Εκτός από το ρεπό που έδωσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ο Γκας Πογιέτ, τους ενημέρωσε και για ένα... μπόνους ρεπό, το οποίο είναι προαιρετικό. Συγκεκριμένα, η προπόνηση της Δευτέρας δεν είναι υποχρεωτική για τους παίκτες που βρίσκονταν στην αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.
Θα κρίνουν από μόνοι τους αν το σώμα τους χρειάζεται μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης μετά το δύσκολο παιχνίδι στο... βούρκο του Καυτανζογλείου ή αν θα βρεθούν στα Σπάτα για να ακολουθήσουν το -χαλαρό- πρόγραμμα προπόνησης. Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει από την Τρίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ξεκουραστητε και συγκεντρωθειτε για τον αγωνα με τον παναθηναικο την κυριακη 28 Φλεβαρη...... Προς τον υπεροχο λαο της ΑΕΚ μας. Μαγκες στο οακα με τον ολυμπιακο εισασταν ολοι υπεροχοι. Ελατε ξανα ολοι στο οακα την κυριακη 28 φλεβαρη με τα κ...ο Βαζελια για να δειξετε για ακομη μια φορα ποσο υπεροχοι ειστε.....!!!!!
Ξεκουραστητε και συγκεντρωθειτε για τον αγωνα με τον παναθηναικο την κυριακη 28 Φλεβαρη......
Στοίχημα ότι ο Djebbour θα λειπει...
Δεν πήγε άσχημα πάντως. Τέλος πάντων, ο Πογιέτ τον διαχειρίζεται καλά. Ελπίζω να τον ξυπνήσει γιατί έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια σε κύπελλο και πλεϋ-ωχ.
Όχι μόνο θα λείπει θα σαβουριασει και 3 διπιτα έτσι για τα ρέστα
αχαχαχαχαχα ωραιος!!!!!να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα
και να ταν μονο τα διπιτα...θα βρει κανενα σκυλαδικο στην Εθνικη να παει να καψει τον πονο του που (ευτυχως) δεν τον εβαλε βασικο χθες.
its a trap !! :P
δεν ειναι,
απευθυνεται σε επαγγελματιες που γνωριζουν το κορμι τους.
Μαλλον οποιος δεν παει, δεν θα παιξει...Μεγαλε Πογιετ
είναι πολύ σημαντικο παιχνιδι αδερφια με το βαζελο..παμε να στηρίξουμε την ομαδα όπως με γαυρο που είμασταν πραγματικα απίστευτοι....ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Οι μονοι που δικαιουνται να λειπουν ειναι οι γιοχανσον και σιμοες γιατι ακομα τρεχουν...
Τελικά μπορεῖτε νά μᾶς πληροφορήσετε ποιός ΔΕΝ πῆγε στήν προπόνηση;; Ἔτσι, ἀπό περιέργεια δηλαδή...
Έλα 365 βάλε τον ρουφιάνο για την περιέργεια της κυρίας.Απο τη στιγμή που ο προπονητής δεν θα κάνει τακτική στην προπόνηση και εγώ δεν θα πήγαινα.Για φυσική κατάσταση δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε μέρα προπόνηση,καλή είναι και η ξεκούραση σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματο;
σωστοτατος.
σωστος ο Πογιεταρος !!