Π.Α.Ο.Κ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 NS2
Το δεύτερο πιάτο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ανοίγει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά. Οι Θεσσαλονικείς μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική χρειάζονται το τρίποντο για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν ψηλά. Στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά βρίσκεται ο Εγιάλ Γκολάσα. Όχι όμως και ο Μιγκέλ Βίτορ.
Ενώ, ο Πλατανιάς που γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με εξαίρεση τον τραυματία Τζιλβάν, όλοι οι παίκτες που έχουν ταξιδέψει από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, είναι στη διάθεση του Παράσχου.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Σάμπο, Μακ, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κοροβέσης, Αντόνις.
Πλατανιάς: Δεν έχει ανακοινωθεί
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 17:15 NS2
Παναιτωλικός και Ηρακλής κοντράρουν τα ξίφη τους για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Αγρινίου δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και θέλει να προσπαθήσει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή επιστρέφουν ο Παπάζογλου, που αποθεραπεύτηκε, συν τους Μαρκόβσκι, Κάπελ και Κυριακίδη, που εξέτισαν την τιμωρία τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι οι Ντιέγκο Μπεχαράνο, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς και Βασιλείου.
Από την άλλη ο Ηρακλής θέλει το διπλό για να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να αφήσει πίσω τους το 0-0 με τον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική. Ο Άγγελος Χαντί ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, δεν προπονήθηκε το Σάββατο και δεν βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Παναιτωλικός:Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουγιέδα, Στεφανάκος, Βιγιαφάνες, Καμαρά, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Μάρκος Πάουλο, Μάκος.
Ηρακλής:Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Κάσσος, Καρλίτος, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μπουλούτ, Πασάς, Βέλλιος, Περόνε, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης, Μακρής, Στάμου.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS4
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το 1-0 επί του Πλατανιά την περασμένη εβδομάδα και θα παλέψουν και πάλι για το τρίποντο, ώστε να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Στην αποστολή δε βρίσκονται οι Ίλιτς, Τσάβες και Ιωάννου, που είναι τραυματίες, ενώ εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Φόνσι, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.
Η Ξάνθη πάλι που βρίσκεται μια θέση κάτω από τον αντίπαλό της (11η) θέλει κι αυτή να παρουσιαστεί σοβαρή και διαβασμένη για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στη διάθεσή του.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
ΠΑΣ: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Λίλα, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Φερφελής, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης και Μασούρας.
Ξάνθη: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Φάρκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Ερέα, Ορφανίδης, Νιέτο, Καπετάνος, Ράνος, Ντιμιτρόφ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1
Ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 15η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε να καταφέρει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στον μόνιμο τραυματία Χρήστο Τζάνη αλλά και στους Βάλτερ Μπαλούφο και Στέλιο Ηλιάδη, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το τρίποντο,ώστε να παραμείνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με 2-0 επί του Αστέρα. Τρεις απώλειες για τον Στραματσόνι , αφού ο Νίνης έχει πυρετό, ο Τριανταφυλλόπουλος γαστρεντερίτιδα και ο Χουχούμης πρόβλημα στο γόνατο.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Λαδάκης, Ψάλτης, Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Ροτζέριο, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ.
ΠΑΟ: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
