Μιλώντας για το ματς με την ΑΕΚ ο Αντώνης Φώτσης τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ενώ δήλωσε ότι ο πατέρας του είναι χαρούμενος να βλέπει την ΑΕΚ ψηλά.
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στο ένα σουτ και πήραμε τη νίκη. Περιμέναμε πως η ΑΕΚ θα ήταν δυνατή, αλλά στο τέλος τα δώσαμε όλα και πήραμε τη νίκη. Κάθε σουτ έχει την σημασία του και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο», δήλωσε στον OTE TV ο Αντώνης Φώτσης, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον πατέρα του Βαγγέλη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ: «Είναι ήρεμος. Εχει παίξει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και είναι χαρούμενος να την βλέπει ψηλά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ελα του χρονου αν θες..