Quantcast
NEWS
52 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αδίστακτοι και με τις παιδικές ψυχές!

Διαβάστε για τον Ολυμπιακό που χάλασε το παιδικό όνειρο μικρών παιδιών επειδή η Ακαδημία τους τόλμησε να κλείσει φιλικό με την ΑΕΚ!

Πρέπει να διαβάσεις το κείμενο πολλές φορές για να πειστείς πως δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα. Κι όμως… Δυστυχώς είναι πέρα ως πέρα αληθινό: Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και ο πρόεδρός της Σάββας Παπαδόπουλος, προχώρησε σε μία καταγγελία εις βάρος του Ολυμπιακού που μπορεί να τρελάνει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο… Ο Ολυμπιακός λοιπόν, επίπληξε την Ακαδημία Γιαννιτσών, με την οποία είχαν μια συνεργασία, επειδή η τελευταία έκλεισε φιλικά στην Αθήνα με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Μιλάμε για παιδάκια γεννημένα το 2002! Μιλάμε για παιδιά ηλικίας 13 ετών που ο Ολυμπιακός… ενοχλήθηκε γιατί η Ακαδημία Γιαννιτσών, που πλήρωσε με δικά της έξοδα το ταξίδι στην Αθήνα, θέλησε να δώσει και φιλικούς αγώνες με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, εκτός από τον Ολυμπιακό! Ήθελε και εκεί το… μονοπώλιο, φτάνοντας στο σημείο να «παίξει» με τις παιδικές ψυχές! Προς τιμήν του ο πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος με επιστολή του γνωστοποίησε το γεγονός στο πανελλήνιο και το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε την ανακοίνωση με τίτλο ‘’Γιατί δεν πάμε στον Ολυμπιακό’’ υπογράφει ο πρόεδρος της,κ.Σάββας Παπαδόπουλος.

Γιατί δεν πάμε στον Ολυμπιακό!

Αγαπητά μας παιδιά,

Πριν από ένα μηνά περίπου δεχθήκαμε μια πρόσκληση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να πάρουμε μέρος στο τουρνουά που θα γίνει στο Ρέντη μεταξύ επίλεκτων ακαδημιών, «μεικτών ομάδων ενώσεων» απ’ όλη την Ελλάδα για την ηλικία των 2002 / 2003 και του Ολυμπιακού.

Πριν από ορισμένες ημέρες δηχθήκαμε ένα τηλεφώνημα στο όποιο μας ειπώθηκε ότι μας αποβάλουν από το τουρνουά «Διότι δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις... »

Ποιες ήταν αυτές οι υποδείξεις ;

Η εξής μια :

«… όταν καλείστε από τον Ολυμπιακό δεν θα κατεβάζετε άλλα τμήματα σε τουρνουά άλλων ΠΑΕ στην Αθήνα»

Αγαπητά μας παιδιά, μάταια προσπαθήσαμε να πείσουμε τους υπευθύνους, δηλαδή τον κ. Παύλου (υπεύθυνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού), πως η Ακαδημία μας δεν μπορεί να ταξιδέψει 1000 χιλιόμετρα μόνον για μια εκδήλωση με 16 παιδιά νεκρώνοντας τα υπόλοιπα τμήματα. Γι’ αυτό προγραμματίσαμε φιλικές συναντήσεις για τα υπόλοιπα τμήματα με τον "ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ" και την ΠΑΕ "ΑΕΚ". Εκτός αυτού δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να μονοπωλεί, αφού δεν πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης , ούτε το ξενοδοχείο , ούτε την διατροφή μας εκεί για το τριήμερο αυτό.

Η τελική θέση του Ολυμπιακού που ήταν «..η συμμορφώνεστε ή είστε έξω» απλούστευσε τα πράγματα για μας , γιατί ήταν δεδομένο ότι θα κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας και την αυτοτέλεια μας.

Εξ άλλου μεγάλη και καλή Ακαδημία δεν μας έκανε ο Ολυμπιακός, γίναμε μόνοι μας με την ΚΑΛΗ δουλειά , την επιμονή και την υπομονή μας.

Μετά από αυτό η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ εκτιμώντας τα υπέρ και τα κατά και λαμβάνοντας υπόψη και την πρότερη αρνητική συμπεριφορά του Ολυμπιακού απέναντι της, ανακοινώνει πως διακόπτει κάθε είδους συνεργασία με τους αφερέγγυους για πολλοστή φορά ανθρώπους που αυτή την στιγμή διοικούν τον Ολυμπιακό, διατηρώντας την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό της.

Περαιτέρω πιστεύουμε ακράδαντα πως ακόμα και σήμερα, ή αν θέλετε ιδιαίτερα σήμερα, ότι οικοδομείται χωρίς ηθική υπόσταση θα καταρρεύσει. Δεν είμαστε υπέρμαχοι ούτε φίλοι εκείνων που με σημαία την υπεροψία και την αλαζονεία σπέρνουν τρόμο και φόβο. Γνωρίζουμε πως αυτή η απόφαση μας ίσως έχει και επιπτώσεις, πιστεύουμε όμως ότι μπορούμε να ζήσουμε μ’ αυτές.

Ποτέ δεν υπήρξαμε μικρόψυχοι, και όταν λέμε πως πρώτον αγαπάμε τα παιδιά και δεύτερον αγαπάμε και αυτό που κάνουμε, το εννοούμε και το αποδεικνύουμε στην πράξη πασχίζοντας και ανοίγοντας πόρτες συνέχεια και παντού και δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά μας χωρίς να μπαίνουμε εμπόδιο στον δρόμο τους.

Αγαπητά μας παιδιά λυπούμαστε αν σας ξεσηκώσαμε και αν σας πικράναμε για την μη συμμετοχή μας στο τουρνουά του Ολυμπιακού. Από την όλη ιστορία ελάτε να κρατήσουμε την αρχική πρόσκληση στην οποία ελέχθη : «… επειδή είστε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας, σας προσκαλούμε στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη….» και πιστέψτε μας το καλό και το ταλέντο ποτέ δεν χάνονται εάν δεν το θέλετε εσείς οι ίδιοι που το έχετε.

Με εκτίμηση

Σάββας Παπαδόπουλος

Πρόεδρος




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ