O Μπάνε Πρέλεβιτς σύμφωνα με παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε σήμερα είναι κατηγορούμενος για απάτη και απόπειρα απάτης!
Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με παλαιότερη επιχειρηματική δραστηριότητα σε γνωστό καφέ-μπαρ το «Ολύμπιον». Το ποσό που κατηγορείται για απάτη φαίνεται πως ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, ενώ μαζί με τον Πρέλεβιτς παραπέμπεται ένας ακόμα μέτοχος της επιχείρησης.
Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται οικονομική οφειλή που φέρονται πως είχαν προς εταιρία εμπορίας αλκοολούχων ποτών που προμήθευε το κατάστημα τους.
Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και ο συνεταίρος του πρότειναν στους προμηθευτές να τους κάνουν συνεταίρους στην επιχείρηση έναντι της οφειλής και με ορισμένα χρήματα ακόμη, προκειμένου να κάνουν ανακαίνιση του καταστήματος, πράγμα που εκείνοι δέχθηκαν. Μόνο που... όπως τον κατηγορούν η ανακαίνιση δεν έγινε ποτέ, αλλά με τα χρήματά τους πλήρωνε υποχρεώσεις άλλων εταιριών του, ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι τους ζήτησε άλλες 60 χιλιάδες ευρώ τα οποία ωστόσο δεν του έδωσαν. Το συγκεκτιμένο γεγονός φέρνει τον άλλοτε μπασκετμπολίστα στην έξοδο από την ΚΑΕ, καθώς όταν ο ΠΑΟΚ πάρει το βούλευμα, τότε αυτόματα υπάρχει περιθώριο 15 ημερών προκειμένου να τον αποπέμψει από την προεδρία, αλλά και από το ΔΣ της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
