Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νοσοκόμα σκότωσε το φίλο της με θανατηφόρα ένεση γιατί νόμιζε πως την απατούσε!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια 29χρονη νοσοκόμα από την Κίνα καταδικάστηκε για τον φόνο του σύντροφό της με μια θανατηφόρα ένεση. Η γυναίκα νόμιζε ότι ο σύντροφός της την απατούσε.

Η γυναίκα είχε νωρίτερα παραδεχτεί την ενοχή της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η29χρονη έριξε ένα μίγμα ηρεμιστικών στο ποτό του φίλου της και στη συνέχεια του έκανε θανατηφόρα ένεση ινσουλίνης στο στομάχι του. Νωρίτερα είχε διαβάσει τα μηνύματα που έστελνε ο άντρας σε άλλες γυναίκες.

Το ζευγάρι ήταν μαζί επί τρία χρόνια και επρόκειτο να παντρευτούν, ωστόσο κατά την προετοιμασία του γάμου είχαν έντονες διαφωνίες με αποτέλεσμα ο γαμπρός να μεταθέσει την ημερομηνία.

Μάλιστα, η γυναίκα πριν τελικά σκοτώσει τον σύντροφό της είχε αγοράσει ποτάσα από το ίντερνετ για να τον δηλητηριάσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς το δηλητήριο τελικά ήταν ψεύτικο!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ