Παρά τα δημοσιεύματα και τη φημολογία που υπήρξε, κανένας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έτσι, για άλλη μια φορά, ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και για να ολοκληρωθεί η αύξηση, δεν χρειάζεται να μπει όλο το ποσό, αλλά τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι, όλα δείχνουν πως περίπου το 90% θα καλυφθεί από τον Αλαφούζο, ο οποίος συνεχίζει μόνος του στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού δεν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από κανέναν να ενισχύσει οικονομικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
