Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμά της αναφέρει πως είναι δεδομένο ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει στον Παναθηναϊκό ένα δεξί μπακ και ένα δημιουργικό μέσο.
Την επόμενη εβδομάδα ο Ιταλός προπονητής θα παραδώσει την έκθεσή του στη διοίκηση και θα εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή.
Ο Στραματσόνι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τους Βέμερ και Μαρινάκη και για αυτό έχει πάρει έγκριση από τη ΠΑΕ να ψαχτεί για δεξί μπακ σε Ίντερ, Ουντινέζε και Μπολόνια. Πρώτος στόχος του Ιταλού προπονητή είναι ο 21χρονος διεθνής Σενεγαλέζος Ιμπραχίμα Εμπαγέ της Μπολόνια και μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τον δανεισμό του.
Στη μεσαία γραμμή, ο Στραματσόνι ψάχνει για παίκτη που να παίζει και ως 6άρι και ως 8άρι αφού οι Νίνης και Αμπέντ δεν έχουν πείσει. Για τον δημιουργικό μέσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει στα υπόψη του τον 22χρονο Λορέντσο Κρισετίνγκ, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ και παίζει δανεικός στη Μπολόνια.
Στο θέμα του Μπουμάλ, ο Στραματσόνι έχει δώσει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι τελικές επαφές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
