Την ενόχλησή τους για όσα έγιναν στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, είναι στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να αντιδράσουν δυναμικά.
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το Goal οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν κατά την αναχώρησή τους για την Κομοτηνή πως ο διαιτητής του αγώνα, Ευάγγελος Κιοτζένης δεν διέκοψε τον αγώνα του Ατρόμητου παρά το γεγονός πως έπεσαν κροτίδες και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Παναθηναϊκό είναι χολωμένοι με το θέμα και αναμένεται να κινηθούν νομικά ζητώντας εξηγήσεις για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενώ θα ψάξουν μέσω βίντεο του αγώνα για να τα στείλουν στον Yφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και τη Super League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
