εαυτούς τις τελευταίες εβδομάδες. Ας τους το αναγνωρίσουμε. Έρχονται δύσκολα ματς σε Κύπελλο και Olay Off. ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα ΜΑΣ.
Μεγαλη νικη αν και με νευριασε πολυ η εμφσνιση....καλος ο μπακακης αλλα ο γκαλο καλυτερος.....μανταλος εστω και πεσμενος φετος ειναι υπεραπαραιτητος....ο αρθο ηταν πολυ τυχερος που οι μπαρουφες του δε κοστισαν....ο βαργκαρος οσο και αν δεν φαινεται πουθενα ξαφνικα βλεπεις το ονομα του στους σκορερς....,καμπανακι αυτο το ματς....μη μας τυφλωσει η νικη αν θελουμε το κατι παραπανω.....ο δελλας ειναι εξυπνος δεν ειναι στραπατσονι.....βαμος αεκαρα
οι απουσιες φανηκαν σημερα , ο βαργκας εκανε το γκολ και κερδισαμε , μεγαλη νικη ετσι οπως ηταν το ματς
μεγαλη νικη με βαζελο..απο την ομαδα μπορει να λειπει ποιοτητα αλλα εχει μεταλο. πολυ σημαντικο για μια ομαδα που χτιζεται φετος. 3 στα 3 στα ντερμπυ εντος. παμε ΑΕΚαρα συνεχιζουμε ετσι
Τρεις νίκες στα 3 ντέρμπι χωρίς να φάμε γκολ & σχεδόν καμία οργανωμένη ευκαιρία από τον αντίπαλο & τα σχόλια είναι μόνο 150 & τα περισσότερα αρνητικά για παίκτες & ομάδα. Άρρωστη νοοτροπία δυστυχώς.Στις νίκες χαίρεσαι και στις γκέλες ψάχνεις τα λάθη.Χαρείτε βρε την ΑΕΚΑΡΑ μας και σταματήστε την μίρλα ακόμα και στις νίκες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αδερφε περνουμε νικες αλλα δεν παιζουμε μπαλα
Ναι ρε φίλε έπαιζες μπάλλα με το Δέλλα. Άσε μας.
Δεν συγκρινω Δελλα Πογιετ αλλα οταν ηταν σημερα Ενστασιακος ή ΠΑΟΚ με 15 τελικες θα χαναμε με 3-4 γκολ και μετα θα λεγατε οτι δεν εχουμε ομαδα,το κεντρο μας IceMan IronMan και με τον Ζουκου (μακαρι να γινει καλα το παληκαρακι) απο τα καλυτερα στην Ελλαδα αλλα ειναι κουρασμενο και δεν υπαρχουν αλλαγες χωρις Μανταλακο (εστω και ντεφορμε) η επιθεση ειναι αποκομενη Αρθο ειναι μια παιζει 3 ειναι μπαζο,Ο Μπαροχα καλος ειναι αλλα για 2ος ,καλυτερα ειδικα φετος να κερδισουμε απο το να παιζουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαλαρα και να χανουμε αλλα πρεπει να αρχιζουμε να παιζουμε και λιγο μπαλα δεν μπορω να βλεπω την ΑΕΚ και να μην μπορει να αλλαξει πανω απο 3 πασες και να μας βγαινουν 10 φορες 3 με 3 ,απο τυχη δεν χασαμε η απο ανικανοτητα της ζελας στο τελικο σουτ και απο δωρο του Βλαχοδημου με το χερι.
Ε και; Με το υλικό που έχουμε μια χαρά είμαστε. Αν θες θέαμα δες καμιά Μπαρτσα πήγαινε κανένα σινεμά.
Αν παίζεις μπάλα και δεν σταυρώνεις νίκη γιατί χτυπάει η μπάλα στα δοκάρια κι οι επιθετικοί σου σημαδεύουν περιστέρια θα είσαι χαρούμενος; Ρε συνέλθετε και χαρείτε τις νίκες .Πήρες όλα τα ντέρμπι χωρις να φας γκολ και θα μιλήσεις για το αν προσφέρεις θέαμα;
Aν παίζαμε "μπάλα" και δεν πέρναμε νίκες θα λέγατε για λουζεερομάδα και τα σχετικά.
Υ.γ:Δεν γίνεται να παίξεις μπάλα με ρόστερ 3εκ,με προπονητή που δεν έχει διαλέξει τους παίκτες και ΓΕΝΙΚΑ δεν παίζεται πλέον μπάλα στο Ελλ.ποδοόσφαιρο
Στη 1η ηττα θα εχει 500 παλι μην ασχολεισε μερικοι εχουν τοση σχεση με τη μπαλα οσο ο Αλεφαντος που περιμενουν με 6-7εκ μπατζετ να τους κερδιζεις ολους και να παιζεις και μπαλαρα οι αλλοι εχουν 3ις φορες το δικο μας και δες τους ασε που τα σκανε 2-3χρονια τωρα ενω εμεις μολις ανεβηκαμε
Αν και ηταν απο τις χειροτερες εμφανισεις μας, η νικη ηταν παρα πολυ σημαντικη για λογους πρεστιζ και χτισιματος ψυχολογιας!
Την Πεμπτη ειναι πολυ κρισιμο το ματς και τα χαφ μας δειχνουν σκασμενα. Δεν θα εκπλαγω αν δω τον Gus να ξεκιναει Τζανετ στα χαφ. Δεν λεω οτι θελω, αλλα οτι δεν θα εκπλαγω
Λογικά θα έχει και τον Κορδερο έτοιμο. "Λογικά"
Είναι σημαντικό για μια ομάδα να κερδίζει, ειδικά ντέρμπι, ακόμη και όταν είναι κακή, πόσο μάλλον τραγική, όπως είμασταν εμείς σήμερα. Ειλικρινά αν ο ΠΑΟ δεν μπορεί να μας κερδίζει σε τέτοια τραγική μέρα, έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα. Αν πχ στο α ημίχρονο ήταν ο Θρήνος με τέτοια τραγική εμφάνιση θα είμασταν τουλάχιστον 0-2 και ο ΠΑΟ δεν έκανε ευκαιρία. Τέσπα αν παίξουμε έτσι με τον Τράι δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε και πέρα από το κύπελλο είναι καλό να μείνει ο Ατρόμητος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός τελικού, γιατί αν γίνει κανένα κουφο και το πάρει, τότε δεν βγαίνουν Ευρώπη όλοι των play-offs και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.
Ο Τράι θα αρπάξει 3 γκολάκια φίλε. Στο χαλαρό.
Λαθος για μενα η γιουχα του κοσμου στο ημιχρονο. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ισως να λειτουργησε σαν ξυπνητηρι για την ομαδα. Αλλα ενω εισαι στο 0-0, ξερεις οτι το ματς θα ηταν δυσκολο και ενω εχεις κανει 1-2 φασεις δε νοειται τετοια γιουχα. Για εναν και μονο λογο, γιατι δε γουσταρω να βγαινουν τα βαζελια και να λενε "ειμασταν τοσο καλυτεροι απο την ΑΕΚ που την γιουχαραν και οι οπαδοι της". 3/3 ντερμπι με 1 και να καιει. Φανταστειτε τι θα γινει με προετοιμασια Πογιετ και 3-4 μεταγραφες επιπεδου. ΕΙΜΑΣΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ μετα απο ακομα ενα "ντερμπι"!!!
Δεν παιξαμε καθολου πουλημα μπαλας για πλακα δεν ξερω τι επαθαν ολοι λες και πηγαν με το ζορι στο γηπεδο οσο παθος επεξαν με τον γαυρο το αντιθετο τωρα αρθο τραγικοτατος τι αλλο να πω...Αλλα ακομα και χαλια να παιζουμε ξερουμε να νικαμε αυτο θα πει μεγαλη ομαδα και δεν αλλαζει αυτο ποτε!!!Αεκαραααα
Κάτι άσχετο. Ο Arzo κάνει ...like στο Instagram περίπου 8 λεπτά πριν το match. Τι φάση; Να περάσει λίγο η ώρα ε;
ναι να χαλαρώσει λιγο το παιδι που το εχει αγχος να παιξει καλα ...
Πέσαμε από την Ακρόπολη, ζήσαμε και βρήκαμε και πορτοφόλι.. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να πάρουν και μια νίκη σε ένα ματς που παίξανε χειρότερα από τον αντίπαλο τους... Είμασταν πολλοί τραγικοί και αυτό σίγουρα θα απαχολήσει τον Πογιέτ στο μέλλον για να το διορθώσει..Μόνο να μην δω τίποτα ηρωικά άρθρα αύριο για σούπερ εμφάνιση και με πιάσουν τα γέλια..
Μπράβο , έστω κι έτσι.Είμαστε μέτριοι αλλά οι βάζελοι χειρότεροι.Ο Πογιέτ δεν με έπεισε...σήμερα.Αλλά και οι παίκτες μας...Ουτε τρεις μπαλλιές σωστες, δεκάδες λάθη και πουλήματα.Ας χαρούμε απόψε, κι ας ευχηθούμε το καλοκαίρι να πάρουμε 3-4 παίχτες , να σταθούμε στην Ευρώπη.
ΒΙΟΛΟΤΖΙ
Vargas! Μια λεξη μονο... Σταθεορος!!!!!
Εξήντα λεπτά χαμένα από τον Πογιέτ σήμερα με την επιμονή του να κρατάει τον βαργκας στον άξονα. Απορώ γιατί δεν ξεκίνησε με τον κοντό δεκάρι αλλά τελικά όλα καλά.
Άγιο είχαμε σήμερα και ευτυχώς που είναι αμπαλοι αυτοί του ΠΑΟ.
Οπωσδήποτε 4 με 5 μεταγραφές επιπέδου το καλοκαίρι!
Ρε φιλε καταρχην ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ και δευτερον,δεν ειδες οτι ηταν ενα παιχνιδι δυναμης?? Τι δουλεια ειχε λοιπον ο κοντος σε αυτο το παιχνιδι? Και στα εξτρεμ να τον εβαζε θα ειχαμε προβλημα με τα μαρκαρισματα.Για τον Βαργκας συμφωνω.
Αν ξεκιναγε με τον κοντο 10ρι θα το χαμε αρπαξει.
βαγκας εισαι απιστευτος..η αποτελεσματικοτητα σου δεν υπαρχει..πως το καταφερνεις να εισαι εξαφανισμενος ολο τον αγωνα και παντα να βαζεις το γκολ που θα καθαρισει το ματς..δεν ειμασταν καλοι σημερα αλλα ευτυχως νικησαμε..δημερα φανηκε πολυ οτι επρεπε να ειχε αποκτηθει εξτρεμ.μπαρμποσα βαργκας και μετα το χαος...ο πλατελλας δεν κανει ουτε για παγκο δυστυχως...στα πλευ οφ πιστευω θα δυσκολευτουμε με βαζελα αλλα θα βρει τον τροπο ο πογιετ(και ο βαργκας βεβαιως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βεβαιως) και θα τους παρουμε..
respect απλα αγορι μου..συνεχισε ετσι και τρελανε μας κι αλλο παικταρα μου!!!
Καθολου φρεσκαδα η ομαδα,απιστευτα λαθη,πουλημα της μπαλας..... στα 3 μετρα.......νευρικοτητα και σιγουρα στοιχισαν.... οι απουσιες...!
...!
ω οτι δεν ηξερα οτι ο βαζελος ειναι για......4 γκολ.....αν καναμε την εμφανιση που καναμε με Ηρακλη π.χ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...στο 5-1 ....!.Δεν ειχα δει κανενα παιχνιδι του..Φοβαμαι παντως οτι η ομαδα ειναι κουρασμενη.....κι εχουμε.......κυπελλο και αργοτερα πλεϋ οφ.!....Για να δουμε ροτεϊσον κλπ!
Ισως το χειροτερο μας παιχνιδι απο την αρχη της σαιζον........ ομως κερδισαμε!..Μπραβο
Τελικα ο......Αραβας που δεν μας αρεσει και τοσο πολυ,μαλλον χρειαζοτανε απ την αρχη!.......Ομολογ
Μελισσανιδη ΔΕΣΕ τον Πογιετ.......και παρ του παιχτες..!
Το ντέρμπι τελείωσε & αυτό που κρατάω είναι η κούραση του Γιόχανσον που κάνει μπαμ η κακή βραδιά του Μπακάκη που ελπίζω να ήταν όντως μια κακή βραδιά η μη χρησιμοποίηση του Μπουενανότε στην θέση του απόντος Μάνταλου!!Κρατώ επίσης & την αδυναμία μας να κάνουμε καθαρές φάσεις για γκολ φάσεις που θα τις χρειαστούμε με το Ατρόμητο την Πέμπτη για να κάνουμε σκορ ασφαλείας!!
Μου αρεσε που πειραμε το τριποντο ειναι σκληρη ομαδα αλλα με τις απωλιες και το ντεφορμαρισμα του IceMan το ποδοσφαιρο που παιξαμε ηταν χαλια,ο ντιντακ επαιξε ωραιο και ο σιμοες ο αρθο μακαρι να ειναι η τελευταια χρονια στην ομαδα και να παρουμε ενα στοπερ της προκοπης
Ακολουθεί προσωπική κριτική του αγώνα:
Η ΑΕΚΑΡΑ δεν ήταν καλή σήμερα, και για αυτό κυρίως έφταιγε το κέντρο μας. Δεν έκοβε αποτελεσμαστικά, δεν μπορούσε να κρατήσει και να μοιράσει μπάλες και δεν τροφοδότησε σε καμία περίπτωση τον Πέκχαρτ. Επίσης η έμπνευση με τον Πλατέλλα δεν βγήκε και ο Μπαρμπόσα ήταν σχετικά μέτριος (ή όχι ακόμα απόλυτα έτοιμος). Ως αποτέλεσμα όλη η άμυνα του βάζελου να είναι προσαρμοσμένη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάνω στον ψηλό Πεκ και δεν απειλούσε. Νομίζω θα έπρεπε να ξεκινήσει ο Αραβίδης δίπλα στον Πέκχαρτ ώστε να έβρισκε χώρους ένώ ο ψηλός έπαιζε ξύλο. Επίσης κάποιοι πάικτες μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι, αλλά ποτίζουν με πάθος όλη την ομάδα και ο Αραβίδης είναι ο μόνος αυτή την στιγμή.
Το κέντρο μου θύμησε εποχές Καφέ (αόρατο τοίχος): Φτώχια λατέρνα και φιλότιμο. Ο μέτριος σήμερα Βάργκας ενσαρκώνει την διαφορά μεταξύ του παίκτη που παίζει καλά και του παίκτη που αλλάζει έναν αγώνα, νομίζω κέρδισε την παραμονη του για του χρόνου σε αντίθεση με τον Ντιέγκο. Για τον μπαρόχα παίζεται ακόμα. Αυτός που πρέπει να μείνει οπωσδήποτε είναι ο Γουστάβος. Μελ κανόνισε το και δεν θα χάσεις
Τέλος θα ήθελα να σχολιάσω ότι οι φανατικοί μας (και οι υπόλοποι φίλαθλοι) δεν τραγουδάμε αρκετά για τον σύλλογό μας, αλλά κυρίως ασχολούμαστε με τους αντιπάλους. Όταν μπήκε το γκολ, το πρώτο σύνθημα ήταν "Πουτ.....ας γιοι Παναθηναϊκοί" Δεν το βρίσκω πολύ εμπνευσμένο και ειδικά για τους οπαδούς που έχουν επινοήσει τα καλύτερα συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα. Λείπει και η αύρα της ΝΦ.
Λίγα λόγια για τον Βάζελο. Δεν είναι κακή ομάδα ειδικά μετά τις μεταγραφές. Δεν είναι όμως μεγάλη ομάδα, δεν φοβίζει σε καμία περίπτωση. Υπάρχει μία διάχυτη μιζέρια σε αυτό τον σύλλογο, από την κερκίδα έως την διοίκηση. Σήμερα το κέντρο τους μας πήρε τα σώβρακα. Καλτσάς και Βλαχοδήμος είναι καλά παικτάκια, έναν από τους δύο έπρεπε να τον είχαμε τσιμπήσει.
Όλα καλά λοιπόν, αλλά η χρονιά θα κριθεί σε πλει οφ και κύπελλο. Χρειάζεται πολύ προσοχή να μην γκρεμίσουμε ότι χτίζεται πετραδάκι, πετραδάκι.
Βάργκα κανένα γκολ σε κανένα ντέρμπι θα βάλεις? ΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑ τους έχει πελατώσει και τους τρεις...
Δυστυχώς κάναμε ενα κακο παιχνιδι με παρα πολλα λάθη με εμφανή την απουσια του Μανταλου για μενα κακος γιοχανσον σημερα ο Μπαροχα με προβληματίζει παρα πολυ στις εξοδους του γενικα η ομαδα χρειάζεται καποιες καλες μεταγραφες κυρίως στην αμυνα και σιγουρα του χρονου θα κανουμε πολυ καλυτερη πορεια με πογιεταρο φυσικα στον παγκο μας!!!!ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Vamos bien !
Το viagra πιάνει μετά τα 78 λεπτά. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι και με τον Ολυμπιακό και σήμερα ο Viargas σκοράρει το ίδιο λεπτό. ...
Όταν από τους 11 ποδοσφαιριστές οι 9 παίζουν χάλια ( μπορεί να φταίει το ματς της Πέμπτης ) όταν έχεις παίξει τόσο χάλια και νίκας τότε το μόνο που μπορώ να πω στην ομάδα και τον Πογιέτ είναι μπράβο...καθαρά αγωνιστικά ούτε τα εξτρέμ ούτε όλο το κέντρο ούτε ο ποιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟ Αρθο τράβηξαν...η ομάδα χτίζει μέταλλο με της νίκες παρότι δεν παίζει μπάλα...
ΥΓ1 Τίγρη κράτησε τον Πογιέτ και πάρε παίκτες....θα δούμε ωραία πράγματα....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ2 πόσο καιρό έχω να δω προπονητή στην ΑΕΚ που να διαβάζει το παιχνίδι και να έχει και Νεύρο....Πογιέτ για πάντα στην ΑΕΚΑΡΑ
ΥΓ3 καλά ρε τσακάλια...3 θύρες γεμίσατε στο ημίχρονο? ο τζάμπα ζει....
ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΛΠ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΣ..ΤΟΥ GAY ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.... ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΒΑΡΓΚΑΣ !
Ο Βάργκας αφού πανηγυρίσει έξαλλα, και δικαίως, τη γκολάρα που έβαλε, ας γυρίσει στους συμπαίλτες του να τους πει: "συγνώμη ρε παιδιά που μ@λ@κιζόμουν τόση ώρα"!
Ενω οι αλλοι ηταν καλοι. Ρε φιλε πλακα μας κανεις; Τουλαχιστον αυτος ηταν κακος παιζοντας σε θεση που δεν την ξερει(αλλο 10ρι αλλο 8ρι). Οι αλλοι ηταν τραγικοι παιζοντας στις θεσεις τους.
Δεν μαλακιστικε καθολου ο Βαργκας απλα οταν αναγκαζεσαι να βαζεις εξτρεμ να παιζει ωχταρι απολυτα λογικου αυτο που εγινε οταν πηγε στα ακρα ανεβηκε η ομαδα με τις αλλαγε εσπαγε τη μπαλα ο Τζεμπουρ και ουτε τα ιδια λαθη καναμε ουτε τοσο χαλια παιζαμε
Aπο την ωρα που πηγε στη φυσικη του θεση,πηγε πολυ καλυτερα.. επειδη εμενα μου θυμιζει πολυ τον(φτου κακα) Αλεξανδρη στο παιχνιδι του , οταν επαιζε σε εμας βεβαια, γιατι μετα σταματησα και να ανφερω το ονομα του,ηταν σαν να εβαζεs τον αλεκο χαφ....ε! δεν γινοταν !! Ο ανθρωποs ειναι κρυφοs φορ .
Βιαγκραρας!
κραταμε τη νικη και την ρεντα του απιστευτου βιαγκρας!!!εμφανιση αθλια σημερα αλλα ακομα αναρωτιεμαι...ΠΟΣΟ αθλια ειναι η τριτη ομαδα του πρωταθληματος;ρε ζελες σημερα σας καναμε δωρο το ματς και καταφερατε και χασατε...αντε στα ταρταρα λοιπον...
εμενα ο βαργκασ μου θυμιζει νειμαρ οταν παιζει στα φτερα.
Εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας που ο ζελας ήταν καλά οργανωμενος.Ο κουτσός με τον τυφλό έπαιζαν. Ας πούμε μια φορά επιτέλους ότι δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε με μια κακιά ομάδα.Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπισουμε έναν επίσης κουτσό παο.Λαθος συστημα, λάθος άτομα, μηδέν ψυχολογία δεν ξέρω. Παρ ολα αυτά δεύτεροι αρα φανταστείτε τι μπάλα παίζουν όλοι οι απο κάτω αλλά και τι μπάλα παίζει ο πρώτος με 16 βαθμούς διαφορά. Ας ελπίζουμε σε μια καλύτερη επόμενη χρονιά. Πάντα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλοδεχουμενη μια νίκη όπως και να έρθει ειδικά σε ένα ντέρμπι
ρε απο τα ταρταρα ηρθαμε και σας κανουμε πλακα θα το λεω παλιι αν μεινει ο πογιετ αυτος ο ΝΙΚΗΤΗς γιατι ο ανθρωπος ειναι νικητης του χρονου ε διαιτησια φυσιολογικη ο τιτλος δεν χανεται με τιποτα
TOU XRONOU THA TON VLEPOUN STIN PERIOXI TOUS KAI THA TREMEI I KARDOULA TOUS.EFIALTIS THA TOUS GINEI.
Τι κομπρα εισαι εσυ αγορι μου... Σε ενα ματσ με πολλα λαθη, η ΑΕΚΑΡΑ εδειξε χαρακτηρα και με τον μπαμπα των ΠΑΟΚ-Γαυρο-ΠΑΟ καθαρισε με 0 ΠΑΘΗΤΙΚΟ!!!!!!!!! Vamos για το κυπελλο!!!!!!!!!
Το βασικοτερο ειναι οι νικες στα ντερμπι για να ξαναβρει η ομαδα το dna της. Μπαλλα δεν παιζουμε αλλα ουτε και οι αλλοι παιζουν κατι ιδιαιτερο. Παμε μεχρι τελους και το καλοκαιρι περιμενουμε ποιοτικες προσθηκες αρκετες. Πανω απ' ολα και πρωτα απ' ολα ειναι να αρχισει επιτελους το χτισιμο του γηπεδου.
Ακόμα και χωρίς τέρμα να παίξει ο Gus, θα κερδίσει.
Δε με νοιάζει αν παίξαμε θεαματικά ή αν κάναμε λάθη, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες ομάδες.
Πόσα χρόνια είχαμε να κερδίσουμε 3/3 ντέρμπυ στην έδρα μας?
Προχωράμε ΑΕΚάρα
ευτυχώς που μας έσωσε πάλι ο τσιγγάνος με το κλασσικό πλέον χτύπημα της κόμπρας στα ντέρμπυ..
κατά τα άλλά πάνω από 100 πουλήματα της μπάλας από το κέντρο και πίσω..
ακόμη και οι κορυφαίοι μας παίκτες Γιόχανσον Σιμόες ήταν τραγικοί σήμερα και έλειψε πολύ ο Ζουκουλίνι..
Metroia simera i omada alla eutixos pou o Pyoet einai kalos kai empeiros proponitis kai to allakse sto deutero.Akoma omos kai se mia kaki mera exei ton tropo i omada alla kai o proponitis na paroun e nterbi auto prepei na tous to anagnorisoume oloi mas.Gia mpala as milisoume kaytera toy xronou paidia se naies vaseis kai programatismo.
Το θελε η μοίρα να τους καθαρίσει όλους ο Βάργκας! Βάργκας ο μπαμπάς σας λοιπόν!
Αν νικησαμε τα ντερμπιωρια ευρ με αυτη την ομαδα και με τοσες απουσιες σκεφτεσαι ποσο ευκολα θα χτυπουσες τιτλο αν ειχες οχι πολλους αλλα 3 παικτες εναν σε καθε γραμμη που να κοστιζαν 2 εκατομμυρια ο καθενας που δεν ειναι και τιποτα στο φιναλε. Τιγρη κρατα τον Πογιετ και στηριξε τον το καλοκαιρι με καποιες μεταγραφες και του χρονου τετοιον καιρο θα εξασφαλιζουμε πρωταθλημα.
Ο Αλλος ο Στραπατσονις, βγαζει τον Εσιεν και βαζει τον Κουτρουμπη. Ξανα κοιταξτε λιγο τι ειπα... ΒΓΑΖΕΙ τον ΕΣΙΕΝ και ΒΑΖΕΙ τον ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ. Το παιδι ειναι χαζο, δεν εξηγειται! Βγαζει τον παικτη που κουβαλαει τοση ποιοτητα και εμπειρια οσο ολοι οι αλλοι μεσα στο γηπεδο να βαλει τον αργοκινητο Κουτρουμπη... Δηλαδη οτι τι, οτι θα επιανε την σουπερ κεφαλια ο Κουτρουμπης? Γιατι τιποτα αλλο δεν μπορει να προσφερει ειδικα σε εκεινο το σημειο!
Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμιά υπερεμφάνιση για να κερδίσουμε τον βάζελο.Ελεος.
Με το μυαλό στο σημαντικό ματς της Πέμπτης + τις απουσίες των Μάνταλου και Γκάλο που φτιάχνουν τα 50-60% των επίκινδυνών μας επιθέσεων κ την κάτω του μετρίου απόδοση κάποιοων παικτών δεν ήθελε κ πολύ.
Μακάρι να τελειώσουμ την πρόκριση την Πέμπτη κ μετά μπορούμε να διαχειριστούμε προς τα πάνω την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαφορά πόντων στα πλέι οφ.!!!!
ναι μωρη παιχτουρα Βαργκας , κοντεψαμε να γινουμε καρδιακοι με τον Αρθο σημερα ... Ευτυχώς εχασαν ενα σωρό ευκαιριες
Αυτός ο στραπατσόνι να΄ναι καλά που έβγαλε τον εσσιέν έξω για να βάλει την παιχτάρα τον κουτρουμπή.
+7 από τους ζέλες που άνετα γίνεται και +10 μετά το ματς που έχει με τον κολόgayρο.
3/3 και το ατρομητάκι καραδοκεί να πάρει σειρά πως και πως.
TI kanei autos oVargas re paidia fetos xronia exo na do tetoio paixti na einai poly metroios sto mats kai na sou petaei goal kai sta 3 nterbi.Tou AKSIZOUN sygxaritiria gia auto to pragma.
Κατουνα ξηρομερου !! '''παικτης Βαργκας,δεν υφισταται...'''' Ξερεις πολυ μπαλα τελικα..........
Φίλε Ντιέγκο, σορι γιατι μέχρι τον Γενάρη, έλεγα τα χειρότερα για την πάρτη σου, απόδειξη οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα έχουμε περιορισμένη γνώση του τι γίνεται σε μια ομαδα. Σήμερα η ΑΕΚ ηταν πάρα πολύ κακή αλλά κι ο Βάζελος δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Η ΑΕΚ ειναι φτιαγμένη έτσι απο τον Πογέτ. Αν δεν την σκοτώσεις όταν μπορείς, θα βρει τροπο να σου το καρφώσει. Ο ΠΑΟ ειναι μια κακή ομαδα, με έναν μυρωδιά στον πάγκο και γι' αυτό δεν εκμεταλλεύτηκε τίποτα σήμερα. Στο τέλος μάλιστα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα νεύρα των παιχτών του έδειξαν οτι ειναι μια ομάδα που εχει ποτίσει από την γκρίνια του προέδρου της. Ελπίζω να είδαμε ολοι, γιατι ο Μάνταλος απαραίτητος, ετσι δεν ειναι; Σιμοες και , πρωτίστως ο Γιόχανσον, εχουν σκάσει. Μετά τον Ατρόμητο, πρέπει να ξεκουραστούν οπωσδήποτε. Απογοητεύομαι πάντως συνεχώς απο τον Μπαρόχα. Ειναι μπλουπερ ο άνθρωπος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Μπράβο για τη νίκη.
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς που κρύφτηκαν αυτοί που το καλοκαίρι γκρίνιαζαν για το κουτσό άλογο (Βαργκας) που μας έφεραν στην ΑΕΚ?
Οπως η....κατουνα ξηρομερου ξερω εγω...::::
Ο μπαμπάς τους ο κυρ γιώργος τα μαλώνει και στα κάγκελα επάνω σκαρφαλώνει,και όλο κλαίνε τα βαζελάκια στου ΟΑ στου ΟΑΚΑ τα σκαλακια,η μαμά τους η κυρία βαζελίνα κάνει πιάτσα στην γηπεδική καντίνα και ολο κλαίνε τα βαζελάκια στου ΟΑ στου ΟΑΚΑ τα σκαλακια.
Βαζέλες στην ΑΘΗΝΑ σας εχουμε στο νοίκι , παρτε το χαμπάρι η πόλη μας ανήκει.
Πιστεύω πως αν η ομάδα ενισχυθεί με βάση τις εισηγήσεις του Πογιέτ, η διαφορά μας από τον 2ο θα είναι το χάος. Ο άνθρωπος είναι μακράν ο καλύτερος μάνατζερ στην σούπερ λιγδ και η διαχείριση που κάνει με το υλικό που έχει, είναι για σεμινάριο! Για να μην αδικώ τους παίχτες, πιστεύω πως ο λάθος σχεδιασμός του καλοκαιριού ευθύνεται κατά βάση, για την διαφορά μας από τον gay. Μελ κράτα τον, είναι θεμέλιο για πολύ ψηλό κτίριο!
Πάντα πανηγυρίζουμε γκολ της ομάδας μας αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεται έτσι το ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να υπερηφανεύομαι για την ομάδα μας ότι έχει παίξει ακόμα και μέχρι και σήμερα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ελπίζω να ξανάρθει αυτό. Αλλά για να ξανάρθει θα πρέπει έστω και έτσι να παίρνουμε τα αποτελέσματα.
Ρε Βαργκας δεν εχεις το θεο σου σε ολα τα ντερμπι δεν υπαρχεις στο γηπεδο πραγματικα πολυ μετριος και τσουπ τσουπ παρτο το γκολακι και αντε γεια και σημερα ηταν η πρωτη φορα που εχασε και μια καλη ευκαιρια σε ολα τα αλλα απο το πουθενα παρτο γκολ τι να πω νασε καλα.
Τωρα το κεντρο μας θελει 1-2 βδομαδες να πανε διακοπες στις Μπαχαμες να ξεκουραστουν γιατι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιοχανσον θα συμπληρωσει 1.5 χρονο σερι παιχνιδια οπως και ο Σιμοες.Κακο ματς γενικα ελειπε ενας παιχτης απο το κεντρο παρα πολυ δε μπορουσαμε να αλαξουμε 2 πασες ατυχος ο Πογιετ που του χτυπησαν 2 παιχτες στην ιδια θεση και 3ος ο Μανταλος που ειχε καρτες 3ις παιχτες σε μια θεση ειναι καντεμια
Τελος ουτε 2 ευκαιριες δε θα κανανε αμα δε τις διναμε μονοι μας ο Αρθο πρεπει να εκανε 5-6 μονος του τα οποια ευτηχως δεν μας στοιχησαν το κακο ειναι οτι κανει ΠΟΛΛΑ ομως ζητημα ειναι να εχουμε φαει 1-2 γκολ αντιθετα με το Κολοβετσιο που κανει πολυ λιγοτερα αλλα οταν κανει τα πληρωνουμε μια απλη παρατηρηση επειδη μου εκανε εντυπωση
Όλα τα Βαζελια ειναι τάβλα πω πω κ@υλα πωπω κ@υλα
VAMOS AEKARA AXAXAXAAXAXAXA RONAAAAAAAAALD VAAAAARGAS
Σε γενικες γραμμες : Χαλια αγωνας , πολλα λαθη , Αρθο το καλοκαιρι σουταρισμα , για ακομη εναν αγωνα λαθη ΤΡΑΓΙΚΑ . Ο κινητηριος μοχλος της ΑΕΚ Σιμοες εκανε και ενα κακο παιχνιδι σε συνδυασμο με το κακο παιχνιδι του Γιοχανσον (εκατσαν μαζι τι να κανουμε) οδηγησαν την ομαδα σε λαθη....δημοτικου. Πογιετ σωστες αλλαγες απλα πηρε το παιχνιδι με τσαμπουκα . Αραβιδαρος ισως και να χρειαζοταν απο την αρχη σ αυτο το παιχνιδι ετσι οπως κυλησε . Συμπερασμα ? ? Τρεις πολυτιμοτατοι βαθμοι που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργουν και ενα αερα διαφορας απο τον 3ο .Γιατι αυτην η χρονια περαν οτι η ΑΕΚ στο 2ο γυρο κερδισε τα ντερμπυ και μπραβο στους παικτες μας και στον προπονητη μας θα κριθει στα playoff . Αν δλδ βγουμε πρωτοι στα playoff θα μιλαμε συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα για επιτυχια και φυσικα αν αυτο συνοδευτει και με την κατακτηση του κυπελου .
Παντως μαγκες ειναι απιστευτο πως αυτη η ομαδα χωρις επιθετικο διαφορας καταφερνει παντα να σκοραρει χαρη στους γκολτζηδες εξτρεμ της,αμα ειχαμε και 2 καλυτερους κεντρικους αμυντικους θα ημασταν πολυ πιο ησυχοι
Ο Αρθο ήταν ο καλύτερος επιθετικός των βάζελων και ο Βλαχοδήμος ο καλύτερος αμυντικός μας....
Και κάντε κάτι με τον Αρθο! Τραυματιστε τον ρε παιδί μού κάτι...
ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ + ΑΠΟΥΣΙΕΣ= ΑΠΟΨΙΝΟ ΘΕΑΜΑ.
Παρολαυτα ομως να κερδιζεις στην χειροτερη σου μερα και ειδικα ντερμπυ λεει παρα πολλα και για τον προπονητη και για τη φανελα της ομαδας. ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ και ΚΥΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΕΤΑΡΟΣ ξερει τι ροστερ εχει, 3/3 ντερμπυ και τεζα οι λαγοι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ. Για οσους μας εχετε ερθει απτην ισπανια και τη βραζιλια και δε σας αρεσει η μπαλα που παιζουμε αλλαχτε καναλι εγω θελω με χαλια μπαλα και ολα τα ματς 1-0 στο 94' να παρω κυπελλο και να βγω τσ.λιγκ. Για τακουνακια αντε σε καμια παραλια στο Ριο.
Κλασσικό ντέρμπυ 2016... 1-0 με VIAGRAS, και με κόκκινη στο τέλος για να μη χαλάει το γούρι (προσπάθησε πάρα πολύ να την πάρει ο Μέστο και τελικά τα κατάφερε).
Μπάλα τίποτα, αλλά στα παπάρια μας σε αυτήν τη φάση. Νίκες μισό-μηδέν για κύπελλο και 2η θέση και ο πήχυς ανεβαίνει κατακόρυφα το καλοκαίρι!
Πολύ ασχημη η εμφάνιση και φαινόταν ότι ο Παναθηναικός το ήθελε περισσότερο το ματς, αλλά πάντα μετράει μόνο η νίκη ειδικά σε τέτοια ντέρμπι. Η ουσία είναι: 3x3 και τώρα το κύπελλο. Ψιτ, ήρθαμε... αν και νομίζω ότι το χωνέψατε...
Πόνεσαν τα μάτια μας.
Με Πέκχαρτ φορ και Βάργκας στα χαφ είναι σαν να παίζαμε με 9...
Ο Βάργκας έγινε και επίσημα ο μπαμπάς της μισής Ελλάδας!!!
Μπραβο για την επαγγελματικη νικη! Κριμα παντως να μην κανουμε μεταγραφες σε 2 (!) μεταγραφικες περιοδους... Τωρα θα μασταν 15 βαθμους μπροστα και θα ειχαμε εξασφαλισει τη 2η θεση.
Vamos bien !
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΘΡΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Έτσι ΑΕΚΑΡΑ μού!!! πέραν των απουσιών η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο... Πρέπει γρήγορα να βελτιωθούμε και να φρεσκαριστουμε!
Βελτιωμένοι στο β ημίχρονο,τεραστια νικη, απίστευτο ΑΣΤΡΟ Πογιετ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Βιάγκραρος again!!!
AΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εκεί που σε σκάνε, εκεί βάζουνε γκολ και κλείνουνε στόματα!!!! Νίκες σε όλα τα ντέρμπι συνεχόμενα είναι σπάνιο όπως και να ναι... ΜΠΡΑΒΟ και βελτιωνόμαστε για τη συνέχεια γιατί δεν αρκεί νίκες στα ντέρμπι μόνο, αλλά να γίνουμε ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!! Πήγε γούρι τελικά όπως είχα γράψει στο ημίχρονο, γιατί φέτος όταν δεν παίζουμε σκοράρουμε πρώτοι, σε αντίθεση με παλιά... Πρέπει να είμαστε οι μόνοι φίλαθλοι στον κόσμο που κερδίζουμε ντέρμπι και δεν τρελαινόμαστε λόγω εμφάνισης, αλλά γαύροι δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα γίνουμε ΠΟΤΕ!!! Το παν είναι να πάιξουμε καλά στα play off. ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
η τεράστια διαφορά μας από τον ΠΑΟ ΠΑΟΚ αλλά και τη γαυριέλα είναι το γεγονός ότι έχουμε στον πάγκο προπονητή που έχει τη δυνατότητα να επέμβει στη διάρκεια του αγώνα. Αυτός είναι η καλύτερη μεταγραφή μας και πρέπει να του δώσουμε τη δυνατότητα να προετοιμάσει την ομάδα του χρόνου
Δεν είμασταν καλοί,αλλά είμαστε ΑΕΚ.Μεγάλη νίκη,άλλη μία σε ντέρμπι και συνεχίζουμε.Ευχαριστώ Ρόναλντ Βάργκας.Μπράβο και μόνο μπράβο στον κιτρινόμαυρο λαό μας.
ΥΓ. Γκουστάβο μαζί θα πάμε ψηλά.
Εκτος απο το γκολ του vargas και την νικη που κραταω !!!! αυτος ο αγωνας ηταν οτι πιο χειροτερο κλοτσοσκουφη εχουν δει τα ματακια μου ελεεεος !!!!
Κερδίσαμε γιατί ο Πογέτ έχει άστρο και Βάργκας που ειτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο σκοράρει, αλλά η σκαρταδούρα στην εντεκάδα έκανε μπαμ, δεν θα αναφερθώ σε προσωπα το εχω κανει τόσες φορές αλλα στον φουκαρα τον Πογετ που ζητουσε απεγνωσμενα εξτρεμ, φορ κανόνι και αμυντικό και αναγκαζεται να παιζει με αυτους που όλοι είδαμε, για να παιξεις με τόσο ψηλό φορ που δεν στρίβει πρέπει τα εξτρέμ σου να είναι ταχύτατα και πανέξυπνα, επίσης πρέπει να βγαίνουν πλάγιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψηλές σέντρες και όχι χαμηλές ή στο ύψος της κοιλιάς του Πέκχαρτ, όταν οι Μπαρμπόσα και Αραβίδης γίνουν αναπληρωματικοί των εξτρεμ που αρμόζουν στην ΑΕΚ και κάποιοι άλλοι πάνε σε ομάδες του βεληνεκούς τους τότε θα πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα!!!!
Ακομα εξπερματωνωωωω!! Η Τριλογια του Βαργκας που μολις σκοραρε (παλι) αλλος ανθρωπος! Τους ταραξε στα τακουνακια και εκανε σοου! Ο Γιοχανσον ηταν τοσο κακος σημερα που δεν αντεχα να βλεπω τον παικταρα να σερνεται, μπραβο στον Γκας που τον εβγαλε! Ηταν σκασμενος ο Σουηδος... Γενικα παντως ηταν το χειροτερο παιχνιδι μας (μαζι με το Περιστερι). Πολυ κουρασμενη η ομαδα. Μπηκε ο Αραβας και εδωσε ενεργεια!
πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που δεν πανηγυριζω γκολ της ομαδας μου..με αυτην την εμφανιση
Πας καλά;;;; Τι περίμενες να δεις την Ρεάλ με τον ΠΑΟ ;;; ωραιότατο γκόλ, φοβερή εκτέλεση, άπιαστο... γιατί να μην πανηγυρίσεις; κατοχή 55% και πολλά λάθη λόγω υπερέντασης.
PANTA PANIGIRIZOUME GOAL TIS AEKARAS FILE
Εθνική Ελλάδας με Ότο Ρεχάγκελ προπονητή . αυτή ειναι η ΑΕΚ του Πογιετ !
Και καλα κανει,χιλιες φορες να ειμαι καλα στην υγεια μου ενω πηρα ετσι το ματς οπως σημερα,παρα να επαιζα μπαλαρα και να μην εφερνα αποτελεσματα,μακαρι να ημασταν ολη τη χρονια ετσι
Σε χαλαει το 3/3 στα ντερμπι εντος ετσι ?
Όχι βέβαια . Όπως δεν με χάλασε και το ευρωπαϊκό το 2004...πάντως με τέτοιες εμφανίσεις πάλι καλά που ειναι χάλια ο βαζελος και ο μπαοκ .
Α λαθος μου δε σε καταλαβα καλα Ε να παρουμε και εμεις ευρωπαικο τοτε και ουτε που θα θυμομαστε τη μπαλα παιζουμε :)
Αεκ Φρανκφούρτη σε συμπαθω αλλα βγαζεις πολυ Αντι-πογετ. Το ειπα και πιο κατω. Γιατι θελατε μπουονανιτε. Εδειξε κατι με οσφπ. Επισης ο Πογετ με το που αλλαξε το συστημα ηρθε η νικη δειχνοντας οτι κατι σκαμπαζει.
Απειρα λαθη, ομως ευτυχως δε τα πληρωσαμε.. Καλη χωνεψη ρε βαζελια!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ!!!
Μετραει το αποτελεσμα στο ποδοσφαιρο , τι να το κανω εγω το θεαμα εαν χαναμε με 1-0 ??? αφηστε τα υπολοιπα στον προπονητη μας αυτος ξερει καλυτερα , η ομαδα μας κερδιζει αυτο με νοιαζει εμενα , νικες θελω , μονο νικες , προχωραμε μπροστα , εχουμε Ατρομητο και Δελλα τωρα , νικη με 2-0 προβλεπω και φυγαμε για τελικοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί να στεναχορηθώ που δεν παίξαμε μπαλάρα?
να παίζαμε μπαλάρα οπως άλλες φορές και να μην κερδίζαμε?
το αποτέλεσμα μετράει και οι βαθμοί.....πάμε αεκάρα μια ακόμα νίκη με τον κλασικό ύποπτο βαργκας!!!
Μεγάλη εμφάνιση, τεράστια νίκη... νταξ' πλάκα κάνω
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Α.Ε.Κ.
οχι ρε παιδια εσεις δεν λετε τον μπουονανοτε μετριο?τωρα παρακαλατε να μπει μεσα? αφου ο πογιεταρος ο προπονηταρας δεν του κανει...λουστειτε τωρα τους βαργκες τους πλατελλες τους μπαρμποσες κ τους μανταλους.. εκει καταντησαμε εναν μπαλαδωρο γρηγορο μπουκαδωρο εχουμε με κοφτη ντριμπλα κ τον εχουμε στον παγκο για να βλεπουμε τους αμπαλους που τους καναμε θεους...
Μπράβο αδερφέ συμφωνώ 100%!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πολύ πιο χειρότερα θα ήταν ο κοντός απο τον Πλατέλλα ι τον Vargas;;τα λέω εδώ και καιρό οτι δεν βλεπόμαστε . Πάλι καλά που ειναι χάλια ο βαζελος και ο μπαοκ ! Έτσι δεν βγαίνουμε 2. Με τίποτα !!
Ρε σεις ο Βαργκας δεν επαιζε στη θεση του σημερα ,μονο με στημενο θα μπορουσε να σκοραρει ...δεν βλεπατε οτι τον εβαλε στη θεση του Μανταλου?
Τον ειδες με τον οσφπ δηλαδη και σου αρεσε ο μπουονανοτε?
Αλλο το ενα παιχνιδι αλλο το αλλο αδερφε ,ο βαζελος στο κεντρο εχει κατι πουλια που παριστανουν τους ποδοσφαιριστες
Να συμπληρώσω ότι μόνο και μόνο η εκτέλεση των στημένων από το νάνο αρκεί.
Επίσης ότι ο Βάργκας είναι απαραίτητος γιατί είναι εξαφανισμένος αλλά μια φάση θα την κάνει. Κατά τα άλλα συμφωνώ 100%.
Πογιέταρος!! Με τις αλλαγές που έκανε, γύρισε αμέσως και πήρε το παιχνίδι! Βάργκας και Τζιμπούρ, όπως και να το κάνουμε είναι παίχτες που με μία ενέργεια θα σου κάνουν τη διαφορά!!
Ποσο σε ειχα κραξει ρε Βαργκας με την αποβολη που εφαγες με τον Αστερα.... Χαιρομαι που μας αποζημιωσες σε τριτο ντερμπι και μαλιστα σε αγωνα που δεν τραβαγαμε καθολου.
Ο επομενος!
Επαγγελματική νίκη, μεγάλη νίκη για τα δεδομένα που έχουμε φέτο. Και τώρα τελικό Κυπέλλου με το καλό !
Vargas Παιχταρα!!Φαπα στον βαζελακο και 3 στα 3 στα ντερμπι και συνεχιζουμε.Φορτσα ΑΕΚαρα!!
Φάπ! Πάρτα κάτω και τα βαζελάκια
Πάλι ο Βάργκας
Τι εγινε παλι με τον Μπακακη ,,
ντροπη τετοια εμφανιση μπροστα σε αυτον τον λαο
hyborean αμα δν ηταν τοσο αποτελεσματικος αυτος ο παικτης η ΑΕΚ θα παλευε για τα πλευ-οφ μαζι με τον παοκ
GUS POYETARE 3/3 ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ 3/3
Και τώρα μπορείτε...
Ta kaka paidia ksanaxtipisan xaxaxaxaxaxa
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΒΑΡΓΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
GKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΥΤΡΥΜΠΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΙ ΤΩΡΑ. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
RONALD VIAAAAAGRAAAAASSSSS!!!!!
GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
EUXARISTO THEEEEEEEEE MOUUUUUUU
Γι αυτο το ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο. Ο χειροτερος σου παιχτης σε οδηγει τελικα στην νικη
γγκοολλολ,οοκοκοκολο ο μπαμπας ολων τους ο γαμιας τους ο βαργκας γαμω την τρελα μου
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL
OOOAL
PALI ESI RE PAIXTARA PALI ESI PALI PALI ESYYYYYYYYYYYY
GOOOOOOOOOOOOOOOOO
ELA RE AEKARA MOU SE PARAKALO...... KANE KANENA GOALAKI NA TRELATHOUME!
Ολοι 0 απο τωρα... και 1 σε οποιον τυχον το βαλει...
Θέμα χρόνου είναι να το φάμε όπως παίζουμε...
Να καθαρίσεις μία φάση ρε Μπάρόχα! Μία φάση ρε την τρέλα μου! Αντε εισαι πολυ λιγος!
Ο Άρθο πάει σαν το Φωτόπουλο, που έκανε τον αόμματο στην "Κάλπικη λίρα"
tha kanoume tipota?????????? Vale diego kai tzempour kai arava mipos kai...
Παιδική χαρά...
Travmatistike o Artho. Les na th glutwsoume?
Ο Παο ειναι μια μετρια ομαδα συνολικα, με μπολικες αδυναμιες. Για να φαινονται τοσο ανωτεροι σημερα, καταλαβαινει κανεις ποσο χαλια ειμαστε εμεις
Μαύρο χάλι, τραγική εμφάνιση απ'όλους και σε όλα τα επίπεδα... τι να πρωτοδιορθώσει ο Πογιέτ στο ημίχρονο.
Θεε μου τι ειναι αυτός ο Αρθο! 30 χρονια βλεπω την ΑΕΚ, πρωτη φορά τετοιον μπαρμπα Γιωργο! Κακός κι ο Μπακάκης, κι ο Σιμόες σήμερα βρήκε να κανει το χειροτερο του παιχνιδι?? Απο θαυμα δεν τρωμε γκολ, είμαι σίγουρος ότι ο Πογιετ θα αλλαξει πράγματα στο ημιχρονο... ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ
ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ!!!
Με τον χειρότερο παο που έχω δει τουλάχιστον 5ετίας και να μας κάνει φάσεις από δικά μας λάθη τι να πω ντροπή !!!!!
Τυχεροί ειμαστε που δε χάνουμε ως τωρα.
Το αποψινο ειναι αφιερωμενο στους προπονητες του αεκ365 που ολη τη χρονια κραζουν τον Μανταλο που οσο και ντεφορμε να ειναι ειναι ο συνδετικος κρικος αμυνας και επιθεσης και μονο αυτος μπορει να το κανει. Ελπιζω λοιπον να σταματησετε να μας πρηζετε τα @@ απο εδω και περα με τον Μανταλο.
Στα του αγωνα σοβαρευτειτε αυτος ο παο ειναι για 3 γκολ δεν γινεται να τον αναστησουμε με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χειροτερο φετινο μας παιχνιδι.
βαλε τον γιοχανσον πιο πισω.δεν μπορει ο ανθρωπος τοσο ψηλα.ξυπνα πογιετ και γυρνα το 4-2-3-1 γτ γελανε και τα τσιμεντα με την μπαλα της αεκ
11αδα τραγική και στήσιμο το χειρότερο που έχω δει. Δυστυχώς η αμπαλοσύνη κάποιων παιχτων κάνει ΜΠΑΜ από μακρυά Μιλάμε δεν βλεπόμαστε αν χάσουμε κιόλας θα είναι πολύ μεγάλη ντροπή από τον χειρότερο παο που έχω δεί τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια!!! Αίσχος και ντροπή η=για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα να βλέπει αυτό το τσίρκο εκτός αν νομίζουν ότι είναι9 καρναβάλια τι να πω αίσχος τπτ άλλο τα νεύρα μας μας τα έχουν κάνει τσατάλια
Μελισσανιδη ταξε πριμ στο ημιχρονο μπας κ δελεαστουν κ παιξουν!!
Το μαύρο μας το χάλι στο ημίχρονο...Ευτυχώς που κι αυτοί είναι ανύπαρκτοι!!! Ας ελπίσουμε να πάει γούρι και να σκοράρουμε πρώτοι με τέτοια χάλια. Μέσα γρήγορα Μπουονανότε να τους χορέψει και Αραβίδης για να βγάλουμε λίγο πάθος. Αντε ρε γερααααααααααά !!!!!! ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Ο βαργκας πρεπει να φυγει απο το κεντρο κ να παει στα εξτρεμ επειγοντως...
Ο πλατελλας κ ο μπαρμποσα ενα απολυτο τπτ.
Κ ο μπακακης πελαγωνει στα διωξιματα κ τους εχει χαρισει 2 κορνερ....
Ξυπνηστε επιτελους!!
Ρε πουστη μου αμαν πια αυτος ο Αρθο!!!!!ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΟΓΙΕΤΑΡΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ?????
ερωτηση...τα dislike ειναι γιτι σας αρςσει ας πουμε ο Αρθο?ετσι για να ξερω...
Βάλε Πλατελλα και βάλε Αραβιδη όσο είναι καιρός!!
*βγάλε
Ενα χαλι απο ολες τις αποψεις σημερα.Ειμαστε σαν υπνωτισμενοι,πολυ απλα.Απο τις λιγες φορες που θες να τελειωσει το ημιχρονο οσο γινεται πιο γρηγορα....
Αν ηταν καμια σοβαρη ομαδα θα μας ειχε βαλει 2 γκολακια στο χαλαρο.Αμυνα απο τα LIDL μαγκες ,κανουν μπαμ οι αδυναμιες στα πιο δυσκολα.....
Για την αμυνα τα ξερουμε απο την αρχη της χρονιας,το θεμα ειναι οτι φαινονται σαν βαρεμενοι καμια σχεση με την δυναμικοτητα που εβγαζαν με το γαυρο
Δε νομιζω οτι ειναι αδιαφοροι ισα ισα που αυτη την ομαδα αν υπαρχει κατι που την κανει να ξεχωριζει ειναι οτι ολοι εχουν παθος και παιζουν σα τα σκυλια.Λειπουν πολυ ο Ζουκου και ο Μανταλος αν επαιζε ο Κορδερο πχ δε θα ημασταν τοσο χαλια επισης ο Βαργκας δεν ειναι 8αρι και δεν μπορε ινα παιξει τη θεση λογο αναγκης παιζει εκει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετα τα πρωτα 10 λεπτα που ειδε και ο βαζελος οτι δεν μπορουμε με τη μπαλα η κατοχη απο 70-30 πηγε 55-45 μονο ο κοντος μπορει να μπει και να φτιαξει παιχνιδι στο κεντρο αλλα τον φοβαμαι οτι θα τη χανει ευκολα και τελος αμα ειχαμε ενα στοπερ σα το Κολοβετσιο πχ οχι τιποτα τρελο και οχι τον Αρθο θα ειχαν 4ις φασεις λιγοτερες και δε θα ηταν η εικονα μας τοσο χαλια
Είναι που δεν έχει πριμ. Φιλότιμο 0.
Ποια δυσκολα ρε φιλε το κεντρο του ΠΑΟ ειναι της πλακας απλα και οι 3 κεντρικοι μας σημερα κουτουλανε...ειδικα ο Γιοχανσον δεν βλεπεται
Ειπα στα πιο δυσκολα καθως ακομα και αυτοι -αμπεντ,βλαχοδημος (αν εξαιρεσεις τα τελειωματα),ΕΣΣΙΕΝ!! ,καλτσας- σου κανουν πλακα ειτε το θες ειτε οχι . Με την τετραδα που εχουμε στην αμυνα ακομα και παναιτωλικοι,βεροιες,αστερες,ατρομητοι σου βαζουνε δυσκολα ασχετα αν δν το εχουμε πληρωσει σε αυτα τα ματς και πηραμε την νικη
Αμα ηταν ο γαυρος σημερα θα ηταν 0-3 ημιχρονο!!
Το στησιμο για τα μπαζα...Ομαδα για 3 γκολστο ημιχρονο... Τωρα μεσα μπουονανοτε για να κανει παιχνιδι και ο Τζανετοπουλος... Ο ποδοσφαιριστης Αρθο δεν υπαρχει... Παιζει με τα νευρα μας... Θα σπασω την τηλεοραση λεμε...
Ναι γτ ο κολοβετσιος ειναι ο τιαγκο σιλβα
3 στοπερ για τον ΠΑΣ Γιαννινα εχουμε....
Σήμερα έχουμε καρναβάλι ομάδα που κατάφερε τον παο να τον κάνει ομαδάρα με δικά μας λάθη χειρότερη 11αδα δεν έχω ξαναδεί έλεος πια
Το έγραψα το ματς είναι πονηρό!Θέλει τσαμπουκά πάθος υπομονή!Δεν έχουμε τίποτα από αυτά!!
Χρειάζεται κάποιος να πάρει πρωτοβουλία να φτιάξει το παιχνίδι, ας βάλει μέσα τον Νάνο, Μπάρμποσα και Αραβίδης (αντί του Πλατελλα), να παίξουν στο πλάι και να δέσουν περισσότερο οι γραμμές!
Τελικά απλά μόνο τον γαύρο θέλαμε να κερδίσουμε??? Σήμερα είμαστε τραγικοί είμαστε η ομάδα που καταφέρνει και πεθαμένους να αναστήσει δυστυχώ;!! Απογοήτευση μεγάλη η σημερινή εμφάνιση
Ολες οι επιθεσεις του βαζελου εχουν ξεκινησει απο λαθη στο κεντρο και εμεις εχουμε θεμα τοσο στους κεντρικους αμυντικους οσο και στην πλευρα του Ντιντακ που του εχει βαλει δυο παικτες και ο Μπαρμπσα λειπει
Ο χειροτερος ΠΑΟ ολων των εποχων και λες και παιζουμε με barca δεν δικαιολογειτε τοσο αγχος χωρις λογο
Τραγικες καταστασεις, με τον Πλατέλλα εξτρεμ, τον Βαργκας στο κεντρο, και τον Αρθο στην άμυνα μοιαζει να παιζει με 9 παικτες η ομαδα, ειναι πραγματικά γελοίο να αξιολογείτε ο Πλατέλλας ανώτερος για την εντεκάδα έναντι του Μπουονανότε, καλές έιναι οι γκρανκάσες, τα τρένα και οι εντυπώσεις άλλα πάλι η ομάδα είναι ακάλυπτη και ο προπονητής χωρίς επιλογές, το είχα πει στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου πως όπως στρώσεις κοιμάσαι, σήμερα το βλέπουμε στο γήπεδο!!!
Χάλια πρώτο ημίχρονο. Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ! Αν πιέσουμε ψηλά θα τους το χώσουμε το γκολάκι. Ξυπνήστε παλικάρια.
Σήμερα είμαστε τραγικοί σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο δυστυχώς στο μπάσκετ χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι και στο ποδόσφαιρο απλά δεν βλεπόμαστε !!!
Τι ειναι αυτα ρε μαγκες?? Απο το 20' και μετα μονοτερμα? κατοχη 40-60 για πλακα? Γκαφες γκαφες γκαφες? Σοβαρευτειτε ρε... Παιξτε μπαλα καθομαστε και βλεπουμε τον βαζελακο να κανει πλακιτσα 25 σερι λεπτα τουλαχιστον!
Άψυχοι και άνευροι για ακόμα ένα παιχνίδι. Όπως σας έδωσε το πρίμ μπορεί να σας το πάρει και πίσω! Για αυτό κάντε τουλάχιστο ότι ενδιαφέρεστε, αν δεν είναι μεγάλη χάρη να σας το ζητήσουμε δηλαδή.
ΑΝΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ Ο ΝΤΙΝΤΑΚ Κ Ο ΑΡΘΟ....ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΑΡΕΑ...ΟΥΣΤ ΜΕΤΡΙΟΙ Ε ΜΕΤΡΙΟΙ..ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ....ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΈΕΕΣ... ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ
Νυσαφι πια με τον Αρθο τι εκανε παλι ρε παρε βαλε στον Μπεργκ παλι καλα που ηταν ο Μπαροχα.Τελικα για ακομα μια φορα φαινεται οτι οι παιχτες που εχει η ομαδα ειναι της σειρας με λιγες εξαιρεσεις.Στο σημερινο παιχνιδι ολοι τους ειναι σε κακη μερα ουτε ενας διακριθεντες μαλλον οχι ο Μπαροχα μονο οι αλλοι δεν ξερουν που πατανε.Ο Βαργκας δεν κανει γι αυτης τη θεση βαλε μεσα Μπουονανοτε.
μπουονανοτε ρεεεε
Πιστεύω σήμερα να καταλάβαμε όλοι μας τι σημαίνει Μάνταλος για την ομάδα έστω και με μισό ποδι
Δυστυχώς σήμερα η ομάδα δεν έχει αρχή και τέλος, εντελώς ανεύρη, χωρίς θέληση και πάθος!! Ελπίζω αυτό να αλλάξει στο δεύτερο και να μην αναστήσουμε τον πεθαμένο!
Ο Βαργκαs δεν κανει για τη θεση ,πουλαει συνεχωs μπαλλα. Ναι, λειπουν παικτεs ,αλλα το στησιμο σημερα ειναι τραγικο.
Ο Βάργκας πρέπει να παίξει πιο μπροστά και όχι να φτιάχνει παιχνίδι!!
αντε και παιζει πιο μπροστα ο βαργκας ρε φιλε ποιος θα παιξει κεντρο?Γι αυτο εγινε χαμος μετα τον ζουκουλινι και ετρεχαν να επιστρεψουν το κορδερο πριν την ωρα του
Λειπει παρα πολυ ο Μανταλος αυτο για οσους κραζουν οτι δε κανει ακομα και ο μετριος Μανταλος μαζι με τους αλλου2 2 κρατανε το κεντρο δειτε πως παιζουμε σημερα και ποσα λαθη γινονται
I diaisthisi mou leei Tzempour! De ksero giati
Φαινεται να εχουμε χασει το κεντρο αυτη τη στιγμη
Ο Βαργκας 5 λεπτα τωρα εχει πουλησει 5-6 φορες την μπαλα. Κοιμαται ορθιος
Μια γκελα το λεπτο δωρο
Κανα link μαγκες?
Ισως, λεω ισως να ξεκιναει Πλατελλα γιατί θεωρεί ότι μαζί με τον Μπαρμποσα θα τροφοδοτησουν πιο σωστά το ψηλέας.. Τι να πω..
Eω ο Αραβας μεσα ο Πλατελας;;; Γιατι;;;
Λογω ταχυτητας και εκρηκτικοτητας του Βαγγελη.
Platelas anti aravidi sti selida tis pae sto Instagram
πάμε ρε ΑΕΚάρα μου.. πάμε γερά και σήμερα!!!
Σας περινενουμε παιδια ελατε εξω απο θυρες 1. 35
Μπαρόχα,μπακακης,αρθο,κολοβετσιος,ντιντακ,σιμοες,Γιόχανσον,Βάργκας, Μπαρμπόζα, πεκχαρτ και πλατελλας.. Αυτή είναι μάλλον η 11αδα..
ακούστηκε πλατελας βασικος αντί για αραβίδη
Ελατε μαγκες στο οακα σας περιμενουμε......!!!!!!
Ετοιμαζομαι κ φευγω 2-1 το σκορ παιδια παιξτε το!
ΑΕΚ...... 3χ3 και τρελαίνομαι........ Πάντα και παντού μόνο ΑΕΚ