Δύο χρόνια περίπου μετά τον τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ τα νέα ακόμα δεν είναι καλά.
«Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δεν είναι καλά», δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Ο Γερμανός συνεχίζει να λαμβάνει εντατική θεραπεία μακριά από τη δημοσιότητα στο σπίτι του στην Ελβετία, ύστερα από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο κεφάλι σε ατύχημα, ενώ έκανε σκι, στη Γαλλία τον Δεκέμβριο του 2013.
«Έχω νέα και δυστυχώς δεν είναι καλά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μοντετζέμολο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ υπογράμμισε:
«Η ζωή είναι παράξενη. Ήταν ένας φανταστικός οδηγός και είχε μόνο ένα ατύχημα με τη Ferrari το 1999 (σ.σ. ο Σουμάχερ είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι στο βρετανικό Grand Prix εκείνης της χρονιάς)».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
