Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πέρασε από απόψε η Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-1 στο Καταλανικό ντέρμπι την Εσπανιόλ και ουσιαστικά πέρασε από σήμερα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 4-1

Γήπεδο: Καμπ Νου

Από σήμερα πέρασε ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα, που κέρδισε με 4-1 την Εσπανιόλ.

Η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Καϊσέδο, αλλά στο 13’ ο Μέσι έκανε το 1-1. Ο Αργεντινός έκανε και το 2-1 στο 44ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ κι έτσι έχει σκοράρει πλέον με αυτόν τν τρόπο σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Πικέ στο 49ο λεπτό έκανε το 3-1, ενώ στο 72’ και στο 75’ η Εσπανιόλ έχασε τους Πέρες και Ντιόπ με κόκκινες. Κι έτσι στο 88ο λεπτό ο Σουάρες διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες (67’ Βιδάλ), Πικέ, Άλμπα, Μασεράνο, Αρντά (68’ Ράκιτιτς), Ινιέστα, Μπούσκετς, Μέσι, Σουάρες, Μέσι.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Άλβαρεθ, Ραΐγιο, Ντιόπ, Αμπραχάμ (60’ Μπουργουί), Πέρες, Καϊσέδο (41’ Ζορδάν), Ασένσιο (46’ Σεβίγια), Μορένο

Ρεάλ Μπέτις-Σεβίλλη: 0-2

(Κρον Ντέλι 14’, Κριτσόβιακ 49’)

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τη Σεβίλλη που κέρδισε με 2-0 μέσα στην έδρα της Μπέτις.

Το σκορ άνοιξε ο Κρτον Ντέλι στο 14ο λεπτό με τον Κριτσόβιακ να κάνει το 2-0 στο 49’. Στο 82ο λεπτό η Μπέτις έχασε πέναλτι με τον Κάστρο ενώ στο 87’ αποβλήθηκε ο Ν΄Νταγέ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ

Ματσάρα στο “Σαν Μαμές” με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ να προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις στο πρώτο ραντεβού τους για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Βιγιαρεάλ που κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 όταν ο Λέο Μπαπτιστάο άνοιξε το σκορ, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Σαμού, με τον δημιουργό να γίνεται εκτελεστής στο 38ο λεπτό και να διπλασιάζει τα τέρματα της Βιγιαρεάλ έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση.

Ωστόσο στην επανάληψη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε την απόλυτη ανατροπή. Στο 54ο λεπτό ο Ινάκι βγήκε στη πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-2 και στο 68ο λεπτό ο Αντούριθ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 81ο λεπτό ο Λαπόρτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 και τους οπαδούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ουράνια.

Λίγο πριν το φινάλε, η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάριο Γκασπάρ.

Η ρεβάνς στο “Μαδριγάλ” είναι σε μια εβδομάδα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Χερερίν, Ετσέιτα, Λέκι (87' Βαλενθιάγκα), Λαπόρτε, Γκαρσία, Μπενιάτ, Μουνιαίν, Ιτουράσπε (81' Σαν Χοσέ), Σουσαέτα, Ινάκι

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μπαρμπόσα, Μπαϊλί, Βίκτορ Ρουίζ, Ρουκάβινα, Αντριάν Μαρίν, Ναχουέλ, Ροντρίγκο (81' Μπρούνο), Πίνα, Καστιγέχο, Μπαπτιστάο, Σαμού

Μιρανδές-Λα Κορούνια: 1-1

(Ορτίθ 25’-Λόπο 75’)

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Μιρανδές και Λα Κορούνια που έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ορτίθ στο 25ο λεπτό αλλά στο 75’ ο Λόπο έκανε το 1-1.

Βαλένθια-Γρανάδα: 4-0

(Νεγρέδο 8’, 63’ πεν., 83’ πεν., Μορένο 35’)

Πέρασε από απόψε η Βαλένθια που κέρδισε με 4-0τη Γρανάδα.

Πρωταγωνιστής ο Νεγρέδο που πέτυχε χατ τρικ (τα δύο με πέναλτι, ενώ το ‘άλλο γκολ πέτυχε ο Μορένο στο 35’.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ