Το τελευταίο κακό πεντάλεπτο στέρησε τη νίκη από την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Ντι Τζέι Κούπερ που μετά το ματς με τους "πράσινους" τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά για 35 λεπτά, αλλά στο φινάλε κάναμε κάποια λάθη και δεχτήκαμε κάποια κρίσιμα σουτ, που δεν έχεις την πολυτέλεια να δέχεσαι από τέτοιες ομάδες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

σήμερα δεν ηταν και τόσο καλός είχες καλές πάσες αλλά ήταν πολύ άστοχος ακόμα και σε δυο βολές που εκτέλεσε δεν ευστόχησε σε καμία.Λογικό όμως αφου δεν είχε ισάξιο αντικαταστάτη με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα να δέχεται αυτός την πίεση πράγμα που φέρνει ευκολότερα τα λάθη για κάθε παίκτη.Είναι παίκτης όμως λίρα 100 θα βοηθήσει και ηδη έχει αρχίσει να βοηθάει πολύ την ομάδα
Παντως βασει στατιστικων, γενικα δεν ειναι και ιδιαιτερα ευστοχος. Στο eurocup ειχε 42% στα διποντα, 37% στα τριποντα και 58% στις βολες. Ειναι τρομερος ομως στη δημουργια με μερικες ασυληπτες πασες. Και μεσα απο τη δουλεια πρεπει να παρουμε ακομα περισσοτερα απο τις δημιουργικες του ικανοτητες και λιγοτερα απο τις εκτελεστικες του.
δεν πειραζει παιχταρα μου αν και στην τελευταια περιοδο ειχες καποιες λαθος επιλογες που στοιχισαν
Δεν πειράζει αγόρι, συνεχίζουμε δυνατά!