Στις 29 Ιανουαρίου του 2012, το Ρέθυμνο ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον μετέπειτα Πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακό με σκορ 97-82. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όμως ήταν με τους ηττημένους.
Ο λόγος για τον καταπληκτικό Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 41 (!) πόντους σε 36 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ, σημείωσε τους 41 πόντους μετρώντας 4/5 δίποντα, 8/15 τρίποντα και 9/11 βολές, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του στο κομμάτι του σκορ.
Πλέον, ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς η "Ένωση" γνωστοποίησε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του.
Dionte Christmas 41 Pts against Olympiakos από kokoretsi
ΠΗΓΗ: Sport24
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τους 21+ πόντους τους έβαλε στην τέταρτη περίοδο με την διαφορά ήδη στους 25 πόντους και τις ρεζέρβες του Ολυμπιακού να ξεκουράζουν τους βασικούς-ο Γλυνιαδάκης έπαιζε. Μην το κάνουμε και σημαία και εκτιθέμεθα!
ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΙΝΑ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ..........
ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ........ΜΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ "ΒΟΜΒΕΣ"..........