Η ΚΕΔ όρισε τον διαιτητή Στυλιάρα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με βοηθούς τους Κωσταρά, Κουρομπίλια και Συμεωνίδη.
Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν τον αγώνα, οι διαιτητές του αγώνα βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκαν με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λένε τα εξής: «οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα δύο ώρες στην ΕΠΟ και συναντήθηκαν με τον Γκιρτζικη. Πρόκειται ασφαλώς για κάτι ανορθόδοξο. Τι ειπώθηκε αραγε; Τα γνωρίζετε αυτά κύριε Κοντονη;"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
